Jedi scrie:http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?p=167864#167864 ...Pe Onesti l-au ejectat.Intrebari indiscrete.
Pe mine nu a reusit sa ma baneze Radulescu ,eu am hotarat (datorita minciunilor la adresa mea scrise de el si Florescu) sa nu mai postez nimnic pe forum-ul lor si sa nu mai am de-a face cu acesti oameni de nimic pusi doar pe capatuiala.
Radulescu minte cand spune ca mi-a facut reclama gratis pe forumul lui si ca de la mine a primit numai o lanseta PLATITA..Lanseta intradevar a fost platita,era vorba de un G.LOOMIS IMX demo ,cumparata de el sub pretul pietei din Romania,platind pretul cu care am cumparat-o eu +transportul in Romania.
Vad ca Radulescu are amnezie ,uitand de mai multe pachete trimise de mine (la comenzile facute de el) pachete pt. care a platit doar pretul celor comandate si trimiterea lor in Romania fara sa i iau nici un comision.Cred ca astfel eu m-am achitat de reclama"gratuita facuta de el" pe forum-ul lui.
Mai mult a comandat lucruri platite de el cu card din Romania si trimise de mine lui.Aceasta deoarece voia sa vada daca poate sa inceapa afacerea cu magazinul lui.Si a inceput-o cand a aflat de la mine prin cine trmit pachete in Romania,pachete pt. care firma respectiva "avea jocurile facute" platuindu-se in Romania doar o vama simbolica ,nu la valoarea celor trimise.
A uitat ca dupa ce mi-a spus ca vrea sa deschida un magazin on line si ca nu-mi mai poate mentine anuntul meu pe forum-ul lui ,ca mi-a oferit 10% comision daca eu ii voi trimite cele comandate pt. magazinul lui.M-a intrebat ce comision vreu si eu i-am spus sa-mi dea cat vrea el si el a decis 10%,ca apoi "ungand rotile" la firma din Bucuresti a reusit sa i-a contact cu cei din N.Y.(o firma condusa de niste romani amabil si de treaba din N.Y) si astfel sa ma elimine din "joc".Nu m-a deranjat cu nimic ca sursa mea de venit nu consta din ce faceam prin trimiterea pachetelor,ce castigam erau doar "bani de benzina",eu la un pachet luand comision cca.$10-$25(sau spuneam sa-mi dea cat vrea cel ce a comandat),bani pt. care un american nu face un pachet si nici nu se deplaseaza pana la posta.De multe ori trimitand doar o mulineta nu am perceput nici un comision,neuitand ca odata pe vremea impuscatului am fost si eu in situatia pescarilor de acasa.
Nu am fost niciodata sclavul banilor si nici nu voi fi niciodata
Mai mult chiar ,deoarece eu ii trimeteam blank-uri lui Cristi Ene,Radulescu l-a indrumat pe acesta sa obtina blank-uri direct prin cei din N.Y.,atata doar ca Ene ciudat cum il stie cam toata lumea "a dat cu mucii in fasole" si cei de la N.Y au intrerupt colaborarea cu el.
Eu nu am facut un secret din felul cum trimit lucruri in Romania,am explicat tuturor si fiecare putea sa decida daca face comanda la mine sau in alta parte si de multe ori le-am explicat ca nu merita sa comande deoarece iesau scump,pe mine nu m-a interesat niciodata sa fac bani cu orice pret profitand de necunoasterea celor ce comandau.
Poate de aceea inca ,am comenzi repetate de la mai multi pescari romani ce au fost probabil multumiti de colaborarea cu mine.
Jean Scurtu