Gerula scrie:Si cireasa de pe tort
Ulk scrie:Da, l-a facut mincinos pe Vali....Face referire la faptul ca am trimis copie de buletin la cineva. Mai dectectivu' lu' peste...omul ala nu era Vali.
Nu mai clona nenorocita, nu l-am facut mincinos pe Vali.Daca tu faceai vreo tranzactie fata in fata cu Vali Stratonov, persoana arhi-cunoscuta pe ambele forumuri, era primul lucru care l-ai fi spus cand te-a luat ala la trei pazeste
. Cand colo, ce sa vezi, tu ii dadeai cu buletine trimise prin posta si alte nimicuri de-astea.
![]()
Ca Vali, fiind prieten cu tine, a ales sa se uite in alta parte si sa nu-si puna nici o intrebare cand i-ai trimis un cetatean sa se dea drept Ulk, e problema lui. Sigur, nici nu-i frumos ca a venit sa-ti fabrice alibi, desi putea si el sa-si puna niste intrebari, dar nu inseamna ca a mintit.
Adriane , sa mor eu daca mai inteleg ceva ....tu zici ca de fapt i-am vindut mulineta Daiwa lui Tristian alias Cristi SERB????
Nu de alta dar cind am fost la el acasa la Mures si mi-a aratat "cutiile cu maimute " nu am vazut si mulineta de la mine
dar promit ca atunci mai merg la el sa ma uit mai atent....
Mai Tristanele prietene , ce clapa mi-ai tras tu mie frate, stai cu orele cu mine in barca pescuind pe invers salai si tu in fapt cumperi mulinete de spinn....
Si te rog sa-mi zici pe cine ai trimis in casa mea sa faca achizitia???
Zi repede pina nu ma supar pe tine ,clona multipla ce esti.