danr scrie:salut,
as vrea sa aduc cateva lamuriri referitor la o postare anterioara a lui Tavi
arena este singurul topic unde sunt permise polemica si limbajul mai colorat
deci cine vrea polemica si misto o poate face numai la arena
am lasat acest topic pentru distractie, eu nu-l citesc si nu-l moderez
aceasta regula este evident valabila pentru toata lumea
referitor la banarea lui dumitru, eu am avut o discutie cu el referitor la injuraturile adresate anumitor useri in afara topicului arena, de exemplu in galeriile foto personale etc.
i-am spus ca are acces pe forum daca isi asuma sa nu mai injure prin forum
mi-a raspuns foarte explicit si colorat ca nu poate face lucrul asta, ca atare a ramas fara acces
daca omul nu poate sa se abtina sa injure prin tot forumul, eu nu pot sa-l ajut
[b]deci regulile au fost si sunt la fel pentru toata lumea, iar cu dumitru chiar am avut intentia sa gasim o cale de mijloc dar nu am reusit [/b ]asta pentru ca este un user vechi pe forum
altfel clonele si userii facuti doar pentru scandal vor fi banati imedioat fara discutii etc
Constat cu stupoare ca si oameni relativ meticulosi, gen Tavi, nu s-au priceput sa dea un click pe prima pagina a topicului Arena si sa citeasca ce scrisese acolo rasulescu IN PRIMA POSTARE, cea care stabilea regulile speciale ale topicului
danr scrie:Forumul si chiar si sectiunea Cafenea trebuie sa ramana un loc placut si ontopic.
De aceea singurul topic de polemica este acesta
Nu cititi si nu intrati daca nu cautati polemica
Limbajul trebuie sa ramana civilizat
Cine extinde polemicile si limbajul necivilizat in alte topicuri sau in Album risca sa fie banat, aviz amatorilor
Regula speciala - mesajele cu limbaj jignitor se sterg, fara editari si fara explicatii, deci nu va mirati si nu cereti explicatii.
Screenshoturi in attachment, sa nu stearga superadminul cu superborseta
Ati mai intalnit o jigodie atat de penala ca individul asta? Cum am mai spus, regulile lui se aplica in functie de persoana pe care o injuri. Dupa care apare, ca sfantuletul marturisitor, si incearca sa prosteasca pe toata lumea, cu manevre tip alba-neagra, mizand pe memoria scurta a oamenilor