Inceputul sfarsitului regimului Basescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Inceputul sfarsitului regimului Basescu

Mesajde Gerula pe August 16th, 2011, 3:55 pm

Chiorul s-a tuns pierdut de Ziua Marinei :lol: :lol: :lol:

Cu sapte servicii secrete in spate si tot n-a mai avut curaj sa dea ochii cu oamenii :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Inceputul sfarsitului regimului Basescu

Mesajde Gerula pe Septembrie 22nd, 2011, 11:10 pm

Pana una-alta regimul Basescu sfarseste Romania, asa usor-usor. In caz ca nu stiati, in cursul zilei de azi Tiganii si Basescu au lasat Romania in afara acordului Schengen...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2012, 11:59 pm

In lumina recentelor evenimente, va propun sa recititi acest text scris de subsemnatul in octombrie 2010 :D

E foarte placut sa fii bun :D :D :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Ianuarie 17th, 2012, 4:20 pm

Ca o sa cada Basescu nu-i bai, las' sa cada, dar pe cine vom pune in loc? Ca daca ma uit la clica din opozitie ma apuca un sentiment amestecat de greata si disperare. Antonescu (o putoare avida de putere), Geoana (copil tembel, odrasla lui iliescu), Nastase (sarpe), Voiculescu (securist nenorocit dovedit) sunt toti o apa si-un pamant... :pray:
Poate ca ar trebui sa modificam constitutia limitand puterile presedintiei aproape de zero (ca in Germania sau Italia), si sa-l punem pe Isarescu Prim Ministru. :roll:
Trentea
membru nou

Locaţie: Barcelona

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2012, 4:36 pm

Hai s-o luam logic. Pe mine ma intereseaza in prima faza doua lucruri:

1. Ca noul presedinte sa nu fie in nici un fel legat de fostul regim, atat personal cat si prin rude apropiate. Sa nu fi fost activist/securist/sa nu fi facut parte din aparatul de stat pe vremea lui Ceausescu, nici el nici familia lui, nici tata socru :lol: samd

2. Sa nu fi facut avere ca urmare a participarii in politica dupa 1989.

In mod foarte evident, singurul care indeplineste aceste doua conditii este Crin Antonescu. Evenimentele din 1989 l-au prins in postura de profesor intr-un sat amarat din judetul Tulcea, unde primise repartitie, n-a fost membru de partid, n-are rude cu functii inainte de 1989, nu s-a casatorit cu vreo femeie provenita din nomenclatura comunista, ca Ponta sau Nastase. Nici nu s-a imbogatit subit dupa ce a fost la putere, ca Nastase. Nu stiu pe ce se bazeaza sintagma "putoare avida de putere" dar, sa fim seriosi, nimeni nu intra in politica pentru ca nu-i place puterea :D .

In legatura cu turnura pe care au luat-o evenimentele in ultimele doua zile, va recomand sa cititi indemnul pe care i l-am adresat lui Basescu :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Ianuarie 17th, 2012, 6:37 pm

Cand este membru in Parlament si nici macar nu trece pe acolo, fiind platit din bani PUBLICI, ai mei si ai tai, se cheama ca e putoare.
Cand incalci traditia liberala, si te aliezi cu un partid de stanga din care face parte unii ca Iliescu sau Nastase, se cheama ca ar vinde-o si pe ma-sa ca sa ajunga sus de tot, deci e avid de putere.
Sarac si cinstit a fost si Iliescu, nu? :lol: Aproape ca am lacrimat cand mi l-ai prezentat pe Antonescu, asa, ca un "baiet sarac" ce cutreiera padurile din Tulcea :lol:
Adrian, n-ai argumente solide ca sa-l sustii pe Crin Antonescu ca fiind un presedinte credibil, crede-ma.
Asa cum am mai afirmat, in opinia mea tara poate fi guvernata si fara presedinte, adica de un guvern de tehnocrati condusi de prim ministru tehnocrat. Poate fi si un guvern de uniune nationala, macar pana iesim din criza.
Trentea
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2012, 7:05 pm

Tocmai ca astea doua sunt niste argumente EXTREM DE SOLIDE :D . Stii de ce? Pentru ca in politica n-o sa gasesti niciodata albul pur, indiferent in ce tara si ince epoca. Gasesti doar diferite nuante de gri, mergand pana la negrul taciune, reprezentat de Basescu si sleahta lui :D .

Chestia cu absentele din parlament e absurda, politica nu-i fabrica de pantofi, sa iei leafa in functie de cum pontezi (ah, cum suna in contextul asta :lol: :lol: :lol: ). Iar alianta cu stanga i s-ar putea imputa intr-un context normal, nu in conditiile in care trebuie infruntat un regim banditesc precum cel al matrozului. In conditiile de acum e chiar normal sa se alieze toate fortele politice, indiferent de doctrina.

Eu ma uit la niste chestii foarte simple:

1. Inainte de 1989: Antonescu= profesor intr-un sat din jud Tulcea, Basescu sef al agentiei de la Anvers, cu numirea semnata personal de Elena Ceausescu.

2. Dupa 1989: Basescu a praduit flota, a ingropat banii tuturor in buzunarele mafiotilor din "banda drumarilor" sub lozinca "Aici sunt banii dumneavoastra" :lol: :lol: :lol: , si, in general vorbind, s-a tinut numai de furaciuni. La naiba, cand era primar a avut tupeul sa-si repartizeze singur o vila desi nu indeplinea nici macar conditiile legale pentru a primi un apartament :lol: :lol: :lol: (celebra poveste a casei din Mihaileanu :D ).

Pe de alta parte, toata averea lui Antonescu este un apartament la bloc, dupa 20 de ani de politica. (casa de la Drajna e a Adinei Valean, a doua nevasta)

Nu stiu cum sa-ti spun, dar noi avem de ales intre astia doi, iar alegerea mi se pare EXTREM DE SIMPLA. Nu incerca sa pui problema ca si cum am avea de ales intre Antonescu si Maica Tereza :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Ianuarie 17th, 2012, 8:03 pm

De ce mai bagi parlamentar daca nu treci pe la Parlament? Sa iei salariul DEGEABA? De ce n-a lasat pe altcineva de la PNL?
Asa ca argumentul tau cade, sper ca esti de acord. Este o putoare si gata.

Faptul ca in 20 de ani n-a reusit mai nimic sa agoniseasca, inseamna ca n-a fost capabil sa injghebe o afacere din care sa poata trai decent, sau in plan profesional a fost atat de slab incat pregatit incat n-avea cum sa treaca mai mult de salariul mediu pe economie. De unde si orientarea sa spre politica, un loc caldut in care e un os de ros pentru un sub-mediocru. Pun pariu ca daca face un test de inteligenta nu trece de 85-90. Este parsiv (cum l-a sapat el pe Orban, he-he...), si nu prezinta incredere in opinia mea.
Oare de ce s-a sinucis prima lui nevasta?

Nu se pune problema intre a alege intre Antonescu si altcineva, pentru ca nu vad in acest moment pe nimeni capabil sa conduca Romania din postura de presedinte. Asa cum nu m-am dus la vot la ultimile alegeri sa aleg intre Basescu si Geoana, nu ma voi duce nici la viitoarele. Doar daca va aparea o figura carismatica si credibila pe scena politica, insa ma cam indoiesc.
Trentea
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2012, 8:46 pm

Trentea scrie:Oare de ce s-a sinucis prima lui nevasta?

Chiar te iei de Antonescu in necunostinta de cauza. :oops: Prima lui nevasta s-a sinucis pentru ca avea cancer in faza terminala...

Primul copil al sotilor Antonescu a murit in 1995, iar cei doi au incercat dupa aceea sa faca al doilea copil. Insa nimeni nu stia ca ea are cancer ovarian, pentru ca nimeni nu i-a facut analizele specifice.

A ramas insarcinata dupa mai multe tratamente si, in 2001, a nascut o fetita, careia i-au pus numele Irina. La doar cateva luni, Aurelia Antonescu, a aflat ca are un cancer care i-a cuprins tot organismul.

Cat timp a facut citostatice, Crin Antonescu cu o mana legana copilul mic, cu cealalta isi mangaia nevasta aflata in niste chinuri groaznice, povesteste Corina Dragotescu.

In 2004, Aurelia nu a mai suportat morfina si durerile pe care ti le dau atat tratamentul indelungat, cat si un organism cuprins de boala. Intr-o noapte, la ora 4, s-a aruncat de la balcon.

Stiam deja ca propaganda basista face prapad prin diaspora, dar nu-mi imaginam ca lucrurile stau chiar asa de rau.. Apropo, chestia asta a povestit-o Corina Dragotescu, sluga lui Basescu, nu vreun ziarist de casa al PNL.

Crin Antonescu a intrat in politica in 1990, din postura de mic profesor de tara, iar din salariul de parlamentar, daca nu furi, in nici un caz nu te imbogatesti. Nu are alte afaceri samd, chiar este un om cinstit. (in opinia mea nu ai cum sa combini in mod onest afacerile si politica, inevitabil sfarsesti prin a trage spuza pe turta ta )

Ar trebui sa te documentezi putin inainte de a scrie chestii de-astea, serios. Practic nu incape comparatie intre Basescu si Antonescu, oricum o dai. Sigur ca nici Antonescu nu-i perfect, dar sa fim seriosi, diferenta dintre el si Basescu e ca de la cer la pamant. A nu alege intre astia doi este o imensa greseala.
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Ianuarie 17th, 2012, 10:13 pm

De ce sa ia salariul de parlamentar daca nu trece pe la Parlament? Nici macar nu semneaza condica pe acolo...Deci pur si simplu e un parazit, pentru ca traieste pe spinarea contribuabililor fara sa produca nimic. Asta nu poti nega.
Iar moarlitatea sa de ne-comunist este nu doar indoielnica, ci undeva la genuchiul broastei atat timp cat il are aliat pe Ponta-PSD, acest Iliescu redivivus, manuit de fostii nomenclaturisti. "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti".

Fiecare dintre noi trece mai devreme sau mai tarziu printr-o drama. Nu pot sa-ti dau amanunte pe public, dar stiu bine ca o mama nu-si pune capat zilelor daca are un copil, decat in cazul in care are probleme psihice grave. Cat timp are o farama de viata in ea, indiferent de dureri, isi va dori sa mai traiasca, doar sa-l mai vada, macar cateva clipe. Deci Antonescu n-a facut nimic fenomenal, ci doar a continuat sa traiasca, crescandu-si copilul. Ceva extraordinar? Nu! N-a dat nici cu sapa lasandu-si copilul sa fie mancat de furnici la capatul randului, nici n-a lucrat la trei schimburi in mina, la sonda sau pe vreun santier, crescandu-si copilul prin crese si camine de la cateva luni ca altii. N-a produs nici o lucrare de specialitate, ceva adevarat in acest rastimp, ca sa spui ca ramane ceva in urma lui. Doar s-a fofilat sub pulpana unui partid cu nume, asigurandu-si un loc caldut.
Cum pana sa fie cocotat in fruntea PNL, n-a condus pe nimeni, nu-l vad in stare sa conduca o tara, mai ales in aceste vremuri tulburi.
Nu sunt fan Basescu, dar nu am incredere in Antonescu.
Si inca o data ma bucur ca m-am decis sa nu mai revin in Ro decat in caz de necesitate...
Trentea
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2012, 12:41 am

Nu stiu de unde ai pica asta pe Antonescu, din cate stiu eu omul n-a facut nimanui nici un rau, doar da foarte bine in Basescu. :D

Referitor la alianta cu Ponta, cum spuneam, cand seful statului o ia razna e perfect normal sa se alieze toata lumea ca sa-l dea jos. Rosetti si Bratienii s-au aliat cu conservatorii ca sa-l dea jos pe Cuza si sa-l aduca pe Carol I ("Monstruoasa coalitie") dupa ce acesta o luase razna si conducea tara prin decrete date din casa in care se intalnea cu Maria Obrenovici :D . Nu i se poate imputa lui Antonescu alianta cu PSD cata vreme este facuta pentru a da jos un ins atat de nociv ca Basescu, asta e clar.

Cat despre sinuciderea nevestei lui Antonescu, chiar nu are rost sa mai comentez, Dragoteasca a zis cam tot ce era de zis (in caz ca nu stiai, si ea a fost bolnava de cancer, i s-a extirpat uterul, aparea la TV cu cipilica pentru ca isi pierduse tot parul din cauza citostaticelor samd). Cred ca o femeie care a trecut prin asa ceva intelege bine situatia altei femei care a pierdut lupta cu boala. Nu vad cum drama asta poate fi considerata vina lui Antonescu, iar faptul ca nenorocitul de basescu a fost in stare sa spuna ceva de rau pe tema asta in campania electorala arata doar la ce nivel se poate scufunda fiinta asta pentru a se agata de putere cu orice pret.

Repet, din afara tarii lucrurile astea se vad total diferit, oamenii care nu mai au contact direct cu tara de o buna bucata de vreme tind sa judece cu masura anilor 90, cand Iliescu era considerat raul absolut samd. Aici in tara, dupa 7 ani si ceva de regim Basescu, Ion Iliescu nu mai pare vreun bau-bau.

O comparatie simpla, la indemana zilele astea: in 1990 Iliescu a castigat alegerile cu vreo 80%, cei care n-am fost de acord cu rezultatul am iesit in strada, am ocupat Piata Universitatii si am blocat-o vreo doua luni fara sa ne deranjeze politia cu ceva. (eram si eu pe acolo :D ). Au urmat evenimentele din 13 iunie (Opozitia a zis ca au fost o provocare, Iliescu a zis ca a fost o tentativa de lovitura de stat, nici acum nu s-a lamurit nimic) dupa care Iliescu a chemat minerii ca sa-si scape pielea.

Basescu a castigat alegerile cu 50.1%, intre timp procentajul lui a scazut la vreo 10%, pe fondul nemultumirii generale, si cand oamenii au iesit O SEARA in piata a pus jandarmii sa-i bata mar. :roll: Pe urma a pus niste scandalagii de profesie (tocmai au aparut dezvaluiri despre sefii galeriei lui Dinamo care sunt membri UNPR :lol: :lol: :lol: ) sa dea nitel foc prin centru, ca sa existe o scuza a interventiei brutale.

Pai scuza-ma, dar e perfect normal sa faci alianta cu Iliescu ca sa scapi de Basescu, orice politician responsabil ar face la fel. Doar nu-l lasi pe chior sa duca tara de rapa doar pentru ca Iliescu e comunist, ce naiba :D .

P.S. In ziua de azi politica se face la televizor, nu in Parlament. Daca ai fi in tara n-ai putea spune ca Antonescu e un politician lenes :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2012, 1:47 pm

Gerula scrie:tocmai au aparut dezvaluiri despre sefii galeriei lui Dinamo care sunt membri UNPR :lol: :lol: :lol:

Uite si link-ul :D

http://www.antena3.ro/romania/care-este ... 51755.html

Ellias Bucurică, un nume predestinat de sustinator al lui Băsescu :D .

Pe bune acum, de ce-am mai rabda un presedinte dispus sa se coboare atat de jos pentru a se agata cu orice pret de putere?

Si backgroundul UNPR-ist al lui Bucurica :lol:

http://www.puterea.ro/articol/exclusiv_ ... _generalul
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 19th, 2012, 9:24 am

cea mai mare greseala este sa fie uitate toate prostiile facute de iliescu.ne meritam viitorul negru daca ne uitam trecutul.am vazut cu ochii mei ce prostie uriasa a facut iliescu cu agricultura.eram mic pe vremea aia si mergeam la tara foarte des.cea mai mare prostie din istoria post-comunista a romanei a fost sa imparta toate terenurile agricole la tarani care nu au avut nici o idee ce sa faca cu el.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2012, 11:57 am

La chestia cu agricultura ai intrucatva dreptate. Nu cu impartirea terenurilor (asta era ceva absolut inevitabil, indiferent de faptul ca taranii nu stiau si nici nu vroiau sa facaao agricultura la nivelul anilor 90 pe ele - au incercat ceva gen anii 40 :roll: ) ci in special cu eleftele sa le zicem colaterale ale acestor impartiri. Factura distrugerii sistemului national de irigatii, platit din banii tuturor pe vremea lui Ceausescu, o platim si azi.

Pe de alta parte, gandeste-te totusi ca aceasta colectivizare fortata fusese, probabil, cel mai abuziv act al comunistilor, comis impotriva unei categorii (foarte insemnata numeric la vremea aia) de oameni saraci. Cum ar fi putut Iliescu sa zica in 90 "ramaneti la CAP"? :o

Marile bube ale lui Iliescu raman mineriada din 14-15 iunie si cele doua enorme aberatii care au devastat economia: returnarea "partilor sociale" (ce privatizare frumoasa se putea face, evitand si inflatia, daca li se dadeau oamenilor actiuni) si vanzarea pe doi lei a apartamentelor detinute de stat. Ultimele doua au intrat clar in categoria mita electorala si au avut un efect antieconomic aproape incalculabil.

Problema e ca toate astea fac parte deja din istorie, discutam de lucruri intamplate acum 22 de ani, e ca si cum am fi discutat despre al doilea razboi mondial in 1967 si l-am fi injurat pe Eisenhower ca nu s-a incaierat cu rusii pe ruinele Europei... Asta in vreme ce tara este literalmente distrusa de chior, un ins de 100 de ori mai nociv decat a fost vreodata Iliescu.

Fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te ce iesea daca era Basescu presedinte in 1990...
Esti medic, ai vazut cum a incercat chiorul sa praduiasca sistemul medical de urgenta, asta acum, in 2012, cand n-a mai ramas mare lucru de praduit in Romania. Ehe, dar in 1990 ce praduiala ar fi facut Baselu daca era in fruntea tarii... :roll: :lol: :lol: Vorba ceea, flota nu Iliescu a praduit-o :roll: .

“Calin Marinescu, fost director la Petromin, si unul dintre complicii lui Basescu din vestitul “Dosar Flota”, a fost condamnat in iunie 1998 la 12 ani de inchisoare intr-un alt dosar legat tot de jefuirea flotei Romaniei si obligat la plata unor daune de peste 100 de milioane de dolari alaturi de ceilalti co-inculpati.
“Shogunul” nu a stat deloc in puscarie (sub regimul Băsescu – nota mea), desi a fost condamnat definitiv de Inalta Curte, fiind eliberat de fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Marin Voicu, azi mare avocat, care a tras toate sforile pentru ca pedeapsa cu inchisoarea sa nu fie executata. Nu mai mira pe nimeni ca fostul judecator Voicu apare azi, alaturi de fiica sa, in multe dosare in care este implicat numele lui Basescu, cum ar fi scandalul “Cathedral Plaza” unde firma care a edificat imensul bloc de langa Catedrala Romano-Catolica a primit de la Primaria lui Basescu o suprafata de teren invecinata necesara largirii constructiei.
“Shogunul” ca si ceilalti 78 de co-inculpati din “Dosarul Flota”, cauza blocata abuziv la DNA sub imensa diversiune a existentei unei imunitati prezidentiale, beneficiaza din plin de efectele stoparii anchete. Efecte care vor continua sa se vada cata vreme Basescu va fi presedinte, iar la DNA va exista un procuror sef servil precum Daniel Marius Morar, care a ingenunchiat institutia intereselor Palatului Cotroceni.”
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2012, 1:06 pm

In alta ordine de idei, a aparut si imnul protestelor anti-Basescu :D

Acum e clar ca se impute treaba pentru matroz :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 19th, 2012, 2:15 pm

eu nu zic ca baselu nu este nociv doar ce incerca sa zica si trentea mai sus.antonescu si in ochii mei este de departe cel mai curat din ei dar asocierea cu psd nu prea a fost i idee buna.argumentul tau este perfect logic si din pacate asa si este, ca sa scapi de nebun trebuie sa faci ceva nu doar sa comentezi pe la televizor.problema ca in spatele USL se gaseste o mare masa de fomisti care nu au mai ajuns la putere de foarte multe vreme.cum o sa fie cand o sa castige ei alegerile? se cearta si se despart exact cum au facut cand au fost cu PDL.si uite asa o luam de la capat
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2012, 2:44 pm

Toata smecheria e s-o luam de la capat cu un om sanatos la cap, cinstit si cu bun simt la conducere, nu cu un pirat hot si abuziv. Pentru ca, in rest, e foarte adevarat ca oricine ar veni la putere trebuie sa le dea satisfactie alora care l-au adus acolo.

In Romania s-a furat si pe vremea lui Carol I (vezi celebra afacere Strousberg), s-a furat si pe vremea lui Ferdinand (marii industriasi care au devenit profitori de razboi samd), s-a furat cu cel mai mare spor pe vremea lui Carol al II-lea (mai ales ca era de unde, tara mergea bine dupa iesirea din marea criza economica). Dupa 1989 nu mai povestesc, stim cu totii. Concluzia e logica, SE VA FURA SI IN CONTINUARE, problema e sa nu se fure DISTRUCTIV, asa cum a facut intotdeauna Basescu.

Daca chiorul vindea flota vreunui armator grec la cateva milioane de dolari nava, cat valorau REAL vapoarele de pescuit oceanic in 1989, si isi tragea si el 10% la treaba asta, se si imbogatea cat sa-i ajunga pana la sfarsitul vietii (si sa mai lase carci de bani si la urmasi) si intrau si niste bani gramada in tara. Nenorocitul n-a fost in stare sa faca asta, asa ca vapoarele au fost intai bagate in niste societati comerciale tip "una pe vapor" inregistrate prin Panama, Liberia samd si apoi praduite pe bani f putini de catre niste indivizi dubiosi gen "shogunul" Marinescu.

Prin comparatie, Mitrea i-a cerut lui Tiriac 2 milioane de euro spaga ca sa-i faca iesire de pe autostrada la Sarulesti :D (Tiriac n-a platit, dar altii da :D ) insa de pe urma lui a ramas amarata aia de autostrada. Mitrea a facut in 4 ani 100 si ceva de kilometri, falitii astia n-au facut in 4 ani nici 20, desi au furat triplu. Cam asta e diferenta, in termeni reali, nu pe gargara.

Ce naiba, chestia cu SMURD-ul a pus capac la toate, cum sa vrei sa distrugi ceva care merge, facut de la zero de un om ca Arafat, ca sa mai faci tu Basescu inca un smen? :o :o :o
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Ianuarie 19th, 2012, 5:23 pm

Dar de faptul ca Sorin Rosca Stanescu, acest securist nenorocit dovedid, a fost primit cu bratele deschise azi in PNL, ce zici? Vad ca simpaticul (tau) Crin antonescu se inconjoara numai de oameni unu' si-unu'.
Alt jeg de om, Mircea Diaconu s-a apucat si el sa vorbeasca la meeting. Adica unul care a organizat concurs la teatrul la care e director si a acordat nota 10 propriei neveste. Tare, nu?
Trentea
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2012, 9:53 pm

Tocmai m-am intors din piata, probabil petrecerea va continua pana la ziua :D dar eram efectiv rupt de oboseala :D .

Nu stiu cum poti marsa la provocarile astea ordinare, Rosca Stanescu n-a fost primit nicaieri :lol: :lol: :lol: , a anuntat ca s-ar inscrie in PNL daca partidul respectiv il primeste. La naiba, eram de fata, a zis (citez cuvant cu cuvant) "Am hotărât să mă înscriu în PNL dacă mă primesc." :lol: :lol: :lol:

De unde pana unde a reiesit ca s-a inscris, la trecut? :D :lol: :lol:

Trentea scrie:Alt jeg de om, Mircea Diaconu s-a apucat si el sa vorbeasca la meeting. Adica unul care a organizat concurs la teatrul la care e director si a acordat nota 10 propriei neveste. Tare, nu?

Mie mi se pare de 100 de ori mai jeg Basescu, care le-a dat 10 lui Udrea, Boagiu, Robertei Anastase, blondei de la integrare :lol: :lol: :lol: etc etc Doar ca 10-le dat de matroz s-a tradus prin functii inalte in stat... :oops:

La naiba, a trimis-o pe handicapata aia de EBA la Bruxelles, SA NE FACA DE RAS PE BANII NOSTRI. :evil:

Pe bune, chiar nu-ti dai seama ca orice ai zice de rau de adversarii lui Basescu se regaseste de 10 ori mai rau chiar la Basescu? :roll: Individul e ca un cancer, trebuie extirpat pana nu e prea tarziu.
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Ianuarie 19th, 2012, 10:35 pm

Cum am mai spus, nu sunt fan Basescu, dar zau, cand ma uit si in vizuina opozitie...
De ce sa inlocuim un rau cu unul mai mic, cand putem sa guvernam, macar pana la alegeri, fara presedinte, si cu un guvern de tehnocrati?
In opinia mea, singurul om capabil care ar putea ameliora situatia din tara este Isarescu. Cum ar lucra oare tandemul Isarescu-Arafat, in viziunea (utopica in acest moment) de Presedinte-Prim Ministru?
Trentea
membru nou

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor