La cererea publicului
http://optimvs.wordpress.com/2011/06/29 ... incepator/ In alta ordine de idei, se pare ca i-am afectat rau pe trogloditi.

Adelina a muscat-o ca ultimul bibanel lacom si prost, si a inceput sa spuna, intai cu originalul si apoi si cu clona

ca n-am impuscat eu zarganul samd

, dar din ecuatie lipsea un ingredient important, si anume auto-umilirea lui Petrus, pardon, ca inca n-a ajuns victima pe-acolo

, SF.
Asa ca am dat un sut in scorbura unde se ascunsese, obtinand imediat raspunsul scontat
Discutiile despre frustrarile cumplite si prostia abisala care le unesc pe cele doua biete creaturi (Adelina si SF) sunt pe topicurile dedicate
crasma-pescarilor-f10/manifestul-cretinismului-forumistic-redactat-de-sf-t877-s20.html crasma-pescarilor-f10/sa-ajutam-un-om-bolnav-adelin-avram-t861-s120.html Pe acest topic trebuie punctat un singur lucru legat de bietul manuitor de mop:
SF scrie:Se distreaza atat de bine in Cipru incat are vreme sa-mi dea mailuri , dupa ce o zis ca intrerupe legatura cu mine dupa niste faze
Mai Petrus

, normal ca tu, fiind un biet maturator intr-un hotel mult mai prost decat astea pe care le frecventez eu, nu poti intelege placerea pe care o am de a-ti trage un sut nimicitor (virtual vorbind, desigur

) in timp ce ospatarul imi serveste cafeluta de dimineata, iar briza care adie usor in palmieri se imbina fericit cu sunetul valurilor
Asta pentru ca acum sunt pe deplin lamurit ca esti doar un vierme nenorocit, din specia lui Adelina&modigliani, care chiar merita pe deplin suturi cat mai multe

.
In plus, nu uita ca eu ti-am zis, dupa ce te-ai vandut foarte ieftin homosexualului pasiv Adelina, si ai inceput sa mananci cacat cu polonicul la adresa mea, ca nu-ti mai raspund la nici un mail si ca nici nu citesc ce-mi mai scrii pe mail

. N-am zis niciodata ca nu-ti mai trimit eu, la momentul oportun, biletelul cu care sa te fac sa te auto-umilesti cumplit

.
P.S. Pe topicul dedicat lui SF gasiti ce a scris acest maturator care se dadea bucatar despre zargan

, un peste care nu lipseste din meniul nici unui restaurant cu specific pescaresc din zona Mediteranei