PDL a semnat PE FURIS acordul ACTA (cenzura pe Internet samd

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

PDL a semnat PE FURIS acordul ACTA (cenzura pe Internet samd

Mesajde Gerula pe Ianuarie 30th, 2012, 12:37 pm

Handicapatii astia din PDL au semnat acordul ACTA PE FURIS, fara nici un fel de consultare si fara a anunta nici macar ulterior acest lucru http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Count ... _Agreement . Ca idee, Germania si Olanda au refuzat sa semneze.
Nu stiu cati isi dau seama ce impact poate avea acest acord, o sa revin cu detalii.

La noi s-a aflat de faptul ca Romania a semnat acordul doar dupa ce The Guardian a publicat acest articol:

http://www.guardian.co.uk/technology/20 ... NTCMP=SRCH

Revin cand am putin timp, te doare mintea ce pot face nenorocitii astia...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: PDL a semnat PE FURIS acordul ACTA (cenzura pe Internet samd

Mesajde Trentea pe Ianuarie 30th, 2012, 2:25 pm

Ca sa intre in vigoare in Romania si in tarile semnatare din UE, trebuie sa fie votata in parlamentul european in luna martie. Se estimeaza ca pana atunci vor fi miscari de protest in UE, mai ales ca Rusia si China, cele doua mari state fruntase in piraterie, nu au ratificat acest tratat, de unde si temerile ca tarile semnatare vor fi invadate de produse piratate provenite din exterior. Asta in afara de abuzurile si actionarile in justitie de persoanele carora lise vor viola intimitatea. Vom vedea.
Trentea
membru nou

Locaţie: Barcelona

Mesajde Gerula pe Ianuarie 30th, 2012, 5:57 pm

Clar ca iese mega-scandal si ca n-o sa treaca niciodata de PE, dar eu vorbeam despre altceva: ticalosia maxima a actualilor guvernanti, care semneaza asa ceva si nici macar nu anunta lumea ce-au semnat.

Stiau si ei foarte bine ca in Romania sustinerea pentru un asemenea acord tinde spre 0, si ce si-au zis ei, sa ne faca in stil alba-neagra. :twisted:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 30th, 2012, 10:02 pm

se stia ca romanai o sa semneze.eu am aflat cu 3 zile inainte de pe net.oricum de anuntat nu s-a anuntat asa cum era normal.urmeaza dezbaterile publice pt europa.sper sa nu se adopte ca daca fac asta o sa intre si in germania.de romania nu imi e frica ca oricum acolo o sa o foloseasca sa spioneze lumea nicidecat sa apere proprietatea intelectuala,dar in germanai e alta mancare de peste.aici se trimit amenzi acasa direct daca te prind ca descarci muzica si programe din astea mai importante gen windows(care e rar pt ca aici e cam obligatoriu cu orice comp nou),nero,antivirusurile mai importante samd.aici nu se glumeste cu pirateria.nu descarc muzica si nici programe sua jocuri le am luat pe toate cu licenta(o caruta de bani mai ales alea de PS3) dar seriale si ocazional filme mai descarc.televiziunea germana da numai dublate filmele,in cinematografe numai dublate.si aud germana in fiecare zi la scarbiciu si mai vreau sa aud si altceva.eu ma uit la filmele in limba engleaza fara subtitrate.nu stiu daca ma crede multa lume dar eu de la desene animate am invatat engleza.sa mor daca am facut o ora de engleaza in viata mea, si nu ma intrebati cum am reusit.

JOS ACTA! :( :( :( :( :(
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Ianuarie 30th, 2012, 11:41 pm

Eu am tot respectul fata de felul in care ste guvernata Germania si fata de clasa lor politica in general. Sigur ca mai sunt si uscaturi, dar in general vorbind aia stiu ca dau socoteala in fata alegatorilor. Nu intamplator n-au semnat porcaria asta cu ACTA.

Chestia cu "se stia de pe net ca semneaza Romania" nu prea are treaba cu speta :D . Mie mi se pare absolut scandalos ca un guvern poate semna asa ceva pe furis, dupa care se ascunde sub basca pana ce afla populatia din presa straina ce-a semnat Romania. Asa ceva nu se poate semna fara consultare PREALABILA. Daca ai tupeul sa semnezi de capul tau fara sa intrebi oamenii, pai macar ai tupeul sa si vii in fata lor cu ce-ai semnat, nu baga capul in pamant ca strutul, ca oricum ramane curul afara, cat sa iei suturi de la toata natia.

P.S. Intr-adevar, e oribil sa nu poti asculta un mare actor vorbind in limba lui, pentru ca auzi un ratat care s-a specializat in dublaje. Eu am oroare de dublaje din copilarie, cand saraca Margareta Nistor trebuia sa dubleze si barbati, si femei, si copii :lol: :lol: :lol: , mai avea putin si o dubla si pe Lassie :lol: :lol: :lol: . Cine n-a auzit-o zicand cu vocea ei pitigaiata "Du-te dracului" cand Rambo zicea "Fuck you" nu poate intelege :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 31st, 2012, 6:39 pm

din cate stiu eu daca este ratificata de PE o sa fie obligatorie si in germania.faptul ca stiam de pe net nu inseamna ca iau apararea la cineva.oricum au fost total porci ca au semnat asa ceva stiind ca un roman din clasa medie nu o sa isi permita niciodata sa isi cumpere tone de software sau jocuri legal.sau daca isi permite atunci sigur e vreun baietas care nu munceste pt banii aia :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Înapoi la Crasma pescarilor