Irimia greseste mult la matchmaking si implicandu-se in hotii de arbitraj. Dar fara el eram totusi pe nicaieri in kickboxing, asa, de bine de rau, avem ceva.
In ultimul an Ignashov a pierdut la decizie la Badr Hari si Semmy Schilt, primii doi luptatori din circuit, eu nu l-as considera nici pe departe un terminat. A luptat cu genunchiul bandajat si probabil n-a vrut sa forteze. Chiar si asa l-a batut clar pe Kemayo in semifinala.
Cand judecam aceasta gala K-1 (a nu se confunda cu galele Local kombat, care sunt intr-adevar niste suse penibile, am scris de multe ori chestia asta pe blog), prima din Romania, nu trebuie sa uitam contextul economic in care s-a desfasurat. Gala nu a avut sponsor principal, nu stiu daca ai remarcat ca in centrul ringului nu era numele vreunui producator de alcool, cum se obisnuieste

, ci numele firmei lui Irimia. Asta in conditiile in care audienta Live a fost mai mare decat a oricarui alt eveniment desfasurat vreodata in Romania.
In contextul asta, sa ai un luptator aflat clar in primii 6 din lume (Zimmerman), un clasic in viata (Sefo) si inca vreo cativa bunicei nu e rau deloc, zic eu. Buba galei a fost halul in care s-au prezentat luptatorii romani. Exceptandu-i pe Catinas, Ciobanu, Iftimoaie si Atodiresei (care n-a avut cu cine lupta), ceilalti s-au facut literalmente de ras.