Homosexualitate si nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Homosexualitate si nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 3:53 pm

Traba ii kum fac asta?
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 4:12 pm

Ti-am dat mesaj privat (da click in stanga sus, unde zice mesaje noi) si am explicat acolo cum sa faci cat mai simplu, indiferent ce soft ai pe calculator. Windows sa fie, ca pe Mac nu stiu :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 4:27 pm

Ii dubioasa kestia, o zis ceva de kont inactiv.

Nu pricep kum zici k se face si n-am aku timp, oi incerca mai tarziu.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 4:35 pm

Nu te mai chinui cu screenshotul, ca adineauri a recunoscut homosexualul ca te-a banat. :lol: :lol: :lol:

Doamne, ce caracter de toata jena are asta, nici n-a asteptat sa-i dai cu poza-n cap. Cred ca a sperat ca aici o s-o vada mai putini :lol: :lol: :lol: , dar am impresia ca habar n-are care-i fluxul cititorilor dintre userii activi de pe ambele forumuri :D .

Si, daca tot veni vorba de descoperirea internetului, am o intrebare la tine Iulius: esti de acord sa-ti postez aici IP-ul de la care ai scris la mine pe forum? Ca eu l-am verificat nitel, sa nu ma frig :lol: , si e IP legit (adresa fixa, de abonat) de la un provider spaniol din La Rioja. Asta ca sa se dumireasca toata lumea cat mai usor ce homosexual penal e Alois :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
alois pasivul 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 4:58 pm

Disperarea e mare de tot, l-a scos de la naftalina pana si pe bietul Tavi, sa numere virgulele sau cam asa ceva :lol: :lol: :lol:

Eu tot nu inteleg ce-a fost in capul pasivului Alois, sa il baneze pe Iulius si sa mai si recunoasca :lol: . Si cand o veni si poza... :lol:

In rest, SF confirma ce spuneam acum cateva zile, ca a ajuns yesmenul lui Alois :lol: . Cica i se pare dubioasa o poza facuta la mare, cu caracatita in furca :lol: .

Ma SF, macar te-ai vandut pe bani, sau ai facut-o pe bautura? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 9:01 pm

Hai ca m-am cocosat de ras :lol: :lol: :lol:

Cititi ultimul post al pasivului Adelin Avram: dupa ce recunoscuse public ca Iulius e banat, acum zice ca nu e :lol: , dar ca urmeaza :lol: . Probabil a citit aici cand a zis omul ca n-are timp sa faca nici macar un screenshot, si s-a hotarat sa incerce cumva sa scape din clinch. Cred ca la orice ora apare Iulius sa posteze, o sa spuna ca expirase deadline-ul si ca e din nou banat :lol: :lol: :lol: . Dupa care, cand omul o sa posteze aici poza, o sa spuna ca am falsificat-o eu :lol: .

Atata mizerie umana mai rar vezi, nu mai vorbesc ca-i ia pe toti de pe forumul ala de prosti :roll: .
Ataşamente
alois pasivul 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 9:45 pm

Asta ii mesaju http://yfrog.com/jpmesajuj

Zice de kont k nu-i aktiv, da parola ii aceeasi k si aici nu-i gresita.

Adelinutza, poponauta mika, ramane kum om vorbit. Te caut io.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 9:56 pm

Stai linistit, ca nu-i nici o minune, ala e mesajul de banare pe marele forum unde rasulescu nici n-a catadicsit sa faca unul personalizat :lol: .

Dar nu te mira prea tare, nu numai ca pasivul alois neaga ca ai fi banat, dar neaga si ca te-ar fi banat el :lol: . De unde aseara povestea de verificari daca functioneaza banarea :lol: :lol: :lol: .
E rasul de pe lume. Fa-ti o poza la calculator cu situl asta pe ecran si s-a terminat. O sa-l rada ambele forumuri pe homosexual :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 10:23 pm

Aha, is banat deci.

Ku poza mi-e sa nu creaza muierea k is bolund sa-mi fac in fatza kalkulatorului ku mulineta in mana. Daia oi zis in fatza la primarie, k Logroño unde is aku ii departe rau de mare, tot era klara traba. Da oi face kumva, chem maine un tovaras m-oi deskurca, sa-i mai arz poponautei un bocanc in mufa.

Nus ce-i kestia aia de ziceai tu sa baji aicea, da baga, k is legal in Spania nu mie frik.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 11:22 pm

Avand OK-ul "proprietarului", ca sa zic asa, putem rade nitel de prostia pasivului Alois: Iulius a postat pe acest forum de 8 ori de la IP-ul 82.223.117.214 , de 3 ori de la IP-ul 82.223.117.196 si de doua ori de la IP-ul 82.223.117.209 de la care s-a si inregistrat.

Nu e dialup sau ceva de genul asta, e adresa tip dhcp data de un provider din Logrono, Spania, dintr-o clasa limitata de IP-uri. Acum, daca tot se oferise Tavi "numaratorul de virgule" :lol: voluntar, poate ne comunica daca aceste adrese se pupa in vreun fel cu cele folosite de Iulius pe forumul lui rasulescu. Ma refer la cele folosite de cand zice ca s-a intors in Spania, evident.
Ataşamente
IP.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 14th, 2010, 10:20 pm

In Logroño si is aku.

Nus kum sa fac ku poza aia, mii nuscum sa rog pe kreva sa ma pozeze la klculator. Da tat o fac, numa in ciuda poponautei aleia.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 10:39 pm

Omule, nu te lua dupa homosexualul ala pasiv. Nu trebuie sa faci nici o poza la computer, cu mulineta in mana sau mai stiu eu ce. Ia un ziar spaniol de azi, scrie pe el "Adelin e prost" sau ceva de genul asta, du-te langa un obiectiv identificabil din Logrono (castel, pod, ma rog, ce au ei acolo) si fa-ti o poza. Daca te intreaba ala care o face, ii zici ca-i pentru unul din tara care manca rahat pe seama ta. Si gata.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2010, 11:49 am

In alta ordine de idei, e de un comic pur, 100%, sa-l vezi pe pasivul Alois postand mesaje in care si acum, dupa senzationala poza cu ligheanul :D , sustine ca eu as fi Iulius si am furat pozele de nu stiu unde :lol: :lol: :lol: .

Iulius, vezi sa faci poza aia cu un aparat cat de cat decent, nu cu telefonul, sa nu poata amaratul asta sa se mai agate de vreun pai :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2010, 11:49 am

Mi s-a adresat pe mail, de catre o persoana bine intentionata, intrebarea "ce ai domle cu homosexualii aia doi, ca doar nu alearga sa violeze pe nimeni?" :lol: .

Intrebarea este oarecum legitima, cu mentionea ca Alois oricum n-ar putea viola pe nimeni, si am oarecari dubii si cu prinsul :lol: . Treaba e simpla: viciul pana nu demult ascuns al lui Adelin si Micky/Fario/Serbanel pare a fi instransa legatura cu caracterul lor, inclinat spre sobolaneli de culise, manevre, intrigi etc etc. Acum nu stiu daca sunt jigodii pentru ca sunt homosexuali (reciproca nefiind in mod clar valabila :lol: ) , dar, in tot cazul, efectele de tip ţaţo-muieresc :lol: :lol: :lol: asupra caracterului sunt destul de evidente.

Acestea fiind zise, sa-l asteptam pe Iulius sa apara cu poza, si ne distram pe urma :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 18th, 2010, 9:00 pm

N-oi avut knd sa fac nik. Un tovaras kre o ramas in Sevilla, o avut o kombinatzie ku doo barcutze luate gratis in Cádiz tat wikendu. O fost bine, vant kam tare da cald si kate un pik de soare. Si kate un chescutz http://yfrog.com/0lchescutzj

Maine oi face kumva si ku poza aia.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2010, 9:31 pm

Foarte spectaculos pestele, chit ca habar n-am ce e, dar arata impresionant :lol: .

Pune si tu odata poza aia, sa teminam capitolul cu homosexualii si sa ne mutam la pescuit marin. A, si vezi ca SF are tot felul de trairi despre nu stiu ce intrebare ti-a pus saptamana trecuta si la care nu i-ai raspuns, imi tot da mie mailuri pe tema asta. Multi oameni necajiti pe lume, intr-adevar :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2010, 1:08 pm

Poate nu va vine sa credeti, dar adineauri am intrat in admin la blog, sa mai aprob din comentarii, si am gasit acolo nu mai putin de noua insiruiri de aberatii postate de Miky/Fario/Serbanel :lol: :lol: :lol: . Evident ca au ajuns toate la lada de gunoi :lol: .

E scump tratamentul :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2010, 10:53 pm

In alta ordine de idei, Iulius, hai cu poza aia pe care ai promis-o. :D Suspansul este suficient :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 21st, 2010, 11:19 pm

Scuze k am disparut ase, da m-o inkltzat sefu ku un drum la Barcelona si n-oi putut sa zic nu, dupa ce ma liberase vineri k sa pot mere la Cádiz. Aku am picat inapoi, is rupt in doo. Rezolv ku poza, n-ai grija.
Iulius
membru nou

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor