CM de fotbal:impresii, pareri, pronosticuri, echipe favorite

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

CM de fotbal:impresii, pareri, pronosticuri, echipe favorite

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2010, 4:57 pm

Asadar, cu cine tineti si de ce? :D

Eu tin cu Germania inca de la acel celebru meci cu Franta din 1982, si pana acum nu m-au lasat balta :D . Chiar daca la acest turneu final mi-e greu sa cred ca pot emite pretentii cu atacantii expirati pe care i-au dus in Africa de Sud, cu nemtii nu se stie niciodata. De-aia tin cu ei :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: CM de fotbal:impresii, pareri, pronosticuri, echipe favorite

Mesajde lebar pe Iunie 12th, 2010, 6:39 pm

Mi-as dori sa castige Italia sau Spania,pentru ca tin cu europenii!Argentina nu stiu daca chiar are sanse,dupa meciul de azi cu Nigeria mi s-a parut subtire pe aparare,sa vedem ce arata Brazilia..am o presimtire ca la mondialul asta europenii vor triumfa!Germania...sa nu fi sigur ca i-ai batut pana nu-i vezi in autocar :lol: !
lebar
membru nou

Mesajde pupu pe Iunie 12th, 2010, 7:11 pm

Eu tin cu Brazilia, dar mi-ar place sa castige Americanii sau Noua Zeelanda.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2010, 8:22 pm

Mi-e greu sa tin cu SUA la vreun sport, fie el si aruncarea cu privirea :lol: , dar ma astept ca echipa lor sa faca o figura frumoasa la acest Mondial. I-am vazut la Cupa Confederatiilor anul trecut, sunt o echipa solida, care poate pune probleme oricarui adversar, mai ales daca sunt luati de sus.

Argentina m-a deceptionat, au avut meciul in mana, 1-0 din min 6 si ocazii cu carul, iar la final tremurau chilotii pe ei pentru alea 3 puncte. Nu-i vad trecand de semifinale, mai ales daca dau de Italia sau vreo alta echipa care se apara abject.

Pana acum, eu zic ca e de notat ascensiunea clara a fotbalului african, atat Africa de Sud cat si Nigeria au jucat un fotbal destul de inteligent, departe de bezmeticeala atletica dar tampa prin care se ilustrau pana acum cativa ani echipele din Africa. Mana antrenorilor (sud american si european) s-a cunoscut la ambele echipe.

Coreea de Sud deja nu mai e o surpriza, cel mult Grecia a fost una neplacuta.

P.S. Lebar, daca nu te repezeai tu sa faci topic pe tema asta la rasulescu ne mai distram nitel, iar trebuia pasivul Avram sa scoata la inaintare vreo clona ca sa mai anime lucrurile pe-acolo :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Iunie 12th, 2010, 9:11 pm

Ei, de astazi voi tine cu SUA indiferent de disciplina sportiva.

Numai bine...

Na sac tocmai au dat gol.
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2010, 9:23 pm

De ce sac? Doar zisesem ca ma astept sa faca o figura frumoasa. :D :lol:

Oricum, si cu Anglia mi-e imposibil sa tin la vreun sport, exceptand saritura cu schiurile :lol: , asa ca meciul asta il urmaresc cu o maxima detasare si interes pur sportiv. SUA are sanse bune sa castige, americanii par mai motivati iar englezii sunt in nota lor obisnuita la nivel de nationala, adica penibili.
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Iunie 12th, 2010, 9:30 pm

Nu vreau sa mai zic nimic despre acest sport manea cum e fotbalul si oricum ma uit la cursa de 24 de ore.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2010, 10:32 pm

Cum era de asteptat, englezii si-au confirmat vocatia de maciucari :lol: , abordand cu un rar primitivism tenhico-tactic repriza a doua. Cine vede doar jocurile din cupele europene ale unor echipe ca Manchester United, Chelsea, Liverpool sau Arsenal isi poate face o idee greista despre fotbalul englez, zic eu. Ajunge sa vezi un meci intre doua echipe gen Blackburn si West Ham ca sa intelegi ca jocul prestat in seara asta de echipa Angliei e regula, nu exceptia. Marile cluburi de la ei traiesc din antrenori straini care impun un stil de joc rafinat, si din vedete straine. In rest insa, fotbalul englez inseamna 100 de centrari/mingi lungi la bataie plus mancat pamantul si "focul la ei" :lol: .

P.S. Sper ca nu distuge iar Audi cursa de la Le Mans :lol: . Ce post transmite in direct?
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Iunie 12th, 2010, 11:15 pm

Lasa ca la mondialul din 2002 in primul meci USA avea 3-0cu Portugalia si s-a terminat 3-2,englezii au scapat ieftin :lol: !Cand am vazut in teren si girafa de Crouch m-am lamurit!Mai cu ceva timp in urma perpeleam regulat la englezi...ce vremuri!
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2010, 11:56 pm

Anglia nu a mai batut Romania din 1970, nici in meci amical nici in meci oficial. In timpul asta noi i-am batut de doua ori, de fiecare data la turneu final. (CM si CE) Asta spune multe despre nivelul nationalei Angliei. (avand in vedere ca nici Romania n-a facut vreo mare branza in timpul asta)

Sunt curios sa vad cum se prezinta maine Serbia, e una din echipele care ar putea ajunge sus de tot la acest CM, daca nu intervine vreo sincopa.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 13th, 2010, 3:58 pm

La Algeria-Slovenia m-am uitat pe bucatele, era un meci soporific :lol: . Doua echipe care nu aveau ce cauta la Mondial, Slovenia confirma faptul ca e regina bulanului.

Urmeaza Serbia-Ghana, in mod normal sarbii sunt mari favoriti, dar echipele africane par intr-un progres evident. As zice ca bat sarbii, dar meciul va fi f disputat si ghanezii vor marca si ei.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Iunie 13th, 2010, 7:58 pm

Sincopa a intervenit deja ,ghanezii batandu-i pe sarbi.Echipele africane joaca din ce in ce mai bine.....

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Iunie 13th, 2010, 8:25 pm

S-a dovedit inca o data ca ocaziile se razbuna. In 10 oameni sarbii au ratat 3 ocazii monumentale, dupa care au comis un hent stupid in propriul careu. Prostia se plateste.

Una peste alta insa, Ghana a facut meciul bun pe care il anticipam si a si marcat :D . Serbia, pe de alta parte, ramane o deceptie. Sau suntem noi mult mai slabi decat ne imaginam, si un 5-0 cu Romania nu mai inseamna nimic.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 13th, 2010, 10:24 pm

Cum era de asteptat, nemtii mei au facut instructie cu Australia, dar, dupa mine, ca sa poata emite pretentii la acest turneu final trebuie sa renunte de urgenta la Klose. Un atacant care da un gol din 5-6 ocazii clare nu are cum sa te duca prea sus la un turneu final al CM.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2010, 12:22 pm

Credeati ca, macar dupa isprava echipei lor in meciul cu Anglia, americanii au aflat ce-i Africa de Sud si unde se afla? Ei bine, v-ati inselat :lol: .

Dati un click pe poza de aici ca sa vedeti varianta marita si sa va cruciti :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Iunie 14th, 2010, 6:26 pm

Gerula,tu ar trebuii sa sti mai bine decat altii ca astea sunt copilari,eu acum cativa ani am avut un stand cu jocuri in parcul de vacanta de la Mamaia,printre altele aveam si primul simulator pentru public adus in Romania,si pot sa iti spun ca avand legatura cu mii de oameni am ramas masca cata prostie poate exista in aceasta tara.Imi pare rau ca nu am avut ideea sa le scriu pe toate,si iti repet alea sunt nimicuri.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2010, 7:21 pm

De acord cu tine ca in marea masa a populatiei gasesti si la noi prostie de-aia abisala. Dar ca un post romanesc de televiziune sa puna pe ecran America de Sud pe post de Africa de Sud eu inca n-am vazut, si nici nu cred ca se poate.

Iar Iliescu, Constantinescu si Basescu au cate un camion de defecte, dar nu pot fi banuiti nici de fanatism religios tip Tanacu, nici de incultura de-aia bovina, ca muierea Palin...

Acum sigur ca ameircanii au si ei calitatile lor, ca altfel n-ar fi unde sunt ca natiune. Dar in mod cert sunt inculti, asta n-o poate nega nimeni.

Revenind ontopic, nu pot sa spun decat BANZAI :D

Japonezii au luptat ca aia care se razboiau cu americanii la 30 de ani de la terminarea razboiului :lol: , si i-au batut pe camerunezi. DUpa mine a fost mai degraba un triumf al puterii de lupta decat unul fotbalistic, dar merge si asta foarte bine :D .

Referitor la primul meci al zilei, Olanda mi se pare un colos cu picioare de lut, in prima repriza au demonstrat clar ca are dificultati majore contra unei echipe care sta la cutie si iese bine pe contra-atac. Ramane de vazut daca plusul pe care-l va aduce Robben va fi suficient.
Danemarca a fost o surpriza placuta, parerea mea e ca, daca nu le faceau olandezilor acel cadou stupid, scotau minim un punct.
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Iunie 14th, 2010, 8:22 pm

Nu se poate sa nu iti raspund ,am fost in Franta la invitatia unui deputat de-al lor si as putea sa iti povestesc niste chesti f.interesante, oricum in America am vazut mai putina prostie la acelasi nivel ca acolo si ar mai trebuii sa sti mai ales tu ca anul trecut in State s-a vandut cu 28% mai multa carte decat in 2008. Si nu imi vine sa tac si sa nu spun ca noi atat de inteligenti nu demonstram nimic, pe cand prostii de nemti ,francezi ,americani .......Hai ca sunt of, da nu ma pot abtine .

numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2010, 9:29 pm

Cine a zis ca-s nemtii sau francezii prosti? Ca eu in nici un caz n-am facut asemenea afirmatie...

Hai sa-l asteptam si pe nea Jean, care traieste acolo de ceva vreme, sa ne spuna ce parere are despre inteligenta si cultura americanului obisnuit.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2010, 10:39 pm

Italia parca a fost azi chiar mai penibila ca de obicei, a dat impresia ca n-ar putea marca nici pana dimineata daca adversarul nu comite vreo greseala flagranta. Din nou, insa, au avut un noroc nefiresc, asa ca adversarul chiar a comis-o, asa ca macaronarii au scapat cu 1-1. Poate le-o da Slovacia si scapam de plictisitorii astia.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor