Flacara viole(n)ta si atacul (ener)getic

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Flacara viole(n)ta si atacul (ener)getic

Mesajde Gerula pe Ianuarie 20th, 2010, 6:47 pm

Ce parere aveti de aberatiile pe care le-au dat din ei Hrebenciuc si Geoana?

Hrebenciuc http://www.realitatea.net/basescu-a-fos ... 92027.html
si inregistrarea http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-12-17&id=47410

Mircea Geoana : "Haideti sa nu cautam scuze puerile, dar eu am vazut in timpul dezbaterii, deci in dezbaterea respectiva, oameni care lucreaza cu Basescu pe acest domeniu, prezenti exact in dreapta camerei de luat vederi, cum este colega de la camera 4...Isi faceau treaba. Ce faceau, ce nu faceau, nu stiu, dar i-am vazut cu ochii mei, ii stiu cine sunt. Si i-am vazut si la palatul prezidential dupa aia, la Cotroceni, in timpul discutiilor cu partidele politice. Acelasi cetatean, stand acolo linistit, intr-un colt, acasa la el, in casa presedintelui României. O fi ceva, domnilor!"

Mihaela Geoana: "Poate spun un lucru pe care...Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta, dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucati, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simtit atunci. Vreau sa spun ca am simtit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu. Sincer, eu nu cred foarte mult in lucrurile astea, dar stiu ca s-au intamplat"

Parerea mea e ca astia nu sunt cretini, ci fac declaratiile astea cu un scop bine precizat
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Flacara viole(n)ta si atacul (ener)getic

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 21st, 2010, 3:19 pm

Ii creditezi cu mult prea multa inteligenta, din pacate se pare ca sunt doar niste cretinei cu un intelect un pic mai mare decat genunchiul broastei.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2010, 3:43 pm

Inseamna ca si Basescu e fix in aceeasi categorie cu Geoana :lol: . Tocmai au publicat astia poze din care rezulta ca nu se mai desparte de "bodyguardul energetic" pe care i l-a suflat prostanacului :lol: :lol: :lol: .

Faza e insa alta: nu prea conteaza, in cazul de fata, daca ei chiar cred in prostiile astea. Conteaza ca si Geoana si mai ales Hrebenciuc au suficienta experienta cat sa stie ce iese daca dau asemenea declaratii. Iar concluzia logica nu prea poate fi decat una singura...
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 23rd, 2010, 4:11 pm

daca logica spune ca Geoana si Hrebe sunt oamenii lui Baselu' da-mi voie sa fiu eu nitel lipsit de logica :lol: si sa nu cred "scenarita" asta.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 23rd, 2010, 6:53 pm

Hmm, adica mai plauzibil ti se pare ca Hrebenciuc e prost si nu si-a dat seama ce efect vor avea delcaratiile alea despre flacara violeta? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 25th, 2010, 11:27 am

Mai plauzibil mi se pare faptul ca Hrebe a zis-o la misto, pentru ziaristi si "prostanacul" a pus botu' :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 25th, 2010, 11:31 am

A zis-o la misto ca sa-l ia pe el lumea in balon, sa inceapa Mitrea sa povesteasca diverse tarasenii de-astea etc? :lol: :lol: :lol: Sigur :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 25th, 2010, 1:49 pm

nici nu ma intereseaza meciul base-geoana .
eu sunt curios ce face psd cu geoana.cand faci declaratii de astea e clar ca furi curent la greu si vezi plasma unde nu e .
la cati esoteristi are dupa romania (bivolaru ,tugui &comp), trebuiau si gheanghii astia sa aiba un purtator de cuvant .
in definitiv e forma de energie alternativa si daca nu polueaza e ok .
saraca tara bogata .....
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 26th, 2010, 11:50 am

Stai linistit ca nu-i nici Geoana chiar asa de dus cu pluta. As paria oricat ca e fix cum am zis eu faza, chestia e ca n-o sa putem dovedi niciodata..
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor