Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Mihuta, SF etc

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti samd

Mesajde SF pe Februarie 27th, 2009, 2:45 pm

Gerula , l-ai banat in virtutea punctului 11 , insa ai un punct care zice destul de clar ca daca interpretarea data de admin ii neclara ( cazu de fata ), interpretarea regulamentului fireste , decizia asta poate fi contestata :twisted: :twisted:
SF
hârşit în rele

Mesajde SF pe Februarie 27th, 2009, 2:49 pm

Regulament de cacat , deci orice banare pe termen nedefinit nu poate fi contestata decit dupa minim 90 de zile , deci cam atitea zile o sa-mi iau io liber :twisted: :lol:
Liniste si pace va doresc in astea 3 luni de zile :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 3:55 pm

SF scrie:
Gerula scrie: Nu observi in atasament data postarii? :lol: :lol: :lol:

Fi sigur ca am vazut data postarii , insa inca nu vad sa scoata Tavi un cuvint despre telefoane , insa is convins ca tu o sa-mi areti , nu-i asa :lol: :lol:

Nu, din pacate sunt sigur ca nu vazusei data postarii, alminteri nu slobozeai urmatoarea perla:

SF scrie:Ce sa zic atasamentu demonstreaza fara echivoc ca-i vorba despre banarea respectiva ,chiar vede toata lumea , avind in vedere ca te-o banat de citeva ori dincolo ! :lol: :lol:
Gerulas Greatest Hits :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Deci la banarea decisa prin telefoane Tavi s-a repezit cu aplauzele :lol: , iar aici facea pe ingerul dreptatii :lol: .

In rest, vad ca iar esti turat la maxim, dar iti atrag totusi atentia ca respectiva prevedere nu ti s-a parut de cacat la data respectiva. Intre timp a devenit :lol: .

N-am cum sa-ti interzic eu sa iei ce pauze vrei :lol: . Nu prea inteleg de ce ar trebui sa iei pauza, dar am asa o presimtire ca nici nu e nimic de inteles :lol: . Ai ajuns cam ca protestatarii de profesie, nu mai stiu de mult pentru ce protesteaza, dar o fac cu acelasi aplomb ca la inceput :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 8:16 pm

P.S. Am vaga impresia ca decat sa zici "da domle, am gresit, aprobase si sustinuse banarea aia" preferi sa te autobanezi aici :lol: :lol: :lol:

"Nu stiam ca doare asa de rau" (T.M.)
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 10:27 pm

Ajunge insa cu offtopicul :lol: . Sa revenim la filmele cu prosti :D .

Mai jos aveti o mostrea de prostie clasica apartinand celebrului muscar elitist Miky, mai cunoscut forumistilor de aici si de pe forumul lui rasulescu sub nick-uri precum Serbanel, Fario Nebunu sau Buldo , devenit faimoase prin promovarea metodelor de braconaj la salmonide :lol: . Complexele infioratoare care-l macina pe individ l-au determinat sa faca urmatoarele postari :lol: :
Ataşamente
miky1.JPG
miky fara medicatie
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 10:31 pm

Am dat si eu click la clipul (postat chiar de mine, acum ceva vreme :lol: ) cu Gerula si Bastus si, surpriza :lol: : comentariul lui Serpake avea o vechime de doar 29 de minute (vezi screenshot :lol: ). Asta in vreme ce postarea lui Fario era, tot la momentul ala, veche de doar 20 de minute :lol: :lol: :lol:

Comentariile sunt, cred, de prisos. Cum simte el nevoia sa fie mai multi, sa se aprobe singur :lol: :lol: :lol: . Dar, de departe cel mai nostim e faptul ca din postarile astea reiese ca sarmanul de el si-ar fi dorit sa scrie si el la ziar :lol: . Din pacate insa, fiind semi-analfabet, sansele lui sunt destul de mici. :lol:
Ataşamente
miky2.JPG
"colegul de la Gandul"
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Februarie 28th, 2009, 2:53 am

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 864#167864 ...Pe Onesti l-au ejectat.Intrebari indiscrete.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Februarie 28th, 2009, 3:40 am

Tare faza. Deci acolo nici nu mai ai voie sa intrebi la ce s-a referit superpatronul cu borseta, ca harsti, cade securea :lol: . Dar lasa, zic unii ca tot aici e opresiunea mai mare, intrucat mi-am permis sa-l banez pe un prost care profera amenintari :lol: .

Adevarul e ca, dupa ce i-a iesit manevra pentru a-l scoate temporar din circuit pe SF, rasulescu se simte din nou bagat in seama. De departe cea mai tare faza din postarea aia la care se referea Onesti mi s-a parut cea cu "vad si tin minte si nu iert" :lol: :lol: :lol: . Acestui nimeni cu diploma inca nu i-a intrat sub sapca free cu StCroix ideea ca in sfarsit exista o alternativa, si ca orice om se satura de mizeriile lui este binevenit aici :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 28th, 2009, 6:57 pm

Ca o paranteza, daca ati vedea ce mailuri mi-a trimis azi tembelul ala de Ilie... :lol: :lol: :lol: . Cred ca se impune o modificare a titlului topicului :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Musti pe Februarie 28th, 2009, 8:13 pm

Gerula scrie: Acestui nimeni cu diploma inca nu i-a intrat sub sapca free cu StCroix ideea ca in sfarsit exista o alternativa, si ca orice om se satura de mizeriile lui este binevenit aici :D .

Auzi, ce te faci cu cei care se satura de mizeriile tale? Ca vad ca incepi sa ramai singur. Cred ca abia atunci te vei simti implinit. Gerula reloaded, pe toate topicurile. Nu te mai contrazice nimeni. Mai ramasese SF sa-ti dea replica, dar vad ca toate au limite. Chiar si rabdarea.
Nu interveneam, dar prea ii dai intruna cu "prosti", "tembeli", etc. Vad ca emiti voios mizerii orale, fara sa respiri intre ele. Si pe urma vii si zici ca ti-a venit lumea pe forum pt. atmosfera civilizata :think: ? Tu crezi sincer in ceea ce scrii pe-aici?
Musti
trecut prin multe

Mesajde Jean Scurtu pe Februarie 28th, 2009, 8:55 pm

Jedi scrie:http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?p=167864#167864 ...Pe Onesti l-au ejectat.Intrebari indiscrete.

Pe mine nu a reusit sa ma baneze Radulescu ,eu am hotarat (datorita minciunilor la adresa mea scrise de el si Florescu) sa nu mai postez nimnic pe forum-ul lor si sa nu mai am de-a face cu acesti oameni de nimic pusi doar pe capatuiala.
Radulescu minte cand spune ca mi-a facut reclama gratis pe forumul lui si ca de la mine a primit numai o lanseta PLATITA..Lanseta intradevar a fost platita,era vorba de un G.LOOMIS IMX demo ,cumparata de el sub pretul pietei din Romania,platind pretul cu care am cumparat-o eu +transportul in Romania.
Vad ca Radulescu are amnezie ,uitand de mai multe pachete trimise de mine (la comenzile facute de el) pachete pt. care a platit doar pretul celor comandate si trimiterea lor in Romania fara sa i iau nici un comision.Cred ca astfel eu m-am achitat de reclama"gratuita facuta de el" pe forum-ul lui.
Mai mult a comandat lucruri platite de el cu card din Romania si trimise de mine lui.Aceasta deoarece voia sa vada daca poate sa inceapa afacerea cu magazinul lui.Si a inceput-o cand a aflat de la mine prin cine trmit pachete in Romania,pachete pt. care firma respectiva "avea jocurile facute" platuindu-se in Romania doar o vama simbolica ,nu la valoarea celor trimise.

A uitat ca dupa ce mi-a spus ca vrea sa deschida un magazin on line si ca nu-mi mai poate mentine anuntul meu pe forum-ul lui ,ca mi-a oferit 10% comision daca eu ii voi trimite cele comandate pt. magazinul lui.M-a intrebat ce comision vreu si eu i-am spus sa-mi dea cat vrea el si el a decis 10%,ca apoi "ungand rotile" la firma din Bucuresti a reusit sa i-a contact cu cei din N.Y.(o firma condusa de niste romani amabil si de treaba din N.Y) si astfel sa ma elimine din "joc".Nu m-a deranjat cu nimic ca sursa mea de venit nu consta din ce faceam prin trimiterea pachetelor,ce castigam erau doar "bani de benzina",eu la un pachet luand comision cca.$10-$25(sau spuneam sa-mi dea cat vrea cel ce a comandat),bani pt. care un american nu face un pachet si nici nu se deplaseaza pana la posta.De multe ori trimitand doar o mulineta nu am perceput nici un comision,neuitand ca odata pe vremea impuscatului am fost si eu in situatia pescarilor de acasa.
Nu am fost niciodata sclavul banilor si nici nu voi fi niciodata

Mai mult chiar ,deoarece eu ii trimeteam blank-uri lui Cristi Ene,Radulescu l-a indrumat pe acesta sa obtina blank-uri direct prin cei din N.Y.,atata doar ca Ene ciudat cum il stie cam toata lumea "a dat cu mucii in fasole" si cei de la N.Y au intrerupt colaborarea cu el.

Eu nu am facut un secret din felul cum trimit lucruri in Romania,am explicat tuturor si fiecare putea sa decida daca face comanda la mine sau in alta parte si de multe ori le-am explicat ca nu merita sa comande deoarece iesau scump,pe mine nu m-a interesat niciodata sa fac bani cu orice pret profitand de necunoasterea celor ce comandau.
Poate de aceea inca ,am comenzi repetate de la mai multi pescari romani ce au fost probabil multumiti de colaborarea cu mine.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Mihuta, SF samd

Mesajde Gerula pe Februarie 28th, 2009, 9:36 pm

Musti, pauza o saptamana pentru postarea intentionata de informatii false. E aberant sa afirmi ca am ajuns sa nu ma mai contrazica nimeni intr-o postare in care faci exact acest lucru. :lol:

Dupa cum oricine s-a putut dumiri deja, nu m-am cantonat nici pe departe in atitudinea tembela tip rasulescu "nu se polemizeaza cu adminul". Dar am pretentia ca aceasta polemica sa se desfasoare civilizat, ontopic si fara lamerisme de genul celui pe care tocmai l-ai comis.

Nea Jeane, am citit si eu si inca ma crucesc ce marsavii scoate rasulescu din el acolo. Mai are putin si te face nebun pentru niste chestii PE CARE LE STIU ABSOLUT TOTI USERII CU VECHIME DE PE FORUMUL LUI. Ma intreb cum naibii il mai suporta oamenii, cand este atat de evident ca singurul lui gand este cum sa mai impuste cativa leuti, prin orice mijloace.

Aseara l-a banat pe Onesti pentru ca il contrase apropo de o masina de teren. Un user de acolo, care lucreaza la o reprezentanta auto, se oferise sa-i vanda mai ieftin o masina practic noua, iar rasulescu il tot flituia, probabil ca sa mai traga de pret :lol: (de, e criza, masinile se vand greu etc) . Onesti i-a dat peste degetele si a fost banat scurt :lol: .
Gerula
Site Admin

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Ilie Tincu samd

Mesajde Jedi pe Februarie 28th, 2009, 10:24 pm

Chiar ma gindeam ce mult mi-ar fi placut sa stiu pe cineva ca nea Jean cind eram in Romania,sa-mi faciliteze una alta.Multi s-au bucurat de serviciile lui si atita timp cit n-am auzit persoane care sa se plinga,consider ca nu-i cazul sa-i fie terfelita reputatia.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Martie 1st, 2009, 2:34 am

Stai linistit ca nu are cum sa-i terfeleasca rasulescu reputatia lui nea Jean. Oricine a avut de-a face cu ei doi stie cine lasa intotdeauna loc de buna ziua (nea Jean) si cine-i un ahtiat dupa ultimul firfirel (rasulescu).

Pe mine ma amuza insa faptul ca superpatronul cu borseta isi inchipuie si acum ca ideea lui de a-l baga in fata pe florescu ( in perioada in care faceau bisnita) chiar a dat roade. Si ca lumea nu stie cine cerea, de fapt, adaos 40% la sculele aduse din SUA :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 11:42 am

Filmul cu prosti care-l are in rolul principal pe Dumitru zis cinzeaca, somerul perpetuu al Finlandei, continua: din mailul in care ii spuneam "Ma, tu esti ala care l-a nenorocit pe alois? :lol: Ca daca da, jur ca uit tot, incepem o viata noua, cum se zice :lol: ." el a inteles ca-l iert desi, intre timp rezultase clar ca nu el e ala care l-a nenorocit pe Alois (maxim ce-a prins Dumitru la viata lui e un somon luat de spinare, in timp ce ala chiar baga poze cu pesti frumosi).

Sa va mai zic ca mailul lui e trecut pe numele copilului :lol: , care copil are numele de familie al mamei? :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 1:30 pm

Si, pentru ca prostia in stare pura trebuia sa aiba un campion, acesta este Razvan Mihuta, pentru cunoscatori Iuda din Arad :lol: :lol: :lol: . Dati un ochi la screenshotul asta, da, ati inteles bine, acest asa-zis avocat :lol: nu pricepe de ce la blogul meu am folosit forma latina Optimvs. :lol: Gandul ca am facut asta tocmai pentru a evita confuziile cu celebrul robot nu i-a trecut prin tartacuta celui renumit de-acum pentru priceperea la concursurile de marturie mincinoasa viteza :lol: .
Ataşamente
mihuta prostuta.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 12th, 2010, 1:55 pm

ramai uimit cand vezi ce menajerie a ajuns rapitori.ro .
e zadarnic sa cauti un topic unde sa discuti ceva interesant sau civilizat .
gura bate curu' poate fi un topic ;e sinistru.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 11:50 am

Menajerie e foarte putin spus. :lol:

Da-o dracului de treaba, Fario si cu Adelin practic au recunoscut public ca sunt homosexuali, rasulescu a banat scurt pe oricine discuta de alta marfa decat vindea el la totalfishing etc. E mai degraba casa de nebuni.

Si culmea e ca nebunii tot creeaza Gerula imaginari acolo la ei :lol: . Cum apare un personaj nou, Alois sare ca "uite, e Gerula" :lol: , acum aud ca-si pusese avatar cu mine cand a venit prima oara Dumitru pe forumul lor :lol: :lol: :lol: , asa sigur era ca ala sunt eu, desi, vorba aia, distanta dpdv intelectual este enorma, ca sa nu mai vorbim de alte aspecte :lol: .
Gerula
Site Admin

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Ilie, SF etc

Mesajde Gerula pe Ianuarie 26th, 2010, 6:10 pm

Pe mine ma uimeste o chestie: trairile pe care le au vizavi de mine si de forumul meu oameni care fie s-au exclus singuri de aici (SF), fie au fost exclusi numai dupa abateri grave gen injuraturi samd (Dumitru-cinzeaca autointitulat kuintautti). Pe homosexualul declarat Miky/Fario nu-l mai pun la socoteala, asta a scapat porumbelul ca l-ar interesa un transexual gratios :o :roll: , si acum nu stie ce sa mai faca sa uite lumea.

Bine, la SF, dupa ce mi-a dat 100 de mailuri, mi-am dat seama care e sursa problemelor sale: omul a ramas somer si, de unde posta numai la 2 noaptea, acum zace toata ziulica in fata calculatorului. Sincer, n-am de ce sa ma bucur de raul lui, chiar daca s-a purtat ca ultimul om, dar tot nu inteleg de ce nu-si vede de noua lui tovarasie cu "baietii veseli" Adelin si Miky/Fario? :lol:
Gerula
Site Admin

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Ilie, SF etc

Mesajde Gerula pe Ianuarie 26th, 2010, 10:21 pm

Si, pentru ca pe pasivul Adelin Avram il tot zgarma, studiati pe indelete aceasta poza (desprinsa direct din Brokeback Mountain - cu palarie de cowboy, torsul epilat si transpirat, blugii cu talia mult prea joasa pentru un barbat :lol: :lol: :lol: ) pe care impricinatul a postat-o cu manuta lui, si acest screenshot cu linkul catre un film cu transexuali pe care individul l-a introdus pe un topic unde se discuta despre femei :lol: :lol: :lol: . Orice comentariu este, cred, de prisos :lol: .
Ataşamente
alois_pasivul.jpg
alois%20pasivul.JPG
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Crasma pescarilor