Gunoiul Razvan "Iuda" Mihuta, un simbol al nemerniciei

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Gunoiul Razvan "Iuda" Mihuta, un simbol al nemerniciei

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 2:47 pm

Va puteti delecta in attachment cu zicerile acestui gunoi, specializat in depunerea de marturie mincinoasa :lol: .

Realitatea difera nitel, in punctele esentiale :lol: , de zicerile iudei mihuta: am fost la targ pe la 1, Tudose mi-a zis ca Mihuta e la Arad (si in circa o ora, cat m-am invartit pe-acolo, clar n-am vazut nici urma de Mihuta :lol: ). Am dat pe la fiecare stand cam de cate doua ori, am stat de vorba pe indelete cu "bunicul" Cozma (un om de toata isprava), am dat cu voblerul in bazinasul de 3x1m :lol: etc etc.

Poze ceva mai tarziu, ca acum am putina treaba.

E, acum se pune legitima intrebare: daca Al de Sus ar casca pamantul si l-ar inghiti pe iuda mihuta, n-ar fi asta un simplu semn de normalitate? :mrgreen: :lol:
Ataşamente
gunoiul mihuta.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Gunoiul Razvan "Iuda" Mihuta, un simbol al nemerniciei

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 6:06 pm

Hai ca am ajuns acasa :D .

Ca sa va dati seama ce gunoi uman este iuda mihuta, puteti studia pe indelete pozele de mai jos (plus cele din topicul despre targurile de toamna, unde se gasesc si impresiile generale)

Pe Tudose nu l-am prins cu galeata, ci chiar mai rau :lol: (a iesit putin miscata, a trebuit sa ma grabesc ca sa nu ratez momentul :lol: ). Unii oameni rai ar putea considera poza ca fiind o premonitie (mai ales ca n-a fost ceva studiat, pur si simplu asa s-a nimerit :lol: ), dar sa n-o dam in superstitii babesti :lol: . Cert e ca omul mi-a zis ca mihuta e la Arad si, avand in vedere ca n-am vazut nici picior de mihuta in mai mult de o ora petrecuta prin targ, incli sa cred ca spunea adevarul.

Bunicul Cozma sustinea o demonstratie cu voblerele si am povestit putin despre taraseniile legate de turneul de spinning de pe mal. Evident, masivu' prosopel nu era pe la targ. In schimb, cand plecam m-am intalnit cu Vijelie, care baga in targ un nepot :lol: (asemanarea fizica era izbitoare :D ).

Acestea fiind zise, cam ce-ati considera ca merita iuda mihuta pentru postarea de mai sus, si, in general vorbind, pentru existenta mizera, de gunoi uman, pe care o duce?
Ataşamente
Tudose.JPG
bunicul Cozma.JPG
dadeam dupa mihuta.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 6:34 pm

Si inca o intrebare: cam a cata marturie mincinoasa depusa de iuda mihuta o fi asta? :lol: :lol: :lol:

Cred ca daca as sapa un pic as afla ca e si "martor" de meserie la tribunalul din Arad :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 9:38 pm

Petrecerea continua, a aparut cineva care se declara fan Gerula :lol: :lol: :lol: , aia disperati "esti Gerula, esti Gerula" :lol: :lol: :lol: , dar nu asta e important. Personal am nevoie de fani care isi spun numele si prenumele, ca admiratori secreti am destui.

Interesant e insa ca iuda mihuta incearca sa se "scoata" si spune acum

razvan m. scrie:Bre, Gerula. Ti-am spus eu pe undeva ca sunt astazi la Targ ? Nu cred.
Am fost doar in prima zi, adica joi, pentru ca miercuri am avut o cauza la suprema si am ramas inca o zi in Bucuresti. Ca am fost la targ, asta ca sa nu mai mananci atata kk, rezulta si de aici : http://www.wsbteam.com/diverse/targul-d ... e-aventuri -la-pescuit-sept-2010/ (vezi ultima poza; in restul nu apar pentru ca le-am facut chiar eu ). Ai mai putea sa ii intrebi si pe aceia cu care te lauzi ca te-ai bagat in seama cu tupeu, sa verifici daca e cum iti spun. Iar de vineri dimineata sint in Arad.

Imi pare rau ca te-ai deranjat pe degeaba.

Asta desi azi dimineata spunea

razvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari.
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF.

La prezent, nu la trecut, ca "acum doua zile s-a zvonit ca etc" :lol:

Cu alte cuvinte, iuda mihuta mai minte inca o data, nu ca asta ar mira pe cineva, doar e clar ca-i modul lui de viata :lol: Ambele ziceri ale iudei sunt in attachment.

Oricum, nu pot decat sa-l asigur ca e foarte probabil sa aiba curand ocazia de a da ochii cu mine. Moment in care vom vedea si cum e cu claponii, si alte aspecte de munca si viata :lol: :lol: :lol:

P.S. Mai mihuta, cand o sa ai tu infatisari la Curtea Suprema o sa se uite si Basescu cu ambii ochi in aceeasi directie :lol: . Aveai de aranjat standul Cabela's, mai vanzatorule :lol:
Ataşamente
gunoiul mihuta.JPG
iuda mihuta 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 10:38 pm

Hehehe, s-a mai prins cineva ce jigodie e Tavita :lol: . Usor-usor o sa se lumineze unul cate unul, mai bine ma ascultau pe mine de la inceput :lol:

Cea mai tare faza e ca Tavita se crede si arbitrul elegantei: desi la el la tara nu prea se stie ce pantaloni sunt aia mai exact, isi da totusi cu presupusul ce sosete ar merge cu ei. Mai Tavita, dupa mintea ta stiu ca era bine sa fi pus niste cioareci si un clop :lol: :lol: :lol:

Revenind la oaia noastra, l-am numit pe iuda mihuta desigur, acesta inca nu si-a indesat sub palarie ideea ca tocmai a fost jucat temeinic in picioare :lol: :lol: :lol: Asa ca mai incearca odata sa se "scoata", intr-un mod chiar mai comic decat prima oara :lol: :

razvan m. scrie:Fane, de ce esti pripit ? Citeste cu atentie ce am scris astazi de dimineata. Vezi deca citesti in diagonala, bati drumul degeaba. Nu vezi ca vorbeam la trecut ?!

razvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari.
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF.

Se pare ca biata iuda mihuta ii crede tampiti, foarte tampiti, pe forumistii de pe site-ul lui rasulescu :roll: . Si isi imagineaza ca oamenii nu inteleg exact ce e de inteles din primul lui mesaj: ca a mintit ca as fi fost azi dimineata pe la targ si ca m-as fi ferit de el :lol: :lol: :lol: . Cum m-am ferit de el, cautandu-l cu lumanarea prin tot targul, pozandu-l pe Tudose cu cosul de gunoi in mana etc etc, s-a vazut dupa numai cateva ore.

P.S. Ca l-a luat acum la ochi pe Fane Popescu e deja mai mult decat comic, in conditiile in care, usor-usor, cercul suspectilor se restrange in privinta identitatii lui "fan Gerula". Personal as paria ca e vorba de aceeasi persoana care mi-a inlesnit accesul la sectiunea secreta a forumului LRS, si care acum si-a adunat curajul si a iesit in public, chiar daca a facut-o la adapostul anonimatului :D. :lol:

(sper ca a folosit un proxy ceva :D )

P.P.S. Apropo, mai iuda, nu faci nitel gat despre de cat de plin a fost targul? :lol: :lol: :lol:

P.P.S.S. Remarca cineva cat de tacuta a fost iuda mihuta cat era in Bucuresti, si cum a inceput sa cotcodaceasca despre claponi samd cand a ajuns la Arad? :lol: Sa vedem cum o sa cotcodaceasca in momentul in care o sa dea ochii cu mine :lol: :D
Ataşamente
gunoiul mihuta 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 10:46 pm

BREAKING NEWS, gunoiul mihuta a comis-o iar :lol: :lol: :lol:

razvan m. scrie:Si mai e o chestie, tre sa imi scot palaria in fata gestului de suprema vitejie a lui Gerula de astazi, si anume acela de a aparea pentru a doua oara in public !

Cat de idiot sau de mincinos sa fii incat sa formulezi gogorite infirmabile atat de simplu, cu un singur click :lol: :lol: :lol:

viewtopic.php?f=5&t=437&p=11087&hilit=maceta#p11087

Cred ca am fost aproape la fiecare targ AvP din ultimii trei ani, de altfel discutii ample despre maceta din 2009 au fost si pe forumul LRS :lol: :lol: :lol:

Cum spunea Villon "iuda, chiar de te saruta, doar in groapa e placuta". Darmite cand incearca sa te ciupeasca si isi da singura peste degete :lol: :lol: :lol:

Asta cred ca a intrat in anul mortii, de unde era mai alunecos ca Adelina si nu se facea asa usor de ras, acum isi da cu toporul peste turloaie cum deschide gura :lol: . Sau l-o fi surmenat asa de rau aranjarea giugelelor in standul Cabela's? :lol:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor