Nationala de fotbal: anunt umanitar

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Nationala de fotbal: anunt umanitar

Mesajde Gerula pe Martie 30th, 2011, 10:24 am

Primit pe messenger:

Răzvan este un băieţel de 42 de ani care suferă de o afecţiune ereditară: inventarea duşmanilor imaginari. Poţi şi tu să-l ajuţi donând nervi, bătăi de inimă, ani din viaţă.

Serios vorbind, cine a mai avut nervii sa se uite aseara la meciul cu Luxemburg poate confirma ca singura legatura a baiatului astuia cu meseria de antrenor este tatal sau :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Nationala de fotbal: anunt umanitar

Mesajde taicanoe pe Martie 31st, 2011, 3:41 pm

Si legatura cu fotbalul a celor care au fost pe teren care e ?
De fapt nu stiu daca se poate numi fotbal, gestul de a sta cu curu'n poarta o intreaga repriza de frica Luxemburgului.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2011, 5:31 pm

taicanoe scrie:De fapt nu stiu daca se poate numi fotbal, gestul de a sta cu curu'n poarta o intreaga repriza de frica Luxemburgului.

Ai omis o chestie importanta: stat cu curu-n poarta o repriza de frica Luxemburgului si luat gol de la ei :D :lol:

P.S. Acum, daca e sa fim cinstiti, Cehia si-a furat-o acasa de la Luxemburg (0-1) in preliminariile de la euro 1996, cand au iesit pana la urma vicecampioni (si ce echipa aveau cehii atunci). Problema nu e ca te bate Luxemburg, pana la urma oricui i se mai intampla sa ia un gol de la niste desculti si pe urma sa se betoneze aia cu curu-n poarta. Groaznic la noi e ca jocul a ajuns infiorator de prost, adica rezultatul ala de 0-1 era conform celor intamplate in teren, nu vreun ghinion feroce...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 6th, 2011, 1:54 pm

Revenind la biata noastra Nationala de fotbal, cred ca finalul aceste campanii de calificare reprezinta momentul adevarului pentru Piturca

Voi ce parere aveti?
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Septembrie 6th, 2011, 2:16 pm

Daca Romania nu va invinge, Piturca va fi acuzat ca a renuntat la Mutu mai mult din orgoliu, si va fi facut direct raspunzator de rezultat prin neconvocarea acestuia.
Nu stiu cat de mare poate fi toleranta unui antrenor, dar ca un exemplu, sper sa nu ma insel, se spune ca Sandro Mazzola, celebrul jucator al Marelui Inter, chiar inainte de a intra pe teren bea de fiecare data cate un pahar de vin rosu...si facea minuni!Antrenorul ii tolera meteahna pentru ca avea incredere in jucator, iar rezultatele se vedeau pe teren.
Cred ca fara Mutu si Torje, si fara Marius Niculae in primul 11, (ce cauta Banel in atac?) nu vom invinge Franta...ba chiar mai rau.
Trentea
membru nou

Locaţie: Barcelona

Mesajde Gerula pe Septembrie 6th, 2011, 3:26 pm

Faza cu betia lui Mutu e un pretext, citeste ce-am scris pe blog. :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Septembrie 7th, 2011, 12:24 pm

Eu n-am vazut meciul, in schimb l-am ascultat la radio comentat de doi tipi, printre care si eternul Ilie Dobre.
La sfarsitul meciului, acesta a spus: "Meciul s-a terminat la egalitate...o fi bine? o fi rau?"
Dupa ce i-am suportat doua ore ineptiile ce au culminat cu aceasta intrebare, ma intreb eu acum daca la inceputul anilor '90, cand l-au dat afara de la Radio/TvR, reprimindu-l apoi din mila pentru ca a anuntat ca se sinucide, n-ar fi fost mai bine sa nu-l reprimeasca? :doh:
Trentea
membru nou

Mesajde Gerula pe Septembrie 7th, 2011, 12:52 pm

Doamne de cand n-am mai ascultat un meci la radio :D . Habar n-aveam ca l-au reprimit pe dementul ala, asa om si ticnit si prost vezi rar. :lol: :lol: :lol:

In tot cazul, a fost penibil cum tragea echipa Romaniei de timp in ultimele minute, desi se stia deja ca rezultatul de 0-0 ne elimina practic din cursa. Dar na, ei nu luptau pentru calificare, luptau pentru palmaresul lui Piturca :roll: .
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 8th, 2011, 12:29 am

calificarea oricum nu a pierdut-o el.cu toate ca nu il am deloc la suflet.la noi in echipa nationala sunt atatea bube ca pana reyolvam noi macar jumate din ele mai trec pe langa noi vreo 5 modiale si 5 europene
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 8th, 2011, 9:25 am

Calificarea era total compromisa de Razvan Lucescu, dar de pierdut Piturca a pierdut-o. Bine, matematic vorbind nu-i pierduta nici acum :lol: :lol: :lol: , dar ce sanse sunt sa faca Bosnia un egal cu Luxemburg? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde SN pe Septembrie 8th, 2011, 12:56 pm

Bai, sa va zic io cum o fost treaba, ca am batut sute de kilometri sa merg la meci si cand s-o terminat nu puteam nici vorbi de nervi :evil: .
Vazusem ca domnu :twisted: Piturca o promis ca atacam cu Franta, mai erau locuri si am zis ca vedem ce n-o vazut Parisu, Romania calarindu-i pe frantuji. Cand o fost la o adica, noi abia ne intalneam cu mingea si cand ne intalneam o bubuiam sa scapam de ea. Orisicat, cu 0-0 eram in carti, pana prin minutu 80 cand crainicu stadionului o anuntat ca Bosnia o castigat cu 1-0.
Bai, in clipa aia ne gandeam toti ca o sa sara ai nostri ca leii, ce mai era de pierdut? Aiurea, mai rau or inceput cu dat mingea in tribuna si trasu de timp, parca la scoru ala eram calificat nu eliminati. Atunci or inceput huiduielile, nu stiu cat s-o vazut la televizor da un stadion intreg huiduia incontinuu, si degeaba ca echipa noastra nu pricepea care-i baiul.
Astia ori i-o scapat masa in cap cand erau mici, ori i-o lovit mingea prea mult in cap, ori is prea nesimtiti.
SN
membru nou

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 8th, 2011, 1:18 pm

ultima varianta cred ca e mai plauzibila :lol:
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 8th, 2011, 2:43 pm

SN, daca aveai niste bani de aruncat mai bine ii donai la un orfelinat sau ceva de genul asta...

Ce putea sa faca barbugiul cu Franta decat sa puna echipa cu curu-n poarta? El si cand i-a antrenat pe Hagi si pe Gica Popescu tot asa juca, ati vrea sa joace pe atac cu Cocis si cu Dodel? :lol: :lol: :lol:

Cat despre faptul ca n-au iesit la atac in ultimele minute, eu zic ca pur si simplu nu mai puteau fizic, te consuma mult sa alergi ca bezmeticul in timp ce adversarul plimba mingea. Ati vazut ca posesia a fost 75% Franta 25% Romania? La aia alerga mingea iar la noi alergau banel si Bourceanu de le sfaraiau calcaiele, pai dupa 80 de minute fugite asa ce sa mai faci?
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Septembrie 8th, 2011, 3:05 pm

La pranz am iesit la un restaurant popular, unde tocmai se derula pe un canal spaniol meciul Romania-Franta, de am putut vedea cate ceva.
Sa-i multumasca Pitzi lui Dumnezeu ca Ribery a tras pe langa poarta dupa ce si-a trecut mingea pe la spate, pe cand ai nostrii se ciocneau cap-in-cap ca bezmeticii...
Trentea
membru nou

Mesajde Gerula pe Septembrie 8th, 2011, 3:29 pm

Ei, asa ar putea multumi si ei ca lui Goian i-a lipsit un varf de bocanc s-o impinga in poarta, la centrarea lui Banel. Meciul a fost foarte slab, iar francezii meritau victoria pentru ca au incercat sa joace fotbal, nu dupa numarul ocaziilor.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 8th, 2011, 4:19 pm

Ca sa ne mai destindem un pic, va propun sa admiram tricoul pe care Banel il va purta la Saint Etienne :D :lol: :lol:

Imagine

Pentru cei care nu stiu franceza, "sans numero" se traduce prin clasica strigare a lautarilor "fara numar" :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 7th, 2011, 10:47 pm

Si-a venit si acest 2-2 cu Belarus (echipa care a decis practic calificarea Bosniei in Dauna noastra, facandu-ne sa pierdem 4 puncte)

Cat a jucat Sanmartean a parut c-o sa-i desfiintam (cum de jucatorul asta are doar 7 selectii la Nationala ramane un mister total al fotbalului nostru mafiot). Cum s-a accidentat mijlocasul Vasluiului si a intrat Cristea in locul lui, literalmente s-a rupt filmul, echipa a revenit la jocul bezmetic si fara orizont din ultimii ani. Am fost egalati dupa o gafa, apoi Mutu a inventat un penalty pe care l-a si transformat, dar bielorusii ne-au luat la joc si egalarea a venit firesc. Pe final puteau chiar sa ne si bata.

La modul asta nu vad ce sperante de viitor ne putem face. Sanmartean si Mutu au 31 de ani, si fara astia doi literalmente nu existam, de unul singur Torje nu poate face nimic.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 8th, 2011, 8:49 am

singurul cuvant care il caracterizeaza pe cristea e muci.marica pana isi regleaza o data tiru ala se retrage de la nationala.aseara am ratat incredibil de mult.asa se vede o echipa mare.moti nu cred ca stia ce trebuie sa faca pe acolo.torje incredibil.la faza aia din min 84 parca a bagat un sprint de am crezut ca numai ce intrase pe teren.oricum a fost faina atmosefra de pe stadion.multa lume si e bine ca nu se mai joaca pe stadioanele echipelor deoarece acolo se infiltreaza toti alcolistii si injura de mama focului speriind astfel multa lume care ar dori totusi sa vada meciul de pe stadion.transmisiunea a fost iarasi buna.am avut impresia ca jucam in deplasare pe undeva prin europa de vest.una peste alta am resuit sa nu adorm si sa vad meciul pana la sfarsit.asta inseamna din partea mea ca a fost animat
BygDaddy
hârşit în rele

Înapoi la Crasma pescarilor