Cititi si va faceti cruce: http://www.gsp.ro/gsp-special/anchetele ... 75828.html
Acum na, nu trebuie sa-mi spuna nimeni cine-s GSP si Tolontan, dar 10% din ce-i acolo daca-i adevarat...
“Vreau să-mi schimb şi eu telefonul”
În aprilie 2009, aici s-au întîlnit Monica Ridzi, şefa sa de cabinet, “bodyguardul personal de fapt”, Elena Cazan, directorul de achiziţii Dan Toia şi consiliera personală Ioana Vârstă, “omul cu diplomatul de contracte”. Tema? Dotarea MTS cu tehnică de calcul, televizoare şi frigidere. Valoarea contractelor: 125.000 de euro. Valoarea reală conform DNA: la jumătate!
Invitatul-surpriză a fost Tiberiu Ridzi, primarul PD-L de Petroşani şi soţul Monicăi Ridzi. Au decis să ia 10 faxuri, un aparat foto, 4 xeroxuri, 20 de laptopuri, 10 frigidere, 5 televizoare, 30 de scanere, 60 de telefoane fixe. Printre interese unsuroase şi mimă legală s-au făcut poante şi s-au cerut mici favoruri personale. “Vreau să-mi schimb şi eu telefonul”, a zis Tiberiu Ridzi. Au fost adăugate şi două telefoane mobile.
Servieta cu firme preferate
Numele firmelor au fost dezvăluite ieri de agenţia NewsIn. Ele se numesc Carpatik SRL, proprietatea lui Aurică Bojin, vicepreşedinte PD-L Găieşti şi SC Călin SRL din Curtea de Argeş.
Gazeta a aflat şi cum au fost inventate firmele. Diplomatul lui Vârstă. Ca şi în cazul 2 Mai. “Sunaţi imediat la patronul Bojin!” li s-a spus oamenilor din minister. Unii au opus rezistenţă. Contractele erau cusute cu aţă albă. “I-me-di-at!!!! Vreţi să mai lucraţi aici?!”, a explodat Elena Cazan. Cei de la administrativ din MTS au primit prin mail numele firmelor. Mare eroare, calculatoarele au memorie, oamenii uită, iartă, se înmoaie, “lasă, dragă, că toţi au făcut aşa”, dar calculatoarele au memorie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator