Forumul rapitori.ro varianta necenzurata

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Forumul rapitori.ro varianta necenzurata

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 8:50 pm

fan G E R U L A
member

Data inscrierii: 25/09/2010

Trimis: Mar 01 18, 2011 8:48 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Adeline,
Daca nu esti o fetita nenorocita, pune aici o poza cu IP-urile mele, de cand m-am inregistrat pe forum.
Sa judece fiecare cat de clona is.
Fir Intins
trecut prin multe

Re: Forumul rapitori.ro varianta necenzurata

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:09 pm

Subiectul anterior :: Subiectul urmator
Autor Mesaj
modigliani
veteran

Data inscrierii: 17/08/2010
Trimis: Mar 01 18, 2011 8:58 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

fan G E R U L A a scris:

Sa judece fiecare cat de clona is.

Nuuuuu ! Sa spuna fiecare ..... ce clona ieftina esti !!! Aia-i intrebarea !!!

Esti cea mai retarda clona posibila a celui mai retard utilizator al netului ..... din toate timpurile , trecute , de azi , si din viitor !!!!!

Esti o jalnica incrancenare de scufundare-n shit ! Esti cea mai penibila entitate utilizatoare de nick !
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:10 pm

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:01 pm Titlul subiectului:

Acestui cocalar fomist ar trebui sa i se interzica accesul pe orice forum de pescuit
http://www.rapitorii.info/forum/crasma- ... i-de-pe-pe scuitul3xforum-indian-larry-si-mod-t801-s40.html#p17812
Nici un fel de disputa, oricat de incrancenata, nu ar trebui sa mearga pana la tolerarea sacosarilor, indiferent de partea cui isi varsa vomitaturile.
Dupa ce Adelin publica aici IP-urile de la care am scris voi contacta proprietarul acestui forum.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:19 pm

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:05 pm Titlul subiectului:

Mars si fa un dus ! Spala-te pe dinti !!! Dupa ce halesti atat kkt ...... indraznesti sa ne vorbesti ???? Putoare ordinara ce esti ! Clona fraiera si zdrentuita !

Dispari !!!!!! [Puti !!!!!!!!!!!!!!
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:20 pm

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:13 pm Titlul subiectului:

Esti un cocalar de etnie rroma care varsa aici, cu complicitatea unui moderator, mizerii de care s-ar rusina orice forum.
Ii cer public si lui Tudor si o sa-si cer si pe privat sa-mi publice IP-urile chiar aici.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:21 pm

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:15 pm Titlul subiectului:

fan G E R U L A a scris:

Ii cer public si lui Tudor si o sa-si cer si pe privat sa-mi publice IP-urile chiar aici.

Esti mai fraier decat imi puteam imagina !
Tu chiar nu poti , chiar nu vezi , chiar nu intelegi ca sunteti ciuca bataii de joc pe acest forum ..... cu acordul moderatorilor ??????????
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:22 pm

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:17 pm Titlul subiectului:

Cocalarule,
Cu tot acordul moderatorilor, ciuca bataii ati sfarsit prin a fi tu si protectorul tau Adelin. Ce-ati patit voi doi de cand s-a intors Gerula nici bataie nu se mai numeste, ii deja macel.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:26 pm

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:23 pm Titlul subiectului:

Bahh ! ( o sa-mi iau cel putin avertisment cu postarea asta )

Esti cel mai prost organism in viata !!!!!!!!!!!!!!

Sa mor io dac-am vazut fiinta mai retarda ca tine ! Repet , ,, fiinta " , nu neaparat humanoid ! Si puricii cainilor mei au mai dezvoltat instinctul de supravietuire si simtul penibilului !

Spune-ne , te rog , posezi acea biluta pe varful gatului ? Judeci cu un organ destinat special acestui tip de actiuni ? Ne poti spune . Suntem indulgenti , si-n cazul in care gandesti cu scamele din buric ..... te vom lasa sa spui ce vrei . Macar sa te simti important . Grija noastra principala este sa nu te aruncam in depresii , sa nu-ti iei glandu' . P-orma .... cu cine dracu' ne mai jucam ???
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:31 pm

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:24 pm Titlul subiectului:

Sa vedem ce crede si Tudor despre pretentiile tale ca vomitaturile pe care le arunca un sacosar ca tine au acordul lui.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:37 pm

Ionut the carp
veteran

Data inscrierii: 08/06/2005
Trimis: Mar 01 18, 2011 9:25 pm Titlul subiectului:

@ modigliani

Sunt de acord cu tine in privinta faptului ca gerula a facut publica adresa ta... dar asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...

sincer... nu e razboiul vostru...

@fan
Cat mai dureaza pana ii iese lu' popescu avizul? s'ar putea sa mai inghete lacul de vreo 2 ori

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:29 pm Titlul subiectului:

,, Dragul " meu , Tudor este un tip cerebral si echilibrat care ,, conduce " impreuna cu ceilalti moderatori o masa de oameni cel putin ..... cat de cat cerebrali ...... SI PRINTRE ALTELE PESCARI !!!

Tot Tudor are un simt al umorului destul de dezvoltat , intratat cat sa se amuze copios la replicile mele catre puerilele si lipsitele de substanta tentative ale tale de a poza in biped .

Imi place sa cred ca va avea in continuare o pozitie absolut impartiala vis-a-vis de aceste topicuri in care te fac de cacao !

............................

Tudor , distractie placuta-n continuare !

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:32 pm Titlul subiectului:

Ionut the carp a scris:
asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...

Nu-i razboiul nostru , suntem ,, trupe anexe " . Stiu !

Nu-i aduc injurii si bla-bla-uri , il penibilizez ! Si-am s-o fac pana-l ingenunchez !

Ajungem si-acolo . Daca el vrea neaparat ..... , pot sa ma dezic ? Macar sa-l vad io vreodata pe Ilustrul NonPescar BlueShit Eater ..... pe vreo garla .

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:34 pm Titlul subiectului:

Cocalarule,
Cu vomitaturile astea ai jignit pe toata lumea. Nimeni nu poate sa sustina un sacosar ca tine.
Ionut, nu cred ca poate dura prea mult. Dar ii posibil sa inghete din nou. Mai e o problema, o sa vezi dupa ce imi publica Tudor IP-ul.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 9:41 pm

Opreste-te aici te rog.
Daca ma interesa sa am pe forum limbajul unora ca acest tigan care-si spune Modigliani, lasam inregistrarea la liber.
Poti copia mesajele tale, in care n-am vazut vreodata exprimari suburbane, si pe cele ale userilor care se exprima civilizat. In latraturile tiganilor va trebui sa faci curat daca vrei sa le postezi totusi aici.

Imi pare rau, dar asta nu e cotetul lui Rasulescu, sa fie tolerat un asemenea limbaj.

Buna ideea cu Tudor, chiar sunt curios ce-o sa spuna cand o vedea ca un traistar ca Modigliani il considera suporter al sau :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 9:54 pm

M-a luat valul. O sa fac asa de acum inainte.

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:39 pm Titlul subiectului:

fan G E R U L A a scris:

Cu vomitaturile astea ai jignit pe toata lumea.

Bah ! Esti normal ??????? Cu ce ..... am jignit pe toata lumea ????? Sau ..... TU esti ...... TOATA LUMEA ?????

Mai nene , ...... cat de deraiat esti ? Ca daca esti deja ,, sarit pe camp " ...... esti degeaba . Eu ies din joc . Chiar , la un moment dat , imi placea sa cred ca am , cat-de-cat , un ,, adversar " pe masura , Dar se vade treaba ....... ca ( treaba aia cu scamele din buric , stii tu ! )

Sus

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:50 pm Titlul subiectului:

Ai jignit pe toata lumea cu vomitaturile tale. Si acum, cu pozele tale de sacosar fomist la vedere, vad si dusmanii lui Gerula cu cine s-au facut frati.
http://www.rapitorii.info/forum/crasma- ... tml#p17808
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 10:04 pm

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 9:55 pm Titlul subiectului:

Haidi ..... PA ! Esti chiar xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.......

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 10:01 pm Titlul subiectului:

Cine ia sacosarule puietul din lighean si il pune in pungi, la sare? Nu esti tu ala?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 10:55 pm

tudor
Moderator

Data inscrierii: 14/04/2004
Trimis: Mar 01 18, 2011 10:19 pm Titlul subiectului:

La cererea lui Fan Gerula iata toate adresele IP de la care a scris :

Uploaded with ImageShack.us

semlecangheorghe
veteran

Data inscrierii: 04/05/2009
Trimis: Mar 01 18, 2011 10:22 pm Titlul subiectului:

Sa si le bage-n XXXXXXXXXXXXXX...

modigliani
veteran

Trimis: Mar 01 18, 2011 10:26 pm Titlul subiectului:

tudor a scris:
La cererea lui Fan Gerula iata toate adresele IP de la care a scris :

Mersi Tudor , da' nu ne incalzeste cu nimic ! Atat timp cat nu posteaza de pe un calculator mai inteligent ca el care sa tasteze singur , in asa fel incat sa-i eclipseze neghiobia , este lipsit de relevanta de unde posteaza . Ce legatura are IP-ul cu ineptiile postate si lansate pe net de catre el ? Si io am postat din Oradea , si-am postat la fel de mistocar si de zeflemitor la adresa astuia . Chiar asa , tigan fiind , cum spune el . Cocalar ! Io , lu' asta , i-as da examen de drept de utilizare net . Omu'-i periculos de-a dreptu' , sa mor io !

Bun , o fi ,, real " personaju' , nu-i clona , iar in aceasta situatie ....... e chiar mai grav !!!!! Ne ilustreaza in clar ca-i vorba de-o ....... SPECIE !!!!

p.s. Sau cara dupa el un morman de laptopuri !

fan G E R U L A
member

Trimis: Mar 01 18, 2011 10:49 pm Titlul subiectului:

Tudor,
Multumesc pentru promptitudine. Ca sa rezolvam si treaba cu laptopurile, mai am o rugaminte. Verifca te rog IP-ul cu situl care le nimerise locatia si la semlecangheorghe si la musti si la leba si pune tot aici rezultatul. Am inteles ca adresa e www.ip2location.com.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 11:25 pm

Crede-ma ca sunt greu de citit mesajele cum le pui tu aici.
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 4:48 pm

semlecangheorghe
veteran

Trimis: Vin 01 21, 2011 4:24 pm Titlul subiectului:

Sa Fario_nebunu a scris:
Uitati un banc trimis de Zoso cu dedicatie pt Gerulosaurus rex!
Niculae isi intalneste un prieten (Fan Gerulosaurus) care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii vineti.
- Da’ ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR?
- Nu… e din cauza noului meu hobby.
- Ce hobby?
- In fiecare noapte, pe la ora 2, sun la intamplare numere de telefon si zic “Fraiere, ia ghici, cine sunt?”
- Si?
- Saptamana asta au ghicit trei. (Adelin, Modigliani si Fario, saptamana viitoare e randul lui Semlecan apoi facem tabel ca sa ne racorim cu totii!)

Sa vezi cind o sa-l ghiceasca Modigliani...

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 21, 2011 4:35 pm Titlul subiectului:

O da. Is rupt tot, numai ca de oboseala. Ieri am umblat pe la Severin si la Slatina.
O ora pe ceas am asteptat miercuri seara la Turabo, dar fetita Adelina nu s-o aratat. Lasa ca mai merg si luna viitoare la Timisoara, il mai invit odata sa bem o cafea. Poate nu se gainateaza iar ca un pui speriat.
Gerula l-o citit pe asta de numa. Ii brav de la ecran, ciripind de dupa semlecangheorghe, da nici in mijlocul mallului n-o avut curaju sa se arate.

Fario_nebunu
veteran

Data inscrierii: 30/01/2008
Trimis: Vin 01 21, 2011 4:41 pm Titlul subiectului:

fan G E R U L A a scris:

Gerula l-o citit pe asta de numa. Ii brav de la ecran, ciripind de dupa semlecangheorghe, da nici in mijlocul mallului n-o avut curaju sa se arate.

Fanule, vezi ca atunci cand vorbesti de tine la persoana III (tu fiind de fapt clona lu Gerula) cica e afectiune psihica, paranoia etc. Ai personalitate scindata, nevrotica. Stai cu pastilele aproape si daca te trimite Gerula (adica tu in alt moment) sa ii anunti familia ca o ramas in Egipt ai grija sa nu faci ca Deliorga ala cand a fost la familia parintilor nevestei prietenului....

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 21, 2011 4:45 pm Titlul subiectului:

Adeline,
Daca is clona lui Gerula, de ce n-ai venit ma puiule la mall?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 4:55 pm

semlecangheorghe
veteran

Trimis: Vin 01 21, 2011 4:48 pm Titlul subiectului:

Mah clona imputita ,de ce n-ai venit tu la Arad sa te intilnesti cu mine,S.G.??Mars clona in haznaua gazetarasului de 3 lei si de restu cuie...

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 21, 2011 4:51 pm Titlul subiectului:

Adeline,
Ai sters mesajul in care scriam ca-s in delegatie cu inca doi colegi si acuma intrebi de ce n-am venit eu la Arad? Mai pui gainatat, n-aveai de benzina nici de la Arad la Timisoara?
De dupa ecran ma faci clona imputita, si n-ai avut curaj nici sa bem o cafea in mijlocu mallului?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 5:16 pm

luci_t
veteran

Data inscrierii: 26/01/2007

Trimis: Vin 01 21, 2011 5:00 pm Titlul subiectului:

gigi nu merita sa injuri. Stai linistit si lasa-l sa latre. Nu o lua pe urmele vax-ului
@fangerula
Anunta cu o zi-doua inainte cand ajungi in timisoara/arad si atunci poate o sa-si faca timp adelin sa va vedeti la o cafea... e asa greu sa anunti din timp? Ca faza anterioara a fost destul de hilara. Te astept in cateva ore la... nic nu mai stiu unde. Poate in perioada aia nici nu o intrat pe net.

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 21, 2011 5:08 pm Titlul subiectului:

Luci,
Pacat ca nu s-o putut abtine si scria cu semlecangheorghe in timpul ala. Si l-o prins Gerula c-o sters noaptea din mesaje.
Daca tacea cu toti utilizatorii pe care-i stie tot forumul ca-i are mergea sa zici asa. I-am scris cu doua ore inainte, cand am terminat treaba. Intr-un ceas era la Timisoara.
Nici nu mai stiu unde ala ii Turabo, o cafenea drept in mijlocul mallului, la vedere.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 5:19 pm

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 21, 2011 5:18 pm Titlul subiectului:

Nu-i ciudat ca utilizatorul semlecangheorghe il injura dintr-o data pe Gerula? Asa, dupa ce vox i-o injurat pe Georgica si Adelin?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2011, 5:32 pm

Stai asa, care-i povestea cu injuraturile? Eu n-am avut timp sa citesc prea mult din urma, si cat am citit n-am gasit decat tiganii de-ale lui modigliani.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor