Cum puteti ajuta dezvoltarea forumului rapitori.info

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Cum puteti ajuta dezvoltarea forumului rapitori.info

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2008, 12:35 pm

Cum spun englezii, "Come one, come all - the more the merriest!" (veniti cate unul, veniti cu totii - cu cat mai multi cu atat mai vesel).

Asadar, cine vrea sa dea o mana de ajutor la cresterea forumului poate face urmatoarele lucruri:

1. Anuntati-va prietenii si cunoscutii de pe forumul lui radulescu de existenta acestui nou forum. Dati adresa completa www.rapitori.info/forum .
2. Postati la sectiunile tehnice cat mai multe topicuri noi legate de balti, echipamente, tehnici de pescuit samd. Dupa ce voi pune la punct optimizarea pentru motoarele de cautare, cuvintele cheie vor folosi la atragerea utilizatorilor noi.
3. Anuntati-va prietenii pescari care nu au mai fost inregistrati pana acum pe alt forum de rapitori.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cum puteti ajuta dezvoltarea forumului rapitori.info

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 11th, 2011, 4:23 pm

Cum puteti ajuta dezvoltarea forumului rapitori.info ... deocamdata doar punand o intrebare ... " sant permise clonele?"
apsalba 0 03 Noi 2008, 15:03

nu e oare tot userul
popescu stefan 75 17 Apr 2010, 10:02
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2011, 10:48 pm

Taicanoe, esti om serios, nu-ti da cu firma-n cap :lol:

Clona inseamna sa-ti mai faci un cont, cu care sa incepi sa-i tii isonul primului. :lol: Stii tu, cum face Adelina cu semlecangheorghe, de pilda :lol: . Nu sa uiti de un cont si sa-ti faci altul.
Userul apsalba are fix zero mesaje :lol: memberlist.php?mode=&first_char=a#memberlist , din punctul meu de vedere nici n-am de unde sa stiu daca e al lui Stefan Popescu sau nu.

Oricum, daca tot s-a ridicat problema, ma poate ruga chiar el sa-l sterg, in caz ca a uitat de contul ala cand l-a facut pe al doilea :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 14th, 2011, 11:43 am

am intrebat, n-am dat cu parul asa ca astept sa revii, sa verifici si daca constati ca Popescu Stefan este = apsalba sa-l sanctionezi pe cel care si-a facut cont ultimul . Nu are relevanta faptul ca are sau nu are posturi. Daca si-a uitat parola de la primul cont trebuia sa spuna de la inceput si sa ceara stergerea respectivului cont ... acum e tardiv sa ceara el stergerea acelui cont, acum trebuie sanctionat. :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2011, 1:36 pm

Definitia clonei o ai mai sus. :lol:

In plus, cata vreme nu s-a postat nici un mesaj cu contul ala, iar mailul si IP-ul de la care s-a inregistrat nu coincid cu cele folosite de Stefan Popescu, nu am nici o baza ca sa spun ca el e persoana care a creat contul apsalba. Ar putea fi un cont creat la misto de alta persoana. :roll:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor