Si imediat a mai venit o dovada de prostie de-aia crancena, ca la tara

din partea lui Petrus:
SF scrie:mai cretinilor , voi nu insemnati nimic fara mine......eu fara voi gasesc oricand pe altii cu care sa ma distrez "
citat gerulian , demn de pus in rama
Petrus, hai s-o luam asa, ca la clasa a patra, cea in care ai renuntat tu definitiv la scoala

:
Tu esti un capsunar anonim, care in afara cotetului lui rasulescu nu inseamna nimic nicaieri pe lumea asta. Stiu, e o afirmatie cruda, care doare, dar asta e adevarul.
Eu, pe de alta parte, sunt senior editor pentru Romania la una din marile agentii de presa ale lumii, ma plimb pe la televizor cand vreau, stau binisor si la capitolul finante etc etc.
Oricat de prost ai fi, tot ar trebui sa-ti fie clar ca intre noi doi este o prapastie uriasa atat in plan social, cat si la nivelul educatiei, culturii si capacitatii de exprimare atat in scris cat si prin viu grai. Hobby-ul asta si faptul ca radulescu si-a dat forumul pe mana unui homosexual terminat ca Adelina au facut posibil faptul ca unul ca mine sa-l bage in seama pe unul ca tine. In afara acestei conjuncturi pur intamplatoare, eu unul nu m-as obosi nici sa ma uit la tine, pentru ca pur si simplu esti un taran prost, primitiv si pervers, total neinteresant. Iar fata in fata chestia asta se vede MULT mai repede decat in scris.
Impaca-te odata cu destinul de cantitate neglijabila pe care ti l-a harazit Cel de Sus si incearca sa nu mai faci umbra pamantului chiar degeaba. Ce lasi tu dupa tine mai Petrus, la varsta pe care o ai?
Ca sa-ti dau un exemplu concret, poate pricepi mai bine

: in octombrie 2008 amandoi ne-am saturat de tigania din cotetul lui rasulescu. Eu am facut un forum (eu, cu mana mea, fara sa am nici un fel de experienta in domaniul asta) , tu n-ai fost in stare decat sa vii pe forumul meu. Erai fiert de ciuda ca nu stii nici sa faci un screendshot, imi scriai obidict ca esti "mai palmas asa" si ti-a scapat dilucu cand pusese nu stiu ce poza si o scosese dupa putin timp.

Cam asta e diferenta.