Echipa nationala

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Echipa nationala

Mesajde Gerula pe Septembrie 7th, 2009, 2:08 pm

Nu stiu cati ati urmarit discutiile iscate dupa meciul Franta-Romania. Eu am scris ceva pe aceasta tema aici http://optimvs.wordpress.com/2009/09/06 ... l-piturca/ aproape imediat dupa incheierea meciului, dar intre timp au mai iesit la rampa Iancu de la Poli Timisoara (Jabba the Hutt :lol:), Mititelu de la U Craiova samd, toti spunand ce prost am jucat, cat de tare ne-au calarit francezii etc. Desigur, facandu-se ca au uitat cum a ratat Surdu la 0-0 ocazia meciului, si, mai ales, halul in care s-a facut de ras cu Franta "Generatia de Aur": 0-0 la Saint Etienne fara a trage macar un sut la poarta vreme de 90 de minute, si 1-3 in Ghencea.

Voi ce parere aveti? Mie mi s-a parut ca fara Mutu si Goian era imposibil de scos mai mult din meciul ala, si ca echipa literalmente si-a depasit conditia.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Echipa nationala

Mesajde Gerula pe Septembrie 10th, 2009, 3:32 pm

Meciul cu Austria, o jale de nedescris. Am jucat cam 50 de minute, in care le puteam umple sacul, asa de slabi erau. Dar, cu toate astea, la inceputul si la sfarsitul mecilui, ne-au hingherit ingrozitor.

Gazonul de pe Ghencea, la niver de tarla de divizie judeteana, tribunele aproape pustii. De ce naibii or fi pus meciul acolo, numai Mircea Sandu si Lupescu stiu...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Crasma pescarilor