Cand nebunia isi da mana cu prostia: cazul SF

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Cand nebunia isi da mana cu prostia: cazul SF

Mesajde Gerula pe Februarie 24th, 2010, 9:33 pm

Probabil stiti ca mai corespondam ocazional pe mail cu SF. Ei bine, omul s-a sonat din ce in ce mai tare, asa ca, la un moment dat, acum vreo luna, i-am explicat cu frumosul ca oricum n-o sa mai citesc ce-mi scrie, si cu atat mai putin sa-i raspund, asa ca ar putea sa nu se mai deranjeze. Care credeti ca a fost rezultatul? :lol: :lol: :lol:

Ei bine, n-ati ghicit :lol: : nu mai putin de 16 mailuri, o medie cam de unul si ceva la doua zile :lol: . Asa ca am facut folderul "nebunu" si le vars acolo, asa necitite. Sunt curios la cate se opreste, if ever :lol: :lol: :lol: .

Ati mai intalnit cazuri de-astea? :lol:
Ataşamente
dilibau.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cand nebunia isi da mana cu prostia: SF si Miky/Fario

Mesajde Gerula pe Martie 3rd, 2010, 5:35 pm

Daca vreti sa vedeti cum arata un nebun prost gramada dati click pe attachment :lol: :lol: :lol:

Eu nu ma pot opri din ras, este vorba despre videochatul de aici http://www.gandul.info/news/cititorii-g ... eu-5667280

Pana si un copil de 5 ani isi dadea seama ca baiatul de la new media ii citea lui CTP intrebarile de pe display :lol: :lol: :lol:

Mai Fario/Serbanel/samd :lol: , cu mailul ai incercat (v-am povestit in alta parte cum imi povestea secretara lui CTP ce scrisorele a mai scris "nebunul meu"), cu videochatul ai incercat, mai ramane o singura chestie: vii la Bucuresti, si cum vezi o Dacie 1300 alba bine intretinuta sari in fata ei. :lol: Daca ai norocul sa fie a lui CTP (n-au mai ramas asa multe care sa arate omeneste), sunt sigur ca in momentul in care te aduna de pe jos o sa-ti asculte pasul :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
miky fario serbanel.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Aprilie 14th, 2010, 2:29 pm

Aproape ca uitasem de SF, dar mi s-a atras acum cateva minute atentia ca iar a comis-o :lol: :lol: :lol:

Secat la ficati de cele spuse de mine cu ceva timp in urma, despre faptul ca, desi pretinde ca lucreaza ca bucatar, nici macar nu stie care pesti sunt comestibili si care nu, a sapat, a sapat, a sapat si dupa vreo doua-trei luni a crezut bietul de el ca a gasit proba decisiva cu care sa-mi dea la cap :lol: .

Asa ca a comis pe tarlaua lui rasulescu urmatoarea postare :lol: , in care isi reia obsesia ca as fi mancat un peste necomestibil, postand si un link catre un articol care, credea el, ii confirma spusele :lol:
Ataşamente
SF gramada.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Aprilie 14th, 2010, 2:34 pm

Si acum sa urmam linkul dat de SF http://www.practicalfishkeeping.co.uk/c ... hp?sid=888 si sa citim articolul, in care scrie clar, negru pe alb :lol: :lol: :lol: :

Two men have suffered terrifying visual and auditory hallucinations after eating a popular local seafish in Mediterranean restaurants.

si, mai ales

The species is a popular food fish and is not normally hallucinogenic.

Pe topicul asta pescuit-marin-f17/salpa-ca-mancare-t548.html spuneam ca nu cred ca SF ar fi prost. Ma vad nevoit sa ma inclin in fata evidentei (a dat link la un articol care ii infirma flagrant spusele) si sa constat fara umbra de indoiala ca e prost gramada.
Ataşamente
Salema.JPG
Gerula
Site Admin

Re: Cand nebunia isi da mana cu prostia: SF si Fario

Mesajde Gerula pe Mai 15th, 2010, 9:07 pm

Tineti-va bine, bucatarul (de fapt spalatorul de vase :lol: ) care nu stie ca salpa e un "popular food fish" a descoperit si diferenta dintre "intelectual" si "inteligent" :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Deci cu Frunza , treaba ii simpla :lol: Omu se considera intelectual ! Si mai considera ca sa fi intelectual ii si o pozitie sociala , ca sa zic asa :lol: , poate chiar o meserie :lol:
Din pacate pt. el , intelectual nu-i sinonim cu inteligent , cu alte cuvinte poti fi intelectual si prost de bubuie in acelasi timp :lol:
O lasat sa se inteleaga ca ar mesteri voblere cu usurinta , o gramada intreaga de gadgeturi , adica un bibilos la o adica , care diferentiaza o saiba fata de o pioneza , rezulta insa ca ii singuru dintre cei de fata care o lansat intr-o miscare , pe linga naluca si firu aderent , si galetu de la un Certate :lol: . Is curios cat timp o umblat dupa aia cu un magnet lasat cu sfoara pe la pupa :lol: Ce fata o fi facut oare , cind o vazut ca-i pleca o parte din JDM in apa ( v-am spus ma ca Daiwa nu stie sa faca galeti , da sinteti necredinciosi ) .

Problema bietului ajutor de ajutor de bucatar SF e alta: si anume ca in Romania ultimilor ani ai lui Ceausescu era extrem de greu, ca sa nu spun imposibil, sa fii inteligent dar sa nu fii intelectual. :lol: Si asta pentru ca impuscatul avea obsesia cu studiile superioare pentru mase, asa ca oricine era capabil sa inteleaga (uneori chiar din cateva incercari :lol: ) ca 2+2 fac totusi 4 :lol: , ajungea sa detina o patalama. Puteai fi saracul saracilor, tot te trimiteau aia din uzina sa studiezi la seral, ca mai bifa secretarul de partid un succes pe linie de scolirea celor ce muncesc :lol: .

Asa ca, din pacate pentru ei, indivizi precum SF si dumitru-cinzeaca nu au scuza ca regimul burghezo-mosieresc :lol: le-a taiat accesul la educatie. Singura explicatie pentru faptul ca sunt niste loaze care abia au terminat (daca or fi terminat) un liceu, este mintea lor putina :lol: . Lucru vizibil de altfel si in comportamentul lor forumistic :lol: .

P.S. SF cred ca-i campionul prostiei abisale, a trecut de la injurat Gerula la sustinut Gerula si injurat radulescu&alois, dupa care a executat la loc comanda si acum este la injurat Gerula si pupat Alois la sfincterul cel slabit :o . Si, chiar daca public nu ar recunoaste niciodata, in forul sau interior e convins ca a avut dreptate de fiecare data :lol: .
Ataşamente
SF intelectual.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Mai 17th, 2010, 10:25 am

e clar ,sf are scoala cat am eu vacanta .repet ,nu poti cere unuia care isi da examenul cu ciorba de perisoare si sosul alb sa aiba maniere in text sau decenta in exprimare .
si cu semlecan e clar ,e un tamplar -sifonar ,face echipa cu sf si da raportul in stil paracios .(tamplar dupa propria declaratie , in ipoteza ca e personaj real ).tanda si cu manda .
toate aceste parade verbale ,gonflari de muschi faciali ,sunt expresia unui complex pur sexual .deficienta peniana erectila e in cele mai multe cazuri cauza acestui comportament dezechilibrat .
e ca in textul "am p__a mare" si frustratul , asteapta din forum-topic replica tovarasului de coplex: "da chiar o are" .
exista o solidaritate in suferinta si in plus exhibarea acestor coplexe face viata mai usor de suportat.
ce dracu' ,sunt oameni cred,nu ratoni !
hai ca i-am facut vizitatori si le-am dat un brat de fan la rumegat.
maxima zilei:cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia "
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 17th, 2010, 12:21 pm

Mai, nu incape nici 0.1% indoiala ca semlecangheorghe e pasivul Adelin Avram :lol: . Uita-te putin numai cum scrie rapitorii.info legat cu alte cuvinte si cu ghilimele :lol: :lol: :lol: , "semlecangheorghe" si "Adelin" sunt "singurii" :lol: care fac asta :lol: .

Cu alte cuvinte, ai nimerit-o bine cu complexul pur sexual, chiar daca din alta directie in cazul lui semlecangheorghe/Adelin Avram :lol: .

SF nu este nici macar bucatar, e ceva ajutor pe-acolo, spala vase samd. Chestia cu salpa a fost edificatoare, daca avea acces la literatura de specialitate nu dadea gherla asta :lol: .

Problema acestor oameni este, de fapt complexul cumplit al propriului statut social inferior. In prostia lor, ei se considera foarte inteligenti :lol: , si nu pricep in ruptul capului cum se face ca sunt nevoiti sa spele vase (SF), sa toarne betoane prin curti (pasivul Adelin Avram), sa stea in somaj pentru ca datul la strung nu se mai cauta (dumitru-cinzeaca) samd, cu toate ca, intamplator, au prins cam singura perioada din istoria Romaniei in care orice om cu un minim inelect putea face niste studii si, implicit, avea sansa de a-si fauri un statut social mai bun.

Practic, intre 1984 si 1989, Ceausescu inebunise complet si scotea absolventi de facutate pe banda rulanta, din invatamantul la zi, de la seral si de unde se mai nimerea :lol: . Oamenii care, in perioada asta, nu au facut studii superioare, nu au absolut nici o scuza. La fel si cei care au implinit 18 ani pana prin 93-94, pentru ca, pe urma, intr-adevar, efectele acestei tranzitii tampe au inceput sa impiedice un numar tot mai mare de tineri sa studieze.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Mai 17th, 2010, 1:13 pm

cred ca ar trebui ignorati total.indiferenta e cel mai bun in insecticid pt astfel de spete.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 17th, 2010, 1:41 pm

Sa stii ca multi oameni de bun-simt gandesc asa, dar este o politica total gresita. Libarcile astea nu depind de atentia oamenilor, ba chiar prospera si se inmultesc in lipsa ei. Daca ii lasi in legea lor, nu fac decat sa se sustina la infinit unul pe altul, in stilul pe care l-ai explicat mai devreme.

In schimb, fiind si prosti si lasi, se ascund imediat pe la colturi daca sunt luati la suturi, in forta, de cativa oameni cu o capacitate intelectuala net superioara. Fenomenul s-a reptat de cateva ori pe forumul lui rasulescu, cata vreme le dadeam doar eu peste bot faceau flood cu ineptiile lor si isi faceau singuri curaj. Cum apareau 2-3 insi care imi dadeau dreptate, se facea liniste in sala :lol: :lol: :lol: , libarcile se ascundeau prin cotloanele lor etc :lol: .

De fapt, asta este problema noastra ca natie: in toate domeniile, oamenii capabili de gandire coerenta se retrag scarbiti in fata unei avalanse de jiganii gen Boc, Vanghelie samd.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 18th, 2010, 12:25 pm

Dupa cum iti spuneam ieri: a fost destul sa le zici si tu vreo doua vorbe, si deja dinspre cloaca lui rasulescu se aude doar un mieunat stins :lol: . Ba chiar bietul SF a inceput sa-ti faca apeluri tip "lasa-ma sa te las" :lol: . Ajungeau inca vreo doi care sa le mai dea peste bot si deja libarcile ar fi disparut din peisaj, tupilate prin cine stie ce unghere :lol:.

Vorba aia, cand se umple bucataria de gandaci nu pleci tu din casa, ci le dai cu flit :lol: .

(acum iti dai seama ca o sa se chinuie pasivul Adelin Avram sa-i mai activeze nitel, ca postarea asta doare rau :lol: )
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 20th, 2011, 12:28 am

N-as fi vrut sa dezgrop topicul asta dar SF o cere cu disperare :lol: Necajit ca boala mintala a Adelinei a iesit la iveala, iar el e acum pe post de sluga nebunului, ma ataca cu niste aberatii cumplit de usor de ridiculizat:

SF scrie:1.pe linga faptu ca palmele lui sint mai mari decat la oricine , au si 25 cm , una , nu amindoua impreuna cum sugereaza boababu :lol: (de ce nu dai link la dicutie mincinosule , stii bine ca o cer demult , sa fie ca nu mai exista pe forumu unde nimic nu dispare :o )

Afirmatia o gasiti si in screenshot, sa nu editeze dupa ce si-o ia peste bot :lol:

SF, ca om care chiar ai petrecut ceva timp pe forumul asta, puteai sa stii ca de aici nu dispare nimic :lol: . Discutia respectiva e bine-mersi la Circul Globus, unde-i era locul :lol: O poti reciti aici, sa te convingi ca de cand te-ai intovarasit cu Adelina te-ai contaminat de boala ei (sper ca doar de aia mintala, nu si de SIDA :lol: )

crasma-pescarilor-f10/circul-globus-cui-nu-i-place-nu-intra-t39-s80.html

Am spus exact asa:

Gerula scrie:Daca imi asez pe masa mainile una langa alta, cu degetele stranse, nu raschirate ,si le masor, au 25 de centimetri.

Iti spun sincer ca imi pare rau sa vad in ce hal ai decazut.
Ataşamente
SF 1.JPG
Gerula
Site Admin

Re: Cand nebunia isi da mana cu prostia: cazul SF

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2011, 11:25 pm

Ce sufera SF, e de-a dreptul induiosator :lol: :lol: :lol:

Daca tot si-o cere, hai sa ne distram un pic. :lol:

In momentele sale de mania grandorii, SF sustine ca e bucatar, nu doar un simplu manuitor de mop :lol: Cu toate astea, cei care il cunosc de mai multa vreme stiu ca individul a purtat mai mereu un soi de barba :lol:

Credeti ca un om cu barba este lasat sa se apropie macar de bucatarie in orice restaurant care se respecta? :lol: :lol: :lol: (poate doar cu moaca infasurata intr-o perdea :lol: )

P.S. Cine credeti ca este cel mai fidel cititor al acestui forum? :lol: :lol: :lol: Ia uitati-va in attachment :D
Ataşamente
SF trafic.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2011, 11:42 pm

A, si daca vreti sa vedeti inteligenta lui SF in actiune, uitati-va la fotografia de mai jos :lol: :lol: :lol:

Desigur, el o sa spuna acum ca i-a rupt minciogul o balena, dar adevarul se citeste pe fata lui :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
simbolul inteligentei.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 11:20 am

Si inca una din aceeasi serie :lol: :lol: :lol:

Gerula scrie: Si cand ma gandesc ca pana si javruta de SF, alminteri un caracter jalnic, a avut barem bunul simt sa nu-si puna pe forumuri "pictorul" sau alte chestii de-astea :lol: , cu toate ca, spre deosebire de mitomanul "modigliani", el chiar picteaza (niste chestii care, ca sa fiu cinstit pana la capat, trebuie spus ca sunt macar corecte dpdv tehnic si in nici un caz ridicole).

SF scrie:ce-ar fi sa-ti dai tu un ban regulamentar pentru postare de info false , boababule. Pai nu mai pictez de la 13 ani , deci nu mai posta fals pe colo pe la tine si aplica regulamentu

A se observa ca subsemnatul n-a zis nici o clipa cand a pictat numitul SF tablourile cu pricina :lol: :lol: :lol: . Asta cu toate ca, daca imi aduc bine aminte, parca am discutat cu el subiectul asta si aici pe forum, si nu suflase un cuvintel ca s-ar fi oprit la 13 ani :lol: :lol: :lol: .

Dar na, prostul tot SF moare :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2011, 11:53 am

A, si inca o chestie: mai SF, ai stomacul tare de tot daca ai ajuns sa-ti dea ordine si tiganul Patraulea modigliani Indian Larry stanculescu :lol: :lol: :lol: .

Era deja destul de jenant pentru tine ca ai plecat de-aici si te-ai milogit pe langa homosexualul pasiv Adelina avram, doar ca sa fii primit in tabara eternilor perdanti :lol: . Acum, ca ai ajuns sa fii dus de tiganul asta ca ursul in lant, nici penibil nu se mai poate spune ca e, deja vocabularul limbii romane este depasit :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor