Circul Globus - cui nu-i place, nu intra

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Circul Jedi

Mesajde Jedi pe Septembrie 5th, 2011, 3:41 pm

In cazul asta, in loc sa-mi mai bat capul cu participarea la concurs ,ar fi mai indicat sa ma bag la vreun pariu ca el va esua lamentabil, din motive inca necunoscute.. :D .
Cu cit trimbitezi mai tare o actiune sau intentie , vezi Forumul , velierul si Batalia de la Rogojesti :D cu atit va fi mai greu sa o dregi dupa. :)
Adrian Frunza mai este? Sting eu becul sau mai ramai sa scrii la 8 maini cu "useri" ca SN...NTZZ NTZZ si PSS PSS. :lol: :lol: :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Re: Concursul lui Gerula: castiga 500 de euro sau un Lamiglas

Mesajde Gerula pe Septembrie 5th, 2011, 6:21 pm

Nu vrei sa facem un pariu ca identitatea lui Casamede ar fi o informatie extrem de interesanta pentru un mare numar de romani din Quebec? :lol: :lol: :lol:

Ia frumos 24 de ore pauza pentru postarea intentionata de informatii false (apropo de stins becul, cata vreme pe dsignxxx, BygDaddy, pr3dat3k, nea Jean Scurtu, Vali Stratonov, taicanoe samd inca nu mi i-a numarat nimeni pe post de clone :lol: :lol: :lol: - sigur, nu sunt atat de celebri cum este Jed... pardon Casamede, dar na, nu toata lumea aspira la titlul de cel mai cautat roman din Montreal :lol: :lol: :lol: ). Singurele motive pentru care nu-ti dau ban permanent direct sunt a) faptul ca ma respect prea mult ca sa nu respect regula pe care eu am stabilit-o si b) curiozitatea de a vedea pana unde vei impinge nesimtirea ca sa-ti ierte trogloditii gen dumitru-cinzeaca si SF participarea consistenta pe acest forum de dupa ejectarea lor :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

proiect de `revigorare` concursul lui Gerula

Mesajde empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 8:23 am

Salut dragi colegi, propun sa ne spunem aici parerile pro cum am putea noi participa in mod activ la calitatea discutiilor pentru a atrage concurentzi pentru concursul lui Gerula, timpul trece mai repede de cat ne-am dorii si deocamdata suntem doar catziva ce pot fi numarati pe degete, ma intristez cand tot vad ca ultimul user inscris este tot @traian, aceasta competitie din cunostintele mele este unica in Romania si pare foarte interesanta in abordare, doar noi prin calitate si rationament logic putem ridica stacheta..... :)
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Re: Circul Globus - cui nu-i place, nu intra

Mesajde empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 9:58 am

Ma Gerula dar de ce ai mutat discutia aici, era un topik constructiv, mie nu-mi place sa intru in topikuri de scandal si sunt convins ca mai sunt useri aici care nu intra.... :think:
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 9th, 2011, 10:00 am

Pentru ca, deocamdata cel putin, tu nu ai drept de participare la concurs :roll: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 10:13 am

Adrian, am filmarile o parte, si ceva poze, ma inscriu dar sa mai fie concureni si sa se tina concursul, sincer eu daca o sa castig voi da 200 euro la o scoala de spinning, si de 300 imi voi lua un batz, vreu sa particip ca-mi prinde bine 500 euro, ce mai trebuie sa fac sa particip? :P
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 9th, 2011, 10:31 am

Citeste punctul 17 din regulament :roll: .

Si nu, postarile gen "ma intristez cand tot vad ca ultimul user inscris este tot @traian" nu se vor contoriza :lol: :lol: :lol:

Ca sa fie treaba mai clara: spre deosebire de diversi concitadini de-ai tai, cuvantul meu chiar are valoare, asa ca nu ma intereseaza cine castiga concursul, cata vreme indeplineste conditiile de participare si nu se afla pe lista de persona non grata.

Sigur, as putea sa te banez (am destule motive, mai ales daca recunosti ca tu ai scris chestiile care s-au scris in cotetul lui rasulescu cu contul cociuba.dalin in ultima vreme :lol: :lol: :lol: ). Si afirmatiile despre banii donati la o inexistenta scoala de spinning au sanse bune sa te duca tot in lumea celor care nu cuvanta, ca sa zic asa :lol: :lol: :lol: (postare intentionata de info false, remember? :lol: )

Asadar, daca vrei sa participi la concurs, straduieste-te sa te comporti in asa fel incat sa acumulezi numarul de postari necesare fara sa fii banat. A, si tine cont de faptul ca, daca ai castiga, ar trebui sa dai ochii cu mine ca sa ridici premiul :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 10:40 am

Salut,

Scoala de spinning am initiat-o eu in Arad cu scolari de la blocul unde locuiesc, facem excurii periodice invatzand metode si tehnici de bait-spin-c@r, saptamana viitore mergem la Dunare la un training, dar nohh ...

Despre Bucuresti sa stii ca pentru 500 euro vin, motorina e100 euro aprox, si ma reorientez cu batzul.... HAI CA M-AI IMPULSIONAT, pot invita si cativa prieteni ce nu activeaza pe internet sa participe si ei?
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 9th, 2011, 11:28 am

Aha, am inteles, e scoala aia l care a invatat Adelina sa pescuiasca la stiuca :lol: :lol: :lol: . Pacat ca pe urma nu s-a priceput sa aplice invatamintele primite la pescuitul in acvariu :roll: :lol: :lol:

Cat despre persoane care vor sa participe, nu am nimic impotriva, cata vreme au buletine si date de contact valabile, isi fac postarile cerute si apar in filmulete in care prind pesti, conform regulamentului :D . A, si ar mai fi o chestie, atentie la IP-uri, ca ar fi pacat de efortul depus :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde empthy_cluster pe Septembrie 9th, 2011, 11:50 am

Gerula pe bune facem front comun sa ridicam forumul, serios.... :think: am alergie la culoarea verde dupa cum bine stii :D , aproposss nu mai retzin exact cand ne punem copiile dupa CI, eu o pun cand vrei tuh, numa noh sa mai puna cineva inaintea mea, sa nu crezi mai stiu io ce, acum am vazut ce razboaie duci cu catziva indivizi.... ce pe mine unul nu ma mai intereseaza de ceva vreme.
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 9th, 2011, 12:46 pm

Adica aia ti-au furat acolo contul empthy_cluster redenumit cociuba.dalin, sau ai scris cu manuta ta prostii despre mine? :roll:
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor