buldo/fario/vijelie/serbanel/whatever show

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: buldo/fario/vijelie/serbanel/whatever show

Mesajde Tavi pe Noiembrie 6th, 2008, 2:57 pm

definitii rea credinta:
- dex on-line
rea-credinţă (scris şi reacredinţă) s.f. = atitudine incorectă, necinstită; perfidie. (Loc. adj. şi adv.) De rea-credinţă = incorect, necinstit, rău intenţionat. ♦ Care exprimă, care denotă răutate; care este contrar binelui
- drept civil:
Incorectitudine, atitudine a unei persoane care savarseste un fapt sau un act contrar legii sau celorlalte norme de convietuire sociala, pe deplin constienta de caracterul illicit al conduitei sale.
- drept penal
In dreptul penal, reaua-credinta desemneaza intentia, ca forma a vinovatiei, pentru savarsirea unor infractiuni

"Dispozitii legale, din diferite ramuri, sanctioneaza reaua-credinta."

Over and out
Tavi
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 3:01 pm

Da ma, exact la asta ma si refeream, la atitudine incorecta, sensul principal. Daca-ti spun "Tavi, in chestia asta ai o atitudine incorecta" inseamna ca fac atac la persoana??? :o
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ilie pe Noiembrie 6th, 2008, 3:08 pm

miky scrie:
si 1) :
faptul ca el spune ce spune, il face un braconier dovedit ? daca vrei sa stii,... si io intre ultima postare si asta de acuma, am omorat 3 oameni... pentru ca ti-o recunosc aici dovedeste ca-s criminal in serie ?
Fario braveaza in mod intentionat pentru a-i rascoli pe cei care se dau mai mult decat sunt,... adica atitudini de-astea civice de "puristi fanatici" in C&R, si de sportivi de monitor...
or fi si sfinti insa sunt destul de multi cei care in fata monitorului elibereaza tot si dau numa cu metode ultrasportive... si cand ii cauti pe apa nu-i recunosti pentru ca in jurul tau vezi numa d-aia care dau la orice si baga tot la plasa...
sunt convins ca cei care sunt cu adevarat sportivi si adepti ai C&R, de placere si nu de bravura.... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta

:think: Mhh,asta a fost,.. asa, un fel de pleosc jenant.Trist.
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 3:16 pm

Oameni buni, va dati seama cat de clar se adevereste proverbul ala cu nebunul care arunca piatra? :lol:

Hai sa ne calmam un pic, sa postez primul proiect de regulament, dupa care vom functiona pana votam eventualele modificari, si pe urma discutam subiectul Fario dupa litera legii. Asa n-o sa facem decat sa ne incaieram aiurea, din cauza ca fiecare intelege altfel libertatea de expresie. Hai sa vedem care e STANDARDUL COMUNITATII in acest domeniu.

Inchid temporar acest topic si va rog sa va postati pana diseara propunerile la topicul cu proiectul de regulament.
Gerula
Site Admin

Snur versus buldo

Mesajde buldo pe Noiembrie 6th, 2008, 6:09 pm

gerula, tu ai inceput off topic si eu ti-am raspuns. Scurt si la obiect. Ce demonstrezi prin faptul ca te bagi peste o discutie la subiect si la obiect . Arata-mi un post in care eu bateam campii in dorul lelii. Intotdeuna am fost interpelat si am raspuns in acelasi ton cu care am fost interpelat. Ori lojica ne joaca feste, ori se face ce ne taie capul pe acest forum si "prietenii " sunt aparati de primejdiosi dusmani imaginari. Si, dupa cum vad m-ai bagat in ceata asta de vampiri periculosi ce , insetati, sar la gatul nou-nascutzilor si purtatori de scutece alias "domnu".
Apropo de nume, m-am prezentat, ma chiama Alex, de la Alexandru Piciu, ce dreaq, verifica sa vezi ca nu is vijelie, am spus, locuiesc peste carpatzi. Sunt oltean frate!
In alta ordine, ca sa nu te iei din senin de mine, ce tre sa fac sa ma inscriu si eu un galeria pretenilor? Promit ca pot sa stau cuminte chiar si tovarash de banca a lui Ene ;)
buldo
membru nou

Re: Snur versus buldo

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 6th, 2008, 6:24 pm

Gerula scrie:Fario, posturile la obiect raman (vezi cel de mai sus) , cele offtopic zboara la Circ, iar de la un numar de offtopicuri incolo se va lua si ban. Asta ca sa nu te intrebi prea mult unde ti-a zburat atacul la Cristi Ene.

mesaju asta e in plus !

...........................................

@ buldo bine ai venit printre noi !

abia astept sa apara si Fario pt antecedentele caruia ai fost primit in pumni si raztihnit dupa cum zice un amic de al meu :D

serbanel si vijelie daca mai vin si facem un club mishto ! :D
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 6:27 pm

Avem regulament provizoriu viewtopic.php?f=12&t=118 , topicul este deschis.

Va atrag atentia ca din acest moment regulamentul se aplica.
Gerula
Site Admin

Mesajde empthy_cluster pe Noiembrie 6th, 2008, 7:59 pm

miky scrie:

.
sunt convins ca cei care sunt cu adevarat sportivi si adepti ai C&R, de placere si nu de bravura.... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta

salut te-ai gandit poate ca ce-i ce se `lauda` cu C&R si mai pun si filmuletze cu pesti eliberatzi vreau sa promoveze un curent, o alta mentalitate. :sad-roulette: :sad-roulette:
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 6th, 2008, 8:58 pm

Miky, forumul e public. Aici poate sa intre maine si un pusti de 16 ani care traieste pe marginea unui rausor de munte unde mai traiesc cativa pastravi. Si ce crezi c-o sa faca dupa ce citeste descrierile antuziaste ale lui "buldo"? O sa-si cumpere bete de fly? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde miky pe Noiembrie 7th, 2008, 1:29 am

cociubadalin scrie:...salut te-ai gandit poate ca ce-i ce se `lauda` cu C&R si mai pun si filmuletze cu pesti eliberatzi vreau sa promoveze un curent, o alta mentalitate. :sad-roulette: :sad-roulette:

m-am gandit ! numa' ca io zic ca tu nu prea ai dat atentie la ce-am zis io, desi sustin ca am fo' clar...
sustinerea C&R, prin filmulete si ma rog alte atitudini, in esenta sociale, pentru promovarea unei alte mentalitati, e laudabila...
chiar si lauda de sine a unuia care practica C&R nu e o treaba deranjanta, dimpotriva...
nasoale sunt fanatismul si virulenta cu care unii, impaunati mai mult sau mai putin justificat cu termenul C&R, condamna orice alta atitudine diferita a altor pescari...
nasol e ca exista unii, destui, care sunt mari exemple de etica si comportament in fata tastaturii, dar pe apa unde nu-i vede nimeni, se comporta total diferit... nu e cazul sa va simtiti vizati cei care va stiti ca nu va incadrati in aceasta categorie, ca nu va acuza nimeni la propriu, dar nici nu puteti nega ca exista si specimenul asta de oameni,... si din pacate astia sunt cei mai virulenti in discutii de genul asta...
bravura si intoleranta fata de cei care nu gusta inca placerile C&R, condamnarea acestora public, vehement, cu manie civica si avant revolutionar, uitand ca e in litera legii sa poata fi pastrati pestii, nu ajuta la promovarea unei noi mentalitati de genul C&R...
Revolta interioara, vizibila pentru toata lumea din care sa reiasa (prefer sa vorbesc la persoana intaia sa evit sa apara vreun frustrat care sa zica ca-l atac) ca eu am trecut pragul purificarii prin C&R, devenind superior celorlati, si ca e bine sa se stie si sa inteleaga asta cand cineva mi se adreseaza,... asta e naspa !
C&R se poate promova si cu decenta,... cu mai mult efect ! eu asta spuneam !
vizavi de Fario, va grabiti sa-l judecati in lipsa, catalogandu-l braconier, fara sa-l cunoasteti personal, nestiind nici macar daca el scrie aici pe forum si se identifica sau nu cu "buldo"...
dar odata ce voi practicati in vazul lumii C&R, sa se stie si sa se vada,... asta e o dovada sigura ca judecata voastra e dreapta si nu poate fi pusa la indoiala !
Fario s-a nascut vinovat pe forumul asta !... daca s-o fi nascut !!!
Gerula scrie:Miky, forumul e public. Aici poate sa intre maine si un pusti de 16 ani care traieste pe marginea unui rausor de munte unde mai traiesc cativa pastravi. Si ce crezi c-o sa faca dupa ce citeste descrierile antuziaste ale lui "buldo"? O sa-si cumpere bete de fly? :lol:

pustiul ala care ar intra pe forumul asta daca nu are de acasa disceramantul sa citesca pozitiile diferite si sa-si dea seama singur ce e bine si ce nu, din ce citeste, inseamna ca oricum e predispus de educatia lu' tat'su la a da cu rama si scorobete din start... la buldo, chiar daca nu e fly :D, se ajunge totusi mult mai tarziu si mai greu... pana acolo mai sunt multe de inteles...
miky
membru nou

Mesajde Jedi pe Noiembrie 7th, 2008, 4:04 am

Forumurile cu pescari de rapitori (imi place mie sa cred) s-au format cu indivizi care nu vad in pescuit o alternativa de hrana ieftina.Si au ales momelile artificiale,fiecare din motivele lui individuale.Cert e ca toti au facut un BIG STEP AHEAD.Iar daca aici nu se incearca educatie de pescar cu demnitate,atunci unde???. Daca pustiul de 16 ani in loc sa se lumineze pe forumurile astea,vede aceleasi lucruri ca la pradatorul needucat de tacsu,inseamna ca n-am facut nimic .Iar aparitia unui cretinoid ambulant ,care afirma ca pescuieste in prohibitie,fara permis,cu metode nelegale si pleaca acasa cu maximul de pesti pe care ii poate cara,asta poate fi caracterizata cu blindete ca indolenta si sfidare.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde ilie pe Noiembrie 7th, 2008, 5:12 am

M-ati prins :oops: recunosc,sunt fanatic si virulent impotriva braconajului de orice fel.Si chiar sunt mandru de asta :!:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 9:31 am

miky scrie:nasoale sunt fanatismul si virulenta cu care unii, impaunati mai mult sau mai putin justificat cu termenul C&R, condamna orice alta atitudine diferita a altor pescari...
nasol e ca exista unii, destui, care sunt mari exemple de etica si comportament in fata tastaturii, dar pe apa unde nu-i vede nimeni, se comporta total diferit... nu e cazul sa va simtiti vizati cei care va stiti ca nu va incadrati in aceasta categorie, ca nu va acuza nimeni la propriu, dar nici nu puteti nega ca exista si specimenul asta de oameni,... si din pacate astia sunt cei mai virulenti in discutii de genul asta...
bravura si intoleranta fata de cei care nu gusta inca placerile C&R, condamnarea acestora public, vehement, cu manie civica si avant revolutionar, uitand ca e in litera legii sa poata fi pastrati pestii, nu ajuta la promovarea unei noi mentalitati de genul C&R...
Revolta interioara, vizibila pentru toata lumea din care sa reiasa (prefer sa vorbesc la persoana intaia sa evit sa apara vreun frustrat care sa zica ca-l atac) ca eu am trecut pragul purificarii prin C&R, devenind superior celorlati, si ca e bine sa se stie si sa inteleaga asta cand cineva mi se adreseaza,... asta e naspa !
C&R se poate promova si cu decenta,... cu mai mult efect ! eu asta spuneam !

Miky, pana aici iti dau dreptate 101%, sunt chestii pe care le-am zis si eu, nu o data. Dar legatura lor cu fario/buldo este ca...?

miky scrie:vizavi de Fario, va grabiti sa-l judecati in lipsa, catalogandu-l braconier, fara sa-l cunoasteti personal, nestiind nici macar daca el scrie aici pe forum si se identifica sau nu cu "buldo"...
dar odata ce voi practicati in vazul lumii C&R, sa se stie si sa se vada,... asta e o dovada sigura ca judecata voastra e dreapta si nu poate fi pusa la indoiala !
Fario s-a nascut vinovat pe forumul asta !... daca s-o fi nascut !!!

Aici pui carul inaintea boilor. Fario a demonstrat deja ca a venit aici sa faca fix ce facea si dincolo. Daca, macar dupa topicul "il primim pe fario", se abtinea de la genul asta de provocari fatise/atacuri la persoana, puteam sa credem ca are de gand sa renunte la aceasta conduita. Dar asa, ne-a dat vreun motiv?
Gerula
Site Admin

Mesajde miky pe Noiembrie 8th, 2008, 11:27 am

Gerula scrie: Dar legatura lor cu fario/buldo este ca...?

legatura era aici:
miky scrie:...cei care sunt cu adevarat sportivi si adepti ai C&R, de placere si nu de bravura.... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta

in rest era doar un raspuns la intrebarea lui cociubadalin
Gerula scrie:Aici pui carul inaintea boilor. Fario a demonstrat deja ca a venit aici sa faca fix ce facea si dincolo...

io nu pun nici un car inainte... poate voi ! Fario ca sa demonstreze ceva ar fi trebuit mai intai sa intre pe forumul tau,...
ori,... deocamndata,... desi tu esti convins de contrariul, eu ... STIU !!!...ca nu e asa...
din pacate, nu i-ai starnit inca interesul cu siteul asta :D sau poate o fi inca ocupat omul cu altele,... cand o sa apara, o sa stii sigur,... trust me ! :lol:
miky
membru nou

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 8th, 2008, 2:02 pm

of !

ce bine ar fi daca mai lasam de la noi oleaca...

sa gresit din toate partile... si cre ca cel mai ipocrit sint fix io ! pe de o parte propun la proiectul de regulament libertatea cuvintului la maxim si pe de alta parte il critic pe boldo ca face la gramada fraieri pe aia de cumpara lansete costom... :oops:

kuintautti scrie:serios acu ... io propun libertatea cuvintului la maxim ! fiecare sa se exprime fix cum vrea fiindusi propriu moderator ! fiecare decide pt el insusi daca raspunde la provocari sau insulte !

propun sa se elimine cu desavirsire banarile , stergerea si modificarea postarilor

imi parere rau ! dar asta e ... ipocrit :(
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 8th, 2008, 3:01 pm

Frate, "a gresi este omeneste!......aici este loc pentru toata lumea.Primele 600 sunt ocupate de senatori si deputati,apoi pauza ........................................................fro, o mie cinzeci de mii si apoi, abia, noi .Asa ca :"TOLERANTA"!!!!!!!!!!!!!!!!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 8th, 2008, 3:03 pm

PS ...kuinauti ...........sunt de acord .Dar fara jigniri si injuraturi(unele grele ,vezi alte situri).
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2008, 3:26 pm

miky scrie:Fario ca sa demonstreze ceva ar fi trebuit mai intai sa intre pe forumul tau,...
ori,... deocamndata,... desi tu esti convins de contrariul, eu ... STIU !!!...ca nu e asa...
din pacate, nu i-ai starnit inca interesul cu siteul asta :D sau poate o fi inca ocupat omul cu altele,... cand o sa apara, o sa stii sigur,... trust me ! :lol:

Ma bucur ca tu STII :lol: , diferenta e ca eu am probe zdrobitoare :lol:. Fario a postat, cu nick-ul Fario nebunu. comentarii la articolele mele din Gandul. Acelasi IP a fost folosit aici de Buldo :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Noiembrie 8th, 2008, 9:25 pm

miky scrie:Fario braveaza in mod intentionat pentru a-i rascoli pe cei care se dau mai mult decat sunt,... adica atitudini de-astea civice de "puristi fanatici" in C&R, si de sportivi de monitor... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta

Miky , primele 30 de postari a lu Fario asta is haioase ( vorba despre postarile de pe site-u lui Radulescu) , insa restu is , din pacate , acelasi material , omu retraieste cu mult succes clasa a cincea , odata si inca odata ...si tot asa :D
Nu cred ca poti contesta faptu ca o facut pasiune pt. Gerula :lol: :lol: , vezi ca desi era deja banat Gerula si Arena in picaj , tot s-o gasit cineva sa sufle in scinteie , nimeni altu decit Fario , si cind o vazut ca nu-l baga nimeni in seama o venit aici :D :D Pai asa imi fac si io clone pe site-u lui Radulescu sa bag inverse , si nici macar nu l-am hulit cum o facut el cu Gerula , insa ... :oops:
Faptu ca o fost radiat , sau se propunea radierea lui , cind inca nu exista regulament nu prea tine , intre noi vorbind , avem prea multi ani de forumit , cred ca exista niste reguli nescrise dupa atitia ani , omu o venit aici sa caute scandal , la o adica daca voia Gerula balacareala putea sa-l tina , eventual sa-i limiteze miscarile :lol: , sa-l tina pe aici o vreme , da sa-l piste tot timpu . Nu-i mai bine , si mai cinstit ca ne-o salutat , chiar crezi ca ne-ar fi intretinut cu glume , tinind cont de pasiunea care o facut-o pt. adminu forumului asta ? Pt. ca io nu cred !
SF
hârşit în rele

Mesajde miky pe Noiembrie 9th, 2008, 1:29 am

Gerula scrie:... diferenta e ca eu am probe zdrobitoare :lol:. Fario a postat, cu nick-ul Fario nebunu. comentarii la articolele mele din Gandul. Acelasi IP a fost folosit aici de Buldo :lol:.

in ciuda "probelor zdrobitoare", pentru a elimina orice speculatii, tin sa va spun ca:
ii cunosc personal si pe Buldo si pe Fario, si nu sunt una si aceeasi persoana ... singura asemanare dintre ei este ca sunt de acelasi sex :lol:
se prea poate ca Fario sa fi facut o fixatie pe celalalt forum pentru Gerula, nu sunt io aici in situatia sa-i iau apararea... daca ar considera de cuviinta ar trebui sa o faca el singur,... poate ca nu considera necesar si de aia nu intra, nu stiu... ce stiu insa e ca si Gerula si chiar si altii ati facut o fixatie pe Fario si de aceea va repeziti acum sa-l acuzati pe el, pentru comportamentul altuia... ma rog, asta in fond e problema lui Fario si a lui Gerula, io nu o mai comentez, ca nu e treaba mea...
l-as invita totusi pe Gerula la o mica fandare logica, daca nu ma crede oricum pe cuvant:
Daca Fario a avut curajul sa posteze comentarii la articolele din Gandul, semnandu-se cu nickul sau cu care stie ca-i provoaca frisoane lui Gerula, de ce s-ar fi temut sa apara si aici in toata splendoarea nickului sau cu care si-a castigat atata renume ? de ce ar avea nevoie sa inventeze altul si sa se straduie sa creeze acelasi personaj, starnind aceleasi frisoane ?
spune ca a fost folosit acelasi IP... io nu ma pricep la astea cu IPul, dar imi aduc aminte ca parca tot Gerula in urma cu ceva zile a afirmat ca pe Buldo nu-l poate depista ca se ascunde dupa un IP pe Zapp... deci inteleg ca e un IP necunoscut...
deduc de aici ca daca cumva si Fario in Gandul o fi postat de pe Zapp, inseamna ca singura coincidenta intre cele doua IPuri e ca sunt necunoscute... nu e cam putin pentru a afirma ca sunt identice ?
in final, nu intentionez sa-i sustin io cauza lui Fario,... daca vrea, sa vina aici si sa o faca singur, e treaba lui...
io facusem remarcile vizavi de tratamentul incorect la care consider ca a fost supus Fario, fiind judecat in primul rand pentru vinovatiile acumulate in alta parte, nu aici, si prin prisma intentiilor democratice declarate ale forumului de la infiintarea sa...
din pacate "precedentul" a fost creat mult prea devreme ! ... e parerea mea, mi-o mentin, si nu cred ca are rost sa o lungim la nesfarsit pe subiectul asta...
daca tineti mortis sa-l incriminati incontinuare pe Fario, pentru faptele lui Buldo, sunteti liberi,...
miky
membru nou

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Crasma pescarilor