Dovada ca rap-ul tampeste

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Dovada ca rap-ul tampeste

Mesajde Gerula pe August 30th, 2010, 12:56 pm

http://optimvs.wordpress.com/2010/08/30 ... -tampeste/

Ce parere aveti despre extinderea acestui fenomen (ca muzica nu-l pot numi) la noi?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Dovada ca rap-ul tampeste

Mesajde Jedi pe August 31st, 2010, 12:11 am

Ce ie rapu si hiphopu? :lol: Nimic mai simplu...Manele din America...Laitmotivu e acelasi:
- Baiat sarac m-am ridicat din mahala,respectiv gheto
- Masina miaaa
-Femeia miaaaa
-Dusmanii mieeeiii.. :lol: :lol: :lol: .... Prezenta scenica idem... lanturi de aur la git si treling alb, mertzane si fete despuiate...
Prinde de minune la adolescentii cu educatie si personalitate aproape de zero. Trebuie sa fii destul de limitat sa iei drept modele negrisorii si tiganii care au adunat ceva banet , unii vinzind prafuri albe si altii vinzind pe bunica sau mai stiu eu ce.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Septembrie 3rd, 2010, 10:37 am

Mai, intrebarea legitima pe care mi-o pun eu e de ce ar prinde chestia asta la un adolescent caruia parintii ii ofera tot ce vrea, care are sanse cu carul in viata etc? De ce prinde prin cartierele dubioase e clar.
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Septembrie 3rd, 2010, 6:26 pm

Pai fata mea, aia mare,mi-a raspuns la o intrebare asemanatoare ,ca la ea in clasa (era la liceu atunci) doar ea si inca un coleg asculta Rush,Floid etc.restul toti manele(e ca in Oblio) si ca e un trend sustinut de unele interese(e f. mult de spus aici )si bineinteles de lipsa de cultura (minima).Se zice ca muzica este singura dintre arte care poate produce o stare identica cu cea produsa de bautura (sper ca intelegi si nu trebuie sa dau amanunte) si eu as adauga ca treaba asta e valabila pentru f. putini oameni,de fapt din ce in ce mai putini,caci tehnologia asta ne face din ce in ce mai roboti, alungand departe unele sentimente (foarte normale odata) din noi. Putem vorbi despre asta saptamani (sti ca am lucrat in domeniu) dar cum am spus ,putem vorbi,caci mie nu imi place sa scriu.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 3rd, 2010, 7:09 pm

Stii cum e, verba volant, scripta manent. Cine stie cine citeste peste X ani si mai baga la cap ceva...
Gerula
Site Admin

Mesajde aditzu pe Noiembrie 3rd, 2010, 5:29 pm

Jedi scrie:Ce ie rapu si hiphopu? :lol: Nimic mai simplu...Manele din America...Laitmotivu e acelasi:
- Baiat sarac m-am ridicat din mahala,respectiv gheto
- Masina miaaa
-Femeia miaaaa
-Dusmanii mieeeiii.. :lol: :lol: :lol: .... Prezenta scenica idem... lanturi de aur la git si treling alb, mertzane si fete despuiate...
Prinde de minune la adolescentii cu educatie si personalitate aproape de zero. Trebuie sa fii destul de limitat sa iei drept modele negrisorii si tiganii care au adunat ceva banet , unii vinzind prafuri albe si altii vinzind pe bunica sau mai stiu eu ce.

:lol: :lol: :lol: nu confundatzi rap si hip-hop cu MTV-pop-bullshit a`la 50cent, little wayne, etc....
http://www.youtube.com/watch?v=MuCOBdMmxTM
si cum atzi ajuns la concluzia ca orice afroamerican (cocalarul din videoclip de ex.) are vreo treaba cu rap si hip-hop?
aditzu
membru nou

Mesajde aditzu pe Noiembrie 3rd, 2010, 5:46 pm

aditzu
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 3rd, 2010, 8:04 pm

Cred ca m-ai inteles gresit. Eu nu ma mir ca rap-ul le place negrilor din ghetouri, pentru ca versurile cuprind in 99% din cazuri un puternic mesaj social, care le este adresat. Ce nu inteleg este de ce i-ar place chestia asta unui alb european cu o situatie sociala peste medie? Ca scuza-ma, daca incerci sa fredonezi o melodie rap iti dai seama cam cata muzica are-n ea :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor