Iarna nu+i ca vara nici in America
pupu scrie:Of,nu imi place de loc sa bat ca o secretara pe tasele astea ,da tare as vrea sa stai de vorba cu un prieten care a stat 30 de ani in Germania sa vezi cum ne vad nemtii si ce ar face cu noi.
pupu scrie:Da apropo, eram copil ,totusi imi aduc f. bine aminte, prin 1970 parca a venit Nixon ,prima vizita a unui presedinte american in Romania,si refuzase sa mearga si in URSS,eram la Chisinau unde aveam de jucat cateva meciuri, moldovenii aia cu care jucam ne injurau intruna si ne urau sa se aleaga praful de noi cu Nixon cu tot ,printre ei ereu si rusi ,noroc ca aia nu stiau romaneste.M-a marcat,da tu trebuie sa intelegi mai bine ca altii ca indiferent de tara ,prosti ,nebuni ,inconstienti gasesti cu tonele .
pupu scrie:Si apropo de America , Adrian Paunescu zicea ca daca America nu ar exista ,ea ar trebuii inventata, prostii de acolo sunt si romani ,si greci ,irlandezi,polonezi ,nemti,austrieci etc, deci americani nu?.
Numai bine...
pupu scrie:Chinezii au o vorba "o secunda de tacere face cat o mie de cuvinte" totusi mai zic ceva pe aici si gata,putem continua insa cand ne vedem.Am un prieten francez care e deputat ,am fost cu el in parlament si chiar in biroul lui din buncarul parlamentului,iti arat invitatii nominale la diferite festivitati facute de presdintele Chirac, mi s-a gasit loc de munca in Paris sau in Avignon , un oras superb , insa francezii...(o sa iti spun eu parerea mea despre ei intre patru ochi) .Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap sa raman ,daca plec ,am putine locuri unde as vrea sa stau ,si unul dintre ele e micul orasel Morristown din New Jersey unde cunosc destui oameni ,obisnuiti,care sunt mult peste snobii aia de francezi. Apropo, acum ceva timp a venit la noi Cristi Puiu sa vada niste incinte acustice mai speciale,am deschis discutia despre filme si sponsori,sa vezi parerea lui despre francezi" luxul si paduchii de lemn" si ca "noroc cu americanii", poate ai ocazia sa vb. cu el ,nu cred ca poti sa zici ca nu stie ce spune.Iti raspunsesem mai devreme dar la noi in Titan s-a oprit lumina ,nu glumesc,tot innainte...si
Numai mbine...
pupu scrie:Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap sa raman ,daca plec ,am putine locuri unde as vrea sa stau ,si unul dintre ele e micul orasel Morristown din New Jersey unde cunosc destui oameni ,obisnuiti,care sunt mult peste snobii aia de francezi.
“Looking at the images in the news, I noticed people where forming lines at the stores to buy whatever was available, and you could not see people running around with stolen goods, no looting at all. Nobody was shooting people, nor running around with guns. I guess I never forgot the images of Katrina. “
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator