k-1 World Grand Prix Bucuresti 2010

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

k-1 World Grand Prix Bucuresti 2010

Mesajde Gerula pe Mai 22nd, 2010, 12:25 pm

Pentru cine a pierdut gala de aseara (un eveniment in premiera in Romania):

Cătinaş, Ciobanu şi Iftimoaie au salvat onoarea românilor la K-1 WGP Bucureşti 2010

Iftimoaie – Ray Sefo, un meci care merită văzut

Cătălin Zmărăndescu, nimicit de Valentijn Overeem în câteva secunde

Si mai sunt cateva articole pe-acolo.

Una peste alta, am intrat si noi in randul lumii in sporturile de contact, a fost un eveniment transmis pe 4 continente, cu vreo 100 de milioane de telespectatori, la care au participat vedete de prima marime din K-1.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: k-1 World Grand Prix Bucuresti 2010

Mesajde pupu pe Mai 22nd, 2010, 2:03 pm

Am intrat in randul lumii cu toti pensionarii ,cu 2-3 exceptii imi pare rau ca am pierdut timpul.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 22nd, 2010, 6:15 pm

Care pensionari, ca Errol Zimmerman are 24 de ani si a fosat la ultimele doua finale K-1? :D Nici Ignashov sau Kemayo nu-s pensionari, nici Salmon ala pe care l-au furat arbitrii lui Irimia, nici Kleibl care si-a luat-o de la pensionarul Mighty Mo..

Si, oricum, cel mai frumos meci tot "pensionarul" Ray Sefo l-a facut :D . Uita-te putin la fight-cardul galei It's Showtime de la Amsterdam de saptamana viitoare, sa vezi ca-i mai slab ca al WGP-ului K-1 de la Bucuresti.

P.S. Revenind la oile noastre :lol: , mi-a fost mila de bietul Ilie, vorbea singur pe-acolo despre K-1, logic ca in barlogul homosexualului pasiv Adelin Avram n-avea cu cine discuta despre sporturi pentru barbati :lol: . Hai sa-l ajut eu putin, ca dupa ce-am scris asta aici o sa incerce si aia sa para interesati :lol: .
Ataşamente
ilie K-1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Mai 22nd, 2010, 7:14 pm

Am si specificat ca au fost cateva excepti ,de Ignashov nu a mai ramas decat tactica ,cu Sefo sunt total de acord ca a facut un meci frumos insa e max 30% din ce era, galele k1 de la noi mi se par la fel ca galele de box din Germania si sper ca intelegi ce spun ,despre Irimia ,mai mult respect am pentru Florin Salam.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 22nd, 2010, 7:53 pm

Irimia greseste mult la matchmaking si implicandu-se in hotii de arbitraj. Dar fara el eram totusi pe nicaieri in kickboxing, asa, de bine de rau, avem ceva.

In ultimul an Ignashov a pierdut la decizie la Badr Hari si Semmy Schilt, primii doi luptatori din circuit, eu nu l-as considera nici pe departe un terminat. A luptat cu genunchiul bandajat si probabil n-a vrut sa forteze. Chiar si asa l-a batut clar pe Kemayo in semifinala.

Cand judecam aceasta gala K-1 (a nu se confunda cu galele Local kombat, care sunt intr-adevar niste suse penibile, am scris de multe ori chestia asta pe blog), prima din Romania, nu trebuie sa uitam contextul economic in care s-a desfasurat. Gala nu a avut sponsor principal, nu stiu daca ai remarcat ca in centrul ringului nu era numele vreunui producator de alcool, cum se obisnuieste :lol: , ci numele firmei lui Irimia. Asta in conditiile in care audienta Live a fost mai mare decat a oricarui alt eveniment desfasurat vreodata in Romania.

In contextul asta, sa ai un luptator aflat clar in primii 6 din lume (Zimmerman), un clasic in viata (Sefo) si inca vreo cativa bunicei nu e rau deloc, zic eu. Buba galei a fost halul in care s-au prezentat luptatorii romani. Exceptandu-i pe Catinas, Ciobanu, Iftimoaie si Atodiresei (care n-a avut cu cine lupta), ceilalti s-au facut literalmente de ras.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor