Frauda cu porcina la cote maxime

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Frauda cu porcina la cote maxime

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 1:14 pm

Ati aflat ca, de fapt, Tecuceanu n-a murit de porcina???
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Frauda cu porcina la cote maxime

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 1:17 pm

http://www.adevarul.ro/actualitate/even ... 81602.html

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... rcinaquot/

Astia sunt pur si simplu criminali, sa te folosesti asa de moartea unui om ca sa-ti vinzi tu marfa... Marfa care, oricum, e insuficient testata si poate face mai mult rau decat bine.

Dar oricum, si bizonii care s-au inghesuit la cozi dupa faza asta isi merita soarta.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 13th, 2010, 2:37 pm

trebuie sa intelegi ca pe sectiile de ati sunt cele mai puternice bacterii cu rezistenta dobandita la aproape tot spectrul antibiotic cunoscut.la aceasta situatia s-a ajuns din cauza abuzului de catre populatie a atibioticelor.toti dobitocii cand sunt raciti iau eritromicina sau ampicilina sau mai stiu eu ce chiar daca ei sunt infectati cu un virus asupra caruia nu pot actiona antibioticele.nu stiu exact cazul in sine si probabil ca daca m-as documenta as afla numai ce scriu ziarele,si ele scriu din ce le declara medicii,dar din cate am auzit toni a mai avut ceva probleme medicale peste care se suprapune obezitatea si un numar de alti factori de risc.probabil ca o imunitate scazuta la care s-a adaugat virusul/bacteria patogena cotractata in spital au dus la acest sfarsit tragic.(este posibil sa fie vorba de pseudomonas aeruginosa,de heamofilus influenze,de pioceanic sau mai sunt cateva dar nu imi vin in minte carora le cam place sa se dezvolte in spital si in special pe sectiile de terapie intensiva)
alta problema este indiferenta celor care au declarat ca tony a decedat in urma complicatiilor infectie cu ah1n1 si ce a aparut pe certificatul de deces
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 14th, 2010, 8:59 pm

azi mi-a facut si eu vaccinul.primul simptom advers durere cateva ore in bratul respectiv.dupa aceea durerea se localizeaza la nivel muschiului in care s-a facut respectiv deltoidul.ma astept la febra in noaptea asta.o sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 9:11 pm

De curiozitate, de ce ti l-ai facut??
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 14th, 2010, 9:56 pm

cand lucrezi in fiecare zi cu oameni bolnavi care vin si toti tusesc pe tine m-am gadit ca riscul e prea mare.poate ca am facut o greseala poate ca nu.sper sa nu ajung sa regret decizia luata.la mine nu are ninic de a face cu ce am vazut la televizor.cati dintre voi au copii mici si la cati din ei li s-a administart vaccin pt o boala sau alta.a avut cineva curiozitatea sa se uite pe efectele lor adverse.sau adca nu la alte medicamente.daca aveti curiozitatea luati un compediu de medicamente sa vedeti acolo efecte adverse.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 11:08 pm

Faza e ca, din toate datele disponibile, nu reiese ca porcina ar fi mult mai nasoala decat vreo alta gripa, in schimb vaccinul e insuficient testat si are, din cate am inteles, o componenta destul de dubioasa.

Acum na, lucrand intr-un mediu de mare risc, lucrurile se vad altfel, normal.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor