Miracolul Unirea Urziceni

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Miracolul Unirea Urziceni

Mesajde Gerula pe Noiembrie 24th, 2009, 11:52 pm

Inca nu-mi vine sa cred ca Unirea Urziceni a putut sa bata Sevilla, o echipa care, in momentul in care antrenorul i-a bagat pe cei trei titulari pe care-i odihnea, a aratat ca o posibila castigatoare a Ligii Campionilor. In seara asta insa, castigatoare a fost minuscula echipa din Baragan, o formatie care a compensat prin daruire diferenta de valoare.

Mie victoria mi s-a parut norocoasa dar nu complet nemeritata, in repriza a doua Urziceniul a avut trei ocazii monumentale, iar golul anulat in debutul primei reprize fusese cat se poate de valabil. Bravo Urziceni!
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Miracolul Unirea Urziceni

Mesajde pupu pe Noiembrie 25th, 2009, 7:16 pm

Mai mai,am crezut ca macar pe aici scap de rahatul asta de fotbal, vad ca nu am nici o sansa.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 25th, 2009, 9:26 pm

Acu' sincer, asta-i o chestie care se intampla odata la 20 de ani. :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 25th, 2009, 11:06 pm

sau una calda enspe mii reci
cam asa e cu fotbalul romanesc.partea buna e ca pt mine sunt in topul emisiunilor pe care se poate adormi beton surclasand clar emisiunile de pe discovery sau animal planet
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde lebar pe Noiembrie 26th, 2009, 3:11 pm

Cel mai mult ma uimeste Bilasco,e super atacant,pe vremea cand evolua la Pitesti era cel mai injurat!Bravo lor,eu pana sa ia titlul nu-l vazusem la tv pe Bucsaru,isi lasa oamenii sa-si faca meseria si nu bate campii ca alti patroni pe la toate televiziunile!Aoleu,Penescule,mancate-ar amanetu' :evil:
lebar
membru nou

Înapoi la Crasma pescarilor