Il primim pe Fario?

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Il primim pe Fario?

Mesajde Gerula pe Noiembrie 4th, 2008, 9:09 pm

buldo scrie:buldo e cel mai meserias si mai eficient decat snurul si doua sau trei muste.
Daca ai un bat de mach fin, fir flurocarbon de 18 si saltatori de 14, o mulineta bine reglata si stii cat de cat sa lansezi e arma mortala! Razi un rau intr-o saptamana. il cureti la marea meserie de orice peste. Ca la coasa dai, nu exista sa nu puna gura pana in noiembrie. Si acuma pastravul e fomist dupa depunere, baga orice, il iei de nu se vede! Poate sa vina oricine cu snur dupa tine ca nu ami prinde nimic, caci e la tine in traista :D

Ii spunem la revedere lui Fario, sau il mai lasam? :lol: Votati :mrgreen:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Snur versus buldo

Mesajde empthy_cluster pe Noiembrie 4th, 2008, 9:39 pm

interesant modul tau de abordare, razi tot dar chiar tot? :text-bravo: :text-bravo:
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde empthy_cluster pe Noiembrie 4th, 2008, 9:40 pm

am stiut ca-i ceva putred, io unu m-am gandit la radulescu :scared-shocked: :scared-shocked:

eu zik sa-l lasi.
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Tavi pe Noiembrie 5th, 2008, 10:26 am

Gerula scrie:Ii spunem la revedere lui Fario, sau il mai lasam? :lol: Votati :mrgreen:.

De ce sa-i spunem la revedere?
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 10:35 am

Pentru ca face, pe ariile tehnice, postari care cauta cu orice pret scandalul. A se vedea postul lui de mai sus.

Ma indoiesc ca vreunul dintre cei inregistrati pana acum pe forum are ca scop sa "Razi un rau intr-o saptamana" :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Noiembrie 5th, 2008, 10:47 am

Nu te contrazic, dar tre sa accepti ca asta e doar parerea ta.
Pana nu ai un regulament care sa te acopere, o decizie de genul asta ramane 100% subiectiva si e la latitudinea muschiului tau. (no offence, e doar o figura de stil)
Chiar si cand ai un regulament, interpretarea si aplicarea lui e supusa subiectivismului, dupa cum bine s-a vazut.
Incearca eventual sa strangi mai multe voturi.
Eu zic sa ramana. :think:
Tavi
trecut prin multe

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 5th, 2008, 10:53 am

io ma bucur daca e chiar el si a venit sa se joace cu noi aici :D si zic musai sa ramana ! :D

faza e ca nu trebe luat tot ce se scrie prea in serios ... ce daca zice el ca rade tot... il si crezi ? lasa omu sa aibe pareri ! :D

pescuitu lui de suprafata nu e nici pe departe la fel de eficient ca cel cu snur cu fire sink ...
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 11:08 am

Tavi scrie:Nu te contrazic, dar tre sa accepti ca asta e doar parerea ta.
Pana nu ai un regulament care sa te acopere, o decizie de genul asta ramane 100% subiectiva si e la latitudinea muschiului tau. (no offence, e doar o figura de stil)
Chiar si cand ai un regulament, interpretarea si aplicarea lui e supusa subiectivismului, dupa cum bine s-a vazut.
Incearca eventual sa strangi mai multe voturi.
Eu zic sa ramana. :think:

Tavi, ai luat-o razna rau :lol: :lol: :lol:. Pai nu vezi ca asta am facut DIN PRIMA , am intrebat poporul forumistic? :lol:
Gerula
Site Admin

Re: Il primim pe Fario?

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 5th, 2008, 11:31 am

alo domnu admin ! :D

lumea vine incoa sa se simta bine si sa se bucure de o atmosfera placuta , distractiva... nu ca sa simta in ceafa respiratia amenitari securii administrative ca dincolo... chit ca aici vrei sa o faci in mod democratic nu ca dincolo pe muschii dictatorului & adjutantului... pina la urma rezultatu e tot ala... un cap taiat e un cap taiat oricum ai luao :D

bag seama ca oboseala de la atita botonat la tastatura sa pui forumul asta la punct isi face cuvintul si esti prea tensionat ...

relax man si lasa lumea sa aibe pareri ... caci desprea asta e vorba pe forum de discutii ... nu ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 11:35 am

Nu m-ai inteles :lol:. Nu e nici o tensiune, stiu cum opereaza Fario :lol: , si nu vreau ca peste doua saptamani sa-mi sara mie lumea la beregata, intrebandu-ma hotarat de ce l-am primit pe asta. Daca il vreti, asumati-va raspunderea :mrgreen:.
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Noiembrie 5th, 2008, 11:37 am

good point kuintautti
Gerula pasezi pisica. Fa-ti regulament ca esti pe nisipuri miscatoare
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 5th, 2008, 11:38 am

dea, io am vazut pe forumuri tot felu de ciudati cu diverse opinii, unii se numeau Pikeman, altii Gerula, altii Kuintautti samd, unu ii place sa scoata pestele intre buci , altu cu gripu, altu cu gafa, unu duce 100 acasa , altii niciunu, unii dau la buldo si umplu plasa (macar nu se ascund dupa dejet doar ca sa lase impresia ca nu e asa) altii dau la fly. In fond e o tara libera atata timp cat legile nu se aplica unde si cum trebe...numa io nu ii inteleg pastia de isi schimba numele de la forum la forum
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Tavi pe Noiembrie 5th, 2008, 11:40 am

Pikeman scrie: In fond e o tara libera
Tavi
trecut prin multe

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 5th, 2008, 11:48 am

nici nu stiu cum opereaza Fario :D , dar sper sa aflam cu toti caci promite a fi interesant :D

Tavi la aia cu regulamentul adminul a deschis subiect in care ne roaga pe toti useri sa venim cu propuneri ... deci este vorba de un sistem democratic.... si cred ca nu e doar in interesul nostru sa influentam regulamentul pe gustul nostru dar i-ai prinde bine si adminului caci i-ar usura munca care o are acu fix la inceput

Pikeman :D io cred ca tu ii intelegi cel mai bine pe astia care isi schimba numele de la forum la forum :lol: :lol: :lol: :lol:
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 11:51 am

Pikeman scrie:numa io nu ii inteleg pastia de isi schimba numele de la forum la forum

E, vezi? :lol: Oricat o da Tavi pe "niet freedom, eta carnaval" :lol: , sunt niste chestii care trebuie discutate.

Sigur, nu poti sa obligi omul sa vina aici cu acelasi nick cu care il stiai tu de dincolo. Nici nu poti sa-l obligi sa nu mai scrie despre pastravi luati la rama si santuri sapate pentru padurari :lol:.

Problema e insa alta: pe de o parte multi au ramas cu sechele de dincolo, si in mod cert nu vor sa vada nici un fel de incordare a muschilor administrativi :lol:, pe de alta parte sunt destui care vor sa discute serios despre pescuit, echipamente samd, nu s-o tina langa in mistouri mai mult sau mai putin reusite. Iar eu trebuie sa tin un echilibru, echilibru pe care nu ti-l poate oferi nici un regulament.

In acest context, recursul la vointa populara mi se pare cea mai buna solutie. Daca voi il vreti, sa-l stapaniti sanatosi :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 5th, 2008, 11:56 am

pai io am zis ... il vreau printre noi :D

dar tot nu ne-ai povestit despre felul in care " opereaza " aceste vesnic prieten al padurarilor din apuseni :D

mai sint si alti curiosi ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Tavi pe Noiembrie 5th, 2008, 12:24 pm

Gerula n-o dau pe nimic altceva decat ce am scris.
Detaliez un pic: nu e corect sa supui la vot admiterea unui user iar pe altii sa-i primesti pur si simplu.
Aici apare subiectivitatea: tu interpretezi ca mesajele userului X sunt neconforme si ca atare convoci referendum, iar uzeri Y, Z si K nu sunt nevoiti sa treaca prin procesul electoral pentru ca mesajele lor au fost interpretate tot de tine ca fiind OK.
Deci fa-ti regulament, ca sa ai acoperire, ia-o ca un sfat.
Chiar si discutia asta nu avea loc daca il aveai deja.
Propune un text de lege pe care sa discutam, daca astepti sa scrie fiecare cate un paragraf nu mai terminam niciodata.
De votat am votat si eu pentru buldo sau fario (nici asta nu stim sigur.
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 12:32 pm

Mai Tavi, de ce te faci ca nu intelegi? :lol:

Daca era dupa mine, eu nu l-as fi primit. Mi se pare un ins extrem de frustrat, pus pe rautati gratuite si care, in plus, i-a tinut isonul lui radulescu in cele mai murdare chestii.

Fidel insa principiului de a avea un forum care sa functioneze pe baze democratice, v-am intrebat pe voi. Mai mult decat atat, daca voi ziceti ca-l vreti, nu am nimic impotriva in a va lasa sa va jucati cu el.

Daca tie asta ti se pare ceva nasol/nedemocratic/whatever, ce pot sa zic, n-ai cum sa multumesti pe toata lumea :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Noiembrie 5th, 2008, 12:37 pm

discutam aiurea..pe bune
regulamentul nu exista...deci , gerulica nu ai baza legala...
supusul la vot nu e cuser..ca nici pe mine nu ma votara altii..sau pe jedi..sau pe altul
daca tot a venit lumea pe aici din cauze de accese de furie ale admin de dincolo..lasa-l frate liber...
fario are multe defecte, de la ramaptr pastravan ..pana la dinamo... dar corect e sa il primim...
si daca putem..sa-l aducem pe calea cea buna.
daca nu....dumnezeu cu mila'

apropos...eu nu-s corect...ii dau ban de acum...nu pentru ca e caine rosu..ci ptr ca mi-amintesc niste UL pe bucile unui anumit admin...
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 12:57 pm

Cred ca nu esti singurul care isi aminteste :lol:
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor