Il primim pe Fario?

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Il primim pe Fario?

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 12:20 pm

Ce-i facem lui alingurar pentru punerea in circulatie de informatii false?

Se pare ca, in furia lui anti-Gerula, uita ca am posibilitatea sa dau restore la respectivul mesaj :lol:. Deci, ia zi tu alingurar, cate randuri spui ca avea postul ala pe care ti l-am lasat de un singur rand? :lol: :lol: :lol:

P.S. Dumitre, nu mai pune botul asa la orice afirmatie, in special din partea unui user pe care nu-l cunosti ;).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde alingurar pe Noiembrie 6th, 2008, 12:24 pm

Am spus mai sus, ceea ce-mi amintesc, adica circa 8. Ti-e greu sa citesti? Daca in mesajul ala sta forumul atunci pune-l undeva si analizeaza-l. Eu n-am intrat aici sa fac analiza gramaticala pe text, ca n-am facut nici cand eram la scoala. Am intrat sa vorbesc de pescuit. Dar tie vad ca-ti plac mai mult polemicile si orientezi tot site-ul spre asta, incitand spiritele cu tto felul de banuieli de-ale tale sau cu puritanism exagerat cand priveste exprimarea altora, nepercepand nuantele jignitoare din propriile mesaje.
alingurar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 12:30 pm

Hai, calmeaza-te. M-ai acuzat ca ti-am taiat mesajul de la 8 randuri la un rand si acum imi spui ca nu facem gramatica pe text cand iti atrag atentia ca pur si simplu ai mintit flagrant? :lol:

Zici ca ai venit sa vorbesti despre pescuit, dar in primul post i-ai facut lasi pe toti de la LRS, in al doilea te-ai prezentat drept Alin Lingurar, in al treilea ai punctat din nou ca-s lasi :lol: , in al patrulea m-ai facut pe mine mincinos :lol:, in al cincilea la fel, iar in al saselea deja imi spuneai "hai sictir" :lol:.

Si ce face un oltean get-beget cum te prezinti la Universitatea Cluj-Napoca? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Noiembrie 6th, 2008, 12:42 pm

pana la urma..il primim pe nebunu?
hai , gerula, ca vb lui nea Jean...cui ii place il citeste,,, cui nu, nu!

iar tu cu lingurar mutati-va pe stefan cel mare ...dupa dinamo pe stanga , cum vii dinspre perla catre lizeanu
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 12:45 pm

Unde ma, la Colentina? :lol: Rusinica :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Noiembrie 6th, 2008, 1:18 pm

Gerula scrie:Unde ma, la Colentina? :lol: Rusinica :lol:.

pana-n colentina, bre....cladirea aia cu cupola mare ....e o alee lata intre blocuri...
Laurentiu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 1:22 pm

Pai aia nu e pe Stefan cel Mare ma, se cheama Aleea Circului :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Noiembrie 6th, 2008, 1:24 pm

adi... te manaca sa-ti dau raspunsul la circ???
Laurentiu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 3:17 pm

Oameni buni, va dati seama cat de clar se adevereste proverbul ala cu nebunul care arunca piatra? :lol:

Hai sa ne calmam un pic, sa postez primul proiect de regulament, dupa care vom functiona pana votam eventualele modificari, si pe urma discutam subiectul Fario dupa litera legii. Asa n-o sa facem decat sa ne incaieram aiurea, din cauza ca fiecare intelege altfel libertatea de expresie. Hai sa vedem care e STANDARDUL COMUNITATII in acest domeniu.

Inchid temporar acest topic si va rog sa va postati pana diseara propunerile la topicul cu proiectul de regulament.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 6:28 pm

Avem regulament provizoriu viewtopic.php?f=12&t=118 , topicul este deschis.
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Noiembrie 6th, 2008, 9:00 pm

Nu prea am timp acuma , insa ma gindeam sa atrag atentia si asupra lui Fario , ba chiar in vara , lui Dan . Si ii foarte simplu de ce , pt. ca la un moment dat o infestat o multime de topicuri cu pastravu lui la rima si viermus . Banuiesc ca-i la mintea cocosului ca o gluma merge odata , daca nu esti atins la cap nu o repeti intr-una ca un papagal . Tipu o intrat in pielea unui personaj si se crede popular , drept sa spun pe mine nu ma excita suficient incit sa nu-l moderez , daca as fi in conditia ( nici nu vreau ) , multi dintre cei care deviau raspunsu ( citeodata si glume involuntare ) li se reamintea sa ramina pe topic , pe cind Fario salta linistit cam pe unde voia . Pot si eu sa ma bag pe toate sectiunile si sa scriu despre caras si porcusori la vierme , nu refuz sectiunea Crasma , unde la o adica putem baga si of topic , insa prefer o singura postare a lui Cristi Ene sau Jean , decit 25 a tentativei de bufon cu o singura gluma in program , care isi zice Fario .
Nu contest faptu ca printre glume nu apar si lucruri serioase , insa chiar nu face sa citesti un post bun ( in sensu ca bun tehnic ) intre 50 de glume care se invirt in jurul pastravului la rima .
Pe scurt , din partea mea Fario ar avea acces doar la Crisma :D , daca se vrea bufon , acolo poate baga material .
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 9:06 pm

Sincer la asta ma gandisem si eu, dar multi vad ca zic ca asta ar insemna dictatura cumplita, nefireasca, stalinism bine temperat etc :lol:.

Da si tu un ochi pe regulamentul provizoriu si vezi cum ti se pare.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor