Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Mihuta, SF etc

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Mihuta, SF etc

Mesajde Gerula pe Decembrie 12th, 2008, 11:27 am

Sa vrei sa faci o clona Gerula ca sa mai animi forumul prafuit al lui radulescu e perversitate tipic homosexuala. Sa spui public ca ai de gand sa faci asta e deja prostie in stare pura :lol: :lol: :lol: .

Nu mai zic de saraca bobeta albastra, care din ce-am zis eu despre testoase la mine pe blog intelege fix pe dos :lol: .
Ataşamente
filme cu prosti1.JPG
filme cu prosti2.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario samd

Mesajde Gerula pe Decembrie 24th, 2008, 12:02 pm

Faza crancena: mi s-a atras azi atentia ca homosexualul pasiv a scris ceva gen "pe forumul-clona au ramas sa discute doar clonele intre ele" :lol: :lol: :lol:

Adica, pe romaneste: pe forumul lui radulescu, unde nu mai discuta de mult decat "top gear" :lol: cu dilucu, alois si vreo 10 clone facute la disperare, care pun "intrebari" cu care sa reia niste discutii care au avut succes pe vremuri :lol: :lol: :lol: , se spune ca aici ar fi numai clone. Desi aici cam fiecare stie cine-i fiecare :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Decembrie 24th, 2008, 4:53 pm

Nu-mi aminti o perioada de Alois , daca stiam ca o sa mearga la peste unde voiam si eu , si cred ca in aceasi zi , si acuma imi dau pumni in cap :twisted: :lol: Nu am mers din minune acolo , ca am schimbat macazu in ultima clipa , da rau imi pare acuma :twisted:
Chestia asta se acumuleaza la anu asta prost , adica , tinind cont ca popping o fost varza , poate de-l intilneam pe Alois pe balta , ma simteam multumit :)
Is curios ce naiba o facut , io unu pe balta aia inca nu am dat Gherla totala :lol: indiferent de conditii :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 30th, 2008, 9:28 pm

Mi s-a atras atentia ca vreo cativa useri mai noi, care nu cunosc in detaliu discutiile cu si despre Alois, au fost uimiti de folosirea expresiei "homosexualul pasiv" la adresa numitului Adelin Avram.

Ca sa nu existe dubii, precizez ca este vorba despre o persoana care, de buna voie si nesilita de nimeni, si-a postat aceasta poza pe un forum public. Acest aspect e foarte important, oricine poate fi surprins de camera in ipostaze stanjenitoare, dar lucrurile se schimba cand faci publica poza cu manuta ta. Comentariile sunt, cred, de prisos, arata fix ca un afis pentru Brokeback Mountain :lol:
Ataşamente
homosexual pasiv.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 30th, 2008, 9:30 pm

P.S. Da, se epileaza :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Decembrie 31st, 2008, 12:06 pm

Mai eu sunt mai greu de cap,dar ce e in neregula cu poza asta?In afara de un avat bestial(slabiciunea mea),mai vad un pescar cu palarie si un peisaj superb.Am si eu o poza de genul asta,inca nu aveam avatul :lol: ,dar sa stii ca si eu vara raman fara par la sub brat.Sau par si eu ciudat aici doar ca am palarie ?
Ataşamente
DSC02486.JPG
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Decembrie 31st, 2008, 12:09 pm

Ce pot sa zic, nu te vad in poza aia la bustul gol, transpirat, tinand un peste si pozand in prim plan :lol: :lol: :lol: .

Era sa uit de pantalonii mult lasati sub buric :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Decembrie 31st, 2008, 3:00 pm

Am si poze la bustul gol,dar asta nu inseamna nimic.Nu mai convins.
ilie
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Decembrie 31st, 2008, 3:03 pm

Scuze,adica "nu m-ai convins".Corect acum.De ce nu pot modifica msj.imediat,sau e restrictie la topic-ul asta?
ilie
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 31st, 2008, 3:33 pm

Ar trebui sa mearga vreme de 10 minute.

Ce nu iei tu in calcul e faptul ca a postat cu manuta lui poza pe site la rasulescu. Aici e tot spilul, cum spuneam, poze nasoale i se pot face oricand si oricui. Cand iti postezi insa asemenea poza... :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Februarie 4th, 2009, 10:21 pm

nu ma pot abtine,da chiar nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca oare se incordeaza cat poate acolo sau e atat de greu pestele ala? poza e facuta intr-o zona superba numita Clisura Dunarii frecventata foarte des de aradeni si timisoreni.oricum pestele e frumos si atat zic sa ramana din poza aia
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti samd

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 9:09 am

M-am vazut nevoit sa extind un pic aria de acoperire a topicului, incluzandu-l si pe sarmanul kuntakinte. Individul e atat de prost incat, pe forum la rasulescu, se intreaba de ce nu ma duc eu sa ma contrez cu alde alois si iuda mihuta pe alte forumuri, unde nu sunt banat nici eu, nici ei. Asta desi toata lumea stie ca am facut asta cu el, pe forum la luci, si cand i-am umplut bine botul ala scuipator de minciuni, au inceput sa dispara mesajele :lol: :lol: :lol: .

In plus, alois si iuda mihuta nu sunt banati aici :lol: . Iar eu nici atat :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 12:55 pm

Deci ai schimbat brusc macazu , si acuma Alois cu Razvanel pot veni aici , dupa ce declarai ca is citiva care nu au ce cauta aici . La fel si Dilucu , dupa ce i-ai spus lui Dumitru sa-l cheme l-ai banat pe motiv ca nu are ce cauta aici :twisted: :lol: Cine te mai crede la faza asta :twisted:
Pe Tavi l-ai banat definitiv , sau conform regulamentului doar o saptamina , ca nu ai precizat , nu m-as mira sa aflu ca defapt ii banat pe sectiune , desi la Circiuma is discututii libere si democratice . Avertismentu deasemenea ii prevazut in regulament :twisted:
Cusute cu ata alba toate fazele astea , si cam prea vizibila :twisted: :twisted:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 1:31 pm

Ia stai asa o secunda, tu sustii cumva ca eu i-as fi zis lui dumitru sa-l cheme pe dilucu? :violence-instagib:

Crezi ca o sa-mi tremure mana sa te banez pentru minciuni spuse la adresa mea? Daca o iei pe linia asta, te pot asigura de-acum ca o s-o fac fara nici cea mai mica ezitare. Cu regret, dar fara sovaire :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 1:44 pm

Ii posibil sa ma fi incurcat , fara intentie ! :lol:
Da oricum , dupa ce te-ai prins ca-l cheama ai postat lista cu aia de nevenit ! Cam tot pe acolo :twisted: :lol:

Ce zici , ca ma banezi :lol: , nu te mai abtii nu !? :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 1:57 pm

Pai nu ma lasi sa ma abtin, desi incerc din greu :lol: .

Ia uita-te tu cand e publicata lista aia, uita-te si in logul de ym cand zice el prima oara ca l-a chemat pe dilucu, si pe urma hai fuguta cu niste scuze. :D

P.S.
SF scrie:Ce zici , ca ma banezi :lol:

Vezi sa nu inceapa sa creada lumea ca asta urmareai de la inceput :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 2:24 pm

Stii ca o sa-mi ia ceva timp asta :lol:
intre timp poate te gindesti si tu la faza cu Alois si Razvanel , stie toata lumea ca-s pe lista ta ! :lol: Si evident la banarea lui Tavi , nu fi egoist si nu te gindi atita numa la tine , mai gindestete si la altii :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 2:39 pm

La ce sa ma gandesc mai la faza cu Alois si Razvanel? Exista un regulament, cata vreme nu-l incalca sunt liberi sa posteze. A, daca fac cum a facut dilucea, cu spam pe toate sectiunile posibile, normal ca le pica securea pe gat :lol: . Sau daca-si fac conturi numai pt scandal.

Dar alminteri, nu cred c-am banat eu pe cineva pentru ca si-a spus punctul de vedere. Iar de pe forumul asta n-a disparut nici macar un singur post, darmite topicuri intregi, ca prin alte parti :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 4:05 pm

Gerula scrie:La ce sa ma gandesc mai la faza cu Alois si Razvanel? Exista un regulament, cata vreme nu-l incalca sunt liberi sa posteze. A, daca fac cum a facut dilucea, cu spam pe toate sectiunile posibile, normal ca le pica securea pe gat :lol: . Sau daca-si fac conturi numai pt scandal.

Dar alminteri, nu cred c-am banat eu pe cineva pentru ca si-a spus punctul de vedere. Iar de pe forumul asta n-a disparut nici macar un singur post, darmite topicuri intregi, ca prin alte parti :lol: .

Pai sa te gindesti ca stie toata lumea ca ai zis faza aia ca nu ai ce cauta aici , si Dilucu la fel , dealtfel banat in virtutea aceluasi fapt , acuma o dai sucita si spui ca astia pot intra :shock: :twisted:
Chiar mai sus spui cu propria gura ca ai scos lista aia , cind zici sa ma uit io la cind ii publicata , deci nu negi existenta ei , insa acuma vi candid si zici ca astia pot scrie pe forum la o adica ? :lol: :lol:

Si ia zi cum ii cu banarea lui Tavi , nu era avertisment inainte? , nu se specifica daca pe sectiune ?sau nu era parca pe o saptamina ? ce faci ?
Repet , esti singuru care crede ca Tavi o fost negativ dupa cum spui tu , nici macar nu l-ai putut acuza de vreo minciuna , nici macar scandal nu ai apucat sa ai cu el , atunci de ce l-ai banat ? Am uitat , nu avea basca :twisted: :twisted:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 4:32 pm

Daca mizezi pe faptul ca rabdarea mea nu are limite, te inseli amarnic :lol: .

In virtutea carui fapt zici ca a fost banat dilucu? Cumva a astuia de-aici?

anunturi-administrative-cereri-reclamatii-f12/pt-admin-t168.html

urmat de recidiva de pe alta sectiune? :roll:

Deci mai SF, CU TOT REGRETUL, la urmatoarea iesire de-asta in care imi mai pui in carca diverse aberatii, ai ban o saptamana pentru postare intentionata de informatii false.

Asta e deja al doilea avertisment, scuzele vad ca nu stii ce sunt :lol: , asa ca pot sa-ti spun ca o sa am constiinta foarte impacata daca ma silesti sa merg mai departe.

Inteleg ca vrei cu tot dinadinsul sa ma combati (nu e prea clar de ce, dar am vaga senzatie ca nici nu conteaza :lol: ) , dar fa-o cu chestii reale, nu cu lamerisme gen "ai zis aia" cand eu am zis exact pe dos.

P.S. Mi-e prea jena de rusinea ta ca sa mai stau sa caut postul ala in care ziceai ca, daca era dupa tine, nici nu-l lasai pe dilucu sa deschida gura pe forum...
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor