Homosexualitate si multa nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Homosexualitate si multa nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Mesajde Gerula pe Octombrie 28th, 2010, 11:14 pm

Lipsesc cateva zile din tara si, la intoarcere, constat ca pe forumul "de pescuit" al lui Rasulescu s-a trecut de 30 de pagini cu o dezbatere despre homosexualitate :lol: :lol: :lol: Dau un ochi acolo si, stupoare, nu e vorba de Adelina :lol: :lol: :lol: , decat ocazional, prin intermediul lui "fan Gerula" :lol: . Se pare ca epidemia s-a extins in cotetul lui Rasulescu si acum se primesc propuneri homosexuale pe PM :lol: :lol: :lol: .

Ce n-au observat participantii ("fan Gerula", ma dezamagesti :D ) e faptul ca Adelina si-a facut o noua clona, botezata strategic Georgica :lol: . Si totusi era simplu de depistat, ca e unul singur ala care sare imediat cu poze de pe site-urile de homosexuali :lol: :lol: :lol: . Asta ca sa nu mai vorbim ca oricum nu-s multi care sa se inregistreze azi si de a doua zi sa aiba subit clabuci la gura cand au de Gerula :lol: :lol: :lol: .

Revin maine ca sunt rupt de oboseala dupa aproape doua saptaman prin Austria si Elvetia :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Homosexualitate si multa nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2010, 10:16 am

Desi pare incredibil, Adelina inca mai ciripeste cu vocea raposatei clone semlecangheorghe, asta in timp ce antreneaza de zor inlocuitorul, pe "georgica" :lol: :lol: :lol: .

Mai Adelina, pasiva mica :lol: :lol: :lol: , sa stii ca aia faceam eu aseara la 12 cand am ajuns acasa, citeam repede un topic de 31 de pagini :lol: :lol: :lol: . Poate tu, fiind bolnava mintal, ai fi facut-o si pe asta, dar crede-ma ca eu m-am dus la culcare fara nici un regret :lol: .

P.S. Nu mai guita de Stefan Popescu, federatie, concursuri samd, ca numai de astea nu mi-a ars mie pe la St Moritz :lol: :D . Putintica rabdare, cum s-ar zice, ca vine si jumatatea de caramida spre ceafa ta imediat :lol: .

P.P.S. Habar n-am daca "fan Gerula" ti-o fi zis sau nu Adelina, dar care e problema? :lol: Omul e fanul meu, iar tu chiar esti un nenorocit de homosexual pasiv :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2010, 3:55 pm

Va vine sau nu sa credeti, dar "georgica" neaga totul :lol: :lol: :lol:

In mintea homosexualului pasiv Adelina, chiar ar trebui sa creada lumea ca unu' inregistrat fix acum cinci saptamani e cu clabuci la gura cand aude de Gerula :lol: :lol: :lol: , repeta cu sfintenie textele Adelinei si are tendinta bizara de a tranti pe un forum de pescuit poze cu homosexuali :lol: :lol: :lol: . Asta ca sa nu mai vorbim de cota de peste 100 de mesaje pe luna :lol: :lol: :lol: .

Adelina, asta e, ti-a mierlit-o si clona asta :lol: .

Sunt curios, daca un moderator ar lua la puricat la modul serios forumul lui rasulescu, dupa IP-uri, mailuri, cookies samd, cam cate clone ale Adelinei ar iesi la iveala? :lol: :lol: :lol:
Tudore, te risti? :D :twisted: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2010, 9:41 pm

Disperata, Adelina incearca o cacealma :lol: :lol: :lol: :

Adelin scrie:Chiar il rog pe Tudor, care e si el moderator si cred ca e om serios chiar si in fata lui Clapone, sa verifice toti useri care sunt acuzati ca ar fi clone: respectiv semlecangheorghe si mai nou georgica.
Daca tudor zice ca au acelasi IP si ca sunt clonele mele ma retrag de pe rapitori.ro si ma inscriu oficial pe OTV.info

Mai pasiva mica, n-oi fi tu asa proasta sa scrii cu semlecangheorghe sau georgica de la acelasi IP de la care scrii cu Adelin. Dar hai sa verificam de pilda daca mesajul postat de clona "semlecangheorghe" in prima zi a concursului de la Sarulesti, fix in minutul in care s-a terminat concursul :lol: , e postat de la IP RDS de Arad, cum posteaza de obicei clona ta. Ca daca e de la IP de Orange, Vodafone, Cosmote, Romtelecom samd e cam clara treaba, nu? :lol: :lol: :lol:

Tudore, o mica verificare a mesajului in cauza se poate? :D (evident, verificat si daca nu apare prin loguri ca a fost editat recent de moderatorul Adelin :lol: )

http://www.rapitori.ro/forum/about10958-0-asc-790.html e vorba de cel postat la 14.29 (13.29 ora forumului respectiv) de "semlecangheorghe" .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2010, 11:06 am

La ora asta Adelina cred ca se roaga in genunchi de Tudor sa spuna ca nu se baga :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2010, 3:18 pm

Si raspunsul curajos, desigur cu clona :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Se roaga Adelin in genunchi ca Tudor sa nu se bage??? Netotule,tu cred ca te rogi in genunchi sa nu se intimple lucrul asta...Uite eu,S.G.,IL ROG PE TUDOR,PE ADMIN SAU PE ORICE MODERATOR ,INAFARA DE ADELIN,sa-mi verifice I.p.-ul
Na, acu sa te vad,genialuleai curaj sa privesti realitatea in fata??Eu unul ma indoiesc profund desi am coloana cam osificata...

Dar daca "semlecangheorghe" nu era clona, de ce s-ar fi atacat asa cand am zis ca se roaga Adelina in genunchi? :lol: :lol: :lol: Me rog, detalii, oricum povestea e de mult transata :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2010, 5:36 pm

"Misterul" s-a lamurit :lol: :lol: :lol: . Adelina nu scria la telefon, ca nu e in stare, ci ii dicta la telefon unui baiat ramas la Arad. Cum insa, din pacate pentru ea, nu-l bagase pe respectivul chiar la calculatorul de la care butona cand scria cu clona "semlecangheorghe" :lol: , IP-ul de la care au fost postate mesajele in timpul concursului difera nitel, prin partile esentiale, de cele de la care posteaza in mod curent "semlecangheorghe" :lol: .

Vorba aia, orice pasare pe limba ei piere :lol: :

semlecangheorghe scrie:a fost postat din reteaua localaRDS ,din Arad

P.S. Acum o sa spuna disperat ca era in vizita la matusa Tamara samd. Da mai Adelina, pardon, "semlecangheorghe" :lol: , dar ai stat la ea in casa doua zile? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 31st, 2010, 9:44 am

Homosexualul mic si trist tot face vocalize acolo, sperand ca lumea nu intelege despre ce e vorba :lol: :lol: :lol:

Cum, deocamdata cel putin, vad ca Tudor nu vrea sa se bage, ramanem cu datele pe care le aveam pana acum. Adica astea :lol: :lol: :lol: : crasma-pescarilor-f10/rugati-va-pentru-clona-semlecangheorghe-t822.html

Daca Tudor da un ochi pe IP-uri, singura varianta in care ar putea aparea dubii ca "semlecanngheorghe" e clona ar fi ca nmesajele din timpul concursului de la Sarulesti sa fi fost postate de la acelasi IP ca si cel folosit uzual de "semlecangheorghe". :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 31st, 2010, 12:23 pm

Si, din ciclul "prosti, da' multi", va prezint si ultima zicere a lui Ulk/Tristian :lol: :

Ulk scrie:Gheorghe...Daca nu ai I.P. static..deobicei este dinamic(daca nu ai cerut tu expres de la provider I.P. static)...atunci cel mult zona, se poate delimita , de unde scrii....si asta ii da libertate lui Mr.F faiv sa abereze. Dar , doar sa abereze..nu sa si aiba dreptate.

Mai tembelule, IP-ul dinamic alocat de un provider pentru aceeasi zona se mentine in cadrul aceleiasi subclase. Mai pe intelesul tau, Cutarica Ionescu, locuind pe strada X blocul Y ap Z, care are IP dinamic de la un provider oarecare, va avea azi un IP gen XXX.YYY.ZZZ.124, maine unul gen XXX.YYY.ZZZ.152 etc. Hai in cel mai rau caz, daca in zona sunt foarte multi abonati, o sa varieze in cel mult 5-10% din cazuri si grupul ZZZ. Dar primele doua grupuri raman mereu aceleasi.

Asa ca nu te mai baga tu sa speli clona raposata "semlecangheorghe", ca nu tine :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde aditzu pe Octombrie 31st, 2010, 4:52 pm

ma scuzati ca intervin, nu prea ma pricep la forumuri, as vrea sa stiu si eu ce inseamna "clona"? vad ca se vorbeste mult despre asa ceva aici.
aditzu
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 31st, 2010, 5:35 pm

Si ti-ai facut cont taman ca sa intrebi chestia asta? :lol:

Ma rog, hai sa ne distram :D . In sensul discutiei de fata, clona = user creat de o persoana deja inregistrata sub alt nume. De obicei si-o fac oameni care simt nevoia sa poata sustine acelasi lucru pe mai multe voci :lol:, asa, ca Adelina . Bine, mai exista si variante (de pilda daca esti cunoscut pe doua-trei forumuri (cu tematica specifica) cu un anumit nick, si te duci pe al patrulea si-ti faci cont cu alt nick, eventual negand orice afiliere cu conturile de pe alte forumuri :lol:, sau daca esti sanctionat pe un forum si-ti faci alt cont ca sa eviti efectele sanctiunii ) dar asta e de baza.

Ai sa ne faci o marturisire? :lol:

In alta ordine de idei, saraca Adelina incearca deja sa-si faca un alibi :lol: :lol: :lol: :

semlecangheorghe scrie:Doar o data sa- u de doua ori am pus sus niste poze de la P.C.--l fratelui meu,deoarece le facuse el ,cu telefonul lui ,si le descarcase in P.C.-UL lui,iar eu de acolo le-am pus pe rapitori,ca nu mai aveam chef sa mi le trimit pe calculatorul meu...

:lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde aditzu pe Octombrie 31st, 2010, 5:49 pm

nu mi-am facut cont numai ca sa intreb asta, dar mersi de explicatie. am vazut ca asta este cel mai nou si mai frecventat topic si eram curios. acum incep sa inteleg :mrgreen:
aditzu
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 31st, 2010, 6:01 pm

:lol: :lol: :lol: Buna asta :lol:

Stii care e primul semn care da de gol o clona? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 31st, 2010, 7:51 pm

Saraca Adelina a dat in benga, isi da singura dreptate pe doua voci in timp ce toata lumea isi da coate de cat de proasta poate sa fie :lol: :lol: :lol: .

Ma Adelina, ce nu pricepi, mesajele pe care le-ai postat cu clona "semlecangheoghe" in timpul concursului sunt de la alte IP-uri decat alea de la care posteaza de obicei. Nu ca n-ar fi fost terminata toata povestea inca de cand ai sarit ca o proasta sa postezi cu clona fix in minutul in care s-a terminat mansa :lol: :lol: , dar acum chiar s-a terminat de tot :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 1st, 2010, 10:47 am

Si, ca epilog la toata tarasenia :lol: :lol: :lol: , adelina reuseste performanta sa-si traga singura un sut in cur :lol: :

semlecangheorghe scrie:Acuma zice ca ip-ul de la mesajele postate de mine din timpul concursului este altul decit ip-ul de pe care postez in mod curent.
Oricum asta este versiunea lui si DACA nu io sustine Tudor,Gerula ramine un MARE MINCINOS

Nu mai pasiva mica :lol: , daca o infirma Tudor as fi eu un mare mincinos :lol: . Cat de jalnic e homosexualul asta mic si trist :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Noiembrie 1st, 2010, 4:38 pm

M-ati innebunit.
Am fost plecat la pescuit de vineri pana acuma pe lacul Madine la stuica. Ma intorc si ce vad ? Verificari de IP-uri etc.
Mai intai trag un pui de somn, dupa aia citesc textele de peste tot, iar mai apoi raspund. Mai pe seara.

Tudor
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 1st, 2010, 6:11 pm

Sa speram ca n-a manarit Radulescu totul pana acum :lol: :lol: :lol: . Din pacate, a avut si foarte mult timp pana ai aparut tu. Daca stiam ca esti plecat, taceam malc si scoteam porumbelul acum :D .

Oricum insa, nu-i bai, ca mai sunt vreo cateva chestii pe care nu le-am spus si cu care oricum il prindem :lol: :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 1st, 2010, 10:02 pm

tudor scrie:Adelin si Gheorghe Semlecan nu au scris nici odata de la aceeasi adresa la fel si Razvan Mihuta.
Oricum pana acuma am spus cand a scris un user cu alt nick de pe aceeasi adresa.

Tudore, smecheria nu era daca a scris Adelin de la acelasi IP cu "semlecangheorghe", ca nu e chiar atat de prost :lol: . Intrebarea era daca mesajele postate de "semlecangheorghe" pe data de 9 octormbrie, intre orele 9.27 si 1.29 (ora forumului lui radulescu) sunt sau nu postate de la IP-uri care difera de IP-ul de la care posteaza "semlecangheorghe" in mod normal?

Astept cu interes :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Noiembrie 2nd, 2010, 9:32 am

Am verificat. Pe 9 octombrie mesajele lui Semlecam au aceeasi adresa IP ca si alte peste 1000 de mesaje ale lui.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 2nd, 2010, 10:11 am

Sorry, dar asta e imposibil. Adresa trebuie oricum sa difere, pentru ca, dupa cum s-a mai spus, inclusiv dincolo :lol: , RDS nu aloca IP fix abonatilor persoane fizice.

Daca apare cu acelasi IP, inseamna ca de vineri si apana azi nebunul ala a stat si a editat masiv, folosind drepturile de moderator ale contului Adelin :lol: .

Posteaza te rog un print screen cu IP-ul mesajelor postate pe data de 9 octormbrie, intre orele 9.27 si 1.29 (ora forumului lui radulescu) de "semlecangheorghe" si, respectiv, cu IP-ul de la care au fost postate, sa zicem, mesajele de pe 25-26 octombrie.

Nu se pune problema ca asa ii aflu eu IP-ul, pentru ca a tot incercat sa posteze comentarii la mine pe blog :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor