Mai vreti zapada?

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Mai vreti zapada?

Mesajde Gerula pe Ianuarie 20th, 2010, 2:55 pm

:lol:

Azi dimineata am dat vreo 40 de minute la lopata doar ca sa scot masina din garaj. Sigur, e util sa faci miscare in aer curat, dar daca imi placea sapa imi alegeam alta cariera :lol: . Acum o ora si jumatate m-am intors mai devreme de la munca, deoarece aveam ca la vreo doua tone de zapada pe terasa din spatele casei. Am dat-o si pe aia, dupa care am iesit cu masina pe strazi sa caut o echipa de la REBU/ Romprest/whatever, ca-mi ajunsese :lol: . Au mai bagat si aia vreo 20 de minute in patru insi, ca sa degajeze aleile din jurul casei, trotuarul din fata curtii samd.

Cred ca mi-a ajuns de "iernile de alta data" :lol: , vreau vreo doi ani de-aia sa fulguiasca usor de Craciun si atat :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Mai vreti zapada?

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 20th, 2010, 6:38 pm

aici e uscat si pic de zapada.sa stii ca as vrea sa trimiti si pe aici ca tare as mai vrea niste plimbari prin zapada :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Ianuarie 20th, 2010, 6:40 pm

Nu zice de doua ori :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 20th, 2010, 6:58 pm

:D asa e.de 5 minute a inceput sa ninga :lol: :lol: :lol:
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Jedi pe Ianuarie 21st, 2010, 12:46 am

In fiecare iarna fac bataturi de la lopata...Toata lumea are palmele ca agricultorii... :D ...Daca nu uit la urmatoarea furtuna de zapada sa fac o filmare prin zona sa vedeti "Pravale Baba" si "Bumbesti-Livezeni"..Sportul national canadian.. :lol: In prima luni dupa revel mi-a plecat sotia (proaspata soferita) si s-a infipt cu masina intr-un banc mare de zapada.. :lol: :lol: :lol: ..Noroc ca i-am dotat si masina ei cu lopata(una mai light) asa ca a avut de sapat vreo 20 de minute..Am gasit doar o poza sugestiva dar trebuie auzit si sunetul de la snow blower-e
Ataşamente
re1.jpg
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2010, 1:04 am

Pai nu ti-ai luat motoprasitoare de-aia? :D La ce zapezi sunt pe-acolo, ma mir ca n-au iesit si modele de buzunar :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Ianuarie 21st, 2010, 1:45 am

Cind o sa fiu proprietar de ceva cotet gips-carton-surcele ....o sa iau poate prasitoare de zapada..Sint si modele mici,electrice..faci treaba si cu alea dar mai anevoie si nu cind o furtuna mare e gata.. :mrgreen: ca atunci o infigi ca pe o sageata de darts in troiene...si acolo ramine.. :lol: ..mai gradual asaaa...Cind a mai fost in Bucuresti asa zapada mare?...In Timisoara acum vreo 6-7 ani a fost ceva mai mare,dar pentru scurta vreme si cu totul intimplator..Doar a ingreunat circulatia vreo 2-3 zile..
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2010, 1:51 am

Aici n-a fost propriu-zis mare (20-25cm), poanta e ca se tot repeta ciclul ninsoare abundenta/dezghet/topire/mizerie/ninsoare abundenta etc

Macar daca tot e de dat la lopata, sa ramana naibii peisajul hibernal, nu sa trebuiasca sa dai la lopata azi cand tot se topea poimaine :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 21st, 2010, 10:15 am

las'ca vine geona cu flacara violet(a) si topeste tot.in romania si prostia e sinistra.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2010, 10:39 am

Eu nu prea cred ca acolo a fost vorba de prostie http://optimvs.wordpress.com/2010/01/20 ... lectorala/ , dar sa nu deviem discutia.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Ianuarie 29th, 2010, 4:20 am

S-a reglementat vremea in tara? Pe aici ,dupa ce citeva zile am crezut ca vine primavara, se pune un -19 cu rafale de pina la 50 km/h...Hmmm...Dupe ce am facut o plimbare pe afara, blindat cu echipamentul meu cel mai heavy..am realizat ca pentru conditii realmente extreme , ca acum, ai nevoie de toale proiectate de oameni care stiu ce fac si nici un petec de piele expusa..Si inca o chestie care m-a pus pe ginduri...O pierdere de cunostinta ,prin zone mai putin umblate ca parcuri sau pur si simplu strazi necirculate,echivaleaza cu moartea rapida..Au fost destule cazuri cu oameni care faceau jogging sau plimbari prin te miri ce locuri si au fost gasiti primavara, odata cu dezghetul. Hai ca am plecat sa-mi plimb potaia pe malul fluviului.. :lol: :lol: :lol: ..Daca nu mai apar, ma vedeti la stiri in primavara.. :lol: :lol: :lol:
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 29th, 2010, 11:23 am

Dar Casamede nu se vede :lol: .

Si aici prezicea Romica Jurca aseara ceva "crivat ca pe vremuri" si asta in conditiile in care precedenta zapada e tot pe strazi :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Ianuarie 29th, 2010, 1:43 pm

E timpu sa testez rulmentii autorevers de la mulinete.. :D
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 29th, 2010, 4:53 pm

La -19 si vant de 50km/h iti trebuie masca pentru fata si ochelari de ski, altfel iti degera fata in 15 minute.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 7th, 2010, 11:45 am

Mda, nu stiu cum o fi acum in Canada :lol:, dar azi dimineata a trebuit sa urc pe scara intr-unul din balcoanele de la etajul I, ca sa dau zapada de un metru care se adunase acolo. Usa se deschidea inauntru, dar plasa de tantari in afara, adica deloc :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor