Honorius Prigoana (23 de ani), candidat la deputatie

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Honorius Prigoana (23 de ani), candidat la deputatie

Mesajde Gerula pe Ianuarie 11th, 2010, 3:46 pm

Cine nu e la curent cu detaliile poate citi aici http://optimvs.wordpress.com/2010/01/11 ... -honorius/ , ca sa se cruceasca.

Va vine sa credeti ca un pusti de 23 de ani, genul baiat de Dorobanti, poate ajunge deputat?? Hai sa mai vedem cine mai crede ca pedeleul lui Basescu nu e o rusine pentru Romania?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Honorius Prigoana (23 de ani), candidat la deputatie

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 12th, 2010, 6:02 pm

pustiul ala de 23 de ani are mai multe in cap decat jumatate din parlamentarii actuali - politicieni veeechi cu experienta care in unul sau doua mandata in afara de depunerea juramantului nu au mai luat cuvantul. Pai decat beshinosi din aia care dorm pe ei in scaunele parlamentului mai bine un pusti de 23 de ani care la o varsta asa de mica a facut muult mai multe decat activistii politici votati pe liste de partid.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 6:15 pm

Daca dadeai click pe articolul ala pe care l-am scris, inainte sa ne explici cat de multe chestii are in cap Honorius :lol: , aflai ca subsemnatul il cunoaste personal, ca am fost la o emisiune cu el samd.

Adica pot zice la prima mana ce-are in cap, daca sun pe la respectivul post poate fac chiar rost si de inregistrare, sa ne distram nitel. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 15th, 2010, 12:43 pm

din pacate am pierdut timpul - adica am dat click pe blogul tau si dupa cum ma asteptam esti nitel partinitor dar asta-i parerea ta sipersonal n-am nimic impotriva. Voteaza tu in continuare tot activisti din aia de 100 de ani ca sa doarma linistiti in parlament.
si ca sa adaptam sloganul FNI ...
Dormiti linistiti ca si noi dormim in parlament, dumnezeu vegheaza :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2010, 1:02 pm

Daca nu erai tu nitel partinitor, ai fi observat, dupa ce ai pierdut timpul dand click :lol: :lol: :lol: , ca eu il cunosc personal pe Honorius Prigoana, iar tu nu. Asadar afirmatia ta ca "are mai multe in cap decat jumatate din parlamentarii actuali" nu prea are nici o baza, in tip ce afirmatia mea de pe blog ca "e pur şi simplu un copil, al cărui singur argument era, la vremea aia (şi mă îndoiesc că lucrurile s-au schimbat între timp) “aşa am văzut eu că se procedează în America”." e bazata pe interactiune directa cu personajul. :roll:

Acum recunoaste cinstit ca esti inscris in PDL, eu unul n-o sa-ti dau in cap cu nimic , sunt adeptul pluralismului politic. :D Iti zic asta pentru ca, pe-aici prin cirsumscriptia unde se desfasoara alegerile, si unde intamplator locuiesc, am vazut destui votanti convinsi de-ai lui Basescu socati de faza cu Honorius Prigoana. Acceptarea unei asemenea cascadorii nu se poate explica decat prin disciplina de partid :D :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 15th, 2010, 2:17 pm

conform algoritmului o sa iasa prigoana junior ,asa cum a iesit si eba.
nu murim in 3 ani ,sa vedem ce minuni o sa faca praslea ,ca tac-su are o melita si o charisma care se mosteneste .nu mai vorbesc de ala facut cu bahmu' ......soi ales,cules tarziu ,la maturarea ...... .
ideea e ca toata clasa politica e o troaca cu mai multe compartimente ideologice iar ramatorii se bulucesc unde e tarata mai multa ,asa a fost tot timpul in romania ;caracteristica nationala .
tineri sau batrani politicienii din romanai raman niste lichele .sa vrea unul sa fie cinstit ,se curveste vrea nu vrea .
homo homini lupus est .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2010, 2:53 pm

Eu zic ca nu iese daca se mobilizeaza lumea la vot. Sectorul 1 e totusi sectorul 1, iar colegiul 1 e asta dintre Calea Grivitei si Aviatorilor, nu are mahalale decat in partea aia din fundul curtii, cum ar veni, spre Laromet pe dreapta (ca tot ce-i pe stanga, cu Chitila samd, e in colegiul 4).

Daca nu iese lumea la vot poate sa se aleaga Prigoana, la mobilizarea activistilor PDL, rudelor, prietenilor samd, in stilul deja cunoscut. Eu zic ca peste 40% prezenta la vot Prigoana pierde. Intre 30 si 40 se joaca, iar sub 30 castiga Prigoana.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2010, 8:50 pm

Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2010, 10:21 pm

Dupa numaratoarea paralela a PNL, se pare ca Hororius n-a luat decat vreo 33%. Uff, sunt mandru de colegiul meu :D . Era prea de tot.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 19th, 2010, 7:19 pm

deci esti pnl-ist :lol: sa-ti fie de bine.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 19th, 2010, 7:23 pm

din viteza am citit "
sunt mandru de colegul meu"
:lol: :lol: :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2010, 7:27 pm

Te dai singur de gol :D . Tu deja gandeai in paradigma cu colegul :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor