Dan Petrescu a plecat de la Unirea Urziceni

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Dan Petrescu a plecat de la Unirea Urziceni

Mesajde Gerula pe Decembrie 26th, 2009, 5:53 pm

Proaspata, de azi.

Se pare ca, dupa ce a discutat cu Bucsaru, bursucul a aflat nu numai ca nu va avea fonduri sa mai cumpere cativa jucatori, dar ca nici macar nu i se garanteaza ca n-o sa mai plece nimeni. Si cum avea oferta din Rusia la de 3x salariul actual...

Prostia patronilor din fotbalul romanesc nu conteneste sa ma uimeasca. Dan Petrescu a facut o echipa super-competitiva cu bani extrem de putini si, cu toate astea, dobitocul de patron n-a vrut nici macar sa-i dea sansa sa se bata cu 1% sanse cu Liverpool, aducand cativa jucatori.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Dan Petrescu a plecat de la Unirea Urziceni

Mesajde taicanoe pe Decembrie 26th, 2009, 7:07 pm

prostia si nesimtirea din fotbalul romanesc n-ar trebui sa mai uimeasca pew nimeni.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 26th, 2009, 7:47 pm

Si totusi faza asta parca e prea de tot.

Bine, eu banuiesc ca si Dan Petrescu o fi cautat-o cu lumanarea, ca sa aiba motiv sa plece la rusi, dar totusi e inadmisibil sa incasezi purcoiul ala de bani din cele 8 puncte facute in Champions League si sa nu poti garanta niste transferuri...
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Decembrie 26th, 2009, 11:08 pm

Din partea mea poa sa plece chiar acum si sa nu se mai intoarca niciodata.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde lebar pe Decembrie 27th, 2009, 11:46 am

Am o presimtire ca echipa se va destrama si-n2-3anisori nici ca vom mai auzi de ea..la fel cum nu cred c-o sa mai auzim curand de Fc Arges :twisted:
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 27th, 2009, 1:32 pm

Spre deosebire de Unirea Urziceni, FC Arges e o echipa cu mare traditie, pentru care sunt convins ca se va gasi un nou sponsor, daca Penescu sta mai mult pe la mititica. La Urziceni singurul atu sunt, in momentul de fata, banii luati din Champions League (Bucsaru e falit si alte afaceri cu statul nu se mai vad la orizont).
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Decembrie 27th, 2009, 10:53 pm

Am avut de-a face indirect cu clanul Penestilor inca de pe vremea cand au deschis primul hyper-market in Pitesti,imediat mi-am dat seama ce fel de oameni sunt si am fost super dezamagit cand au preluat echipa,am strigat in gura mare ca ne vor duce la pierzanie curand,lucru ce s-a adeverit inca din primul sezon cu ei conducatori cand am retrogradat din cauza ca au dat afara toti jucatorii care erau ai lui Netoiu,lotul a ramas foarte subtire si cu un antrenor Giannini(tot respectul ca fotbalist) inevitabilul s-a produs...!Am promovat dupa un sezon si apoi s-a ales praful datorita lui Cornel Penescu,un analfabet si un afacerist lipsit de scrupule!! :twisted:De echipa,se va alege praful,vom ajunge ca FCM Bacau sa stam ani la rand in divizia B,poate mai rau.. :evil:
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 27th, 2009, 10:56 pm

Totusi nu stiu ce te face sa crezi ca Penescu nu va vinde echipa daca da de greu pe la puscarie.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor