Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti, Mihuta, SF etc

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Filme cu prosti: Adelin, Fario, kuintautti samd

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 5:05 pm

De ce sa ma banezi , pt. ca scriu pe forum si nu imi cer scuze , asta cu scuzele ii o obsesie de-a ta :lol: :lol: nu are de-a face cu mine .

Te-am intrebat de 3 ori de Tavi insa canci raspuns , da vi cu banari :lol:

Tu insusti ai bagat offtopic pe topicu textil la clean , l-ai intretinut chiar , acum o zi parca ziceam ce cauta faza aia cu pasta lui Musti acolo , si ce-mi ziceai tu , sau uiti de la mina pin la gura :lol: :twisted:
Gerula , ma bine o zici pe aia buna , ca tu faci ce vrei ca-i forumu tau , iar altii functie de cum vine cazu nu :lol: Esti degraba schimbator si iute la banat :lol:

Faza cu lista o inteles-o cam toti care au vazut-o , deci anume insi nu aveau ce cauta aici , acuma o dai intoarsa :twisted: :lol:

Mi-o placut mult useru Mihai Gheorghiu sau cum ii zice , care o aparut ca dintr-o trapa chiar cind s-o facut indexarea google , chiar ne spune in primu sau mesaj cum o gasit forumu dupa google :lol: :lol: :lol: De ce nu-l rogi sa vina cu poze :lol:

Apropos de mesaje , as vrea sa recitesc putin mesajele alea cu stiuca ta de 60 de cm si palmele tale de 25 cm bucata , pe unde le gasesc :lol:

Deci totusi , de ce vrei sa ma banezi , atita vreme cit zic totusi lucruri care nu prea pot fi numite aberatii :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 5:35 pm

Deci zici ca eu l-am banat pe dilucu in virtutea "listei negre" si asta nu e aberatie? :lol: :lol: :lol: Cand, de fapt, l-am banat pentru spam, si dovezile sunt bine-mersi si acum pe forum? :lol:

Am o incredibila senzatie de deja-vu, as zice ca SF a pierdut vreun pariu si i-a dat contul pe mana strungarului betiv si somer :lol: .

Exact asa a mers treaba atunci: un declic (produs de banarea lui dilucu, pe care el il invitase, de parca, vezi-Doamne, daca-l invitase el putea sa se si cace-n lift :lol:) urmat de lamerisme de-astea in cascada, gen "ai zis asa" cand eu zisesem exact invers :lol: .

P.S. Mesajele alea cu stiuca sunt bine-mersi tot unde erau :lol: . Dar, ce chestie, tot musiu kuntakinte nu prea le avea cu functia search :lol: .

P.P.S. Mor de dragul acuzatiilor astora mai mult sau mai putin voalate de clonare, a caror logica ramane sa fie descoperita. :lol: Probabil sunt eu primul care-si face clone pentru colectie, si cand e cate un scandal nu le foloseste :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 5:50 pm

Gerula scrie:Deci zici ca eu l-am banat pe dilucu in virtutea "listei negre" si asta nu e aberatie? :lol: :lol: :lol: Cand, de fapt, l-am banat pentru spam, si dovezile sunt bine-mersi si acum pe forum? :lol:

Am o incredibila senzatie de deja-vu, as zice ca SF a pierdut vreun pariu si i-a dat contul pe mana strungarului betiv si somer :lol: .

P.P.S. Mor de dragul acuzatiilor astora mai mult sau mai putin voalate de clonare, a caror logica ramane sa fie descoperita. :lol: Probabil sunt eu primul care-si face clone pentru colectie, si cand e cate un scandal nu le foloseste :lol: :lol: :lol: .

Pai faze din alea cum o facut dilucu de zici ca-s spam tocmai ce ai bagat tu una zilele astea pe topicu cu Musti si cleanu , cind nu te-o deranjat sa bagi faza cu pasta , de aia si ziceam ca unii poate , altii nu , conteaza care de unde tine pistolu :lol: :lol: Ai dovada postu , nu cred ca-ti trece prin cap sa negi
:twisted:

Referitor la P.P.S. , stai linistit , tu ai acuzat pe altii avind mult mai putine coincidente la indemina :lol:

Apropos , tocmai am terminat operatiunea de salvare a mesajelor :lol: :lol: , privatelor si e-mail-urilor , nu te superi , asa-i ? :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 5:52 pm

A, era sa uit , ia zii cum ii cu Tavi :twisted:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 5:57 pm

De ce sa ma supar, crezi ca mi-e rusine de ce ti-am zis? :lol:

Desigur, n-am cum sa nu ma amuz de felul in care ai facut uz imediat de ce vorbisem pe PM la primul semn de disputa intre noi, in vreme ce, cand a fost vorba de kuntakinte, dilucu samd, ai zis ca o sa povestesti "cand se mai calmeaza lucrurile" si asa a ramas :lol: :lol: :lol:

P.S. Tare de tot asta cu salvatul mailurilor, crezi ca ti le stergeam eu din casuta ta de yahoo sau cum? :lol:

P.P.S. Ce am facut eu pe topicul ala cu cleanul se cheama offtopic. Ia vezi care-s sanctiunile in regulament. dilucu a facut spam, postand topic de scandal pe o sectiune administrativa samd.

P.P.S.S. La faza cu Tavi te-am trimis la regulament de acum o saptamana. :lol: Se incadreaza cu brio la cont facut pentru scandal. Adica e din ciclul "adio si n-am cuvinte" :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 6:12 pm

Gerula scrie:De ce sa ma supar, crezi ca mi-e rusine de ce ti-am zis? :lol:

Desigur, n-am cum sa nu ma amuz de felul in care ai facut uz imediat de ce vorbisem pe PM la primul semn de disputa intre noi, in vreme ce, cand a fost vorba de kuntakinte, dilucu samd, ai zis ca o sa povestesti "cand se mai calmeaza lucrurile" si asa a ramas :lol: :lol: :lol:

P.S. Tare de tot asta cu salvatul mailurilor, crezi ca ti le stergeam eu din casuta ta de yahoo sau cum? :lol:

P.P.S. Ce am facut eu pe topicul ala cu cleanul se cheama offtopic. Ia vezi care-s sanctiunile in regulament. dilucu a facut spam, postand topic de scandal pe o sectiune administrativa samd.

P.P.S.S. La faza cu Tavi te-am trimis la regulament de acum o saptamana. :lol: Se incadreaza cu brio la cont facut pentru scandal. Adica e din ciclul "adio si n-am cuvinte" :lol: .

Ma duc la peste , cauta vreo ramurica , crenguta , ceva :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 6:45 pm

SF scrie:
Ma duc la peste , cauta vreo ramurica , crenguta , ceva :lol: :lol:

Sa ti-o intind, pentru ca nu ai de ce te agata? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 25th, 2009, 11:36 pm

Acuma m-am intors , cum de nu ma mai ameninti cu vroe banare , ceva , :lol: :lol:

Ce regulament ai aplicat cu Tavi , cind nici macar nu ai specificat unde si cit ii banu :twisted: , din cite tin minte parca erau avertismente si dupa un ban de o saptamina , nici pina acum nu ai raspuns la asta , da ai vreme sa ameninti cu banarea :lol: :lol:
Ia zi , cam de cind ai inceput sa-l banuiesti pe Tavi ca are ceva cu tine , ca si multi altii dealtfel :lol:

Foarte strong , n-am ce zice :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 26th, 2009, 12:42 am

Exista in regulament o prevedere referitoare la conturile facute pentru scandal. Citeste atent tot topicul, nu doar primul post :lol:

Pe cuvant daca n-ai o atitudine de copil care sparge ghiveciul cu flori pentru ca i s-a luat jucaria :lol:.

P.S. Abia astept momentul in care o sa te ia alois cu echivalentul lui "mitrutz" :lol: :lol: :lol: . Petrica, tu esti ma? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 26th, 2009, 1:09 am

Nu-mi aminti de Alois , ca si acuma inca imi dau pumni pt. faptu ca l-am ratat la Sacalaia :twisted: :twisted: :lol:

In rest , pe azi nu te mai stresez , liber la program :lol: , hai :arrow:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 26th, 2009, 2:10 am

Inteleg ca pe-aia cu "mitrutz" inca n-ai uitat-o :lol:. Eu zic sa-ti aduci aminte si banarile prin telefon, eliminarea celor care-si permiteau sa creada ca exista pe lume marfa mai buna decat aia de la totalfishing (vezi nea Jean) samd. Si inainte sa-l cainezi prea mult pe Tavi, ia gandeste-te cine justifca de zor pe dincolo banarile prin telefon :roll: . In conditiile astea, parca ar fi fost de bun simt macar sa nu-si dea cu presupusul la banarile de-aici, parerea mea.

Asa ca, fara a zice ca pe-aici e Raiul pe pamant, cred ca poate vedea oricine ca exista totusi o diferenta substantiala. Ca s-o putea si mai bine, nu neaga nimeni :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 26th, 2009, 2:25 am

Gerula scrie: Si inainte sa-l cainezi prea mult pe Tavi, ia gandeste-te cine justifca de zor pe dincolo banarile prin telefon :roll: . In conditiile astea, parca ar fi fost de bun simt macar sa nu-si dea cu presupusul la banarile de-aici

Vai Billy Joe King , da tu te uiti din cind in cind in ce tragi , ia baga un ochi pe dincolo vezi ce zice Tavi , oare se comporta ca tu aici :twisted: , nu te simti :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 26th, 2009, 2:32 am

Nu stiu cine-o fi Billy Joe King :lol: , dar realizezi ca Tavi n-a fost vreo secunda in situatia de a manui securea, ca sa poti face comparatii de comportament? :lol:

Repet, cand te-ai manjit incercand sa justifici banari prin telefon, e normal sa ai bunul simt sa nu faci pe arhanghelul dreptatii cand vine vorba de alte banari. In plus, ti-am mai zis, ia lista aia cu postarile lui Tavi, si vezi ca nu-l interesa sa discute pe acest forum decat cand avea ocazia sa puna paie pe foc la cate un scandal.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Februarie 26th, 2009, 3:57 am

Cu izmanutele de schi a zis bine.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Februarie 26th, 2009, 11:33 am

Nici macar. Dar, oricum, acolo barem n-a facut scandal.
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 26th, 2009, 2:07 pm

Gerula scrie:Nu stiu cine-o fi Billy Joe King :lol: , dar realizezi ca Tavi n-a fost vreo secunda in situatia de a manui securea, ca sa poti face comparatii de comportament? :lol:

Ma , nu-i rau daca recunosti :twisted: :lol:

Nu-mi amintesc ca Tavi sa fi justificat chestiile ale ace le zici tu acuma :twisted: , si inca nu mi-ai spus daca ii banat de tot sau o saptamina , conform regulamentului , la prima ii doar o saptamina :twisted:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 26th, 2009, 3:19 pm

Parca totusi cuvantul memoplus il aveai in vocabular :D :lol:

Ia vezi postarea asta a lui Tavi, facuta imediat ce rasulescu anuntase banarea facuta la telefon :lol: . Ce zici, cine a scris asa ceva in cazul ala, mai are dreptul sa comenteze vreodata vreo banare? :lol:

P.S. Regulamentul nu prevede sanctiuni intermediare pentru conturile facute la scandal.
Ataşamente
tavi.JPG
apostolul dreptatii
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 27th, 2009, 1:36 am

Ce sa zic atasamentu demonstreaza fara echivoc ca-i vorba despre banarea respectiva ,chiar vede toata lumea , avind in vedere ca te-o banat de citeva ori dincolo ! :lol: :lol:
Gerulas Greatest Hits :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 1:41 am

Alo, dl memoplus :lol: , ai probleme si cu vederea? Nu observi in atasament data postarii? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Februarie 27th, 2009, 1:47 pm

Gerula scrie: Nu observi in atasament data postarii? :lol: :lol: :lol:

Fi sigur ca am vazut data postarii , insa inca nu vad sa scoata Tavi un cuvint despre telefoane , insa is convins ca tu o sa-mi areti , nu-i asa :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Crasma pescarilor