Cazul Jihad Jane, sau cum mai arata un terorist islamist

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Cazul Jihad Jane, sau cum mai arata un terorist islamist

Mesajde Gerula pe Martie 12th, 2010, 1:32 pm

Jihad Jane

Daca pana acum mai puteai sa te uiti in avion sa vezi daca nu cumva prin zona e un tuciuriu care sta cu o geanta in mana si se roaga cu ochii inchisi, de la cazul asta deja s-a terminat smecheria. Nu cred ca vreunui security officer/vames/whatever i-ar fi dat prin cap ca tanti asta e terorist islamist...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cazul Jihad Jane, sau cum mai arata un terorist islamist

Mesajde adrian frunza pe Martie 12th, 2010, 2:18 pm

da' ce ,pe geoana l-am banuit vreo clipa ca e sinistru de prost .
ministru de externe a fost ,rarait este,a organizat o lovitura reusita in partid . cand i-a zis iliescu "prostanacul" am zis ca e un undercover sau mosu' e gelos pe nimbul lui geoana ;cand colo mircea e real nut si vanghelie il uda la radacina .
mai grav pentru natiunea romana e faptul ca nu e unicat ,are clone in politica care se activeaza aleator .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Jedi pe Martie 13th, 2010, 6:25 am

Mai toate ciudateniile incredibile se petrec in SUA.....Numai acolo putea sa devina o cetateana get-beget fanatic religios( si islamic pe deasupra :doh: ) prin intermediul internetului...Adica la arabi le inoculeaza liderii spirituali ani de-a rindul sentimente anti americane,iar o debila labila ce n-are de-a face nimic cu istoria,cotropire si alte chestii ,devine terorista..Mai lipseste sa zica ca a citit pe net totul in araba,netradus,nu a priceput nimic dar a banuit ideea de baza... :lol: :lol: :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2010, 11:47 am

La prima vedere treaba pare o simpla curiozitate, dar e destul de nasoala. Una la mana ca, daca mai apar cazuri de-astea, controlul la aeroport va deveni un cosmar, inclusiv pentru albi blonzi cu ochi albastri si pasapoarte europene, nu doar pentru arabi care calatoresc singuri, cu bilet doar dus :lol: . A doua ca, usor-usor, se poate ajunge la un climat de teroare, pentru ca deja n-o sa mai stii cine poate incepe sa cante brusc "cine sare cu mine"...
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Martie 14th, 2010, 6:08 pm

Poa sa apara la stirile ProTv : Teroare in satul cu Salciile...Costel Amotostivuitoresei , si-a confectionat un chimir din batoane de dinamita,sustrase de la fosta mina dezafectata si a aruncat in aer birtul din sat cu tot cu betivanii din el,la o ora de virf. :lol: ..Gurile rele spun ca ar fi fost convertit la islamism de singurul arab de pe o raza de 300 km,patronul brutariei si magazinului de suveniruri din sat...Partea buna e ca satul a devenit brusc unica localitate din tara fara alcoolici si vaduvele militeaza pentru interzicerea altei circiumi.. :D
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2010, 6:25 pm

Stii care e faza? La noi si arabii se românizează :lol: . In schimb, scena descrisa de tine devine tot mai plauzibila prin localitatile alea de rednecks din SUA.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Martie 15th, 2010, 12:08 pm

cresc masurile de securitate pe aeroport ,cresc scorurile la biletele de avion .o mulineta apare sigur ca o ciudatenie in bagaj si automat desfaci bagajul ,o placere .
pana la capat cred ca teroristii astia au si un rol benefic ,mentin alerta in sistem ,important e sa nu fii la locul faptei .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 15th, 2010, 12:22 pm

Si care e avantajul in a avea sistemul intr-o permanenta stare de alerta, ca mie imi scapa?
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Martie 15th, 2010, 3:35 pm

justitfici mai usor anumite sume
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde adrian frunza pe Martie 15th, 2010, 4:40 pm

stresul in anumite limite poate avea efect benefic .daca nu ai lupi in padure cerbii degenereaza :twisted:
sa ne amintim de perioda razboiului rece ce bani invartea cia si congresul vota fonduri pe nv ;mai nou am auzit ceva blackwater -bush ,e tot din aceesi opereta .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 16th, 2010, 2:22 pm

Si cu ce ne-ar incalzi asta pe noi? :D
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor