Craparia Mariei Antoaneta

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Craparia Mariei Antoaneta

Mesajde Gerula pe August 22nd, 2009, 9:54 pm

Pentru cine nu stie, la Versailles, langa domeniul Trianonului, regina Maria Antoaneta pusese sa-i fie construit un sat, unde mulgea vaca in cani de portelan samd. Evident, fiecare dintre casutele rustice erau proiectate de arhitecti celebri :D .

In mijlocul satucului se afla un helesteu, suprapopulat cu crapi pe care nu-i pescuieste nimeni (decat probabil odata pe an, cu navodul :D ). Pestii respectivi nu mai au de mult nici un fel de instinct de conservare, si se inghesuie sa fie hraniti de turisti sub un pod, la modul ca le dai linistit palme pe ceafa si nu fac altceva decat sa se mute 50 de centimetri mai incolo.

Pozele sunt edificatoare.

Eu nu prea inteleg cum naibii nu dau pestii aia ortul popii acolo, nu am vazut aeratoare3 gen pastravarie, iar densitatea este absolut enorma, intr-un bazin lacusor cat doua bazine olimpice de inot.
Ataşamente
craparie 1.JPG
craparie 2.JPG
craparie.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Craparia Mariei Antoaneta

Mesajde tudor pe August 23rd, 2009, 6:46 am

Nu baga nimeni navodul. Nu ar avea ce face cu crapii. Sunt multe locuri cu densitatea asta de crap. Atractie turistica. :D
tudor
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe August 23rd, 2009, 2:35 pm

asta toamna la heidelberg la gradina zoologica la fel am intalnit si eu:o balta(din aia imputita rau plina de namol) plina cu crapi care se adunau sa fie serviti direct in gura.stateau cu gurile deschise in sus.parte proasta era ca mai stateau si niste rate pe acolo care le furau mancarea daca le aruncai in apa.da sa vezi ca marfa faceau:cum veneau pestii ratele le dadeau cu ciocu in cap la pesti sa se sperie.astia cred ca erau deja invatati ca ii durea undeva de rate.partea nasoala e ca nu aveau aceeasi viteza de reactie cu ratele si numai daca le bagai pe gat pufarinele alea apucau sa manance si eu ceva :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe August 23rd, 2009, 11:38 pm

Cam asa se terminau fazele cu painea si aici :lol: , doar ca ratele nu aveau nevoie sa fie violente :lol: . Pestii fiind asa de multi, pur si simplu formau un covor pe care rata fugea spre bucata de paine :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Crasma pescarilor