Manifestul cretinismului forumistic, redactat de SF

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Manifestul cretinismului forumistic, redactat de SF

Mesajde Gerula pe August 4th, 2011, 10:58 am

Si o noua mostra de cretinism in stare pura de la Petrus :lol: :lol: :lol:

SF scrie: Mai Gerula , drept sa spun , ajunge in unele cazuri si cu permis de velier , insa cazurile alea ii mai bine sa nu le privesti treaz si la lumina zilei :lol: :lol: :lol:
Deci la cazurile alea poti sa le explici ca ai velier , da ii ancorat in Antartida , insa le arati permisu si o sa cada late pe spate !
Numa sa nu uiti chestiile de baza , nu te uita la ele pe lumina si treaz :lol: :lol: :lol:

In rest , gagici legale cu permisu nu faci nimic , alea vor sa vada marfa vero , vor dovezi :lol: :lol:

Mai Petrus, in cazul tau ar putea face minuni o capsuna de-aia odorizant auto, atarnata de cheile de la scuterul luat la mana a saptea :lol: :lol: :lol:

Ce naibii poti sa-i mai spui unuia in mintea caruia velierul trebuie cumparat pe post de aspirator de femei? :lol: :lol: :lol: Ce poate intelege un capsunar tembel, care are frica de apa :lol: :lol: :lol: din frumusetea navigatiei cu panze? In mintea astuia, singura utilitate a unui velier ar fi sa-l tii ancorat in port, pe post de futelnita :lol: :lol: :lol: .

Mai Petrus, pentru asta nu trebuie velier, ajunge orice barca cu motor mai pricopsita, cu care, la o adica, poate naviga aproape orice cretin. Spun "aproape" ca sa nu-ti faci iluzii, pentru ca tu esti literalmente prea tembel :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe August 5th, 2011, 5:36 pm

Bietul Petrus inca n-a priceput nimic din afirmatia simpla ca un ins pe care nu l-a vazut nimeni prinzand UN PESTE :lol: :lol: :lol: si care a fost prins cu o poza clar contrafacuta, pe care isi lipise capul :lol: :lol: :lol: , nu poate conta ca pescar :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Ti-am mai spus , hai la mosu , ca te duc la peste , ai mincat vreodata macrou proaspat

Petrus, cred ca singurul peste la care m-ai putea duce tu ar fi colegul tau de camera, venit cu moldovence proaspete in Baleare :lol: :lol: :lol:

De cateva luni de zile ti-am zis sa pui si tu un filmulet in care se vede ca prinzi UN PESTE :lol: :lol: :lol: (de apa :lol: :lol: :lol: ) si nimic, canci, ioc, doar poze :lol: :lol: :lol: . Mai, poze avea si dilucea, doar ca salaii erau scosi din siragul unui braconier :lol: :lol: :lol: . Ia in ultima poza pe care ai postat-o juri ca pestele e scos direct din congelator :lol: :lol: :lol: .

In concluzie, mai Petrus, pozele tale din august 2010 nu intereseaza pe nimeni, in primul rand pentru ca suntem in august 2011 :lol: :lol: :lol: si in al doilea rand pentru ca ai fost deja prins cu poze trucate.

Filmulet in care se vede clar cum iti da un peste si il scoti pe mal, sau uite drumul :lol: :lol: :arrow:

P.S. Termenul pe care il cautai este scala Beaufort, nu Beufort :lol: :lol: :lol: . Nu mai incerca sa faci sa para ca ai vreo legatura cu sportul asta, mai taran prost si cu frica de apa :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 8th, 2011, 10:27 am

Care este cel mai usor mod de a face un troglodit ca Petrus sa-si dea singur palme? :lol: :lol: :lol:

SIMPLU, ii dai un sut sanatos in gura (vezi mesajul de mai sus) si apoi pleci trei zile la mare, lasandu-l sa se tureze in gol in cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol:
Am aplicat reteta asta si pe loc Petrus a produs material cat sa radem o saptamana intreaga :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Gerula , de ce nu vii odata si lamurim si cu apa , si cu velierele care se caca pe ei cand da un pic de vant , si cu pestii prinsi de altii !

Hai si mesteca putin , sesiunea de azi , deja macroul nu o mai intrat

Iar la acest mesaj bietul Petrus a adaugat urmatoarea poza :D :lol: :twisted:

Imagine

Sa vezi insa ghinion, exiful ne spune ca poza nu e din "sesiunea de azi" :lol: :lol: :lol: ci tot dintr-o sesiune de acum un an :lol: :lol: :lol:

Imagine

Ce-ai patit mai Petrus, nu te mai primesc aia sa ajuti la descarcat bagajele pescarilor in port, de cand te-au prins ca-ti faci poze cu pestii altora? :lol: :lol: :lol:

De doua luni nu esti in stare sa faci un filmulet in care sa se vada ca PRINZI SI TU UN PESTE :lol: :lol: :lol: , bun, dar chiar sa vii cu poze de anul trecut si sa zici ca-s din "sesiunea de azi" :lol: :lol: :lol: parca e prea de tot chiar si pentru unul ca tine, deja prins cu poze trucate :lol: :lol: :lol:

P.S. Tare faza cu "veliere care se caca pe ei" :lol: :lol: :lol: , esti un exemplu viu ca prostia abisala nu cunoaste limite :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 12:51 pm

Pentru ca prostia si analfabetismul aveau nevoie de un singur nume, li s-a spus simplu Petrus :lol: :lol: :lol:

Imagine

P.S> Nu mai comentez cat de adanc are prapaditul limba bagata in curul iudei mihuta de cand i-au publicat si lui zicerile analfabete pe site-ul WSB ... :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 9th, 2011, 1:47 pm

Idiotul suprem si-a propus sa ne distreze toata ziua :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Consumu abuziv ii altceva , si ii condamnabil oriunde , unu care vrea sa bea sau ii dependent bea chiar daca legea ii interzice , se urca la volan si intra-n sant ! Nu are nimeni nici o vina decat el singur !

Hai mai Petrus, zi tu din mintisoara ta de troglodit decerebrat, cum vine asta cu consumul abuziv de alcool? :lol: :lol: :lol: Cuvantul pe care-l cautai tu, mai taran analfabet, este "excesiv", dar ce mai conteaza detalii de-astea in cotetul lui rasulescu, unde sarba calugarilor s-a incins la maxim? :lol: :lol: :lol:

Ce e insa cel mai tare e ca, dupa "argumentul" tau oligofrenic, nici Codul Rutier n-ar trebui sa interzica de nici un fel consumul de alcool, pentru ca "unu care vrea sa bea sau ii dependent bea chiar daca legea ii interzice , se urca la volan si intra-n sant ! Nu are nimeni nici o vina decat el singur !" :lol: :lol: :lol:

Mai dobitoc fara scapare, daca legea interzice si tu bei, esti singurul vinovat. Daca legea nu interzice si tu bei, cine mai e de vina cretinule? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 10th, 2011, 2:17 pm

Face ce face Petrus si isi da palme singur, dar asa, cu elan maxim :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Are acolo un user , BigDaddy , care din ce se vede ii prin Italia in vacanta si pune niste poze , in gluma pune una la ghicit , mai ales ca Nicolae sustine ca o fost in Verona !

Din pacate pentru el , omu o pus o poza cu casa unde o trait Julieta , si nu o bucata din apeductu roman cum o ghicit Gerula

Mai Nicusor , tu ai fost in Verona ? , cum poti bre sa incurci in cazu asta casa Julieta cu un apeduct boule

Poza despre care vorbim este asta :lol: :lol: :lol:

Imagine

Mai Petrus, e drept ca tu esti un taran prost, care nici nu stie cum arata un apeduct roman :lol: :lol: :lol: , dar, cum sa-ti explic eu tie, asa zisa casa a Julietei este asta:

Imagine

A se vedea si balconasul in care s-ar fi desfasurat celebra scena a balconului samd :lol: :lol: :lol:

Totusi, mai Petrus, cum naibii sa confuzi un APEDUCT, o constructie facuta sa sustina o conducta de apa :lol: :lol: :lol: , cu O CASA? Cat de prost sa fii? :lol: :lol: :lol:

Cum cat de prost mai Petrus, cam asa, ca tine :lol: :lol: :lol:

P.S. Ghinionul tau mai Petrus a facut ca omul sa se fi pozat pe undeva pe langa casa, dar cu apeductul in imagine :D :lol: :lol: Si zang, ti-ai dat doua bucati in gura, asa tapene, cum erai invatat sa incasezi la tara la Maramu :lol: :lol: :lol:

P.P.S. In caz ca are cineva vreun dubiu :lol: :lol: :lol: http://www.verona.net/it/monumenti/casa ... ietta.html
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 11th, 2011, 11:22 am

Cu toate ca si-a luat-o cumplit :lol: :lol: :lol: , bietul Petrus incearca sa mai scoata un guitat timid:

SF scrie:Gerula , chiar asa grav ai ajuns , mai ales ca mesaju cu ghicitu contine o singura poza , ii foarte explicit , da tu nu ,ca nu ii aia

Omu pune casa Julietei si Gerula ii da cu apeductu

Mai tampitule, normal ca am crezut ca ghicitul se refera la apeduct, pentru ca poza cu "casa Julietei" era asta :lol: :lol: :lol: :

Imagine

Adica o poza cu un gang :D , casa Julietei fiind, totusi, aia din poza din mesajul de mai sus :D .

Ce te faci tu ca nu intelegi, in vreme ce te rad doua forumuri :lol: :lol: :lol: , este ca TU ai crezut ca apeductul la care ma refeream eu e o casa :lol: :lol: :lol: . Chestie din care rezulta nu numai ca esti un taran incult (asta stia toata lumea :lol: :lol: :lol: ) ci si ca esti cumplit, nefiresc de prost, intrucat orice om normal care se uita la poza aia isi dadea seama ca nu poate fi vorba de o casa :lol: :lol: :lol: .

Cea mai tare faza e insa de departe asta :lol: :lol:

SF scrie:Bine ca se mai lauda ca el o fost in Verona , pe google , ca de obicei

Ati inteles bine, un taran tampit dintr-un sat uitat de lume, care s-a suit in autobuzul cu capsunari si a descins direct intr-un subsol din Spania :lol: :lol: :lol: , imi spune mie, care numai anul asta m-am plimbat prin 5 tari in opt luni :D :lol: :lol: ca vizitez pe google :lol: :lol: :lol:

Cum sa va zic eu voua, chestia asta bate orice in materie de prostie, si se apropie clar de aia cu "detasatii culturali" in materie de mitomanie :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 11th, 2011, 1:27 pm

Melteanului troglodit nu i-a ajuns cat a incasat :lol: :lol: :lol:

Petrus se declara socat de faptul ca subsemnatul

SF scrie:in continuare ca alta era poza de ghicit , nu aia cu gangu ci una in care apare si useru BigDaddy

Nu mai tampit fara scapare, eu nu discut care poza o oferise omul spre ghicit, eu spun ca eventuala confuzie provine din faptul ca poza cu apeductul era cea din care se putea ghici ceva :lol: :lol: :lol:
Un gang e totusi un gang, si ganguri ca ala cred ca sunt cu sutele de mii prin Italia :lol: :lol: :lol: .

Ideea, mai capsunar treoglodit, e insa alta :lol: :lol: :lol: : ca tu, in tampenia ta fara scapare, ai crezut ca apeductul ala e o casa :lol: :lol: :lol: . De chestia asta n-ai cum sa scapi tarane :lol: :lol: :lol: , oricat te-ai da cu capul de pereti :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 13th, 2011, 12:35 pm

Cum spuneam mereu, apoteoza cretinismului forumistic este apanajul lui Petrus "SF" Onea :lol: :lol: :lol: , trogloditul emblematic din cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol:

SF scrie: si-o dat seama a o comis-o cu Verona si incearca sa convinga asistenta a era vorba de alta poza , desi useru o pus poza intr-un singur post alaturi de mesaju despre ghicit !

Mai tampit fara scapare, a fost clar pentru toata lumea inca de la inceput ca am vorbit despre alta poza, pentru ca gangul ala care dadea intr-o curte nu putea fi niciodata un apeduct roman :lol: :lol: :lol: In schimb, in poza cealalta era ditamai apeductul, inalt cat o casa cu doua etaje :lol: :lol: :lol: Cu alte cuvinte, n-am nevoie sa conving pe nimeni, pentru ca este ABSOLUT EVIDENT la ce ma refeream :lol: :lol: :lol: .

Singurul care a crezut ca eu ma refer la poza cu gangul ai fost tu :lol: :lol: :lol: , pentru ca esti un taran prea incult ca sa stii cum arata un apeduct roman :lol: :lol: :lol:

Iar acum ti-ai mai dat singur o palma de-aia teapana peste gura, cum erai obisnuit sa primesti in satul tau natal :lol: :lol: :lol:

P.S. Cat despre calatoria in google, n-are rost sa zic nimic, imaginile vorbesc mult mai bine :lol: :lol: :lol: http://www.rapitori.info/forum/crasma-pescarilor-f10/turism-pe-unde-mai-umblam-cand-nu-pescuim-t185.html
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 16th, 2011, 11:57 am

Bietul Petrus ii tot da cu pestii si pescarii, delireaza tot mai tare :lol: :lol: :lol: , desi AU TRECUT DOUA LUNI DE CAND NU E IN STARE SA POSTEZE UN FILMULET IN CARE PRINDE SI EL UN PESTE :lol: :lol: :lol:

Petrus, vezi bine ca incep sa te rada tot mai multi, ifosele tale de megapescar sunt in tot mai vadita contradictie cu realitatea :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 19th, 2011, 11:39 am

Si, in sfarsit, bietul Petrus recunoaste de facto ca nu-i in stare sa faca un film in care prinde si el UN PESTE :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Gerula , vrei video cu pesti ! ai urlat ca un pechinez la luna de vreo 3 saptamani ca vrei un video , il ai !

Insa la fel ca si tine , pun conditii !

Un video la schimb , de aceasi durata , in care iti prezinti casa si elementele alea arhitecturale care in cazu tau , se sprijina pe pereti

Ai zis a vrei sa se vada ca-s io , sa se vada trasatura , lanseu , cum scot , deci vreu sa apari si tu intreg , in costumas de mariner cum ai fost la targ , cu gripu pe post de aratator

Petrus, taran primitiv si prost ce esti :lol: :lol: :lol: , dupa TREI LUNI de cand nu esti in stare sa faci filmul ala nu mai esti in masura sa pui nici o conditie :lol: :lol: :lol: Cel mult sa apari naibii odata cu clipul in care prinzi si tu UN PESTE si sa baigui vreo scuza de-aia gen "e sezon, ma muncesc spaniolii ca pe ultimul capsunar" :lol: :lol: :lol:

Te rad si curcile mai primitivule, eu ti-am cerut un filmulet onest din care sa reiasa ca ai vreo treaba cu pescuitul, nu chestii penibile gen aparut in inagine sa prezint casa, cu gripul samd :lol: :lol: :lol:

In concluzie, mai nepescarule cu poze false, ia de-aici traditionalul:

MARS JAVRA :lol: :lol: :arrow:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 20th, 2011, 2:15 pm

Bietul Petrus nu-si mai poate scoate limba din curul incontinent al homosexualului dovedit si umilit Adelina Avram :lol: :lol: :lol: . Si cea mai tare faza e ca si-o fura crunt inclusiv de la oameni care nu par sa fi inteles ce jigodie de doua parale e taranul troglodit Petrus SF Onea :lol: :lol: :lol:

spectator neutru scrie:Te-o prostit de tot ura fata de Gerula mai sefeule :twisted:
Sigur ca bietul Adelin o sa ma baneze cand frustrarea fata de ce i-o facut Gerula o sa fie prea mare, da cui ii pasa? :twisted: Atata satisfactie sa aiba si el daca altceva nu i-o mai ramas.
Ai fi hazliu daca te-ai razboi cu Gerula, eu poate chiar te-as sustine pe alocuri :twisted: unde ai dreptatea ta. Da' tu te-ai bagat in alianta pierzatoare cu Adelin si acu incerci sa tii steagu sus intr-o batalie prosteasca, in care nici n-ai luptat, cand infrangerea ii mai clara decat ar fi crezut oricine ca se poate :twisted: .

Spectator neutru, oricine ai fi, tu n-ai citit prima postare din acest topic? :lol: :lol: :lol:

Gerula scrie:
SF scrie:noi stam aici la bere de ani de zile , avem o o istorie in comun si vine nea Tilica si da buzna si crede ca il face pe unu de-a nostru !

Mai Philipe , ca sa consideri ca ai facut ceva tre sa ai aprobarea restului , sau a o parte din rest . De aia unii canta pe mai multe voci , si fac clone ! Poti sa fi tu cat de tare , fara suporteri esti zero !

Deci , stai jos aici , bea o bere si rumega la faza de mai sus ,nu te mai agita , pentru ca orice ai face nu o sa-l faci pe Leba decat daca noi o sa recunostem . Si cum istoria comuna ne impiedica , fiule , poti scrie cate foiletoane vrei , nu o sa fie :lol: :lol: , ramai cu scrisu !

Trecem peste faptul ca retardatii incercasara sa sustina ca si Philippito asta ar fi clona mea :lol: :lol: :lol: , pentru ca, mergand de la sfarsit la inceput, deja ma dumirisem ca pana si precarul lor intelect a fost capabil sa depaseasca momentul. :lol: Asa ca ne vom concentra pe analiza "postulatului lui SF" :lol: :lol: :lol: :

SF scrie:ca sa consideri ca ai facut ceva tre sa ai aprobarea restului

Cred ca orice om cu o minima cultura stie ca aceasta lozinca a fost, practic, manifestul imbecilitatii omenesti in toate epocile :lol: . De la inchizitorii care-l torturau pe Galileo ca sa-l faca sa retracteze teoria conform careia Pamantul se invarte in jurul Soarelui pana la generalii francezi care isi imaginau ca "elanul trupelor" poate depasi micul obstacol al cuiburilor nemtesti de mitraliere din transeele primului razboi mondial, zicerea idioata ca dreptatea se stabileste dupa numarul sustinatorilor unei idei a facut mereu prapad.

Ei bine, maturatorul SF alias Petre Onea a reusit sa enunte Manifestul Cretinismului Forumistic. Aplauze, va rog :lol: :lol: :lol: :clap:

Si acum va pot spune ca am inteles si eu, in sfarsit, de ce acest personaj a putut sa se prostitueze in asemenea hal pentru a fi reprimit de Adelina in gascuta de trogloditi care grohaie in subsolul forumului lui Rasulescu. Omului pur si simplu ii lipsea calda complicitate a trogloditilor :lol: , in timp ce atmosfera de aici, unde se stabileste adevarul pe baza de argumente, nu dupa cum urla gloata, il seca la inima :lol: :lol: :lol:

Nu stiu de ce ti-ai imaginat tu ca Petrus exista ca entitate de sine statatoare, care sa poata duce pe cont propriu o batalie, fie ea si forumistica :lol: :lol: :lol: Dupa cum o dovedeste clar afirmatia de mai sus a trogloditului, Petrus nu exista decat ca oaie in turma :lol: :lol: :lol:

Cat despre acuzatiile ca esti clona mea, stai linistit, si Philipitto asta de care e vorba mai sus a fost acuzat de acelasi lucru. Tot de catre trogloditul SF :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 20th, 2011, 7:43 pm

In toata distractia cu Adelina, uitasem de oa alta perla monumentala a lui Petrus :lol: :lol: :lol:

SF scrie:insa daca nu ai face asta si tot circu asta , rapitoriinfoshit cade in picaj , daca intr-o luna nimeni nu te pomenesti esti terminat , nu ca nu ai fi acuma , da inca mai ai sperante ca cel putin cancanu te tine in viata !

Mai trogloditule, tampit fara scapare ce esti, n-ati incercat-o si pe-asta? :lol: :lol: :lol: Nu v-ati pus singuri calusul in gura, n-ati lasat sa se puna praful in cotetul lui rasulescu, doar doar vi se vor implini visele ca o sa-mi scada traficul? :lol: :lol: :lol: Si cand am inceput sa iau din urma enormitatile si imbecilitatile pe care le-ati scris in cotet vreme de ani de zile, si ati vazut ca nu scade traficul nici un pic, v-ati dat seama cat sunteti de tampiti, pentru ca deja mi-ati furnizat material sa rad de voi pana la 90 de ani :lol: :lol: :lol: Si facand asta sa generez interes din partea celor care, ca si mine, rad de prostia voastra, doar ca n-au curajul s-o faca in public in nume propriu, dar se simt razbunati cand o fac eu :D :lol: :lol:

Mai cretinilor, voi nu insemnati nimic fara mine, sunteti niste nulitati absolute, si singurul lucru care va scoate din anonimatul DEPLIN in care va zbateti este faptul ca fac eu misto de prostia voastra. Eu fara voi gasesc oricand pe altii cu care sa ma distrez, vorba aia, de prosti e plina lumea :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 20th, 2011, 11:13 pm

Si imediat a mai venit o dovada de prostie de-aia crancena, ca la tara :lol: :lol: :lol: din partea lui Petrus:

SF scrie:mai cretinilor , voi nu insemnati nimic fara mine......eu fara voi gasesc oricand pe altii cu care sa ma distrez "

citat gerulian , demn de pus in rama

Petrus, hai s-o luam asa, ca la clasa a patra, cea in care ai renuntat tu definitiv la scoala :lol: :lol: :lol: :

Tu esti un capsunar anonim, care in afara cotetului lui rasulescu nu inseamna nimic nicaieri pe lumea asta. Stiu, e o afirmatie cruda, care doare, dar asta e adevarul.
Eu, pe de alta parte, sunt senior editor pentru Romania la una din marile agentii de presa ale lumii, ma plimb pe la televizor cand vreau, stau binisor si la capitolul finante etc etc.

Oricat de prost ai fi, tot ar trebui sa-ti fie clar ca intre noi doi este o prapastie uriasa atat in plan social, cat si la nivelul educatiei, culturii si capacitatii de exprimare atat in scris cat si prin viu grai. Hobby-ul asta si faptul ca radulescu si-a dat forumul pe mana unui homosexual terminat ca Adelina au facut posibil faptul ca unul ca mine sa-l bage in seama pe unul ca tine. In afara acestei conjuncturi pur intamplatoare, eu unul nu m-as obosi nici sa ma uit la tine, pentru ca pur si simplu esti un taran prost, primitiv si pervers, total neinteresant. Iar fata in fata chestia asta se vede MULT mai repede decat in scris.

Impaca-te odata cu destinul de cantitate neglijabila pe care ti l-a harazit Cel de Sus si incearca sa nu mai faci umbra pamantului chiar degeaba. Ce lasi tu dupa tine mai Petrus, la varsta pe care o ai? :roll:

Ca sa-ti dau un exemplu concret, poate pricepi mai bine :lol: : in octombrie 2008 amandoi ne-am saturat de tigania din cotetul lui rasulescu. Eu am facut un forum (eu, cu mana mea, fara sa am nici un fel de experienta in domaniul asta) , tu n-ai fost in stare decat sa vii pe forumul meu. Erai fiert de ciuda ca nu stii nici sa faci un screendshot, imi scriai obidict ca esti "mai palmas asa" si ti-a scapat dilucu cand pusese nu stiu ce poza si o scosese dupa putin timp. :lol: :lol: :lol: Cam asta e diferenta.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 21st, 2011, 11:26 am

Ce v-am spus eu ca tot ce trebuie sa faci ca sa-i vezi pe trogloditi cum se umilesc singuri e sa-i determini sa deschida gura? :lol: :lol: :lol:

Asa am si facut, i-am dat aseara o palma teapana lui Petrus, si l-am lasat sa faca spume :lol: :lol: :lol: Rezultatul? Taranul prost s-a autoumilit cumplit, nefiresc :lol: :lol: :lol:

Ia uitati aici :D :lol: :lol:

Faza incepe cu clona semlecangheorghe spunand ca numai broscutele testoase imi dau mie dreptate :D :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:”””Si facand asta sa generez interes din partea celor care, ca si mine, rad de prostia voastra, doar ca n-au curajul s-o faca in public in nume propriu, dar se simt razbunati cand o fac eu ””citat”” spectator neutru””

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si cine-s aia??Broscutele testoase?? :lol: :lol: :lol: sau alte personaje de genul celor din scena de final al videoclipului”Please dont leave-me??” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jap, vine Rine si i-o trage peste bot clonei :D :lol: :lol:

rine scrie:oricum e tare gerula asta! ia facut pe unii de "boala copiilor" .
pe mana lor :lol:

pe altii .pe banii lor :lol:

semnez : broscutza testoasa :lol: :lol: :lol:

Dupa care prostul de Petrus, fara a intelege ce se discutase mai sus, gaseste bocancul si pac, si-l indeasa bine-n gura :lol: :lol: :lol:

SF scrie:

Adrian , esti grav omule si nu ar trebui sa continuam cu tine :cry:

Realizez ca tu chiar crezi ca exista cineva care-ti tine partea , doar ca nu se prezinta , si nu se expune public , insa tu stii ca acesti oameni exista !

Io ma opresc aici , ii ca si cum ai bate un handicapat :oops: :cry:

Na ca unul tocmai imi daduse dreptate public, dar petrus e prea prost ca sa-si dea seama.

Petrus, inteleg ca te-ai molipsit de la Adelina de boala auto-umilirii :lol: :lol: :lol: , dar de ce trebuia sa-i preiei si obiceiul de a repeta ca un papagal toate fazele mai nostime invatate de la mine? :lol: :lol: :lol: Sau ai uitat unde ai citit-o pe asta cu batut handicapatii? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 22nd, 2011, 8:28 pm

Doamne, nu ma pot abtine :lol: :lol: :lol:

Petrus s-a lansat intr-o discutie despre tigani, rasism samd :lol: :lol: :lol: Saracul de el, chiar a incercat sa spuna niste chestii impaciuitorist-umaniste, despre cum toti suntem oameni, ce baieti de treaba sunt locuitorii din Punjab (de unde se presupune ca au plecat tiganii) samd. Ma rog, chestii de-astea pe care n-avea rost sa le combati, pana la urma omul spunea ce-i trece lui prin cap, fara sa supere pe nimeni. :D

Dar a venit chestia asta :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Punjabu insa o constituit vesnic o problema , si au fost multa vreme in conflict cu India , datorita orientarii religioase , Indira Gandhi chiar a fost asesinata de garzile de corp punjabies pentru a o dat ordin sa zboare prin aer un templu unde se aflau mii de manifestanti punjabies , rezultand sute de victime mortale .

Ma Petrus, sa zicem ca asesinata :lol: :lol: :lol: ala ti-a scapat din tastatura :D . Mai baiatule, dar mortile nu rezulta, ci sunt provocate sau cauzate, iar victimele mortale se numesc, in limba romana, pur si simplu morti. :lol:

Ia vezi, daca ziceai "a dat ordin sa fie aruncat in aer un templu in care se aflau mii de manifestanti din Punjab, cauzand moartea a sute de victime" ( sau provocand sute de morti/decese, sau omorand sute de oameni sau inca vreo 5 variante, toate corecte in limba romana) nu reuseai cumva sa te exprimi corect, si prin acest simplu fapt sa inspiri mai mult respect cititorilor? :lol: :lol: :lol:

Ce sa-ti fac mai Pentus, daca la mine nu ti-ai placut (poate se mai lipea si de tine cate ceva invatatura :D ), si te-ai dus acolo sa stai de coada analfabetei de Adelina, un gunoi uman care nu-i in stare nici mcar sa-si tina cuvantul dat IN PUBLIC si sa respecte un pariu pierdut?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 2nd, 2011, 5:50 pm

Tineti aproape ca urmeaza suprema umilire a capsunarului troglodit care se da bucatar :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 4th, 2011, 3:04 am

Pai stai putin ca astea-s site-uri de pescuit la rapitori.Daca lumea dorea altceva nu se inscria la specialitatea asta.
Pentru nivel social si educational, posesiuni imobiliare si financiare, turism si abilitati IT,plus altele pe care nu pregeti sa ti le scoti mereu in evidenta , exista site-uri si reviste cum ar fi Forbes, Casa mea si Planul casei mele, PC de la A la Z :D , Traveling away :mrgreen: etc...
Cu astea defilezi de mai bine de un an, plus subiecte de interes major pentru suflarea pescareasca :lol: cum ar fi ponegrirea unora ca: Modigliani, Adelin, Larry, SF, Dumitru,Tavi si multi altii.
In ce masura ma impiedica pe mine sa vorbesc cu vreunul despre pescuit , viciile, meseria sau apucaturile din viata particulara a fiecaruia? :think: . Ca doar de aia ne-am inscris pe forumuri de PESCUIT, nu?. Sa vorbim despre PESCUITUL RAPITORILOR :lol: :lol: :lol: .
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Septembrie 4th, 2011, 7:50 pm

Hai sa-ti explic eu in ce masura :lol: :lol: :lol: :

Cand vezi de pilda ca indivizi ca Adelina sau Petrus SF Onea (nu mai zic de modigliani plus clonele) mint cum ar bea un pahar cu apa si se preteaza la orice ticalosie, oricat de penala, cu speranta oricum iluzorie ca in felul asta ar putea-o scoate la capat intr-o disputa in care au fost sistematic calcati in picioare, nu ai cum sa nu-ti pui intrebari cu privire la orice crampei de informatie pe care il scriu gunoaiele astea pe un forum. Disputa mea cu ei de la asta a plecat, in caz ca te-a lasat memoria.

Daca folosesti cu incredere o pastila de lecitina, poate o sa-ti amintesti ca motivul pentru care am fost banat ultima oara in cotetul lui rasulescu a fost ca l-am impiedicat pe Adelin sa traga o teapa, la propriu, pe sectiunea de mica publicitate. Individul incerca sa vanda un motor pe care-l tocase vreme de doi ani pe Mures (elicea era tocata la propriu :lol: :lol: :lol: ) ca avand sub 20 de ore de functionare. Ai uitat destul de repede, nu? Despre asta e vorba, nu despre cati insi l-au luat pana acum pe la spate pe numitul Adelin(a).

Cat depre ponegrire, sper ca folosirea acestui cuvant e din cauza ca ai luat-o pe urmele lui Raducioiu :lol: :lol: :lol: . Altfel m-as vedea nevoit sa te rog sa-mi dai un exemplu de ponegrire a respectivilor pe acest forum.

P.S. Sper ca-ti dai seama cat de INGROZITOR DE PENIBIL e ca ai deschis lista "ponegritilor" cu modigliani, da? :lol: :lol: :lol:

Si acum, ca sa intelegi mai bine ce spuneam mai sus apropo de felul in care ticalosia si impostura acelor indivizi se reflecta in cele pe care le scriu respectivii pe forumurile de pescuit, te invit sa admiri urmatoarea poza :lol: :lol: :lol:

Imagine

Explica acum, dupa oceanul de cacat mancat de SF despre acest peste, despre faptul ca nu s-ar vinde nici in piata de peste, darmite in hipermarket samd, cum e cu ponegrirea asta?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 5th, 2011, 2:44 am

Magazinul din poza fiind romanesc (departe de locuri cu zargani demni de pus pe masa) , pretul de 22 RON,adica sub 7$ , umflat desigur la maxim de comersanti (mai putin de jumatate din al caracatitei si codului) nu ma mir ca in zonele de coasta , zarganul e un peste de interes numismatic :D .Eu unul nu as lua intreg, sa ma apuc sa razui carnea de pe panglicutele alea argintii. Il cred pe SF cind zice ca nu se incurca nimeni cu zarganul pe la ei. Daca-i zugravit de bucatarii smecheri ca delicatesa absoluta , asta-i altceva.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Crasma pescarilor