Eu am tot respectul fata de felul in care ste guvernata Germania si fata de clasa lor politica in general. Sigur ca mai sunt si uscaturi, dar in general vorbind aia stiu ca dau socoteala in fata alegatorilor. Nu intamplator n-au semnat porcaria asta cu ACTA.
Chestia cu "se stia de pe net ca semneaza Romania" nu prea are treaba cu speta

. Mie mi se pare absolut scandalos ca un guvern poate semna asa ceva pe furis, dupa care se ascunde sub basca pana ce afla populatia din presa straina ce-a semnat Romania. Asa ceva nu se poate semna fara consultare PREALABILA. Daca ai tupeul sa semnezi de capul tau fara sa intrebi oamenii, pai macar ai tupeul sa si vii in fata lor cu ce-ai semnat, nu baga capul in pamant ca strutul, ca oricum ramane curul afara, cat sa iei suturi de la toata natia.
P.S. Intr-adevar, e oribil sa nu poti asculta un mare actor vorbind in limba lui, pentru ca auzi un ratat care s-a specializat in dublaje. Eu am oroare de dublaje din copilarie, cand saraca Margareta Nistor trebuia sa dubleze si barbati, si femei, si copii

, mai avea putin si o dubla si pe Lassie

. Cine n-a auzit-o zicand cu vocea ei pitigaiata "Du-te dracului" cand Rambo zicea "Fuck you" nu poate intelege

.