De acord cu tine ca in marea masa a populatiei gasesti si la noi prostie de-aia abisala. Dar ca un post romanesc de televiziune sa puna pe ecran America de Sud pe post de Africa de Sud eu inca n-am vazut, si nici nu cred ca se poate.
Iar Iliescu, Constantinescu si Basescu au cate un camion de defecte, dar nu pot fi banuiti nici de fanatism religios tip Tanacu, nici de incultura de-aia bovina, ca muierea Palin...
Acum sigur ca ameircanii au si ei calitatile lor, ca altfel n-ar fi unde sunt ca natiune. Dar in mod cert sunt inculti, asta n-o poate nega nimeni.
Revenind ontopic, nu pot sa spun decat
BANZAI
Japonezii au luptat ca aia care se razboiau cu americanii la 30 de ani de la terminarea razboiului

, si i-au batut pe camerunezi. DUpa mine a fost mai degraba un triumf al puterii de lupta decat unul fotbalistic, dar merge si asta foarte bine

.
Referitor la primul meci al zilei, Olanda mi se pare un colos cu picioare de lut, in prima repriza au demonstrat clar ca are dificultati majore contra unei echipe care sta la cutie si iese bine pe contra-atac. Ramane de vazut daca plusul pe care-l va aduce Robben va fi suficient.
Danemarca a fost o surpriza placuta, parerea mea e ca, daca nu le faceau olandezilor acel cadou stupid, scotau minim un punct.