CFR Cluj, singura echipa romaneasca (hmm) care joaca fotbal

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

CFR Cluj, singura echipa romaneasca (hmm) care joaca fotbal

Mesajde Gerula pe Noiembrie 4th, 2008, 9:48 pm

Hai ca incepe meciul cu Bordeaux, cine risca un pronostic?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: CFR Cluj, singura echipa romaneasca (hmm) care joaca fotbal

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 5th, 2008, 12:11 am

risc io un 1-2 ptr Bordeaux
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2008, 1:08 am

Cam tarziu :lol: .

Nasol meci, golul doi al francezilor a picat exact cand CFR-ul incepuse sa vina peste ei, si pe urma lucrurile s-au schimbat complet.

Cam greu sa mai ia si locul 3 acum, daca nu bat Roma acasa.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 5th, 2008, 8:59 am

sor dus si anu asta, iara nu vedem nik in primavara

steaua are o mica sansa functie de meciu retur cu fiorentina si de ce face bayern la fiorentina acasa, meciu lyon steaua nu il iau in considerare decat poate pentru un iegal, iegal o sa fie sigur, vro 2oj de minute
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde strimerman pe Noiembrie 5th, 2008, 9:13 am

Eu nu sunt suporterul CFR-ului, dar ma uit cu incantare la felul cum joaca in CL.
Chiar si atunci cand pierd !
strimerman
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 5th, 2008, 9:48 am

pentru mine dubla cu bordeaux la nivelu de joc si faze trebuia sa fie egala, nu sa ia francezii 6 puncte, am avut ocazii mai clare si cornere cat pentru 10 meciuri iar in tur aia no bagau in veci, dar .... una e sa stii sa iti gestionezi ocaziile si sa le fructifici si alta e sa arati cu dejetu al un zid care a sarit 1 metru in sus
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 26th, 2008, 8:04 pm

E, acu-i acu, sa vedem daca sunt in stare sa bata o echipa buna, care nu-i ia de sus si care are la randul ei mare nevoie de victorie.
Gerula
Site Admin

Mesajde strimerman pe Noiembrie 26th, 2008, 9:51 pm

La ora actuala, ma uit sa vad fotbal doar la 2 echipe din RO : CFR CJ si Unirea Urziceni.

Desi, in CL, unele meciurile ale lui CFR sunt incantatoare de-a dreptul.
strimerman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 26th, 2008, 10:35 pm

Daca n-o mai comite Stancioiu eu zic ca se poate. HAI CFR :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 26th, 2008, 11:54 pm

De data asta n-am mai nimerit-o :x . Foarte proasta mutare a facut Trombetta la pauza, retragand echipa in aparare si incercand sa joace pe contra-atac. Practic a fost alt meci, unul de 2 solist. Pacat, raman la parerea ca se putea.
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Noiembrie 27th, 2008, 2:16 am

Cand a fost ultima oara cand v-ati laudat ca sunteti roman?Eu am si uitat.Suntem un popor caruia -i place doar o anumita pozitie.:capra. :(
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2008, 9:25 am

Hai lasa, ca Rapidul i-a umplut de sange pe nemti in sezonul ala de UEFA. Si era echipa facuta cu romani.
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Noiembrie 27th, 2008, 8:14 pm

Gerula scrie:De data asta n-am mai nimerit-o :x . Foarte proasta mutare a facut Trombetta la pauza, retragand echipa in aparare si incercand sa joace pe contra-atac. Practic a fost alt meci, unul de 2 solist. Pacat, raman la parerea ca se putea.

Pai si ce trebuia sa faca , o alergat pre mult pina in 60 , eram dealtfel sigur ca o sa o incaseze , cam intodeauna cind alergi bine , ultima bucata din meci esti pe afara . Putine echipe au pregatirea fizica necesara , asta presupune o disciplina de fier , ai vazut sezonu trecut champions meciurile intre englezi , cum alergau toata partida :shock: Nu gasesti astfel de jucatori in tara nicicum , si in putine locuri gasesti ;)
Is de parere ca singuru lucru care le lipseste la clujenii ii conditia fizica , is motivati , leaga joc , insa nu-s in stare sa sustina daca ii cazu . Daca ar avea mai multi romini in echipa ar fi beton pt. nationala , oricum jocu asta de-l face Cluju poate lasa amprenta .
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2008, 8:25 pm

Tocmai asta e, ca n-au alergat pana-n minutul 60, au renuntat dupa pauza, schimband tactica. Acum nu stiu daca-i mai tinea benzina sa alerge si in repriza a doua la fel ca in prima, dar in mod sigur ce-au incercat sa faca dupa pauza nu le-a iesit.
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Noiembrie 27th, 2008, 8:27 pm

Din pacate,sau din fericire pentru celilalti,ca la noi..,pregatirea fotbalistului incepe la varsta frageda,6-7ani.Iar cand acest lucru se face cu cap,de antrenori cu experienta,se vad rezultatele.Jucatori de 18-19 ani,care stiu ce vor.Vezi meciul Stelei cu Arsenal.Totul e planificat de la grupa mica,pentru ca la grupa mare nu sta nimeni dupa tine,basca sa-ti mai umfle si pretul aiurea(gen jiji),cand tu de fapt esti varza,iar mingea pentru tine e ca arcusul la vioara in mana taietorului de lemne. :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde strimerman pe Noiembrie 27th, 2008, 9:23 pm

Gerula scrie:Tocmai asta e, ca n-au alergat pana-n minutul 60, au renuntat dupa pauza, schimband tactica. Acum nu stiu daca-i mai tinea benzina sa alerge si in repriza a doua la fel ca in prima, dar in mod sigur ce-au incercat sa faca dupa pauza nu le-a iesit.

Pai nu i-a mai tinut benzina.. ca s-au taiat dupa pauza !
Totusi la Roma i-a tinut !
Echipa CFR CJ merita sa te uiti la ea pentru ca ofera spectacol , intre ea si alte echipe romanesti ca Steaua si Dinamo de exemplu e ca diferenta dintre un suzuki si o volga .

Personal as vrea ca CFR sa evolueze in formula asta cu f. mici modificari vreo 3 ani , sa vad cum evolueaza ! :think:
strimerman
trecut prin multe

Mesajde SF pe Noiembrie 27th, 2008, 9:48 pm

Ce-mi place ca virfu , Kone ala , alearga si in spate , si-n meciu cu francezii o trebui sa-l scoata . Decit sa stea agatat si sa termine fresh , cu doar doua atingeri de minge mai bine terminat fizic , mai bine pentru interesele echipei normal :lol:

In ani 90 inca se alerga o medie de 6-7 km pe meci , acuma media asta o crescut catre 9-10 , unii jucatori fac 11-12 km pe meci , si automat pregatirea fizica ii mai complexa , mai putine iesiri nocturne , beri , discoteci .
Vedeti Barca , care dupa doua ligi si o Champions , jucatorii pleacau in grup la disco si au ajuns sa ocupe coperte la reviste mai putin dedicate sportului , sau si acolo , insa nu din motive sportive . Pe linga ca nu aveau un joc bazat pe fizic , nu erau in stare sa termine meciurile , si au pierdut o gramada de meciuri ( sau egalat ) in ultimu sfert de ora , pur si simplu nu aveau combustibil .
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2008, 9:58 pm

Ce afacere au facut astia cu Kone nu cred ca mai face vreo echipa romaneasca in secolul asta. E cu doua-trei clase peste oricare alt atacant din Romania.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 11:08 pm

Doamneeeeeeee :o

Traore ala ar trebui trimis o luna la cules de bumbac, pana intelege ca fotbalul e un joc de echipa si ca prima se ia la egal sau la victorie, nu la gol marcat :lol: . In rest, un jucator fenomenal, cred ca in maxim un an e la o echipa de top din Europa, dar la mansarda are un creier cat ala de bibilica :lol: .

Pacat, era loc de scos macar un egal.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 28th, 2010, 11:16 pm

cu ceva bulan puteai sa scoata si 3 puncte! oricum a fost un meci la care nu am adormit :evil:
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Înapoi la Crasma pescarilor