Ce v-am zis eu ca biata Adelina are o obsesie, simte nevoia sa fie calcata in picioare de mine?

Nelinistita de faptul ca n-am mai bagat-o in seama, se agita, se da cu capul de pereti, cu toate ca i-am promis ca ignorarea nu va fi totala si ca, din cand in cand, va mai primi cate un sut acolo unde-i place ei mai mult

.
S-a cam facut sorocul pe saptamana asta, asa ca hai sa ne distram un pic cu felul in care homosexualitatea atat de evidenta a Adelinei demasca si clona semlecangheorghe

:
Prin iulie, pe un topic legat de concursul superpescar, Adelina intrase iar in sevraj pentru ca nu era bagata in seama

. Asa ca intreba cu clona fario nebunu ce mai face Gerula, daca aduna dacii liberi, si raspundea tot ea, cu clona semlecangheorghe

:
semlecangheorghe scrie:Cred ca acuma mediteaza la schimbarea numelui.Se va numi "champion of Capua",aducatorul ploii..
Nota bene, mesajul era postat pe 28 iulie, dupa cum se poate vedea in screenshot

.
La vremea aia nu am dat atentie unei chestii care parea doar o cotcodaceala impleticita a Adelinei

.Recent insa, butonand pe HBO, m-am impiedicat de un serial grotesc, din ciclul "barbati transpirati in chiloti de piele"

, intitulat "Spartacus, arene insangerate

. In cele 5 minute in care m-am uitat, siderat, la aceasta creatie homoerotica, am aflat ca scenaristii (probabil toti homosexuali) ii dadusera lui Spartacus titulatura "campionul din Capua, aducatorul ploii". Surprins, mi-am adus aminte ca era titulatura folosita IN VARA de "semlecangheorghe" la adresa mea.
E, si acum tineti-va tari

: sapand un pic am aflat ca HBO a difuzat pentru prima oara in Romania aceasta "capodopera" abia acum, in toamna, cand am dat eu peste episodul respectiv

. Cu alte cuvinte, Adelina isi trasese singura, de pe net, serialul cu barbati transpirati in chiloti de piele

, ba era si atat de obsedata de el incat sa foloseasca pe forum (in mod imprudent, dupa cum se dovedeste acum

) expresii din el.
Ca sa nu credeti ca exagerez cand spun ca serialul cu pricina e practic o uriasa fantezie homoerotica dati un search pe google dupa
spartacus blod and sand gay sa vedeti ce rezultate apar si cu ce incantare au primit "baietii" serialul
E, si acum spuneti-mi si mie: va puteti uita la poza asta si puteti crede vreo secunda ca nenea ala din ea trage de pe net seriale pentru homosexuali?