intru aici pentru ca acolo unde ar trebui nu pot prin gratia adminului care... MINTE !!! dar la el nu se pune !
oricum ma bazez ca topicul va ajunge unde ii este locul: la Crasma !!!
deci e bine sa stie toata lumea: motivul banarii mele a fost ca am venit cu informatia falsa ca Buldo are ban, in loc de avertisment ! culmea e ca o facusem in necunostinta de cauza pur si simplu traiam cu senzatia asta pentru ca buldo nu a mai postat de la avertismentul ala... ma rog !
dar... stupefactie totala: Buldo chiar are ban !
am vorbit cu el acuma si vrand sa intre pe forum ii apare mesajul:
Information... You are not authorised to read this forum.
deci Gerula minte de mai multe ori :
1) cand i-a dat ban lui buldo zicand ca-i da avertisment
2) cand ne-a zis noua, ca buldo nu are nici o sanctiune in prezent
3) cand m-a banat pe motiv ca difuzez informatie falsa, pe care culmea tocmai el o raspandeste !
Buldo si-a facut topicul lui pe sectiunea pescuit in general ! i l-a mutat la crasma pentru ca acolo nu mai poate intra ca are ban !va recomand sa vizionati topicul "Acces buldo" de la rubrica reclamatii si sanctiuni
sau poate vreti un copy paste al discutiei mele cu buldo:
"Buldo: am ban pe crashma
Mihai Gheorghe: ok
Buldo: eu am facut un topic pe sectiunea generala
Mihai Gheorghe: stiu
Buldo: si mi l-a mutat la crashma ca sa nu pot scrie
Mihai Gheorghe: stai asa ca fac si eu topic"
in acest context sanctiunea pe care mi-a dat-o mie e abuziva, nefondata si ar trebui ridicata imediat. in plus adminul ar trebui sa-si recunoasca abuzul si sa-si ceara scuze
cum sunt sigur ca n-o va face, pentru ca n-are atata barbatie in el, spun aici clar ca motivul banarii mele este frica de perspectiva sondajelor care i-ar putea arata ca lumea gandeste altfel decat el...
cum e Gerula ? cine-i mincinos ? sper ca esti atat de barbat macar sa nu stergi topicul ci sa-l muti la crasma !
acolo oricum nu-ti mai pot raspunde !