Emil Boc - CV-ul unui securist

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Emil Boc - CV-ul unui securist

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2010, 1:59 pm

Stiati unde a facut Boc armata? Dar ce-a invartit in facultate?

Cum nu vii tu Tepes Doamne...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Emil Boc - CV-ul unui securist

Mesajde Jedi pe Martie 24th, 2010, 12:40 am

Ma intreb daca exista vreun politician sau afacerist care sa nu isi fi inceput "ucenicia" in regimul comunist :roll: ...Or exista unii la care nu le-a permis virsta dar si astia provin din parinti " campioni ".. 8-) ...Marea majoritate a trepadusilor stia exact ce trebuie facut dupa caderea regimului, iar populatia era inca naiva si plina de speranta..
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2010, 10:45 am

Exista cel putin unul: Crin Antonescu. La Revolutie era profesor in comuna Niculitel din judetul Tulcea. Si nici nu provine din parinti comunisti/securisti samd. Asta este unul din motivele pentru care, in momentul de fata, il consider o solutie pentru Romania.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Martie 24th, 2010, 1:57 pm

buuuna solutia ... Crin prezident si Geoana prim ministru ca doar au mers brat la brat :lol: ptiu sa nu-i fie de deochi ... adica sa nu-l arda flacara violet :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2010, 1:59 pm

Lasa-l tu pe Geoana, zi ceva de rau de Crin Antonescu, daca poti :D .

Pentru comparatie avem mai sus CV-ul necosmetizat al lui Boc :D.

P.S. Sa-ti reamintesc cine a mers brat la brat cu Geoana aproape un an dupa alegerile parlamentare? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Martie 24th, 2010, 7:36 pm

Crin inca nu are coa ...iele suficient dezvoltate :lol:

PS
Interesu' poarta fesu' ... oricare ar da mana si cu dreaqu sa se vada pe cai mari ... toti o apa si-un pamant din pacate.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2010, 8:43 pm

Crin Antonescu ramane singurul politician postdecembrist care nu s-a dezis de aliatul sau in secunda doi dupa ce acesta a luat-o peste bot. Eu unul apreciez foarte mult aceasta virtute, extrem de rara la romani.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Martie 25th, 2010, 10:06 am

boc e marioneta lui basescu ,crin e marioneta lui patriciu. nici unul nu are alta virtute decat mimetismul politic ,caracter de zdreanta si dorinta de a parveni ,oricum ,oriunde ,oricand .
dupa 20 de ani cv-ul e irelevant ,e doar codul genetic al unei lichele politice in ascensiune.grav e faptul ca astfel de oameni sunt modele sociale de reusita pt mioritici .
si daca vine tepes se rezolva ceva ? il stim pe tepes din cartea de istorie scrisa de istorici mincinosi,daca citim cronicile ne ia cu tranpiratii. o sa imbatranim pe topicul asta si nu se schimba nimic in rom .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 25th, 2010, 12:35 pm

Mai, mi se pare gresit sa faci comparatia Crin-Patriciu cu Boc-Basescu, si asta din mai multe motive.

1. Crin si Patriciu au facut multa vreme politica la acelasi nivel, mult inainte ca Patriciu sa devina mogul. Boc e strict creatia lui Basescu
2. In momentul de fata Patriciu are nevoie de Crin, om care a luat, pentru prima oara in istoria PNL, scor mai mare decat partidul. Boc fara Basescu e cantitate neglijabila in afara Clujului.
3. Antonescu a demonstrat ca nu inghite orice (vezi faza cand l-a criticat pe Patriciu pentru ca a luat masa cu Catarama, in prioada congresului din PNL). Boc, daca ia o flegma de la Basescu, zice "mai vreau".

Si ar mai fi multe.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor