Mutu dat afara de la Nationala

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Mutu dat afara de la Nationala

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2009, 5:38 pm

Ce parere aveti de masura asta, dupa meciul pierdut la Belgrad cu 5-0? Deja e mare campanie in GSP, cu sondaje stil OTV si tot ce vrei.

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/vidi ... 59018.html
http://vochin.gsp.ro/stiri/1066/unde-a- ... razvan.htm
http://blogsport.gsp.ro/fornade/2009/10 ... l-pe-mutu/

etc etc, azi dimineata era panarama mare, acum au mai rarit-o, probabil au cotizat intre timp fratii Becali :lol:

Parerea mea asupra spetei o gasiti pe larg aici http://optimvs.wordpress.com/2009/10/12 ... ui-razvan/ , efectiv am ajuns la concluzia ca avem o rusine de presa sportiva in tara asta (nu ca restul presei ar fi, pe ansamblu, mult peste, ca daca faci media intre Cotidianul si Click tot la GSP ajungi...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Mutu dat afara de la Nationala

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 12th, 2009, 6:00 pm

faci pariu ca daca se transfera la rusi si incepe sa joace bine o sa il pupe iar toata lumea in cur? e deja expirata orice discutie despre mocirla asta care se numeste fotbalul romanesc.nu mai suport declaratiile trase la indigo pe care le dau toti inaintea fiecarui meci:"trebuie sa dam tot pe teren si sa jucam pentru fani" :hand: deja e a nush cate oara cand spun ca nu ma ma uit la fotbal.deja e o pierdere totala de timp
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde lebar pe Octombrie 12th, 2009, 6:02 pm

pai ar trebui data afara juma'de echipa la ce fotbal am jucat,mutu s-a vazut clar ca n-are chef,la fiorentina i-a luat fata jovetici...in fine!ne-au aratat sarbii cam pe unde ne aflam,nu mai speriem pe nimeni cu nationala noastra :evil:
lebar
membru nou

Mesajde fanelul pe Octombrie 12th, 2009, 8:51 pm

Cel mai rau imi pare pentru Lucescu Jr.
Am auzit si povesti despre "nepotism" apropo de el dar totusi, pare singurul care face treaba serios in fotbalul Ro
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2009, 9:25 pm

Real vorbind, mi se pare absurd sa pui la Nationala un antrenor tanar, cu palmares destul de sarac si cu performante practic inexistente ca jucator. Ce autoritate poate avea in fata unor jucatori ca Mutu sau Chivu, care au trecut pe la echipe mari din Europa? Se repeta intrucatva situatia din primul mandat al lui Piturca, ajunsese fostul pomanagiu al Stelei sa le dea comenzi celor care-l dusesera in spate la echipa. Acum treaba e mai complicata, ca Mutu nu-i Hagi+Popescu, iar Razvan il are in spate pe tacsu.
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Octombrie 12th, 2009, 9:44 pm

Razvan mi se pare un antrenor care prin felul lui de-a fi poate motiva jucatorii,dar,trebuie sa ai si pe cine..!Mutu nu se poate compara cu Hagi nici ca performante si nici dpdv al vietii extrasportive,problema cea mai dureroasa e,ca,la sporturile de echipa la nivel de nationala suntem praf,poate fetele de la handbal sa produca surpriza la mondialul din Decembrie in China..
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2009, 9:54 pm

Eu sunt rapidist, asa ca sunt destul de in tema cu capacitatea lui Razvan de a motiva jucatorii. Marea lui problema e ca tinde sa-si formeze un grup de jucatori dispusi sa-l accepte de sef, dupa care tine orbeste de ei, indiferent de forma sportiva de moment, de circumstante, de adversar etc. Vezi, apropo de meciul de la Belgrad, cazul Coman: e inadmisibil sa joci impotriva unor atacanti de 2m cu un portar maruntel si renumit pentru faptul ca sta lipit de linia portii.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Octombrie 13th, 2009, 11:05 am

da ce goluri frumoase au dat sarbii ... pacat ca ni le-au dat noua.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Octombrie 13th, 2009, 11:16 am

Astia o tin ca gaia matul cu scoaterea lui Mutu de la Nationala, azi au iesit cu stirea ca, DUPA meci, Mutu a dat o fuga la Novi Sad, la cheful patronului clubului de acolo :roll:.

Eu nu inteleg o chestie, cand chiar si jucand la aia masii Mutu a fost cel mai bun jucator roman in meciul ala, ce ma roade grija ca nu si-a pus dupa cenusa-n cap?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 7th, 2010, 10:08 pm

Cred ca e tot mai greu de suportat Nationala lui Razvan Lucescu. Mie cel putin mi+a ajuns http://optimvs.wordpress.com/2010/09/07 ... #more-1514
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor