Prostia la romani, episodul 101: Tristian/Chief = Ulk

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Prostia la romani, episodul 101: Tristian/Chief = Ulk

Mesajde Gerula pe Septembrie 21st, 2010, 11:54 pm

Nu poate omul sa vada linistit un film, ca bang, razboiul clonelor bate la usa :lol: :lol: :lol:

Ultima isprava a micii clonate Adelina Avram pare sa fi fost o clona cu care le trimite oamenilor mesaje private, chipurile in numele meu. :lol: Mesaje concepute in asa fel incat oamenii sa aiba impresia ca sunt luati de prosti :lol: . Habar n-am cati or fi primit, dar unul a marsat subit, dupa cum se poate vedea in attachment.

Ma intreb un singur lucru: ULK asta a fost activ in zona in ultima vreme, si vazuse cum am procedat eu cand cineva si-a facut pe forumul meu contul modigliani: crasma-pescarilor-f10/balalai-de-pe-pescuitul3xforum-indian-larry-si-mod-t801.html#p16919

Simplu, curat, sa nu fie dubii.

Ei bine, cand ai exemplul asta proaspat in fata ochilor, ma intreb cat de tampit trebuie sa fii ca sa te lasi pacalit in halul asta la prima clona cu care te incearca Adelina?
Sau, macar, daca te-ai repezit ca berbecul, tii si tu naibii un ochi pe forum, si daca vezi ca se repede Adelina si cu clona semlecangheorghe, si cu originalul, iti pui niste intrebari. Asta daca ai organul pentru pus intrebari, desigur.

Oricum, interesant ca biata Adelina si-a ales ca nume de clona taman pe cel al lui Bas Rutten. Cel care s-a poreclit singur El Guapo, "prietenii" stiu de ce :lol: :lol: :lol: . Face Adelina ce face si mereu ne mai da cate un indiciu ca-i mandra fetita :lol: .

P.S. Am o rugaminte la toti cei care mai primesc mesaje in numele meu: sa verifice ca sunt realmente de la mine. Rugamintea se adreseaza, desigur, celor care nu vor sa ajunga subiecte in topicul asta :D .
Ataşamente
ULK1.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Prostia la romani, episodul 101: ULK

Mesajde Gerula pe Septembrie 22nd, 2010, 1:42 am

Si, ati ghicit desigur, ce face prostul cand i se demonstreaza cu acte in regula ca e prost? Doar n-o sa-si ceara scuze (asta ar insemna ca nu-i prost) :lol: , nu, el o tine pe-a lui. Mostra clasica in attachment.

Mai ULK, mai prostea, eu scriu despre arte martiale de ani de zile, oricine mi-a citit blogul vreodata stie, nu-i nici un secret. Dar tu esti pur si simplu prea prost ca sa-ti dai seama ca homosexualul ala de Adelina a exploatat chestia asta arhicunoscuta ca sa-si bata joc de tine. Ceea ce i-a si iesit pe deplin.

De altfel, daca aveai un dram de minte observai ca nicaieri, pe nici un site pe unde am activat vreodata, nu mi-am luat nume de karatisti, kickboxeri, luptatori MMA samd :lol: . Dar na, cand ai cap doar ca sa nu-ti ploua in gat, n-au cum sa-ti treaca prin el ganduri de-astea.

Repet insa, daca nu erai ultimul prost, era foarte simplu sa iei legatura cu mine si sa verifici daca PM-ul ala imi apartine sau nu. Vorba aia, mailul meu e pus la rubrica Contact pe blog, il stie toata lumea. Sau, daca pana si atata lucru te depasea, scriai acolo pe forumul lui rasulescu ceva gen "Gerula, tu mi-ai dat PM?". Daca faceai asta, ti-as fi raspuns clar ca nu ti-am trimis nici un mesaj si nu te mai faceai in halul asta de ras.

P.S. Oameni buni, internetul e mare si orice cretin se poate duce oriunde sa scrie "eu sunt cutare". E o chestie elementara ca unui personaj virtual care isi asuma o anumita identitate sa-i ceri sa dovedeasca lucrul asta. Nu sa iei ca tampitul de bun ce spune prima clona :roll: .
Ataşamente
ULK 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 22nd, 2010, 3:08 pm

E clar, bolile mintale fac ravagii in Romania :lol: :lol: :lol: Altfel nu-mi pot explica valul de idiotenie care te loveste cand citesti mesajul din attachment. :lol: :lol: :lol:

"Logica" de acolo e atat de talamba incat si unui oligofren i-ar fi rusine de ea, dar Ulk si-o asuma totusi cu mandrie :lol: .

Mai Ulk, cine oi mai fi si tu, fa un efort si citeste rar, pana intelegi, urmatoare chestie: era simplu, al naibii de simplu, sa ai confirmarea faptului ca PM-urile alea vin sau nu de la mine. Nu ai facut-o, te-ai lasat pacalit de clonata aia mica de Adelina, desi aveai in fata felul in care procedasem eu ieri cand cineva isi facuse aici o clona "modigliani". Si, culmea, in tampenia ta dai totusi vina pe mine :lol: .

Sa-ti explic eu, mai prostea, ce-ai patit: ti s-a tras o cacealma de toata frumusetea. Zici ca ti s-a dat adresa mea de mail pe PM ca sa verifici, pai ce mama naibii te-a impiedicat sa dai un mail? :lol: Prostia congenitala? :lol:
Sa-ti explic tot eu, mai prostea, ce trebuia sa faci: imi dadeai un mail, la adresa pe care o stie toata lumea, pe care zici ca ti-a dat-o la misto si clona aia, si ma intrebai daca ti-am trimis eu PM pe forumul lui rasulescu. Sau, cum am mai spus, puteai sa si intrebi public pe topicul ala, si sa astepti un raspuns, tot public, de la mine. Si asa te lamureai ca PM-ul ala nu-i de la mine, si nu te mai faceai de rasul lumii.

P.S. In prostia ta, puteai totusi sa realizezi ca, daca vroiam sa am pe forum tot felul de natarai, lasam inregistrarea la liber :lol: , nu stateam sa trimit invitatii personalizate :lol:. Clonele le-as fi putut lichida foarte usor pe urma, pe masura ce deschideau gura :lol: . De altfel, daca aveai un dram de minte, ii intrebai si tu pe aia mai vechi si aflai ca laude de-alea desantate ca in PM-ul ala n-a prea vazut nimeni de la mine :lol:.
Ataşamente
Ulk 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 26th, 2010, 7:08 pm

Speta Ulk se intoace 2 :lol: :lol: :lol:

Traiam cu impresia ca am epuizat subiectul, dar, din cauza ca o persoana a carei identitate cel mult o banuiesc l-a acuzat ca ar fi proprietarul clonei Ulk, vad ca Tristian are brusc de impartit ceva cu mine :roll: .

In primul attachment aveti ultimele mesaje pe care le-am schimbat eu cu Tristian (pe forumul superpescar, acum cateva zile), iar in al doilea sunt afirmatiile pe care le face azi Tristian la adresa mea

Tristian scrie:Obsesie compulsiv obsesiva stagiul II, fa-ti un RMN si daca nu iese nimic artroscopie. Sper ca nu esti Gerula, daca esti chiar el, inseamna ca s-a agravat.

Nu ma voi deranja sa comentez prea mult. O sigura remarca mai Tristiane, daca aveai sa-mi spui de-astea :lol: de ce n-ai facut-o acolo pe superpescar, unde iti puteai primi imediat cuvenitul raspuns :roll: ? Vezi, daca tii in tine, psihozele astea se agraveaza...

P.S. Imi e greu sa nu leg incidentul asta de valul de isterie revarsat de clona Ulk la adresa mea, dupa ce a avut un incident nu foarte clar cu al 42-lea Gerula impersonator :lol: :roll: . Pacat ca "fan Gerula" prefera sa dea de la adapostul anonimitatii, pentru ca, daca stiam cine e, poate as fi dat mai multa greutate speculatiei pe care a facut-o apropo de proprietarul clonei Ulk.

Oricum, sper sa nu se demonstreze ca a avut dreptate, ar fi trist si penibil pentru tine.
Ataşamente
Tristian 1.JPG
Tristian.JPG
Gerula
Site Admin

Re: Prostia la romani, episodul 101: ULK = Tristian

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 4:24 pm

Speta s-a lamurit definitiv, Ulk = Tristian. Detalii aici crasma-pescarilor-f10/adevaratul-top-al-celor-mai-necenzurate-forumuri-t815.html#p17017
Gerula
Site Admin

Tristian/Chief =Ulk

Mesajde vali136 pe Martie 21st, 2011, 2:28 pm

Gerula scrie:Il cheama Cristian Serb, restul sunt diversele conturi pe care le foloseste :lol: .

E genul de individ care sare in orice barca noua unde i se pare ca ar mai fi un locsor liber :D . In plus nu e genul pe care sa te poti baza, cum da de greu cum si-a luat valijoara si cauta oportunitati care presupun mai putina bumbaceala :D . A se vedea situatia din cotetul lui Rasulescu, a intrat unu' mai tare-n el si gata, i-a luat piuitul :D .

Intamplator Giani ala (nu stiu cine e, nu-l cunosc) chiar avea dreptate in privinta caracterului acestui Serb: e un individ care sufera ingrozitor de propria importanta imaginara :D (si-a schimbat nickname-ul dupa ce l-am dat in fapt aici, iti dai seama cat il duce mintea... :D )

Adriane , te inseli amarnic in ceea cel priveste pe Cristi Serb ....eu il cunosc si zic ca suntem si prieteni ...stiu exact citi "bani" face in comparatoe cu multi altii.

Ca tie ti sa parut ca e altcineva e problema ta , eu iti garantez ca Tristian (chief) e altcineva decit ULK , pe care il cunosc deoarece a cumparat de la mine o Daiwa Caldia ....el fiind din Cluj iar Cristi e din Mures.

In alta ordine de idei cred ca Federatia ar fi putut avea un om priceput in rindurile ei daca Cristi accepta sa faca treaba acolo...dar cum lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie cred ca a pierdut un om dornic sa faca ceva pt. pescuit.

Despre "domnul" Giani pe care-l intimplator il cunosc ma abtin sa fac un comentariu ..nu de alta dar nu vreau sa cobor nivelul discutiei pina jos de tot. Ca nu-l cunosti tu ,iti zic doar atit ...nu ai pierdut nimic. :lol: :lol: :lol:
vali136
trecut prin multe

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesajde Gerula pe Martie 21st, 2011, 4:15 pm

Vali, ia zi tu cinstit aici cum a fost cu Ulk, te-ai vazut cu el fata in fata cand i-ai dat marfa? :D Ca tare ma indoiesc.

Si, pentru ca tot veni vorba despre Tristian/Serb :lol: , eu sunt sigur ca nu ma insel in privinta oportunismului sau si a dorintei de a merge cu valul fix pana se impute nitel treaba, si o sa-ti explic si de ce: pentru ca problema infiintarii federatiei se discuta de mult, dar individul cu pricina a inceput brusc sa fie un sustinator fervent dupa ce au iesit actele. Pana atunci, scuza-ma, dar abia daca postase cateva chitaieli timide.

Asa ca va sfatuiesc sa va feriti de asocieri cu un asemenea personaj. Stim cu totii cum se umple caruta cand incepe sa ia viteza, am mai vazut filmul asta si cu turneul AvP in rolul principal, nu? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 21st, 2011, 4:55 pm

Adriane ai sa fi tare surprins , ULK a fost la mine acasa impreuna cu baiatul lui... :lol: :lol: :lol: dealtfel locuieste pe malul celalat al Somesului Mic , foarte aproape de mine. ;)

Nu exista nici un dubiu aspra lui in ceea ce ma priveste :lol: stiu sigur ca ULK e unul iar Tristian altul......

In ceea ce-l priveste pe Cristi in povestea cu federatia , eu l-am rugat sa se gindeasca daca nu vrea sa puna "osul" si sa munceasca PROBONNO pt viitoarea Federatie ....a acceptat in prima faza datorita faptului ca l-am rugat eu si ca vrea sa lucram impreuna ....zilele trecute insa mi-a spus ca nu mai doreste sa se implice din mai multe motive pe care nu le dezvalui eu aici....

Personal regret ca sa razgindit , dar ii inteleg motivele si pe deasupra ii dau si dreptate cind zice ca ar fi pacat sa muncesti pt . oameni de genul celor ce se "produc" pe forumul rapitori cit e ziua de lunga ...

Din pacate nu e nici primul si nici ultimul caruia i se face greata cind vede ce se petrece pe piata pescuitului de competitie ....
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 21st, 2011, 6:41 pm

Nu-mi spui si mie cum il cheama pe Ulk? :D V-ati si conversat pe teme de forum, sau doar salut-salut, uite marfa na banii? :D Ca filme de-astea am mai vazut :D .

Ma rog, revenind la ceea ce ne intereseaza, eu cred ca ar trebui cautati oameni care au ce aduce Federatiei, nu suferinzi de propria persoana care vor sa se bage in seama cu orice pret. Si care renunta imediat ce vad ca nu-i rost de functii care sa le alimenteze ego-ul.

Cat despre mica echipa de zgomote de acolo, unii sunt clone dovedite (semlecangheorghe, indian larry), altii sunt tembeli fara legatura cu pescuitul de competitie dar specializati in cretinism forumistic (SF samd) si raman doar 2-3 reprezentanti ai gruparii Gyorg-Tudose. Pentru care prevederea aia despre persona non grata vine ca o manusa :D . Deci nu cred ca trogloditii sunt o problema pentru oamenii seriosi care vor sa se implice.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 22nd, 2011, 1:12 am

P.S. Ultimul muget al trogloditilor: daca iau in calcul posibilitatea ca Tristian sa-l fi trimis pe vreun amic cu copilul de mana sa ridice marfa de la Vali si sa se dea drept Ulk intr-o conversatie de 1 minut, inseamna ca-i "sacrific integreitatea" lui Vali :lol: :lol: :lol:

Tampenia acestor creaturi sub-umane nu inceteaza sa uimeasca :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 22nd, 2011, 8:37 am

Gerula scrie:P.S. Ultimul muget al trogloditilor: daca iau in calcul posibilitatea ca Tristian sa-l fi trimis pe vreun amic cu copilul de mana sa ridice marfa de la Vali si sa se dea drept Ulk intr-o conversatie de 1 minut, inseamna ca-i "sacrific integreitatea" lui Vali :lol: :lol: :lol:

Tampenia acestor creaturi sub-umane nu inceteaza sa uimeasca :D .

Adriane , regret dar ai dat-o in SF-uri.... :oops: :oops: :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 22nd, 2011, 10:04 am

Te-am intrebat cum a decurs tranzactia :D . Daca tu taci malc, se pot face diverse supozitii, nu? :D

Ma rog, oricum suntem pe langa subiect, plecasem de la posibila implicare a lui Tristian in Federatie. Tot n-am inteles care-i legatura acestui cetatean cu pescuitul de competitie sau macar cu organizarea acestuia? :D Ca din cate inteleg nici n-a fost la vreun concurs, nici n-a organizat vreunul, nici n-a facut altceva care sa aiba vreo legatura cu fenomenul. Si atunci?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 22nd, 2011, 12:39 pm

Apropo, va vine sau nu sa credeti, dar clona auto-demascata de aici crasma-pescarilor-f10/sa-ajutam-un-om-bolnav-adelin-avram-t861-s60.html#p18749 :lol: :lol: :lol: se agata de chestia cu Ulk/Tristian ca inecatul de un pai :lol: :D .

Mare ti-e gradina Doamne... :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 22nd, 2011, 2:13 pm

Gerula scrie:Te-am intrebat cum a decurs tranzactia :D . Daca tu taci malc, se pot face diverse supozitii, nu? :D

Ma rog, oricum suntem pe langa subiect, plecasem de la posibila implicare a lui Tristian in Federatie. Tot n-am inteles care-i legatura acestui cetatean cu pescuitul de competitie sau macar cu organizarea acestuia? :D Ca din cate inteleg nici n-a fost la vreun concurs, nici n-a organizat vreunul, nici n-a facut altceva care sa aiba vreo legatura cu fenomenul. Si atunci?

Adriane ca sa nu zici ca tac malc iata care este povestea :

defapt cu ULK am facut 2 tranzactii , una cind a cumparat Daiwa de la mine ,era prin primavara lui 2010 , iar tranzactia am facut-o pe treasa unde am stat la povesti aproape 1 ora .....si nu era clonat :lol: :lol: :lol: :lol:

a 2-a tranzactie am facut-o acasa la mine atunci cind a venit cu baiatul lui pe care tocamai l-a scos de la gradinita...si am stat la o cafea pret de 1/2 ore ....basca era si sotia mea martora ;) ;) ;) sper ca macar pe ea sa o crezi daca pe mine nu. ;)

P.S. In plus am uitat sa-i multumesc lui ULK pt ajutorul acordat mamei mele cind sa dus la el la magazin sa-i repare o pereche de ochelari.
A rezolvat problema repede si la bani putini....daca vei avea nevoie vreodata de servicii in acest domeniu reparatii ochelari ti-l recomand cu mare caldura...
Garantez satisfactie maxima. :clap: :clap: :clap:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 22nd, 2011, 8:32 pm

Mai, n-am zis nici un moment ca nu te-as crede ca ai avut o tranzactie cu un cetatean care s-a prezentat ca fiind Ulk de pe forumul cu pricina :D :lol: . Desi amicitia ta cu numitul Tristian e cunoscuta, si cu toate ca Ulk a omis sa mentioneze tranzactiile cu tine cand se apara (alminteri foarte vehement :lol: ) de acuzatiile de clonare, eu nu cred ca te-ai cobora sa inventezi chestii de genul asta.

Dar asta nu inseamna ca te-ai straduit prea tare sa vezi daca respectivul cetatean chiar posteaza pe forum cu contul Ulk :D . Adica na, imi vine cam greu sa cred ca l-ai luat la intrebari despre postarile lui, in conditiile in care aveati de facut niste tranzactii :D . Asta fiind si motivul pentru care, pana cand persoana cu pricina se va intalni cu oameni interesati de activitatea sa forumistica, imi pastrez anumite rezerve :D :lol: .

Vad insa ca ai evitat cu dibacie sa raspunzi la intrebarea ontopic referitoare la calitatile care-l recomandau pe numitul Tristian pentru un post in Federatie. Astept raspunsul cu maxim interes :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2011, 11:09 am

Revenind la ce ne intereseaza, cand iese CIS-ul? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Martie 23rd, 2011, 12:30 pm

Gerula, nu vreau sa fac oftopic, dar cauta pe forumul trogloditilor ce-o zis Ulk cand s-o certat cu Vox, cand erai tu plecat in Egipt. Ca venise vorba cine o zis ca Tristian ii Ulk, si Ulk o tinea una ca tu ai zis, eu i-am aratat ca eu am scris primul, chiar acolo pe forum, fetita Adelina mi-o sters mesajul, si s-o lasat cu scandal. Acolo o zis Ulk cum o fost cand si-o cumparat ceva echipament.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2011, 12:53 pm

Interesant, o sa caut cand am putin timp. Oricum, convingerea mea ca Ulk=Tristian se bazeaza pe o constatare foarte simpla: Tristian (cu care nu avusesem nici cel mai mic conflict) era turbat ca puneam eu un link pe forumul superpescar, iar Ulk a turbat imediat ce ai inceput tu sa pui linkuri la rasulescu. Fixatia asta cu linkurile il da de gol, nimeni nu facea asa urat ca el :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2011, 1:24 pm

Mda, am gasit. Vali, no comment...

Stii vorba aia a lui Aritsotel? "Prieten imi este Platon, dar mai prieten imi este adevarul."

Ma rog, sa zicem ca te-ai intalnit de doua ori cu Ulk din ianuarie pana azi si s-o lasam cum a picat :roll:
Ataşamente
Ulk Tristian.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2011, 4:59 pm

Si cireasa de pe tort

Ulk scrie:Da, l-a facut mincinos pe Vali....Face referire la faptul ca am trimis copie de buletin la cineva. Mai dectectivu' lu' peste...omul ala nu era Vali.

Nu mai clona nenorocita, nu l-am facut mincinos pe Vali. :lol: Daca tu faceai vreo tranzactie fata in fata cu Vali Stratonov, persoana arhi-cunoscuta pe ambele forumuri, era primul lucru care l-ai fi spus cand te-a luat ala la trei pazeste :lol: . Cand colo, ce sa vezi, tu ii dadeai cu buletine trimise prin posta si alte nimicuri de-astea. :lol:

Ca Vali, fiind prieten cu tine, a ales sa se uite in alta parte si sa nu-si puna nici o intrebare cand i-ai trimis un cetatean sa se dea drept Ulk, e problema lui. Sigur, nici nu-i frumos ca a venit sa-ti fabrice alibi, desi putea si el sa-si puna niste intrebari, dar nu inseamna ca a mintit.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor