Homosexualitate si nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Homosexualitate si nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 12:28 pm

Tocmai am primit informatia ca Adelin si Micky/Serbanel/Fario nebunu si-au recunoscut public homosexualitatea. Daca la Alois nu vad cine mai avea vreun dubiu dupa celebra poza "Brokeback Mountain" style pe care si-a postat-o cu manuta lui pe forumul lui rasulescu, acum ceva vreme, cu Micky dezvauirea e interesanta, mai ales ca explica multe (comportamentul obsesiv-compulsiv, nevoia de a scandaliza cu orice pret etc). Citesc, fac screenshoturile de rigoare (sa nu apuce rasulescu sa stearga tot) si revin :D :lol: .

Imagine
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Homosexualitate si nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 12:47 pm

Fiti atenti aici ca-i prea tare faza :lol: :lol: :lol:

Totul pleaca de la o mica discutie de vacanta despre "2 pisice pescarite giugiulindu-se pe malul apei" :lol: . La care hodoronc-tronc, baga Alois un link la un filmulet obscur de pe youtube cu... shemales.
Ataşamente
alois pasivul.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 12:59 pm

Faza tare, cum spuneam, nu-i insa asta :lol: . Alois e luat nitel in tarbaca de Adrian SB, dar nimic serios, dupa care, la 90 de minute de la incindent, se intampla practic simultan doua chestii:

1. un baietas din generatia mirc il ia la ranga pe Alois pentru ca-i homosexual (ce noutate :lol: )

2. Micky/Serbanel/Fario nebunu scrie, banuiesc ca in acelasi timp, un post in care isi marturiseste deschis propriile inclinatii homosexuale :shock: :o

Fario_nebunu scrie:M-as bucura la fel de mult sa intalnesc pe malul apei o pescarita frumoasa dar si un travestit cu aspect feminin gratios. Evident, as ajuta-0 sau l-as ajuta sa puna rama in carlig in schimb as cauta sa vad daca are viermi stomacali ca sa facem schimb de momeli... :lol:
Chiar, ar fi o idee sa se faca aici pe site un concurs de Miss Fishing Lady si Mister Angler. Sa conteze nu doar aspectul fizic ci si cunostiintele practice si teoretice in ale pescuitului. Oare ar accepta Dan?

Screenshot in attachment sa nu credeti ca inventez :lol:.

Ei bine, eu la faza asta imi aduc aminte de vremea in care fario avea la avatar un ins la bustul gol si cu palarie de cowboy care pescuia la musca pe un rau :lol: , si totul devine dintr-o data foarte clar. Ma intreb cum naibii nu mi-a picat fisa atata amar de vreme, cand toate indiciile erau atat de evidente :lol: .
Ataşamente
miky pasivul.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 1:12 pm

Dupa care incepe circul: baietasul, evident incapabil sa sesizeze unde era adevarata noutate, se concentreaza pe Alois, alois ca sa se scoata cumva il acuza pe ala ca e Gerula :lol: :lol: :lol: , de parca ar putea crede cineva vreo secunda ca eu m-as apuca sa-i fac trafic lui rasulescu taman cand pe forumul ala nu mai scrie nimeni nimic cu zilele :lol: etc etc.

Totusi, dialogul e savuros, asa ca ar fi pacat sa se piarda :lol:
Ataşamente
alois pasivul.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 1:17 pm

Dupa care, evident, normal, firesc, pe vreo 4 pagini Alois incearca sa convinga lumea ca ala e Gerula :lol: , in vreme ce ala il hinghereste cu intrebarea legitima "de ce-ai pus ma shemales pe forum"? :lol:
Ataşamente
alois pasivul.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 1:33 pm

Evident, in tot circul asta, faza cu Miky/Serbanel/Fario, adica exact cea mai interesanta, a trecut practic neobservata. Poate imi scapa si mie, dar noroc ca Miky/Serbanel/Fario a reluat vechile teme dragi lui, legate de cum o sa ma concedieze / m-a si concediat CTP-ul :lol: :lol: :lol: Eventula la sugestia lui :lol: . Asa ca am luat topicul la citit da capo, si am dat peste capodopera in care Fario-Mily recunostea ca s-ar juca cu un travestit gratios :lol: :lol: :lol:

Sunt curios cat o sa mai pastoreasca rasulescu sarba calugarilor jucata de Alois si Miky/Fario. :lol: Sau poate deja s-a prins si el in "hora"? :roll: :lol:

P.S. Am gasit si vechiul avatar al lui Fario, il aveti in screenshot. Asemanarea cu celebra poza a lui alois din primul topic e uluitoare (mai putin muschii aluia din avatarul lui fario). Sa fi descoperit o poveste secreta si murdara de "dragoste"? :lol:
Ataşamente
avatar fario.JPG (1.96 KiB) Vizualizat de 709 ori
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 2:00 pm

SF, zi ma, te simti bine intre astia doi? A meritat? :lol:

Cand te saturi de homosexuali poti sa vii inapoi, promit sa nu fac misto de tine (pe tema asta :D ).

P.S. Sa-i explice careva bietului pikeman diferenta dintre "povesteste" si "vorbeste singur", ca eu n-am chef :lol: . Incredibil catga ura a acumulat omuletul asta pentru faptul ca si-a dezactivat singur contul, performanta de tacaneala pura pe care n-a mai reusit-o nimeni nici pana atunci, nici de atunci incolo :lol: .

P.P.S. Bietul Alois mai are acum doua variante:
1. Sa-l roage la telefon pe rasulescu sa stearga topicul = epic fail, ramane totul aici
2. Sa-l roage la telefon pe rasulescu sa "confirme" cumva ca eu as fi copilul ala = colossal fail, ca la momentul asta deja hapul ar fi de inghitit doar pentru un handicapat.

Oricum o da, si-a fac ut-o singur, cu degetelele lui harnice :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 6th, 2010, 5:00 pm

tu chiar nu ai ce sa faci in timpul liber? :lol: cred ca ai stat ceva ca sa compilezi toate datele :D avataru ala a lu fario am impresia ca e fostu presedinte al federatiei ruse/actualul prim ministru.sau ma insel? in rest nu am nici o treaba cu nimeni.legea e data fiecare poate sa faca ce vrea atat in viata privata cat si pe malul apei dar cu conditia sa nu ma deranjeze pe mine
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Ianuarie 6th, 2010, 5:35 pm

Daca te uiti la intervalul dintre postari, o sa-ti dai seama ca nu mi-a luat asa de mult :D . Si, vorba aia, era pacat sa se piarda asa ceva cand o da rasulescu delete :lol: .

Oricum, apropo de ce spuneai, am senzatia ca tot circul a plecat de la faptul ca Alois si Miky/Fario s-au pus pe facut parade gay pe net. Faptul ca aAlois, ca sa se scoata cumva, dupa ce a scapat porumbelul, a incercat sa ma bage cumva pe mine in discutie, nu arata decat ce caracter jalnic are acest homosexual pasiv.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 7th, 2010, 11:20 am

Se pare ca tristul circ din balamucul lui rasulescu a ajuns la cote maxime azi noapte pe la 1.30 :lol: :lol: :lol: . Saracu SF, ajuns copil de casa al homosexualului pasiv Alois, a avut nevoie de aprobarea acestuia ca sa dea raspunsul pe care-l pregatise o zi intreaga :lol: .

Si, ce sa vezi, ca de obicei :lol: , raspunsul lui la o intrebare nasoala a fost "da, dar uite ce pesti am prins eu" :roll: :lol: .
Ma SF, nu s-a indoit nimeni ca unu' care merge la peste de 5 ori pe saptamana pe niste insule din ocean mai si prinde, macar din cand in cand. Doar ca intrebarea nu era "cum mai stai cu pescuitul" ci "cum te simti intre aia doi homosexuali?" :lol: Si, mai ales "A meritat"? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 8th, 2010, 10:59 am

Am apucat azi dimineata sa citesc ultimele intamplari de la coltul homosexualilor :lol: :lol: :lol:

Dupa ce i-au trebuit doua zile de reculegere ca sa depaseasca momentul demascarii sale ca homosexual, Miky/Serbanel/Fario s-a intors, in sfarsit, cu forte proaspete. Si a facut un post halucinant, in care, cu obida, se plange ca-s homofob :lol: :lol: :lol: . Adica, ma intelegeti, in toata chestia asta durerea lui e ca lumea-i rea si nu-l intelege :lol: . M-a mai amenintat nitel cu Obama :lol: , m-a acuzat ca eu sunt copilul din generatia mirc care-si bate joc de ei pe-acolo, si pe urma inteleg ca s-a dus plangand la culcare.

Mare ti-e gradina Doamne, si multa lume necajita umbla prin ea...
Ataşamente
fario homosexual.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 8th, 2010, 3:41 pm

Si, daca vreti sa radeti si mai tare, uitati ce comentariu a incercat sa posteze amaratul asta la mine pe blog. In mintea lui bolnava repulsia fata de homosexuali e tot una cu misoginismul :lol: . E drept ca si homosexualii sunt "fetite", dar totusi, numai la figurat :lol: .
Ataşamente
fario homosexual 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 12:29 pm

Ma Iulius, tu stii bancul ala cu mosu care cere azil politic in Germania? Cica functionarul de acolo il intreaba cum mai poate cere azil politic cand Romania e tara UE, iar mosu raspunde: -"Taica, cer azil politic din cauza homosexualilor."
- " Cum asa?", se minuneaza functionarul
- "Pe vremea legionarilor ii impuscau pe homosexuali, pe vremea comunistilor ii bagau la puscarie, dupa Revolutie i-au lasat in pace iar acum ii lasa sa defileze pe strazi. Vreau sa plec pana nu devine obligatoriu".

Asa e si pe forumul lui rasulescu, ai vazut si tu :lol: . Fugi cat mai poti :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 12th, 2010, 11:08 pm

Sezi klm k pe poponaru asta io il fac sa dantuiasca. K sa termin baza i-am zis k ii fac poza ku mine la primarie, sa vada ks tot io ala ku chescutzii. Si kktu asta de fetitza o zis k nu, sa-mi fac poza ku farfuria de supa-n mana. Ku paiu o sa bea el supa fro 6 luni dup ce termin ku el.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 11:59 pm

Nu te ambala de pomana. Habar n-ai ce fricos e asta de fapt, pe la Rogojesti intr-o seara i-am zis sa se care ca altfel face baie si i se pitigaiase vocea de groaza. Ajunge sa-i apari seara odata in fata casei si nu mai iese doua saptamani. E tare-n gura ca stie ca esti in Spania, daca erai din Arad si-i spuneai ce i-ai spus, acum era pierit de frica.

Am dat si eu acum un ochi si am vazut ce-a mai iesit, ma mir de Tudor ca se baga in asa ceva, dar o sa vorbesc cu el sa vad ce zice. Oricum, parerea mea e sa-i faci o poza indubitabila, ceva gen cu un carton pe care scrie Alois e fetita tinut in mana, si pe urma sa nu mai dai pe-acolo. ii faci antren lui rasulescu degeaba.
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 12:09 am

I-am zis k ii pun poza ku situ si ku mulineta in mana dak rekunoaste k ii un poponar, si m-o banat instant.

Pe asta il caut kum ajung in tara, zicetzi voi ce vretzi.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 12:23 am

Fa un screenshot cu mesajul pe care il primesti cand incerci sa te loghezi, ca asta o sa zica maine ca de fapt nu esti banat si ca ai fugit ca sa nu pui poza. Flituieste-l pe poponar :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 1:50 am

Fii atent, acum zice ca te-a banat de proba :lol: :lol: :lol: .

Probabil i-au zis altii ca nu-l mai spala nici Dunarea la faza asta, si a trebuit sa dea inapoi. :lol: Trozneste-l cu poza si e terminat :lol: .
Ataşamente
alois pasivul 20.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 2:39 pm

Ii mai perversa dekat kredeam poponauta aia mik. Is tat banat, nu ma las sa intru, zice o kestie de parola. Ii klar k n-o vrut sa bag poza sai dau stingerea.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 3:31 pm

Ahahahahahahahahaahahahaha, cat de tare :lol: :lol: :lol: . Doamne, ce jigodie de homosexual pasiv e Alois asta :lol: .

Fa imediat screenshot cu mesajul si baga aici. :D
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor