Prostia la americani II

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Prostia la americani II

Mesajde Gerula pe Decembrie 29th, 2010, 1:48 pm

Nu mai stiu pe ce topic discutasem despre prostia la americani, dar faza asta oricum merita un topic separat :lol:

Iarna nu+i ca vara nici in America :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Prostia la americani II

Mesajde pupu pe Decembrie 29th, 2010, 5:01 pm

Gerula ,tu esti oltean?

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 29th, 2010, 5:42 pm

Nu :lol:

Serios vorbind, eu atata prostie ca ala aia doi cu utilajele n-am vazut in viata mea. Totusi nu era bombardament aerian, sa fie nevoiti sa fuga in clipa aia de-acolo :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Decembrie 29th, 2010, 6:58 pm

Da, idea de a turna motorina pe gheata si ai da foc pentru a o topi,cum ti se pare? .Si asta venea din partea unui cercetator,seful unui colectiv de fizicieni si electronisti de varf. Poate o data sa iti povestesc niste atat de tari ca devin chiar periculoase,da ma mai gandesc.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 29th, 2010, 7:25 pm

Pai ma tot ameninti de fiecare data cand mai gasesc una cu americani :D Chestia e ca lucrand acum la AP imi trec pe sub nas in fiecare zi articolele colegilor din lumea intreaga, si invariabil sar in ochi astea made in USA.

Oricum, chestia cu gheata si cu motorina e de mare angajament :lol: :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 13th, 2011, 6:29 pm

Pupule, mai zi ceva la faza asta din attachment.

Orice s-ar spune, in Romania n-ai putea vedea asa ceva. Atentie, nu e o replica a unui idiot, sunt sute de oameni care zic acelasi lucru :roll:

http://optimvs.wordpress.com/2011/03/13 ... n-japonia/
Ataşamente
America.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Martie 13th, 2011, 8:15 pm

Eu ti-am zis ca esti un pic oltean ,dar tu, ca si politicienii esti un pic rupt de realitate, joi am trecut Dunarea un pic pe la sarbi si ce am vazut la intoarcere in vama intrece cu mult prostiile pe care le atasezi tu.Colegul meu era atat de sucarit ca pana la Craiova nu a vb. de loc. Oricum stai linistit, in Iulie plec o luna in New Jersey ,deabia astept sa merg la peste sa uit toate aberatiile din tara asta plina de inteligenti.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 13th, 2011, 8:33 pm

Serios acum, nu se poate compara prostia pe care o vezi intr-o vama (romaneasca sau de oricare ar fi) cu faptul ca americanii SE BUCURA IN MASA de nenorocirea care a lovit Japonia, pe motiv ca... japonezii au bombardat acum 70 de ani Pearl Harbor.

Oricum o dai, asta chiar e prea de tot.
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Martie 13th, 2011, 9:16 pm

Of,nu imi place de loc sa bat ca o secretara pe tasele astea ,da tare as vrea sa stai de vorba cu un prieten care a stat 30 de ani in Germania sa vezi cum ne vad nemtii si ce ar face cu noi.Da apropo, eram copil ,totusi imi aduc f. bine aminte, prin 1970 parca a venit Nixon ,prima vizita a unui presedinte american in Romania,si refuzase sa mearga si in URSS,eram la Chisinau unde aveam de jucat cateva meciuri, moldovenii aia cu care jucam ne injurau intruna si ne urau sa se aleaga praful de noi cu Nixon cu tot ,printre ei ereu si rusi ,noroc ca aia nu stiau romaneste.M-a marcat,da tu trebuie sa intelegi mai bine ca altii ca indiferent de tara ,prosti ,nebuni ,inconstienti gasesti cu tonele .Nu stiu daca ai ascultat vreo data King Crimson , un vers e asa "confusion will be my epitaph".Si apropo de America , Adrian Paunescu zicea ca daca America nu ar exista ,ea ar trebuii inventata, prostii de acolo sunt si romani ,si greci ,irlandezi,polonezi ,nemti,austrieci etc, deci americani nu?.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 13th, 2011, 11:06 pm

pupu scrie:Of,nu imi place de loc sa bat ca o secretara pe tasele astea ,da tare as vrea sa stai de vorba cu un prieten care a stat 30 de ani in Germania sa vezi cum ne vad nemtii si ce ar face cu noi.

Sunt doua situatii total diferite. Noi ne-am tradat aliatul, intorcand armele impotriva lui in incercarea idioata de a obtine statutl de tara cobeligeranta din partea aliatilor (incercare de pe urma careia, pana la urma, ne-am ales cu sute de mii de soldati morti in lupta impotriva nemtilor, si cu nici un castig cat de mic). Japonia vs SUA a fost o chestie de a la guerre comme a la guerre, cum zic francezii. Japonezii i-au atacat pe americani fara declaratie de razboi, iar americanii au dat doua bombe nucleare peste civilii Japoniei, ca sa nu mai piarda ei soldati invadand teritoriul japonez. Dupa ce le-ai dat doua nucleare peste orase doldora de civili, care nu erau tinte militare, in schimbul unui atac prin surprindere asupra unei baze militare, eu zic ca trebuie sa fii complet idiot ca sa te bucuri ca, dupa 70 de ani, ii mai loveste si un dezastru de asemenea proportii.

pupu scrie:Da apropo, eram copil ,totusi imi aduc f. bine aminte, prin 1970 parca a venit Nixon ,prima vizita a unui presedinte american in Romania,si refuzase sa mearga si in URSS,eram la Chisinau unde aveam de jucat cateva meciuri, moldovenii aia cu care jucam ne injurau intruna si ne urau sa se aleaga praful de noi cu Nixon cu tot ,printre ei ereu si rusi ,noroc ca aia nu stiau romaneste.M-a marcat,da tu trebuie sa intelegi mai bine ca altii ca indiferent de tara ,prosti ,nebuni ,inconstienti gasesti cu tonele .

Si totusi, nu te gandesti ca aia erau obligati sa va spuna? Ei erau in URSS, in timp ce Romania lui Ceausescu se distanta clar de blocul sovietic prin chestii cum au fost condamnarea invadarii Cehoslovaciei sau vizita lui Nixon. Nu conta ce-o fi fost in sufletul lor, conta ce trebuiau sa auda aia care ascultau :D . Situatia nu are cum sa fie comparabila cu ce scriu handicapatii aia pe facebook...

pupu scrie:Si apropo de America , Adrian Paunescu zicea ca daca America nu ar exista ,ea ar trebuii inventata, prostii de acolo sunt si romani ,si greci ,irlandezi,polonezi ,nemti,austrieci etc, deci americani nu?.

Numai bine...

Conteaza prea putin originea etnica, importanta este educatia (sau mai bine zis spalarea de creier) pe care o primesc. Curentul general de opinie printre oamenii cu educatie medie in SUA e ca tari precum Iranul sau Coreea de nord "should be nuked from orbit" :D Si mentalitatea asta se regaseste din plin si in reactia la dezastrul care a lovit Japonia...
Gerula
Site Admin

Mesajde Dsignxxx pe Martie 14th, 2011, 6:29 am

Americanii din printscreen-ul respectiv sunt ca militianul care opreste un evreu cu masina si il amendeaza pentru ca evreii sunt vinovati de tragedia de pe Titanic. Cand evreul intreaba de ce, militianul ii raspunde ca aisberg ala era evreu.
Asta se intampla cand ai mai multa cultura cinematografica decat ani de scoala... E ca si cum ne-am fi bucurat de accidentul de la unguri de anul trecut pentru ca avem ceva de impartit cu UDMR-ul sau alte probleme istorice.

P.S. Pupu, care-i faza cu oltenii? :D
Dsignxxx
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2011, 10:28 am

Marea problema a societatii americane vine de aici:

http://www.youtube.com/watch?v=RS8LA-5fmrs

Speriate de ceea ce Yuri Bezmenov le-a descris cu privire la felul in care KGB-ul planuieste sa submineze SUA din interior, administratiile de dreapta Reagan si Bush au accentuat la maxim educatia ultra-patriotica pe care oricum o primeau americanii, ajungand pana la un soi de spalare a creierului. Pentru americanul care nu trece de nivelul liceului (marea majoritate) orice face "unchiul Sam" e bun, si orice face restul lumii e rau si indreptat impotriva americanilor buni.

Pupu, care calatoreste des in SUA, ar putea povesti despre isteria anti-franceza declansata in SUA in momentul in care Franta a refuzat sa sustina interventiile in Afganistan si Irak...
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Martie 14th, 2011, 8:13 pm

Chinezii au o vorba "o secunda de tacere face cat o mie de cuvinte" totusi mai zic ceva pe aici si gata,putem continua insa cand ne vedem.Am un prieten francez care e deputat ,am fost cu el in parlament si chiar in biroul lui din buncarul parlamentului,iti arat invitatii nominale la diferite festivitati facute de presdintele Chirac, mi s-a gasit loc de munca in Paris sau in Avignon , un oras superb , insa francezii...(o sa iti spun eu parerea mea despre ei intre patru ochi) .Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap sa raman ,daca plec ,am putine locuri unde as vrea sa stau ,si unul dintre ele e micul orasel Morristown din New Jersey unde cunosc destui oameni ,obisnuiti,care sunt mult peste snobii aia de francezi. Apropo, acum ceva timp a venit la noi Cristi Puiu sa vada niste incinte acustice mai speciale,am deschis discutia despre filme si sponsori,sa vezi parerea lui despre francezi" luxul si paduchii de lemn" si ca "noroc cu americanii", poate ai ocazia sa vb. cu el ,nu cred ca poti sa zici ca nu stie ce spune.Iti raspunsesem mai devreme dar la noi in Titan s-a oprit lumina ,nu glumesc,tot innainte...si

Numai mbine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Martie 14th, 2011, 8:23 pm

si pana laurma care e faza cu oltenii? :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde pupu pe Martie 14th, 2011, 8:44 pm

E cu nodu si papura. :D :D :D :D

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2011, 9:17 pm

pupu scrie:Chinezii au o vorba "o secunda de tacere face cat o mie de cuvinte" totusi mai zic ceva pe aici si gata,putem continua insa cand ne vedem.Am un prieten francez care e deputat ,am fost cu el in parlament si chiar in biroul lui din buncarul parlamentului,iti arat invitatii nominale la diferite festivitati facute de presdintele Chirac, mi s-a gasit loc de munca in Paris sau in Avignon , un oras superb , insa francezii...(o sa iti spun eu parerea mea despre ei intre patru ochi) .Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap sa raman ,daca plec ,am putine locuri unde as vrea sa stau ,si unul dintre ele e micul orasel Morristown din New Jersey unde cunosc destui oameni ,obisnuiti,care sunt mult peste snobii aia de francezi. Apropo, acum ceva timp a venit la noi Cristi Puiu sa vada niste incinte acustice mai speciale,am deschis discutia despre filme si sponsori,sa vezi parerea lui despre francezi" luxul si paduchii de lemn" si ca "noroc cu americanii", poate ai ocazia sa vb. cu el ,nu cred ca poti sa zici ca nu stie ce spune.Iti raspunsesem mai devreme dar la noi in Titan s-a oprit lumina ,nu glumesc,tot innainte...si
Numai mbine...

Toate ca toate, dar nu stiu cum naibii se face ca fara Franta n-ar fi existat nici urma de SUA in ziua de azi, ar fi fost doar o mare Canada acolo :D :lol: . http://en.wikipedia.org/wiki/France_in_ ... ionary_War
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 15th, 2011, 12:20 am

pupu scrie:Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap sa raman ,daca plec ,am putine locuri unde as vrea sa stau ,si unul dintre ele e micul orasel Morristown din New Jersey unde cunosc destui oameni ,obisnuiti,care sunt mult peste snobii aia de francezi.

Uite ce-a scris tot acolo, pe facebook, un american mai spalat, despre comparatia dintre felul in care se comporta acum japonezii si halul in care s-au comportat americanii in zonele afectate de uraganul Katrina (evident, a fost luat cu huo):

“Looking at the images in the news, I noticed people where forming lines at the stores to buy whatever was available, and you could not see people running around with stolen goods, no looting at all. Nobody was shooting people, nor running around with guns. I guess I never forgot the images of Katrina. “
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2011, 10:30 pm

Nu ma pot abtine: http://news.yahoo.com/s/afp/20110614/od ... alsoffbeat

Acolo erau marile cheltuieli guvernamentale americane care trebuiau taiate, in website-ul dedicat testoasei de desert. :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 29th, 2011, 11:15 pm

Doamneeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Ar fi fost interesant sa le fi pus aceleasi intrebari trogloditilor nostri, sa vedem daca sunt mai cultivati decat ai lor :lol: :lol: :lol: . Desi, daca ii alegeam pe pokemon, SF si Adelina, nu stiu daca nu ieseam mai prost decat americanii :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Dsignxxx pe Iulie 30th, 2011, 7:34 am

-Name a country that starts with U...
-Yugoslavia! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dsignxxx
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor