Parodie la Cenaclul Flacara

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Parodie la Cenaclul Flacara

Mesajde Gerula pe Noiembrie 10th, 2010, 12:16 am

Ce parere aveti de parodia asta?

Mie mi se pare extrem de reusita, dar venita efectiv ca nuca in perete. Si, daca ne gandim ca Basescu a fost securist iar Paunescu nu, nesimtirea e chiar mai mare.

Totusi... :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Parodie la Cenaclul Flacara

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 10th, 2010, 2:44 pm

il citez pe eugen barbu :"recviem pentru folk si porc "
paunescu nici nu avea nevoie sa fie securist ,el era mascariciul sef ,schizoidul nationalist ,papusarul suprem,dirijorul aplaudacilor, mama ranitilor ,el grandes futadores de la paese ......lista ramane deschisa .a uitat in megalomania lui lacoma ca celebritatea se plateste scump si a platit .
cand a disparut cenaclul ,romanii avizi de cuuultuuuraaaa au inventat azur ,acum avem manele.popor de culturisti .
l-as fi respectat daca ramanea poet .sunt curios daca ramane ceva din opera ,probabil niste texte pe muzica .a fost excesiv de comercial .
adrian frunza
trecut prin multe

Re: Parodie la Cenaclul Flacara

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2010, 10:06 am

Mai, era vorba despre parodie.

Chiar n-are rost sa dezbatem acum ce ramane din opera lui Paunescu, lumea e mult prea incinsa si de o parte si de cealalta. Cand se vor mai aseza apele o sa vedem unde-i este locul in literatura romana. Poezia lui Paunescu e deocamdata prizoniera politicianului Paunescu.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Crasma pescarilor