Nu prea am timp acuma , insa ma gindeam sa atrag atentia si asupra lui Fario , ba chiar in vara , lui Dan . Si ii foarte simplu de ce , pt. ca la un moment dat o infestat o multime de topicuri cu pastravu lui la rima si viermus . Banuiesc ca-i la mintea cocosului ca o gluma merge odata , daca nu esti atins la cap nu o repeti intr-una ca un papagal . Tipu o intrat in pielea unui personaj si se crede popular , drept sa spun pe mine nu ma excita suficient incit sa nu-l moderez , daca as fi in conditia ( nici nu vreau ) , multi dintre cei care deviau raspunsu ( citeodata si glume involuntare ) li se reamintea sa ramina pe topic , pe cind Fario salta linistit cam pe unde voia . Pot si eu sa ma bag pe toate sectiunile si sa scriu despre caras si porcusori la vierme , nu refuz sectiunea Crasma , unde la o adica putem baga si of topic , insa prefer o singura postare a lui Cristi Ene sau Jean , decit 25 a tentativei de bufon cu o singura gluma in program , care isi zice Fario .
Nu contest faptu ca printre glume nu apar si lucruri serioase , insa chiar nu face sa citesti un post bun ( in sensu ca bun tehnic ) intre 50 de glume care se invirt in jurul pastravului la rima .
Pe scurt , din partea mea Fario ar avea acces doar la Crisma

, daca se vrea bufon , acolo poate baga material .