Campania anti-Basescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Campania anti-Basescu

Mesajde Gerula pe Septembrie 1st, 2009, 3:37 pm

Chiar sunt curios ce parere mai au si altii despre mega-campania anti-Basescu din mass media romaneasca. Eu unul am boala maxima pe matrozul chior, dar pur si simplu mi s-a luat sa vad pe sapte posturi TV emisiuni simultane de demascare a lui Basescu. Mai avea un haz cat erau numai aia de la Antena 3 (plus restul de ciraci ai lui Felix), dar acum, de cand Vantu a sarit si el in barca anti-matroz iar Patriciu a inceput sa tureze motoarele, parca nu se mai aude altceva.

Tot n-o sa votez cu chiorul nici daca ma pica cineva cu ceara, dar de cand il linsaza astia 24/24 parca nu-mi mai este chiar asa de antipatic.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Campania anti-Basescu

Mesajde mteodorescu pe Septembrie 1st, 2009, 4:34 pm

Sunt niste cretini.
Tampitii astia , il vor victimiza, pana vor stoarce lacrimi de la babele satului romanesc ..

Azi maine vei auzi prin popor ...expresia ' Saracu Base...ai vazut ce iau facut ticaloshii " ?
Exact asta ne mai lipsea...
Sa mai castige si capital de simpatie in mediul rural.
Multi au spus ca in mediu urban Base stie ca sta prost si de aia tot anul asta s-a perindat prin zone rurale , sa-l vada oamenii de la tara.
Pe la sambra oilor, chermeze , targuri de turism, etc.

Pe de alta parte ..
Ce parere ai despre V. Vasilescu ( fost con adj aeroport Otopeni),
Ai urmarit interventia lui de la Antena 3 ,in care a declarat ca l-a inregistrat pe Base , cand aceste era Mininstru , si cand el l-a informat ca " Tigareta 2 " era de fapt acoperirea pt traficul de arme spre Sudan ( zona cu embargou ) ?

Anul asta va fi sapt asta targul de turism rural la ALbac, unde se va tine si concursul de pescuit.
Cica vine Udrea....!!!
SA promoveze cu imaginea sa zona asta.
Sa vezi circoteca, locala.
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 1st, 2009, 4:36 pm

N-am urmarit, dar faptul ca Basescu a fost implicat in traficul de arme e de oarecare notorietate in unele cercuri. Din pacate insa, nu exista probe. (sunt convins ca nici inregistrarea aia nu exista, desi discutia probabil ca a avut loc).
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 1st, 2009, 5:36 pm

deja am o perioada destul de lunga in care nu ma mai uit la stiri la la circul si namolul din politica romaneasca.cand a candidat prima data l-am votat si acum imi dau seama ce greseala am facut.atunci nu am mai vrut sa vad pe iliescu si pe puii lui dar uite ca tot ei ne conduc.mi s-a aplecat complet de tara asta in care numai daca furi poti trai bine.daca stiam germana in 2-3 luni eram angajat in vest undeva numai sa mai schimb peisajul putin.de 6-7 ani tot sper ca se schimba ceva dar nu cred ca o sa vedem o schimbare in bine prea curand.cel putin eu mi-am pierdut speranta :?
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 1st, 2009, 5:52 pm

Dupa mine, in ziua de azi, cand nu mai ai de suportat dictatura comunista/frigul/cozile samd, emigrarea ar trebui sa fie o decizie 100% pragmatica, luata pe baza de job bun/salariu mare etc.

Revenind la Basescu, eu am fost plecat pe-afara o luna in ultimele 45 de zile, si de cand m-am intors vad ca are loc un linsaj mediatic de proportii incredibile. Pur si simplu ma crucesc vazand la ce s-a ajuns intr-un timp asa de scurt, pe mai toate posturile TV parca sunt discuri de-alea vechi, zgariate, care sar cand trece acul si zic doar "Basescu a facut, basescu a dres". Astia nu si-or da seama ca produc un efect invers celui scontat? Vorba aia, daca mi s-a luat mie, care nu suport ideea ca acest chior grobian si incompetent ne-a condus vreme de 5 ani...
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 1st, 2009, 8:56 pm

sper ca tremura bine baselu acolo la cotroceni.are el un beci complet acolo sa se dreaga.si acuma au pus tunurile si pe udrea.doamne ce m-as bucura sa ii vad colegi de celula.numai asa de fun ca de meritat sigur merita
Ps diferenta de salariu? cat castiga un rezident in ro si cat castiga in de?
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 2nd, 2009, 1:05 am

Asta e un calcul simplu dar gresit. Mai intra in ecuatie si costul vietii. Cu banii cu care in Romania o duci imparateste, in Germania doar ca nu mori de foame.

Sincer, mie dintre toti candidatii singurul cat de cat decent mi se pare Crin Antonescu, dar cred ca n-are nici o sansa. Parerea mea e ca lupta se va da intre Basescu, securist care a ocupat pe vremea lui nea Nicu postul de sef al agentiei Navrom din Anvers, si Oprescu, fiu de general de Securitate si nomenclaturist de Primaverii. Asta la 20 de ani de la asa-zisa Revolutie. Brucan a fost un bou, dar nu in sensul in care credeam noi atunci...
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 3rd, 2009, 6:09 pm

imnul actualei campanii electorale si al multora viitoare :evil:
Victor Socaciu - Mama lor de Hoti!
http://www.trilulilu.ro/mariol44/8466dbdb186fde
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde radu grigorascu pe Noiembrie 3rd, 2009, 8:19 pm

baieti, cu cine votati?
radu grigorascu
membru nou

Mesajde pupu pe Noiembrie 3rd, 2009, 9:01 pm

Cred, la fel ca Gerula ca Antonescu e cel mai decent .

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Jedi pe Noiembrie 4th, 2009, 3:44 am

chirurgu-i ticalos si el? Sau el n-ar fi dar are sleahta de banditi in trupa?
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 4th, 2009, 8:55 am

brucan nu a fost un bou ,era un criptocomunist umblat prin lume ,lucid ,cred ca era un bun chirurg politic .cand a spus ca avem de asteptat 20 de ani ,am zis ca are reavointa .altii au spus ca daca avem noroc ,ne scoatem in 50 de ani .
nu cred ca o sa ne scoatem vreodata,nu avem vointa ,morala,educatia necesara pentru a progresa la nivel national .ca sa produci o schimbare majora in social ,teoria masei critice se potriveste perfect ,ei bine romanii nu vor indeplini niciodata acesta conditie. ca sa nu mai vorbesc de oamenii care ii pierde acesta tara prin emigratie ;pleaca cei curajosi ,aventurieri ,oameni care gandesc liber ,care isi asuma riscul .raman conservatorii ,comozii,inadaptabilii .
daca voi merge la vot ,voi vota pe cel care cred ca e cel mai putin ticalos dintre toti ticalosii care candideaza .
ma intereseaza mai mult prognoza meteo decat politica mioritica .
fiecare are exact ceea ce merita !oare ma insel?
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 4th, 2009, 11:35 am

Asta cu Brucan a avut dreptate am zis-o si eu cand am aflat ca Sorin Oprescu e fiul generalului de securitate Oprescu :lol: http://optimvs.wordpress.com/2009/09/02 ... e-oprescu/

In rest, din perspectiva istorica, faci o eroare cand absolutizezi importanta "masei critice" (de fapt, asta e greseala tipica a isoritografiei comuniste, care tindea sa nege rolul individului si sa absolutizeze rolul masei, din motive lesne de inteles). De asemenea, ce spui tu despre emigratie era valabil pe vremea lui nea Nicu si la inceputul epocii Iliescu, cand intr-adevar plecand din tara iti asumai un mare risc, fie nu mai aveai cum sa te intorci, fie trebuia sa vinzi tot ca sa ai acolo cativa firfirei etc. Acum treaba s-a schimbat radical, iti cauti ceva de munca afara, gasesti relativ usor, de multe ori 100% legal, daca nu-ti convine ce gasesti acolo te poti oricand intoarce etc.

Problema adevarata a Romaniei este pierderea identitatii nationale, dupa anii aia de national-comunism salbatic al lui Ceausescu, in care invatai numai ce tari suntem noi romanii si ce misto e Romania, a urmat o reactie de respingere care a afectat grav societatea in ansamblul ei. Fara exagerare, in momentul de fata romanii sunt mai degraba o populatie decat un popor.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 4th, 2009, 12:54 pm

nu uita, ca suntem, cei peste 35 ani produsul erei comuniste,supranumit omul nou.oricat ar fi unii dintre noi imunizati la doctrina comunista ,la nivel latent,subliminal, reziduurile epocii de aur exista .
in concluzie am dreptate .popor inseamna constiinta,ideal ,factor empatic,personalitate,valoare intrinseca .
populatie insemna segregare ,miscare browniana ,legi de functionare de tip probabilistic .sa vina sociologul !
in concluzie ,tu ca ziarist ,ai gasit un roman, in politica ,capabil sa schimbe major in bine romania ?
eu vad politicianul din romania, ca un organism de tip virus .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 4th, 2009, 1:50 pm

Gresesti grav, si daca te gandesti nitel o sa-mi dai dreptate: politicianul roman nu a venit aici cu nava spatiala de pe Marte, el este un produs al acestei societati. Nu e nici mai bun, nici mai rau decat media romanilor care traiesc in aceasta tara. Ne place sau nu, dar cea mai mare parte a romanilor, odata ajunsi intr-o astfel de functie, ar face la fel. Iar cei care n-ar face nu au cum sa ajunga intr-o asemenea functie, din cauza mecanismului social tipic romanesc care l-a dus pe Eminescu la balamuc, pe Caragiale in exil etc etc .

Referitor la intrebarea pe care mi-ai pus-o, nu cred ca trebuie sa cautam un Mesia capabil sa faca schimbari majore batand din palme, ci sa ne straduim sa alegem mereu cea mai buna alternativa din ce ni se ofera. Progresele durabile sunt intotdeauna lente. Germania secolului al XVII-lea era un amalgam de statulete, camp de bataie in razboaiele dintre catolici si protestanti. Le-au trebuit 200 de ani ca sa devina o putere europeana de prim rang, si vorba aia, sunt nemti.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 4th, 2009, 6:23 pm

la fel gandesc si eu referitor la politicianul din romania .
germania secolului 17 a dat un matematician filozof , Leibniz ,care a spus ca traim in cea mai buna dintre lumile posibile .
japonia e un contraexemplu de dezvoltare durabila cu evolutie rapida .
nu vad unde gresesc grav.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 4th, 2009, 6:48 pm

Cand spui ca politicianul roman e ca un virus. Prin definitie, virusul este un inamic din afara. Politicianul roman e si el al nostru :lol: .

Dezvoltarea durabila a Japoniei in epoca moderna a inceput in 1868 (perioada Meiji), au avut si ei nevoie de 140 de ani ca sa ajunga unde sunt. Iar nemtii si japonezii sunt cele mai proaste exemple posibile daca vrei sa construiesti o predictie pentru Romania. Sunt doua popoare de oameni muncitori si seriosi, calitati care romanilor le cam lipsesc.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 4th, 2009, 7:57 pm

daca tot vreti sa vorbiti in termeni medicali atunci politicianul roman este un saprofit patogen :D daca vreti dau si explicatia
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 4th, 2009, 8:55 pm

Ala ar fi ceva in genul stafilococului aureus, dar si ala e strain de organism. Daca ar fi sa ramanem in domeniul medical, "tumoare maligna" ar fi termenul potrivit pentru actuala clasa politica.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 4th, 2009, 10:00 pm

cred ca as adauga si metastazata.si asta e chiar on topic :)
BygDaddy
hârşit în rele

Înapoi la Crasma pescarilor