Ultima isprava a micii clonate Adelina Avram pare sa fi fost o clona cu care le trimite oamenilor mesaje private, chipurile in numele meu.
Ma intreb un singur lucru: ULK asta a fost activ in zona in ultima vreme, si vazuse cum am procedat eu cand cineva si-a facut pe forumul meu contul modigliani: crasma-pescarilor-f10/balalai-de-pe-pescuitul3xforum-indian-larry-si-mod-t801.html#p16919
Simplu, curat, sa nu fie dubii.
Ei bine, cand ai exemplul asta proaspat in fata ochilor, ma intreb cat de tampit trebuie sa fii ca sa te lasi pacalit in halul asta la prima clona cu care te incearca Adelina?
Sau, macar, daca te-ai repezit ca berbecul, tii si tu naibii un ochi pe forum, si daca vezi ca se repede Adelina si cu clona semlecangheorghe, si cu originalul, iti pui niste intrebari. Asta daca ai organul pentru pus intrebari, desigur.
Oricum, interesant ca biata Adelina si-a ales ca nume de clona taman pe cel al lui Bas Rutten. Cel care s-a poreclit singur El Guapo, "prietenii" stiu de ce
P.S. Am o rugaminte la toti cei care mai primesc mesaje in numele meu: sa verifice ca sunt realmente de la mine. Rugamintea se adreseaza, desigur, celor care nu vor sa ajunga subiecte in topicul asta