Realitatea difera nitel, in punctele esentiale
Poze ceva mai tarziu, ca acum am putina treaba.
E, acum se pune legitima intrebare: daca Al de Sus ar casca pamantul si l-ar inghiti pe iuda mihuta, n-ar fi asta un simplu semn de normalitate?
razvan m. scrie:Bre, Gerula. Ti-am spus eu pe undeva ca sunt astazi la Targ ? Nu cred.
Am fost doar in prima zi, adica joi, pentru ca miercuri am avut o cauza la suprema si am ramas inca o zi in Bucuresti. Ca am fost la targ, asta ca sa nu mai mananci atata kk, rezulta si de aici : http://www.wsbteam.com/diverse/targul-d ... e-aventuri -la-pescuit-sept-2010/ (vezi ultima poza; in restul nu apar pentru ca le-am facut chiar eu ). Ai mai putea sa ii intrebi si pe aceia cu care te lauzi ca te-ai bagat in seama cu tupeu, sa verifici daca e cum iti spun. Iar de vineri dimineata sint in Arad.
Imi pare rau ca te-ai deranjat pe degeaba.
razvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari.
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF.
razvan m. scrie:Fane, de ce esti pripit ? Citeste cu atentie ce am scris astazi de dimineata. Vezi deca citesti in diagonala, bati drumul degeaba. Nu vezi ca vorbeam la trecut ?!
razvan m. scrie:Desi s-a zvonit prin targ ca ar fi prezent si CLAPONUL ( atentie, nu campionul) de la Rogojesti, noi nu l-am vazut, cu toate ca standul Cabela's era chiar langa una din intrari.
Nu stiu, ne-a evitat, nu ne-a gasit.... Oricum, si Masivu' il astepta in vizita la standul BFF.
razvan m. scrie:Si mai e o chestie, tre sa imi scot palaria in fata gestului de suprema vitejie a lui Gerula de astazi, si anume acela de a aparea pentru a doua oara in public !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori