Prostia la romani, episodul 101: Tristian/Chief = Ulk

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesajde vali136 pe Martie 23rd, 2011, 6:28 pm

Gerula scrie:Si cireasa de pe tort

Ulk scrie:Da, l-a facut mincinos pe Vali....Face referire la faptul ca am trimis copie de buletin la cineva. Mai dectectivu' lu' peste...omul ala nu era Vali.

Nu mai clona nenorocita, nu l-am facut mincinos pe Vali. :lol: Daca tu faceai vreo tranzactie fata in fata cu Vali Stratonov, persoana arhi-cunoscuta pe ambele forumuri, era primul lucru care l-ai fi spus cand te-a luat ala la trei pazeste :lol: . Cand colo, ce sa vezi, tu ii dadeai cu buletine trimise prin posta si alte nimicuri de-astea. :lol:

Ca Vali, fiind prieten cu tine, a ales sa se uite in alta parte si sa nu-si puna nici o intrebare cand i-ai trimis un cetatean sa se dea drept Ulk, e problema lui. Sigur, nici nu-i frumos ca a venit sa-ti fabrice alibi, desi putea si el sa-si puna niste intrebari, dar nu inseamna ca a mintit.

Adriane , sa mor eu daca mai inteleg ceva ....tu zici ca de fapt i-am vindut mulineta Daiwa lui Tristian alias Cristi SERB????

Nu de alta dar cind am fost la el acasa la Mures si mi-a aratat "cutiile cu maimute " nu am vazut si mulineta de la mine :oops: :oops: :oops:
dar promit ca atunci mai merg la el sa ma uit mai atent.... ;)

Mai Tristanele prietene , ce clapa mi-ai tras tu mie frate, stai cu orele cu mine in barca pescuind pe invers salai si tu in fapt cumperi mulinete de spinn....

Si te rog sa-mi zici pe cine ai trimis in casa mea sa faca achizitia??? :oops: :oops: :oops:
Zi repede pina nu ma supar pe tine ,clona multipla ce esti. :lol: :lol: :lol:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2011, 7:59 pm

Vali, discutia a cam trecut de stadiul in care era ieri, cand nu stiam de faza cu clona numai cu buletinul :lol: :lol: :lol:

Hai sa fim seriosi, intalnirile cu tine erau primul lucru pe care l-ar fi mentionat cineva in discutia din screenshotul de mai sus :lol: :lol: :lol: . Mai ales in conditiile in care activezi pe ambele forumuri samd , deci erai cea mai buna referinta cu putinta :D :lol: .

Apreciez ca vrei sa-l "scoti" pe amicul tau :lol: , dar in conditiile astea...

P.S. Cum spuneam, clona Ulk are o trasatura comuna cu amicul tau tristian: face istericale cand vede linkuri catre forumul asta. :D Sorry, dar nici macar Adelina nu se manifesta asa vehement :lol: , e greu de crezut ca pe un reparator de ochelari oarecare din Cluj il macina chestia asta :D :lol: .

P.P.S. O sa mai las toata tarasenia aici pana maine seara si pe urma o mut unde-i e locul, in topicul din cauza caruia amicul tau si-a schimbat numele pe forumul lui rasulescu :lol: . Asta apropo de cat de normal la cap si recomandabil pentru un post in Federatie e personajul cu pricina :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2011, 9:19 pm

Si, din nou, lucrarea cu materialul clientului iese cel mai bine.

Ia zi tu Vali cum e chestia asta cu doua persoane diferite care sunt obsedate de linkurile catre forumul meu si care se bat cu caramida-n piept ca nu citesc nimic aici? :lol: :lol: :lol:

Or fi frati gemeni care nu stiu unul de celalat :lol: :lol: :lol: , si in telenovela mai apare si fetita cu chibriturile, care este si oarba pe deasupra, nu? :lol: .

Si, cireasa de pe tort, clona uita sa mentioneze ca s-a intalnit cu tine de doua ori cand este luata la intrebari :lol: .

Cred ca trage la vreo 20 de kile mamota aia, nu? :lol:
Ataşamente
Ulk=Tristian 1.JPG
ulk=tristian.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2011, 10:21 am

Pentru cei care remarcasera, in screenshoturile de ieri, ca bietul Tristian are in vocabular cuvantul "patetic", dar il foloseste gresit, cu sensul englezescului "pathetic", am o intrebare: doar nu credeati ca si-a putut corecta erorile de vocabular cand scrie cu clona, nu? :lol: :lol: :lol:

Vorba maiorului din BD: Ce avem noi aici?
Ataşamente
Ulk=Tristian 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 24th, 2011, 12:19 pm

Adriane , poti continua cit vrei despre acest subiect dar eu vrea sa-ti transmit un singur lucru :

Cristi Serb , alias Tristian (Chief) e prietenul meu si sta in Mures , iar ULK e concetatean cu mine si-l cunosc personal ...nu dupa IP -uri sau alte bazaconii....

Ce ar trebui sa intelegi in speta asta e ca eu ii cunosc pe amindoi in realitate iar tu doar "forumistic",ceea ce s-ar putea traduce: in cuvintul meu impotriva cuvintului tau... :oops: :oops: :oops:

Eu zic sa ma crezi pe mine ca nu ai nimic de pierdut .. :lol: continuind pe linia asta s-ar putea sa nu convingi pe nimeni ca unu-i clona aluilalt.. ;)

Tu faci cum vrei. ;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2011, 1:54 pm

Vali, nu m-ai inteles. Nu vad de ce as contesta faptul ca tu cunosti doi oameni, unul din Mures si altul din Cluj. Ce sustin eu e ca ala din Mures scrie si cu contul Ulk si cu Tristian/Chief. Tu nici macar n-ai vreo baza sa sustii ca lucrurile nu stau asa, cata vreme nu te vad sustinand ca in cursul discutiei tale cu persoana din Cluj ai descusut-o despre "prestatiile" ei forumistice :lol: .

Discutia nu e una tip "cuvantul tau vs cuvantul meu". De fapt se confrunta o intalnire de jumatate de ora (plus una mult mai scurta), al caror scop era vanzarea de echipamente, nu ancheta :D , contra unor probe concrete foarte greu de respins. Sigur, tu esti liber sa sustii in continuare ca doi oameni diferiti nutresc fix aceleasi obsesii apropo de subsemnatul si de forumul lui :lol: , ba chiar ca fac si aceleasi greseli de vocabular :roll: :lol: . (lucruri demonstrate mai sus cu argumente imposibil de refuzat, nu cu chestii gen "cuvantul meu vs cuvantul tau").
Gerula
Site Admin

Re: Prostia la romani, episodul 101: Tristian/Chief = Ulk

Mesajde Gerula pe Martie 25th, 2011, 9:38 am

Am mutat aici tot ce tinea de noul episod din "Razboiul clonelor" :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor