Egipt

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Egipt, o tara vizitata la timp

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2011, 9:28 pm

Se pare ca la nici doua saptamani dupa ce m-am intors de acolo, a inceput revolutia http://hosted.ap.org/dynamic/stories/M/ ... TE=DEFAULT

Cu trupe la Cairo, stare de urgenta, tot tacamul. Vor sa-l dea jos pe Mubarak, unul dintre ultimii "pretini" care se mai afla inca la putere :D .

Pot sa spun ca am avut noroc chior si am vizitat toata tara in lung si in lat la marele fix :D . Daca reusesc sa-l dea jos pe asta si vin niscaiva islamisti la putere, cine stie ce mai iese pe-acolo...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Egipt

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 30th, 2011, 10:19 pm

Adrian,

Nu e frumos ca i-ai intaratat pe egipteni sa se rascoale si apoi i-ai lasat "balta" si ai venit acasa....

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Re: Egipt

Mesajde Gerula pe Ianuarie 30th, 2011, 10:41 pm

Am unit cele doua topicuri :D

Faceau misto vineri de mine niste colegi din Anglia, ziceau ca acum nici naiba nu ma mai crede ca nu-s agent secret :lol: :lol:

Ce e socant cu adevarat e faptul ca ABSOLUT NIMIC nu lasa sa se intrevada ca regimul Mubarak e pe marginea prapastiei. Efectiv am vizitat toata tara de-a lungul Nilului, de la Alexandria la Abu Simbel, si exceptand un ghid care a facut niste remarci de genul celor pe care le faceam noi despre Ceausescu prin anii '80, nu am vazut semne de nemultumire, mitinguri, proteste, grevisti ai foamei, strazi blocate, urme de incendii sau alte violente.

Iar acum, la nici doua saptamani de cand m-am intors, sunt tancurile pe strazi, sute de morti, orase blocate de armata etc etc. Uluitor.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 6:34 pm

Maine este programat un miting cu un milion de participanti :o http://hosted.ap.org/dynamic/stories/M/ ... TE=DEFAULT

Intre timp Mubarak a scos tancurile in strada si a pus aviaonele de vanatoare sa survoleze la joasa inaltime orasele.

Obama se teme sa nu intre in istorie ca "presedintele care a pierdut Egiptul" in caz ca "Fratii musulmani" reusesc sa preia puterea. (dupa ce Jimmy Carter a devenit "presedintele care a pierdut Iranul" - cel mai mare aliat al SUA in regiune, devenit republica islamica).

Ce-o mai fi om mai vedea, in tot cazul, stiind backgroundul lui Mubarak (ofiter cu razboaie in spate, ranit in atentatul in care a fost ucis Sadat samd) nu cred ca se va lasa schimbat prea usor.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 31st, 2011, 9:15 pm

promo pe national geographic: egipt-locul de unde incepe totul.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 10:31 pm

Tare faza :D .

De fapt sezonul revolutiilor in 2011 a inceput in Tunisia, in Egipt e deja partea a doua.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 11:10 pm

Pana la urma a reusit sa ma enerveze CTP cu aberatiile lui despre Mubarak :lol:
http://optimvs.wordpress.com/2011/02/01 ... gipt-2011/

P.S. Adelina, sa nu uitj sa-i scrii si lui Obama, nu numai lui CTP :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 11th, 2011, 7:51 pm

A demisionat Mubarak http://optimvs.wordpress.com/2011/02/11 ... -militare/

Asta dupa ce toti tembelii l-au comparat cu Ceausescu.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor