Circul XquiZZiT, autor wannabe in Aventuri la Pescuit

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Vand

Mesajde XquiZZiT pe Mai 14th, 2010, 4:37 pm

Vand username, 1,5 ani vechime, putin folosit (sub 60 de posturi), IP finlandez (deci nu din Arad), poate fi verificat prin cele mai "surse sigure" de la Romtelecom incoace. Poate fi folosit in reglari de conturi cu orice fel de useri (inclusiv admini). Se da la pachet cu id-ul de messenger al lui kuintautti in cazul in care ramaneti in pana de idei. Inca nu este in pericol de banare, dar aici nu se stie niciodata (vezi cazul semlecangheorghe, care ar fi putut aduce dovezi ca nu e clona in cel mai scurt timp). Se poate intampla si contrariul, vezi cazul Iulius, care, acuzat ca ar fi fost clona lui Gerula a fost rugat de insusi adminul forumului saptamani la rand sa prezinte dovezi. Dar asa se intampla cand acuzarea, acuzatorul si judecatorul sunt una si aceeasi persoana.

Pret negociabil. In cazul unui eventual ban sa nu veniti plangand la mine sa va despagubesc. Ciao
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!
XquiZZiT
membru nou

Re: Vand

Mesajde Gerula pe Mai 14th, 2010, 4:40 pm

Ofer cat face :lol: :lol: :lol:

Saracu' semlecangheorghe putea aduce cate dovezi vroia ca exista un Gheorghe Semlecan, pescar din Arad. Era mai greu cu dovezile ca userul semlecangheorghe nu-i apartine pasivului Adelin Avram, cel obsedat de pistoale la Rogojesti, impacarea mea cu Malin si puii stricati ai CPR-ului :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

o limba pentru Gyorg = un articolas in AvP

Mesajde XquiZZiT pe Mai 14th, 2010, 8:58 pm

Baterii i-ai pus? Ca dup-aia iar dai vina pe sonar ca nu prinzi nimic.
XquiZZiT
membru nou

Homosexualul pasiv, cel mai bun prieten al pescarului finlandez

Mesajde XquiZZiT pe Mai 14th, 2010, 9:04 pm

As vrea o lanseta pentru pescuitul de finete, ceva ca ar putea arunca naluci fara masa proprie. Teoretic, ce mi-ati recomanda?
XquiZZiT
membru nou

Circul XquiZZiT, autor wannabe in Aventuri la Pescuit

Mesajde XquiZZiT pe Mai 14th, 2010, 9:05 pm

Biban mic are?
XquiZZiT
membru nou

Înapoi la Crasma pescarilor