tudor
Moderator
Data inscrierii: 14/04/2004
Trimis: Mar 01 18, 2011 10:19 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
La cererea lui Fan Gerula iata toate adresele IP de la care a scris :
Uploaded with ImageShack.us
semlecangheorghe
veteran
Data inscrierii: 04/05/2009
Trimis: Mar 01 18, 2011 10:22 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Sa si le bage-n XXXXXXXXXXXXXX...
Data inscrierii: 17/08/2010
Trimis: Mar 01 18, 2011 10:26 pm Titlul subiectului:
tudor a scris:
La cererea lui Fan Gerula iata toate adresele IP de la care a scris :
Mersi Tudor , da' nu ne incalzeste cu nimic ! Atat timp cat nu posteaza de pe un calculator mai inteligent ca el care sa tasteze singur , in asa fel incat sa-i eclipseze neghiobia , este lipsit de relevanta de unde posteaza . Ce legatura are IP-ul cu ineptiile postate si lansate pe net de catre el ? Si io am postat din Oradea , si-am postat la fel de mistocar si de zeflemitor la adresa astuia . Chiar asa , tigan fiind , cum spune el . Cocalar ! Io , lu' asta , i-as da examen de drept de utilizare net . Omu'-i periculos de-a dreptu' , sa mor io !
Bun , o fi ,, real " personaju' , nu-i clona , iar in aceasta situatie ....... e chiar mai grav !!!!! Ne ilustreaza in clar ca-i vorba de-o ....... SPECIE !!!!
p.s. Sau cara dupa el un morman de laptopuri !
Trimis: Mar 01 18, 2011 10:49 pm Titlul subiectului:
Tudor,
Multumesc pentru promptitudine. Ca sa rezolvam si treaba cu laptopurile, mai am o rugaminte. Verifca te rog IP-ul cu situl care le nimerise locatia si la semlecangheorghe si la musti si la leba si pune tot aici rezultatul. Am inteles ca adresa e
www.ip2location.com.