Dan Radulescu, jigodia-sef de pe forumurile romanesti

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Dan Radulescu, jigodia-sef de pe forumurile romanesti

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2011, 9:37 pm

Ati vazut cu totii mesajul postat azi de rasulescu, in care justifica faptul ca l-a banat pe Dumitru si l-a protejat pe Patraulea modigliani prin faptul ca Dumitru a injurat in afara Arenei, in vreme ce patraulea a injurat la Arena, unde treaba asta ar fi fost permisa.

danr scrie:salut,
as vrea sa aduc cateva lamuriri referitor la o postare anterioara a lui Tavi
arena este singurul topic unde sunt permise polemica si limbajul mai colorat
deci cine vrea polemica si misto o poate face numai la arena
am lasat acest topic pentru distractie, eu nu-l citesc si nu-l moderez
aceasta regula este evident valabila pentru toata lumea

referitor la banarea lui dumitru, eu am avut o discutie cu el referitor la injuraturile adresate anumitor useri in afara topicului arena, de exemplu in galeriile foto personale etc.
i-am spus ca are acces pe forum daca isi asuma sa nu mai injure prin forum
mi-a raspuns foarte explicit si colorat ca nu poate face lucrul asta, ca atare a ramas fara acces
daca omul nu poate sa se abtina sa injure prin tot forumul, eu nu pot sa-l ajut

[b]deci regulile au fost si sunt la fel pentru toata lumea, iar cu dumitru chiar am avut intentia sa gasim o cale de mijloc dar nu am reusit [/b ]asta pentru ca este un user vechi pe forum
altfel clonele si userii facuti doar pentru scandal vor fi banati imedioat fara discutii etc

Constat cu stupoare ca si oameni relativ meticulosi, gen Tavi, nu s-au priceput sa dea un click pe prima pagina a topicului Arena si sa citeasca ce scrisese acolo rasulescu IN PRIMA POSTARE, cea care stabilea regulile speciale ale topicului :roll:

danr scrie:Forumul si chiar si sectiunea Cafenea trebuie sa ramana un loc placut si ontopic.
De aceea singurul topic de polemica este acesta
Nu cititi si nu intrati daca nu cautati polemica
Limbajul trebuie sa ramana civilizat
Cine extinde polemicile si limbajul necivilizat in alte topicuri sau in Album risca sa fie banat, aviz amatorilor

Regula speciala - mesajele cu limbaj jignitor se sterg, fara editari si fara explicatii, deci nu va mirati si nu cereti explicatii
.

Screenshoturi in attachment, sa nu stearga superadminul cu superborseta :lol: :lol: :lol:

Ati mai intalnit o jigodie atat de penala ca individul asta? Cum am mai spus, regulile lui se aplica in functie de persoana pe care o injuri. Dupa care apare, ca sfantuletul marturisitor, si incearca sa prosteasca pe toata lumea, cu manevre tip alba-neagra, mizand pe memoria scurta a oamenilor :D :lol:
Ataşamente
radulescu jigodie.JPG
radulescu jigodie 1.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Dan Radulescu, jigodia-sef de pe forumurile romanesti

Mesajde Gerula pe Iulie 17th, 2011, 12:01 am

Apropo, ia urmariti cu atentie cum s-a schimbat in seara asta numarul de posturi din topicul Arena, desi ultimele au ramas aceleasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 17th, 2011, 2:16 pm

Canalia continua sa uimeasca prin jigodismul sau :lol: :lol: :lol:

danr scrie:miky "cocina" de la arena exista pentru cine intra si se "complace" in ea
eu cred ca lumea se distreaza aici, altfel evident n-ar intra, nici sa citeasca nici sa scrie
altfel nu imi imaginez ca intra cineva fortat
referitor la injuraturi sincer nu mi se pare ok dar crede-ma ca nu am de gand sa citesc si sa moderez arena, unde din cate imi dau seama oamenii intra benevol sa se certe
daca parerea mea este gresita, adica lumea nu se distreaza, injuraturile de aici deranjeaza pe toata lumea si strica tot forumul, va invit sa facem un mic sondaj si daca majoritatea covarsitoarea vrea inchiderea arenei sau eliminarea limbajului injurios o sa o facem, iar tu si tavi puteti fi moderatori si puteti veghea zi si noapte sa nu mai injure nimeni
go for it !

Asta desi, in momentul in care a deschis Arena, jigodia a scris clar, cu manuta ei :lol:

danr scrie:Regula speciala - mesajele cu limbaj jignitor se sterg, fara editari si fara explicatii, deci nu va mirati si nu cereti explicatii.

Poate acum le mai cade unora ceata de pe ochi apropo de jigodismul lui radulescu. Oameni buni, faptul ca un proprietar de forum sta in umbra, ii lasa pe altii sa-i faca jocurile murdare dupa care apare la lumina si face pe sfantul cu o mutra nevinovata se cheama intr-un fel: jigodism.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 10:44 pm

Si inca una, de care mi-am adus aminte azi, multumita lui Tavi :D :lol:

Indian Larry scrie:
taicanoe scrie:singuratate

Cu siguranta suferi de ea. :lol:

PS: marsh in mm de senil . Na ca nu m-am putut abtine . Ma pish pe tine . :twisted:

La o asemenea insulta, spusa de un pulete de internet abia aterizat pe forum unui user cu 6 (sase!) ani vechime, si cu o contributie serioasa la discutiile despre pescuit, superadminul cu superborseta a dat urmatoarea "replica"

danr scrie:rugamintea mea este sa va abtineti de acum incolo de la injuraturi si jigniri
este singura si in acelasi timp ultima rugaminte de genul acesta
daca nu va puteti abtine va restrictionez accesul si inchid topicurile astea
cautati alt loc unde sa va injurati, mie mi-ar fi jena sa scriu astfel de lucruri, mi se pare ca unii dintre voi nu au obraz si situatia asta nu o sa mai continue
dac vreti sa va mistocariti este ok, altfel nu se mai poate
aviz amatorilor

Evident, tiganul a simtit ca e lasat sa-si faca mendrele, dar a fortat prea tare nota:

Indian Larry scrie:Inchide topicul si e cel mai bine pentru toata lumea . Eu nu ma pot abtine fara sa-l injur pe gepizda si pe taicamorii . Ma restrictionezi , eu imi fac clona si o tinem langa pana la anul . Oricum am observat ca va place circul clonelor. ;)

Cum rasulescu are cam o mentalitate de paznic de santier, la faza asta trebuia sa-i dea un pic peste degete (injuriile tiganesti fata de useri mergeau insa fara probleme):

danr scrie:balacareala nu va mai fi tolerata
cine nu se poate abtine alege sa ne paraseasca
Indian Larry a ales sa ne paraseasca

Asta se intampla pe Vin 02 04, 2011 6:03 pm. Cat credeti ca a tinut minunea? :lol: :lol: :lol: Pana pe Lun 02 07, 2011 4:00 pm adica nici cinci zile :lol: :lol: :lol:

danr scrie:in alta ordine de idei Indian Larry si-a cerut scuze pentru iesirea pentru care a fost banat si i-am ridicat ban-ul, urmand sa respecte regulile forumului

Cate luni au trecut pana sa-i ridice data trecuta banarea lui Dumitru? :roll: De cat timp e banat Dumitru acum? :roll:

NOTA BENE: injuraturile lui patraulea la adresa lui taicanoe nu fusesera postate la Arena, ci pe topicul "topul celor mai "necenzurate" forumuri" :roll:

Asta ca sa inteleaga toata lumea mai bine ce jigodie penala e acest radulescu.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 18th, 2011, 10:59 pm

Screenshoturi in attachments, sa nu stearga jigodia.
Ataşamente
radulescu indian larry 1.JPG
radulescu indian larry 2.JPG
radulescu indian larry 3.JPG
radulescu indian larry 4.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 24th, 2011, 8:15 pm

Sa nu uitam raspunsul imbecil-sfidator oferit de canalia radulescu dupa stergerea topicului de zeci de pagini despre protocolul dintre ANPA si RNP

danr scrie:restore nu intentionez sa fac intrucat se poate face doar restore total si doar pentru un topic nu intentionez sa ne intoarcem in urma cu doua saptamani cu tot forumul

disparitia topicului este de-a dreptul ciudata, poate fi o greseala sau o actiune intentionata a vreunui moderator
pana acum de atatia ani am mers pe incredere cu moderatorii, este primul caz cand se intampla asta, nu stiu daca s-a sters din greseala sau intentionat, o sa vedem de acum incolo ce se mai intampla sau ce e de facut
oricum nu vad interesul cuiva sa stearga un topic de genul respectiv
nu retine cu nimic pe cei interesati sa dezbata in continuare ce au de dezbatut.....

A sustine ca un topic se poate sterge din greseala, cand sunt nu mai putin de 3 (TREI) confirmari care trebuiesc date daca vrei sa faci o asemenea actiune, arata ca acest individ isi considera userii drept idioti.

La fel, identificarea persoanei care a sters este ABSOLUT BANALA, nu trebuie decat sa te uiti in logurile de moderare, unde fiecare actiune este inregistrata.
Ataşamente
radulescu escroc.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 27th, 2011, 10:54 am

Cu toate astea, ce credeti ca a facut numitul radulescu (cu r mic) in momentul in care userii au cerut, legitim, socoteala pentru disparitia topicului DE ZECI DE PAGINI? :roll: Ei bine, a inceput (el, adminul :lol: :lol: :lol: ) sa-i intrebe pe useri cine a sters topicul :lol: :lol: :lol:

Evident, manevra asta de individ semi-oligofren, care ii crede pe toti ceilalti mai tampiti decat el, a fost taxata imediat de useri.

danr scrie:cine a sters topicul ?

kingofbeasts scrie: :o :o trebuie sa recunosc ca ma asteptam ( si cred ca nu sunt singurul) ca adminul sa posteze motivele pentru care a fost sters topicul nu sa intrebe cine l-a sters.
in orice caz ma gandeam ca persoanele care au astfel de prerogative sunt foarte putine si cunoscute adminului astfel ca acesta era singurul care putea afla relativ usor aceasta informatie .

Evident ca adminul trebuia sa citeasca un simplu log de moderare pentru a vedea cine a sters topicul :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 2nd, 2011, 10:28 am

Iar apoteoza jigodismului vine cu acest raspuns al asa-zisului admin dan radulescu:

Imagine

Ce-ar mai fi de zis? Un asemenea vierme nu merita nici scuipat...
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor