Homosexualitate si multa nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Homosexualitate si multa nebunie in "parohia" lui Rasulescu

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2010, 2:19 pm

Intre timp vad ca "fan Gerula" a reusit sa faca clona Georgica sa se demaste singura :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A scrie:Georgia, eu sunt de acord sa-mi publice Tudor adresele, cum a facut cu utilizatorul semlecangheorghe, doar daca esti si tu de acord sa ti le publice si tie. Cum e, merge?

Georgica scrie:muahahahahahaaaaaa io stiu doar foarte bine cine esti puiu... si nu am ambitii de astea bolnave sa demonstrez restu lumii nushce rahaturi. pe mine personal nu ma intereseaza i.p.-uri si fermecaturi de astea, drept sa zic, chiar mi se falfaie ce crede unu, altu sau cine stie ce "fani" imbecili si nu sunt de acord sub nici o forma sa posteze cineva date personale de-a mele de orice fel. moderatorii, adminu, stiu chestii de astea si daca ceva nu-i in ordine, sunt liberi sa actioneze cum se cuvine... si atat.

Omule, nu mai era nevoie, doar se vedea cu ochiul liber ca e noul "semlecangheorghe" al Adelinei, am zis asta de acum o luna :lol: :lol: :lol: .
Nenorocitul asta de homosexual nici nu poate posta daca nu mai are 2-3 clone care sa-l aprobe :lol: , atat e de las :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2010, 2:50 pm

Liniste in cotetul lui rasulescu :lol: . Daca Adelina e plecata, sunt plecati si "semlecangheorghe", "Georgica" si cine stie cati altii :lol: :lol: :lol:

P.S. Sunt convins ca oamenii normali la cap observa faptul ca nu m-am apucat sa provoc insi ca Tavita, care, asa atarnator de profesie cum e, macar n-a mancat cacat ca face si drege la smardoiala :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2010, 4:57 pm

A ramas saracu' pokemon sa tina sus steagul prostiei :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:unii vazand ca nu biruiesc psihic, se folosesc de fizic poate poate compenseaza, dar nu realizeaza ca metodele astea ciobanesti nu atrag pe nimeni , dar ce poti sa ceri de la niste neandertalieni

Pai nu vezi mai pokemon cu IQ subunitar :lol: , ca Adelina tipa ca alea 75 de kile ale lui bat alea 100 ale mele? :lol: Ce mama dracului, cat de prost sa fii sa nu pricepi ca umilirea totala, de finitiva, a Adelinei vine din confruntarea propriilor ei afirmatii cu realitatea? :lol: Iar realeitatea e ca Adelina e un homosexual cacacios, care s-ar scapa in chiloti mult inainte sa paseasca in ring :lol: :lol: :lol:

P.S. Vad ca si Musti era tot asa, curajos numai din tastatura :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2010, 5:53 pm

Sincer, stiu ca nu-i frumos sa razi de oameni bolnavi, dar Musti asta parca e din Cascadorii rasului :lol: :lol: :lol: :

Musti scrie:Iti mai aduci aminte ce agitat erai pe dupa tastatura cand Parintele ti-a spus vreo doua? Te jurai ca te duci la el acasa, ca faci, ca dregi... N-ai avut bani de troleu sa te tii de cuvant sau ce?
Daca ti-e dor de vreo eventuala chelfaneala si ti-i musai, la primul drum prin Oradea cauta-ma. Ai adresa mea. Numai sa mai treci pe la sala oleaca si baga proteine... Nu de alta, dar diferenta de categorie intre mine si tine e mai mare decat intre tine si Adelin... Si lumea zice ca n-as fi chiar gras...
Pe de alta parte nu pot decat sa ma amuz de intorsatura. Ti s-au terminat argumentele? Faci cu nervii? Muschii tai minte nu are? Tre' sa te bati, barbatel?

Mai dilibau :lol: :lol: :lol: , cu gurita ta ai zis asa

Musti scrie:Normal. Cu unul cat mine (de exemplu ) i-ar fi mai greu sa se dea cocos. L-a ales pe Adelin, ca-i jumate cat el...

iar eu ti-am raspuns

Gerula scrie:Musti, bolnavule, fii atent aici la mine: daca o convingi tu pe Adelina sa vina sa faca meciul cu mine, eu promit public ca, dupa ce termin cu el, fac si un meci cu tine :lol: . Atunci, pe loc, imediat, fara nici o pauza :lol:

Intelegi mai bolnavule? :lol: Eu iti propun ceva concret, stabilim data, ora, si daca zici ca te tine te sui in ring cu mine si vedem acolo de categorii, proteine si alte alea :lol: :lol: :lol:
Nu "cand ai drum la Oradea" mai distrusule :lol: , ca sa zicea si "parintele" ala ca-mi rupe degetele si pe urma a fugit un week-end intreg de acasa cand am zis ca i-as suna la usa sa stam de vorba in fata camerei de luat vederi :lol: :lol: :lol:

P.S. Daca vroiai sa arati ca esti si prost, nu numai dus cu capul, sa stii ca ai reusit:

Musti scrie:In ceea ce priveste partea cu interpretarea legii, usor, usor, ma convingi ca merita o incercare. Eu spun ca mi-ai publicat IP-ul pe care mi l-ai aflat avand pozitia de administrator de forum, dupa care m-ai identificat cu nume si adresa. Deductie? Zau? Om vedea cum o interpreteaza altii... Ca notiunea de scuze vad ca ti-e straina...

Hai sa-ti explic ca la handicapati, adica fix cum trebuie in cazul tau: daca eu, din postura de admin al acestui forum, iti aflam IP-ul, si apoi, pe baza acestuia, ceream ISP-ului sa te identifice, sub un pretext oarecare, iar ISP-ul imi comunica datele tale personale si eu le publicam pe forum, era o situatie incriminata de lege. Dar faptul ca eu am gasit pe un alt forum datele tale personale, pe care, intr-un acces de dementa, le-ai facut publice, nu are nici o legatura cu calitatea mea de admin pe acest forum :lol: . Dupa cum arata screenshotul pe care l-am postat, si alte cateva pe care le-am facut la momentul ala, datele tale personale erau publicate pe forumul respectiv in urma cu doua zile, si sunt asa de vreo cativa ani :lol: .

Asa ca mars si incearca sa intreprinzi ce demersuri vrei :lol: . Sau poate, daca vrei sa pari un om normal care isi protejeaza datele personale, n-ar trebui sa le mai publici pe furmuri, de ciuda ca ai luat teapa de 4 lei cu nusce pasta :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2010, 6:01 pm

Breaking news: sapand un pic pe net am descoperit ca nebunul cu acte in regula Musti isi postase datele personale pe mai mult de un singur forum :lol: :lol: :lol:

Necajit de teapa de 4 lei luata, l-a urmarit pe tepar pe toate forumurile unde asta avea anunt, si in fiecare loc si-a postat adresa de acasa :lol: :lol: :lol: . A se vedea in attachment discutia de pe chip.ro :lol: :lol: :lol:

Va dau cuvantul meu ca de data asta vorbesc serios: Musti asta e internabil la "glumeti" cu acte in regula :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
musti dementa1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2010, 11:19 pm

Fan Gerula, ma dezamagesti :D .

Nu-i nici o noutate ca Adelina e un homosexual mic si extrem de las, toti cei care l-ati vazut cum guita de frica la Rogojesti stiti asta :lol: . Vorba aia, daca a venit tonifricius, prietenul lui rasulescu, si a zis pe forum ca Adelina era cu cod maro :lol: , ce naiba mai e de spus? :lol:

Noutatea e ca, fiind si prost pe langa faptul ca e las, nu si-a dat seama cat de stupid e sa aduca vorba de bataie, dupa ce l-au vazut peste 50 de oameni cum tremura de frica. Si nu de frica pistolului, a gripului :lol: samd i s-a subtiat lui vocisoara cand i-am zis sa faca pasi, ca uneltele cu pricina nu erau prin preajma in momentul ala :lol: :lol: :lol:

In plus, nu trebuie sa uitam, si nici sa-l lasam sa uite :lol: :lol: :lol: , ca a fost umilit mult mai grav prin demascarea indubitabila a clonei semlecangheorghe de catre o persoana (in speta subsemnatul :D ) care nici macar nu e prezenta pe forumul ala :D :lol: . Asta e antologica, adica na, cacaciosi lasi gasesti peste tot, uita-te la Musti :lol: , dar moderatori care sa fie prinsi cu clona de catre persoane banate pe forumul cu pricina cu 2 ani in urma nu a mai vazut nici naiba :lol: :lol: :lol:

Si, daca tot veni vorba de Musti, sa radem cu noua criza facuta de acesta:

Musti scrie:In fine, m-am plictisit sa-ti explic. Probabil ca in zilele urmatoare vei primi un e-mail de la mine. Tre' sa te notific cu 15 zile inainte de a face plangerea catre Avocatul Poporului... Mai dureaza, dar ne vom simti bine, Pufi...

Mai Musti, cand Avocatul Poporului o sa-ti dea cu flit, si o sa te trimita sa te cauti, eu zic sa nu te opresti :lol: :lol: :lol: . Romania e prea mica pentru speta asta, eu zic ca daca nu ajungi cu plangerea la Curtea Internationala de la Haga n-ai facut nimic :lol: :lol: :lol: . Numai acolo iti poti gasi dreptatea pentru faptul ca adminul unui forum de pescuit a facut public IP-ul utiliatorului Musti :lol: :lol: :lol: . Baga mare :D :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2010, 12:25 am

Saracul Musti continua sa-si exhibe boala mintala :lol: :lol: :lol: . (trecem peste faptul ca, mai citind si el forumul asta, si-a extins putin vocabularul, invatand cuvantul decerebrat :lol: )

Mai Musti, fii atent aici, nu se ia nimeni de ce-ai scris tu acolo despre pasta aia, ci doar de faptul ca ti-ai postat adresa de acasa :lol: :lol: :lol: . Pe cine stie cate forumuri (doua le-am gasit eu fara sa caut prea mult :lol: ). Intelegi tu, nu faptul ca te-ai prezentat ca inginer si ca ti-ai dat numarul de telefon e problema, ci partea aia cu scara, apartamentul samd :lol: :lol: :lol: .

Si cireasa de pe tort e faptul ca, dupa ce-ai facut toata chestia asta de om nebun, plangeai si bolboroseai despre tribunale pentru ca a fost publicat IP-ul userului "Musti" :lol: :lol: :lol:

Cu cat o sa intelegi mai repede ca esti internabil cu acte in regula, cu atat o sa-ti creasca sansele de vindecare :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2010, 11:19 am

Adelina, hai mai, curaj :lol: :lol: :lol:

Chiar asa, sa rada doua forumuri de tine? :lol: Sa-si dea lumea coate ca esti ultimul cacacios? :lol:
Cum ziceai tu c-o sa arati ca 75 de kile de carne fac mai mult decat 100 de kile de slanina, ce hotarat erai :lol: , de-ai fi zis ca numai distanta dintre Arad si Bucuresti te impiedica sa-mi tragi o mama de bataie :lol: . Si acum, cand s-a ivit in sfarsit ocazia, cand ai putea urca in ring cu mine, sa arati tuturor ce cichicean esti tu :lol: :lol: :lol: , sa te faci in halul asta de ras? :lol: :lol: :lol:

Cum te suporti, mai amaratule? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2010, 9:30 pm

Cu pampersul plin, Adelina scoate la inaintare clona raposata :lol: :lol: :lol:

Nostim e ca homosexualul mic si prost iar isi da singur palme :lol: :lol: :lol: :

semlecangheorghe scrie:Si noi cei de la crap suntem in aceeasi situatie,vrem sa ne alaturam voua in demersurile ce se vor face pentru a-i da in judecata.Sunt BALAZS ISTVAN,nr meu de telefon este:0741603148

..............................................................

Uite in cazul domnului de mai sus, si-a facut cunoscute din proprie initiativa unele date personale.Este vreo lege care sa-l condamne pentru asta???Cu siguranta, nu.Este cumva omul respectiv ,cu probleme la" bibilica ",asa cum ai zis tu de Musti??Nu ,prin faptul ca si-a pus la dispozitie unele date arata ca este serios si bine intentionat,spre deosebire de anumite persoane cu pretentii ce se folosesc de clone...

Pai bine mai terminat las ce esti :lol: :lol: :lol: , eu ce ziceam?

Gerula scrie:Saracu' Musti tot nu pricepe cum vine cazul :lol: :lol: :lol: :

Musti scrie:Apropos, lumineaza-ma si pe mine. Ce te atrage atata la postarile mele despre pasta aia? Ai fost actionar cumva la teapa care se contura sau ce? Am facut public faptul ca incercarea individului respectiv de a o prezenta ca pe o remarcabila inventie, era o escrocherie. Deja fusese promovata pe net, apoi prin cateva referiri intr-o revista binecunoscuta, etc. Existau o gramada de postari entuziaste despre calitatea ei, care, pasamite, o egala pe cea mai titrata si mai scumpa pasta termoconductoare de pe piata (pe care, intamplator, o foloseam si eu), bla, bla... N-am facut decat sa iau o mostra, s-o incerc si sa avertizez eventualii amatori ca li se da o teapa. Dealtfel destul de repede dupa aceea individul si-a incetat "activitatea". Ce ti se pare asa de nemaipomenit?

Gerula scrie: Nemaipomenit, mai bolnavule mintal, e ca in loc sa spui "Sunt inginer cutare, numar de telefon cutare", cum era normal sa faci ca sa demasti teapa si sa arati ca esti o persoana reala, tu ai scris adresa completa de acasa :lol: :lol: :lol: . Ala e semnul clar de boala mintala, care iti sta in frunte.

Asadar, Adelina, vezi ca esti intr-o zodie proasta, cum deschizi gura, cum te faci de ras :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 9th, 2010, 11:28 am

Guitaturile Adelinei amintesc deja de cele ale lui Ghita din ziua de Ignat :lol: :lol: :lol:

Fan Gerula, te rog eu frumos, data viitoare cand mai scrii acolo baga-i din nou sub nas ce frumos povestea el cum alea 75 de kile ale lui etc etc :lol: :lol: :lol: . Ar fi pacat sa-l lasam sa uite :lol: .

Apropo de Musti, astia tot nu pricep ca IP-ul ca atare nu intra in categoria informatiilor personale, fiind o simpla adresa apartinand ISP-ului.

Oricum, pe langa postarea adresei sale de acasa pe cateva forumuri, Musti a mai dat un semn clar de dementa: amenintarea cu Avocatul Poporului :lol: :lol: :lol:

Musti scrie:In fine, m-am plictisit sa-ti explic. Probabil ca in zilele urmatoare vei primi un e-mail de la mine. Tre' sa te notific cu 15 zile inainte de a face plangerea catre Avocatul Poporului...

Uitase sa punctez faptul ca bietul ticnint nici nu stie ca rostul Avocatului Poporului este "protecţia drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului în raporturile sale cu administraţia publică" :lol: :lol:

Musti, fii atenti la mine: suie-te pe bicicleta :lol: si directia Haga :lol: :lol: :lol: . Cand ajungi acolo, iti pui paie aprinse in cap :lol: , si mergi in fata la Tribunalul Penal International. Cand apar baietii cu halate albe (stai linistit, o sa apara) le spui ca esti un musulman scapat de la Srebrenica si ca stii tu un locotenent al lui Mladic care se ascunde in Romania :lol:

In felul asta, impusti doi iepuri dintr-un foc: aia o sa te trateze gratis, ca pe o victima a sindromului de stres post-traumatic :lol: :lol: :lol: , si gasesti pe cineva care sa se uite mai mult de 5 secunde la "plangerea" ta :lol: . In plus, cand se lamuresc lucrurile, macar o sa ajungi intr-o celula capitonata din Olanda, nu din Romania :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 16th, 2010, 5:33 pm

Ce v-am zis eu ca biata Adelina are o obsesie, simte nevoia sa fie calcata in picioare de mine? :lol: :lol: :lol: Nelinistita de faptul ca n-am mai bagat-o in seama, se agita, se da cu capul de pereti, cu toate ca i-am promis ca ignorarea nu va fi totala si ca, din cand in cand, va mai primi cate un sut acolo unde-i place ei mai mult :lol: :lol: :lol: .

S-a cam facut sorocul pe saptamana asta, asa ca hai sa ne distram un pic cu felul in care homosexualitatea atat de evidenta a Adelinei demasca si clona semlecangheorghe :lol: :lol: :lol: :

Prin iulie, pe un topic legat de concursul superpescar, Adelina intrase iar in sevraj pentru ca nu era bagata in seama :lol: . Asa ca intreba cu clona fario nebunu ce mai face Gerula, daca aduna dacii liberi, si raspundea tot ea, cu clona semlecangheorghe :lol: :lol: :lol: :

semlecangheorghe scrie:Cred ca acuma mediteaza la schimbarea numelui.Se va numi "champion of Capua",aducatorul ploii..

Nota bene, mesajul era postat pe 28 iulie, dupa cum se poate vedea in screenshot :D :lol: .

La vremea aia nu am dat atentie unei chestii care parea doar o cotcodaceala impleticita a Adelinei :lol: .Recent insa, butonand pe HBO, m-am impiedicat de un serial grotesc, din ciclul "barbati transpirati in chiloti de piele" :lol:, intitulat "Spartacus, arene insangerate :lol: . In cele 5 minute in care m-am uitat, siderat, la aceasta creatie homoerotica, am aflat ca scenaristii (probabil toti homosexuali) ii dadusera lui Spartacus titulatura "campionul din Capua, aducatorul ploii". Surprins, mi-am adus aminte ca era titulatura folosita IN VARA de "semlecangheorghe" la adresa mea. :lol:

E, si acum tineti-va tari :lol: : sapand un pic am aflat ca HBO a difuzat pentru prima oara in Romania aceasta "capodopera" abia acum, in toamna, cand am dat eu peste episodul respectiv :lol: . Cu alte cuvinte, Adelina isi trasese singura, de pe net, serialul cu barbati transpirati in chiloti de piele :lol: , ba era si atat de obsedata de el incat sa foloseasca pe forum (in mod imprudent, dupa cum se dovedeste acum :lol: ) expresii din el.

Ca sa nu credeti ca exagerez cand spun ca serialul cu pricina e practic o uriasa fantezie homoerotica dati un search pe google dupa spartacus blod and sand gay sa vedeti ce rezultate apar si cu ce incantare au primit "baietii" serialul :lol: :lol: :lol:

E, si acum spuneti-mi si mie: va puteti uita la poza asta si puteti crede vreo secunda ca nenea ala din ea trage de pe net seriale pentru homosexuali? :lol: :lol: :lol:

Imagine
Ataşamente
adelina fantezii gay.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 16th, 2010, 5:35 pm

P.S. Adelina, nu te iluziona ca am sapat prin mesajele tale, o cautare dupa cuvantul Capua produce fix un singur rezultat pe forumul lui rasulescu :lol: :lol: :lol:

Si, ca sa intelegeti mai bine ca acest serial este vazut in intreaga lume ca un exemplu clasic de cinematografie pentru homosexuali, puteti vedea aceasta parodie:

http://www.youtube.com/watch?v=msqcBOCWMkQ
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 16th, 2010, 8:29 pm

Ca de obicei cand e prinsa cu clona :lol: , Adelina neaga din rasputeri :lol: :

semlecangheorghe scrie:Si mai vreau sa zic ca nenea ala din poza,se simte deosebit de flatat,ca ii studiezi cu lupa fiecare postare.Daca mai uit ceva te pot intreba???Nu de alta da devii expert in scrierile mele..Atita tot,ca respectivul film l-am vazut prima data pe HBO.Cam in preajma datei cind am postat ,e drept.Totusi,filmul n-a fost prezentat prima data in toamna cum zici tu,ci in vara cum zic eu.Nu stiu pe unde te-ai informat, da te-ai informat gresit.
Acuma despre subiect ce sa zic,fiecare este impresionat de ce-i trece prin cap...In cazul tau fobii homoerotice...Stii cum este, ce-i in gusa si in capusa...Mie intotdeauna mi-au placut filmele cu subiect istoric...ca pe vremea aia erau cam saraci de haine nu-i vina mea

Mai homosexual mic si pervers, in primul rand ca pe vremea aia nu umbla lumea despuiata pe strazi, dupa cum se poate vedea in filmele serioase a carur actiune se petrece in Roma antica. Dar pe un homosexual ca tine nu-l intereseaza filmele istorice, ci filmele cu barbati transpirati, imbracati doar in chiloti de piele :lol: :lol: :lol: .

In al doilea rand, nu e de mirare ca am retinut faptul ca un primitiv ca tine a folosit intr-o postare numele orasului Capua. Pentru simplul motiv ca poti fi banuit de multe :lol: , dar nu de vreo atractie catre istorie :lol: . Normal, cand vezi ca un macac asculta Bach, retii faza :lol: .

Asa ca nu te mai obosi sa negi, mai Adelina, la faza asta deja s-au dumitir si ultimii prosti care-i treaba cu clona semlecangheorghe :lol: :lol: :lol:

Acum pune-te pe asteptat, urmatorul sut vine saptamana viitoare. :lol: Stiu ca o sa-ti fie greu fara doza zilnica de umilinte, dar trebuie sa te obisnuiesti sa ai rabdare :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 17th, 2010, 6:38 pm

Ce mi se pare mie halucinant in toata tarasenia asta e cum isi creaza astia cate un Gerula imaginar, imediat ce ala real le da cu flit in ochi :lol: :lol: :lol:

Faza cu clona Ady Wunderkind aparuta miraculos pe forum la rasulescu cam in acelasi timp cu userul Aditzu de aici, care user avea fix nemultumiri la adresa subsemnarului, ramane antologica :lol: :lol: :lol: Si cat de evident e ca-i clona, si ce repede il dibuieste Adelina etc etc :lol: :lol: :lol: .

Unii poate nu-si mai amintesc, dar cand apruse dumitru/kuintautti prima oara pe forum la rasulescu, zice-se ca Adelina era asa de sigura ca-s eu si atat de bucuroasa incat isi pusese si avatar cu poza mea :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 5th, 2011, 2:22 pm

Si acum cred ca putem intelege mai bine de ce un homosexual pasiv ca Adelin Avram este lasat de catre Dan Gabriel Radulescu, proprietarul forumului cu pricina, sa-si puna poalele in cap: pescuit-in-general-f3/totalfishing-o-afacere-interesanta-pentru-garda-fi-t879.html#p18184

Gerula scrie: In orice caz insa, urmarind traseul firmei Netfishing, am aflat o chestie interesanta, si anume ca Radulescu locuieste (cel putin in buletin) la alta adresa decat nevasta-sa. Chestie care, nu-i asa, se leaga cu zvonul pe care-l auzisem referitor la motivul pentru care homosexualul pasiv Adelin Avram e lasat sa faca ce vrea pe forumul lui Radulescu :roll: .

Apropo, credeti ca un om cu o sexualitate normala ar scrie asa ceva? :lol:

Adelin scrie:Intotdeauna pe final de iarna se incing spiritele si mai cade cate-un cap.Sper ca de azi sa nu ne mai inghete firele si sa sa se mai relaxeze atmosfera....poate mai apar poze cu pesti, mai o caterinca, mai o scula buna la vedere... ;)

Si a mai pus si emoticonul in care face cu ochiul, ca sa fie treaba foarte clara :lol: :lol: :lol:

SF, faptul ca esti asa unit in cuget si simtire cu "baietii" astia incepe sa ridice mari semne de intrebare :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
Adelina homosexual.JPG
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor