Cipru, tara a carei deviza este "take it easy"

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Cipru, tara a carei deviza este "take it easy"

Mesajde Gerula pe Iunie 24th, 2011, 9:15 pm

Adminul vostru favorit este plecat doua saptamani in Cipru si va transmite pe aceasta cale sa fiti cuminti :D
Aici lenea e maxima si relaxarea tot asa :D http://optimvs.wordpress.com/2011/06/24 ... o-sambata/
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cipru, tara a carei deviza este "take it easy"

Mesajde Gerula pe Iunie 26th, 2011, 4:57 pm

Din ciclul "sa radem in hohote de Petrus Onea/SF, acest guru al cretinismului forumistic": http://optimvs.wordpress.com/2011/06/26 ... -in-cipru/

Hai mai Petrus, zi tu (inainte sa te duci dupa Mitrut :lol: :lol: :lol: ) cum e cu impunsul caracatitelor printre picioarele babelor? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Iunie 28th, 2011, 7:28 am

Fain domnule, bravo. Sa ai vreme buna si capturi frumoase.

Vezi ca fetita adelina o capiat de ciuda, zica ca te pescuiesti din tastatura si te scufunzi cu furculita sub birou. Ii pacat sa nu-i mai dai una apasata peste gurita, cum ii place ei, nu? Da' fa si o poza cu ce-o zis, ca altfel stii cum se misca fetita, sterge de crezi ca nici n-o fost ceva acolo.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 28th, 2011, 10:53 pm

Acum am ajuns la hotel, azi am vizitat Limassol-ul, castelul Kolossi (fosta Comanderie a ordinului Ioanitilor) si cateva alte obiective din zona.

Normal ca bietul pasiv Adelina Avram face spume, in fond viata lui cenusie se imparte intre calculator si boschetii de pe malul Muresului :lol: . Mersi ca m-ai anuntat, am cateva filmulete edificatoare :D , cand am putin timp o sa le postez ca sa radem si mai bine de prapadita Adelina :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 29th, 2011, 9:31 pm

La cererea publicului :D :lol: :lol: :lol:
http://optimvs.wordpress.com/2011/06/29 ... incepator/

In alta ordine de idei, se pare ca i-am afectat rau pe trogloditi. :lol: Adelina a muscat-o ca ultimul bibanel lacom si prost, si a inceput sa spuna, intai cu originalul si apoi si cu clona :lol: ca n-am impuscat eu zarganul samd :lol: , dar din ecuatie lipsea un ingredient important, si anume auto-umilirea lui Petrus, pardon, ca inca n-a ajuns victima pe-acolo :lol: , SF.
Asa ca am dat un sut in scorbura unde se ascunsese, obtinand imediat raspunsul scontat :lol: :lol: :lol:

Discutiile despre frustrarile cumplite si prostia abisala care le unesc pe cele doua biete creaturi (Adelina si SF) sunt pe topicurile dedicate :lol:
crasma-pescarilor-f10/manifestul-cretinismului-forumistic-redactat-de-sf-t877-s20.html
crasma-pescarilor-f10/sa-ajutam-un-om-bolnav-adelin-avram-t861-s120.html

Pe acest topic trebuie punctat un singur lucru legat de bietul manuitor de mop:

SF scrie:Se distreaza atat de bine in Cipru incat are vreme sa-mi dea mailuri , dupa ce o zis ca intrerupe legatura cu mine dupa niste faze :lol: :lol:

Mai Petrus :lol: , normal ca tu, fiind un biet maturator intr-un hotel mult mai prost decat astea pe care le frecventez eu, nu poti intelege placerea pe care o am de a-ti trage un sut nimicitor (virtual vorbind, desigur :lol: ) in timp ce ospatarul imi serveste cafeluta de dimineata, iar briza care adie usor in palmieri se imbina fericit cu sunetul valurilor :lol:
Asta pentru ca acum sunt pe deplin lamurit ca esti doar un vierme nenorocit, din specia lui Adelina&modigliani, care chiar merita pe deplin suturi cat mai multe :lol: :lol: :lol: .
In plus, nu uita ca eu ti-am zis, dupa ce te-ai vandut foarte ieftin homosexualului pasiv Adelina, si ai inceput sa mananci cacat cu polonicul la adresa mea, ca nu-ti mai raspund la nici un mail si ca nici nu citesc ce-mi mai scrii pe mail :D . N-am zis niciodata ca nu-ti mai trimit eu, la momentul oportun, biletelul cu care sa te fac sa te auto-umilesti cumplit :lol: :lol: :lol: .

P.S. Pe topicul dedicat lui SF gasiti ce a scris acest maturator care se dadea bucatar despre zargan :lol: , un peste care nu lipseste din meniul nici unui restaurant cu specific pescaresc din zona Mediteranei :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 1st, 2011, 8:35 am

Dupa Paphos, vizitat ieri, azi urmeaza o excursie la Famagusta, in zona ocupata de Turcia in Ciprul de Nord :D . Maine e zi de relaxare in beach-bar :D , asa ca o sa am timp sa descarc fotofgrafiile si o sa va delectez cu poze extrem de spectaculoase :D . Tineti aproape, cum se zice :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 2nd, 2011, 3:31 pm

Proaspata, de ieri :D

http://optimvs.wordpress.com/2011/07/02 ... i-nostrii/

Cititi si va cruciti ce-au putut face turcii in Famagusta...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 3rd, 2011, 11:33 am

Locul unde Afrodita s-a nascut din spuma valurilor

Minunate locuri, credeti-ma pe cuvant ca aparatul foto pur si simplu nu face fata :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 6th, 2011, 10:53 am

Cum orice se termina, chiar si vacanta :D , azi dimineata am revenit in patria-muma :D . Mai am o groaza de lucruri foarte interesante sa va arat din Cipru, o sa postez pe masura ce apuc sa scriu pe blog :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor