Forumul rapitori.ro varianta necenzurata

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Forumul rapitori.ro varianta necenzurata

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 5:45 pm

Le-o sters fetita pe alea mai noi. Mai in urma le gasesti.
O fost cam spurcat la gura Vox, ii drept. Da pe utilizatorul semlecangheorghe nu cred ca l-o injurat.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 6:12 pm

luci_t
veteran

Data inscrierii: 26/01/2007

Trimis: Vin 01 21, 2011 5:46 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

fan G E R U L A a scris:
Nu-i ciudat ca utilizatorul semlecangheorghe il injura dintr-o data pe Gerula? Asa, dupa ce vox i-o injurat pe Georgica si Adelin?

cateodata se mai enerveaza lumea. Dar de ce nu te-ai dus tu in arad? Poate daca-i ceri iti da un nr de telefon. Nici eu nu as fi mers in doua ore din arad in timisoara in urma unei postari pe net. Dar daca as fi stiut cu o zi doua inainte as fi incercat sa ajung.
Asa cas nu acuza pe nimeni ca de e nu o venit...

fan G E R U L A
member

Data inscrierii: 25/09/2010

Trimis: Vin 01 21, 2011 5:56 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Luci,
L-am rugat pe Tudor sa verifice ca scriu din Timisoara in ziua aia. A verificat si confirmat, mesajele is aici pe forum. Eram in delegatie cu masina firmei si cu doi colegi. Am scris atunci, a sters Adelin.
Ii cam nervos semlecangheorghe de cand n-o venit Adelin la intalnire si l-o prins Gerula c-a sters din mesaje in noaptea aia.

luci_t
veteran

Trimis: Vin 01 21, 2011 6:03 pm Titlul subiectului:

nu e vorba ca nu ai fost la timisoara. De ce tii ca orbu de bata de chestia asta cu venitu? Nici gerula nu o mers la timisoara sau arad cand l-o chemat semlecangheorghe. Asa ca sta las-o asa cum e. Eventual incearca sa ajungi tu in arad cand mergi la timisoara. Trimit io bani lu gigi sau adelin de o ciorba pt cei cu care vii
PS nu-i cunosc personal nici pe adelin nici pe gigi

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 21, 2011 6:07 pm Titlul subiectului:

Acu is sigur ca nu venea sa ne intalnim nici daca mergeam dupa el la Arad. Doar ca vedea cine-s pe de-a moaca. Pana la urma o sa ma faca sa-l astept in poarta casei, ii limpede acuma.
Cu Gerula la Timisoara s-o mai discutat, semlecangheorghe se laudase ca vine el la Bucuresti si le arata el lui Gerula si lui Malin Musetescu. Pe urma o fost prins ca a venit in Bucuresti, dar nu s-o aratat. Cum era sa mai vina Gerula la Timisoara dupa el?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2011, 9:58 pm

Am o intrebare: ce crezi tu ca ai realizat in seara asta facandu-i lui rasulescu 5 pagini de topic? Toata lumea a vazut ca Adelina n-a venit sa se intalneasca cu tine. Bun. Asta e un fapt. Singurul mod in care ii poti plesni pe trogloditii de acolo e sa le dai cu fapte concrete peste bot, atat. Data viitoare cand mergi la Timisoara cheama-l din nou, din timp, cu 2-3 zile inainte. Cand iar n-o sa vina (pentru ca n-o sa vina, iti dau in scris de pe-acum :lol: ) le dai iar peste bot.

In rest, daca tu scrii ca 2+2=4, o sa vina 5 clone si 3 cretini care sa urle ca stiu ei ca 2+2=5. La asta se reduce forumul ala de ani buni incoace.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 21st, 2011, 10:08 pm

Ai dreptate. Acu cateva minute imi spunea unu fara nici o rusine ca am zis ca intru pe net din mall. Ii de necrezut ce oameni is acolo.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 25th, 2011, 10:58 am

Iar o sters fetita nenorocita tot, numai ca le copiasem pe toate de vineri. Is toate acasa, le pun diseara.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 27th, 2011, 6:27 pm

fan G E R U L A a scris:
Care tine prinsoare cu mine ca nu vine Patraulea la intalnirea cu Gerula?
http://www.rapitorii.info/forum/crasma- ... i-de-pe-pe scuitul3xforum-indian-larry-si-mod-t801-s80.html#p18005

modigliani
veteran

Data inscrierii: 17/08/2010
Trimis: Joi 01 27, 2011 5:33 pm Titlul subiectului:

fan G E R U L A a scris:
Care tine prinsoare cu mine ca nu vine Patraulea la intalnirea cu Gerula?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

( Bai nene , cum de nu editati postarile lu' fraieru' asta ? Cum de-i tolerati linkuri catre metastaza aia de forum ????? )

Sambata intre 13 si 19 h ( la orice ora din acest interval )

AFI Cotroceni sau Plaza ( oricare dintre ele ) la mesele din fata fast food-urilor , in vazul a sute de oameni .

Nu la bere , macar la o cafea ( fara scandal , doar discutii ) Eu si Gerula . fata-n fata , barbateste , ,, verde " , civilizat

Vin ABSOLUT SINGUR ! ( Jur , Promit , dau in scris , cum vreti ! )

ASTEPT IN CLAR CONFIRMARE ( si alegerea locului si-a orei ) SAU INFIRMARE ! Daca iar o dai de gard imi permit luxul de-ati spune ca esti o carpa !

fan G E R U L A
member

Trimis: Joi 01 27, 2011 6:08 pm Titlul subiectului:

N-o vrut nimeni sa tie prinsoare, ca tipa banii pe garla-n jos.
Patraulea asta ii o scarnavie. Pai Gerula o zis limpede ca nu sta la discutii cu garoi si i-o dat intalnire in ring, cu loc si data, la gala organizata, nu in sant. Si Patraulea vine pe urma sa-i dea alta intalnire in mall?

Indian Larry
senior member

Trimis: Joi 01 27, 2011 6:15 pm Titlul subiectului:

fan G E R U L A a scris:
N-o vrut nimeni sa tie prinsoare, ca tipa banii pe garla-n jos.

Ma , tu esti mai prost decat prevede legea. Cine a zis ca nu vine ? Ai rabdare.

PS: dupa ce ti-ai pus broboade in cap sa nu te recunoasca lumea , acum ti-ai schimbat si accentul ? Cat te poate duce mintea.....
Ia zii , vii sa filmezi?

fan G E R U L A
member

Trimis: Joi 01 27, 2011 6:19 pm Titlul subiectului:

Patrauleo, ce rabdare garoiule? Ori vii, ori nu vii.
Mai, is curios numa de o treaba, jurai si promiteai tot cum oi zis ca esti nascut in Egipt ca sa te prinda Gerula intr-o clipita ca minti ca un inchipuit ce esti?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 27th, 2011, 6:44 pm

luci_t
veteran

Trimis: Joi 01 27, 2011 6:31 pm Titlul subiectului:

ba da voinic ii miculae asta. zice de pictoru ca are 60de kg si-i cu pieptu scofalcit... Daca avea asa la 90kg (categoria lui) il mai invita oare in ring?
E chiar ciudata chestia asta. De ce nu-l invita in ring pe gigi (era doar asa un exemplu) sau altcineva cu o greutate mai apropiata de a lui.
Era sa uit ca si de adelin o zis tot ceva de genu asta, dar la rogojesti o mers cu pistol si grip XXL. Mare voinic laie asta

fan G E R U L A
member

Trimis: Joi 01 27, 2011 6:41 pm Titlul subiectului:

Gigi nu-i ala care o zis ca vine el la Bucuresti sa le arate lui Gerula si Malin Musetescu ca nu-i clona, si pe urma o spus ca mai bine un caine viu decat un leu mort si ca ii bai daca merge la Superpescar in redactie?
Mai Luci, daca numai astia micii oracaie in sant ca bat si rup planetare ce-oi vrea? Sa-i faca Gerula mai mari?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 27th, 2011, 6:55 pm

Iar ii faci lui rasulescu 5 pagini de topic? :lol: :lol: :lol:

Serios acum, intelege ca nu rezolvi nimic. Trogloditii isi tin isonul unul altuia indiferent de logica :lol: . Singurul lucru pe care-l faci e sa-i generezi trafic lui rasulescu.

Acolo trebuie mers pe un singur lucru: pac linkul :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 28th, 2011, 7:54 pm

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 28, 2011 4:59 pm Titlul subiectului:

Domnilor forumisti,
Gerula o pus o intrebare cu schepsis.
Gerula scrie:
Acum am si eu o curiozitate: oare de ce tiganul mitoman Chirtu isi spune cu nesimtire "modigliani", pune clona sa i se adreseze cu "pictore" samd? I-a vazut careva vreun tablou? Poate, cine stie, chinuim un suflet de artist neinteles?
http://www.rapitorii.info/forum/crasma- ... tml#p18029

Indian Larry
senior member

Trimis: Vin 01 28, 2011 5:07 pm Titlul subiectului:

De ce stapanul tau isi spune G E R U L A ?

Poarta barba? E razboinic ?

Asta in pofida faptului ca e mai las ca o fetita.

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 28, 2011 5:16 pm Titlul subiectului:

Patrauleo, ii cam grava treaba. Gerula te-o chemat in ring peste vreo trei saptamani, tu oi zis ca ai piciorul rupt ca altfel il casapeai, da s-o aflat iute ca numa o zi mai devreme te plimbai pe gheata.
Mai garoiule, tare mi-i ca fetita esti tu si ca Gerula s-o aratat a fi mai razboinic decat ii norma pe forumurile astea.
Acu nu te rusina, daca tot tii galeria goala pune tablourile alea. Pictezi sau ii cum o fost cand ai zis ca te-ai nascut in Egipt?

melculbeat
veteran

Data inscrierii: 08/03/2006

Trimis: Vin 01 28, 2011 5:33 pm Titlul subiectului:

21 februarie pica lunea. cine dracu a mai pomenit concursuri de amatori lunea. dar poate o fi ca si cu nuntile care se poarta lunea. si cum mai nou isi exprima aversitatea fata de tigani, nu pot decit sa ma gindesc ca gerula e tigan si nu reuseste sa depaseasca faza de negare.

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 28, 2011 5:37 pm Titlul subiectului:

Muceo, la cat esti tu de negru stii cand ii nunta tiganeasca, nu face pe nevinovatu.

SF
veteran

Data inscrierii: 31/03/2005

Trimis: Vin 01 28, 2011 6:31 pm Titlul subiectului:

fan G E R U L A a scris:
si ca Gerula s-o aratat a fi mai razboinic decat ii norma pe forumurile astea.

una dintre cele mai tare fraze

Cum esti constient ca toti stim ca esti Gerula , Niculaie , realizezi cat esti de penibil

Il rog pe Gerula sa salveze repede , ar fi pacat sa uite la o adica asemena adinca cugetare despre el insusi

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 28, 2011 6:38 pm Titlul subiectului:

Is constient ca tu spui ca is Gerula doar pentru ca ai boala pe el. Toti is constienti.
Mai desteptule, daca eram Gerula cum scriam din Timisoara cand i-am dat fetitei tale intalnire la mall? Da cum scrie Gerula asta din Sibiu asa, zi de zi?
Ii limpede un lucru, ca esti ca Patraulea, ai zice orice minciuna, cat de gogonata, sa-ti dai tie impresia ca ai facut si ai dres. Luati-va ma, ca va potriviti.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 28th, 2011, 8:05 pm

SF
veteran

Data inscrierii: 31/03/2005

Trimis: Vin 01 28, 2011 7:26 pm Titlul subiectului:

Indian Larry a scris:
Am ajuns la concluzia ca Niculae nici batut nu merita . Depui efort degeaba....

Depinde Nu are nici un sens sa-i umfli cap sau sa-i dai lesin , insa daca ii zdrobesti degetele , Fan o sa uite brusc parola de conectare

Fan , da repede un link ca nu mai ai mult ..harsti,,

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 28, 2011 7:46 pm Titlul subiectului:

Ii normal ca fetita ta o sa ma baneze pana la urma, fara nici un motiv.
Eu o sa-i propun lui Gerula sa te baneze si el, asa la schimb de ostatici. Is curios daca o sa vrea, da daca tu ceri sa fiu eu banat aicea nu-i drept sa cer si eu sa fii banat tu acolo?

semlecangheorghe

veteran

Data inscrierii: 04/05/2009
Trimis: Vin 01 28, 2011 7:47 pm Titlul subiectului:

eject, clona imputita

fan G E R U L A
member

Trimis: Vin 01 28, 2011 7:48 pm Titlul subiectului:

Clona dovedita chiar dupa IP-urile de aicea esti tu.
SF, am numai o curiozitate, de ce nu te-ai oferit tu in loc cand i-o provocat Gerula pe fetita ta si pe Patraulea in ring?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2011, 8:14 pm

Asa, si? :lol: Cum iti spuneam, i-ai facut lui rasulescu pagini intregi de topic. Si nu s-a zis in plus nimic fata de ce-ai scris in prima postare, care avea si linkul :D (care era oricum suficient :D :lol: ).

La stilul asta, daca te baneaza ala omoara gaina care face oua de aur :lol: :lol: :lol: . Ceea ce nu m-ar mira oricum, pentru ca biata Adelina e incinsa la maxim de cat si-au luat-o atat ea cat si aliatii in ultima vreme :D :lol: , asa ca o sa te baneze doar ca sa se defuleze, sa-si dea impresia ca au repurtat totusi o victorie :lol: :lol: :lol:

Pe SF, daca-l banez, n-o sa-l banez la schimb, ca ar fi neregulamentar :D . Il banez pentru postare intentionata de informatii false :lol: , ca nu scrie nicaieri in regulament ca infractiunea se limiteaza doar la site-ul asta :D :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2011, 8:27 pm

Ahahahahahahahahhahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acum am vazut ca l-ai intrebat pe SF de ce nu s-a oferit el sa se lupte cu mine in locul Adelinei :lol: . Ti-am zis ca nu-s prea lizibile mesajele asa cum le postezi tu aici :D .

Saracul de el, nu cred ca are cum, nu ti-am zis ca e plecat la capsuni in Spania? :lol: Sigur, pentru asa un eveniment faceam si un efort organizatoric, dar asta cand se intoarce in tara e prea ocupat sa-si dea cu sapa in cap cu rudele penbtru o brazda de pamant (vorbesc serios :lol: ), n-are el timp de meciuri si chestii de-astea :D .

Desi ideea nu e rea, ca asta e baiat de la tara, sigur duce mult, nu ca Adelina care ar fi lesinat de groaza in coltul ei cand se striga "Fight" :lol: . Cu asta chiar ar fi putut iesi distractiv, adica sa duca trei runde si sa plece in carje :lol: , injurand arbitrul ca nu l-a lasat sa intre cu toporisca in ring :lol: sa-mi arate el cum se rezolva problemele astea la Maramu :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2011, 10:57 pm

Epic fail :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Vad ca o ajuns sa ma provoace si pe mine la bataie si ringuri . Io nu m-am batut in viata mea , nu o s-o fac acuma la varsta asta
Si nu inteleg , adica de ce sa te bati ! Lucrurile se pot discuta la o bere sau suc !

Mai SF, zau, dupa ce m-ai facut in toate felurile :lol: , inclusiv las si alte alea :lol: :lol: :lol: , puteai barem sa ai suficient instinct de conservare sa taci naibii si sa nu scapi gherla asta :lol: . Si vorba aia, nu-mi spune mie ca acolo la tine la tara, la prasila, cand se incingea tarata-n voi, nu mai iesea cate o bataie. Probabil ca impacarea si numararea maselelor lipsa se realiza pe urma la birtul satesc, cum zici tu, asta nu contest, dar pana acolo mai mult ca sigur ca va sunau devlele sub ciomege de ziceai ca-i concert al Trupei pe butoaie :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor