miky scrie:
si 1) :
faptul ca el spune ce spune, il face un braconier dovedit ? daca vrei sa stii,... si io intre ultima postare si asta de acuma, am omorat 3 oameni... pentru ca ti-o recunosc aici dovedeste ca-s criminal in serie ?
Fario braveaza in mod intentionat pentru a-i rascoli pe cei care se dau mai mult decat sunt,... adica atitudini de-astea civice de "puristi fanatici" in C&R, si de sportivi de monitor...
or fi si sfinti insa sunt destul de multi cei care in fata monitorului elibereaza tot si dau numa cu metode ultrasportive... si cand ii cauti pe apa nu-i recunosti pentru ca in jurul tau vezi numa d-aia care dau la orice si baga tot la plasa...
sunt convins ca cei care sunt cu adevarat sportivi si adepti ai C&R, de placere si nu de bravura.... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta
Mhh,asta a fost,.. asa, un fel de pleosc jenant.Trist.Gerula scrie:Fario, posturile la obiect raman (vezi cel de mai sus) , cele offtopic zboara la Circ, iar de la un numar de offtopicuri incolo se va lua si ban. Asta ca sa nu te intrebi prea mult unde ti-a zburat atacul la Cristi Ene.
miky scrie:
.
sunt convins ca cei care sunt cu adevarat sportivi si adepti ai C&R, de placere si nu de bravura.... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta

cociubadalin scrie:...salut te-ai gandit poate ca ce-i ce se `lauda` cu C&R si mai pun si filmuletze cu pesti eliberatzi vreau sa promoveze un curent, o alta mentalitate.![]()
Gerula scrie:Miky, forumul e public. Aici poate sa intre maine si un pusti de 16 ani care traieste pe marginea unui rausor de munte unde mai traiesc cativa pastravi. Si ce crezi c-o sa faca dupa ce citeste descrierile antuziaste ale lui "buldo"? O sa-si cumpere bete de fly?
miky scrie:nasoale sunt fanatismul si virulenta cu care unii, impaunati mai mult sau mai putin justificat cu termenul C&R, condamna orice alta atitudine diferita a altor pescari...
nasol e ca exista unii, destui, care sunt mari exemple de etica si comportament in fata tastaturii, dar pe apa unde nu-i vede nimeni, se comporta total diferit... nu e cazul sa va simtiti vizati cei care va stiti ca nu va incadrati in aceasta categorie, ca nu va acuza nimeni la propriu, dar nici nu puteti nega ca exista si specimenul asta de oameni,... si din pacate astia sunt cei mai virulenti in discutii de genul asta...
bravura si intoleranta fata de cei care nu gusta inca placerile C&R, condamnarea acestora public, vehement, cu manie civica si avant revolutionar, uitand ca e in litera legii sa poata fi pastrati pestii, nu ajuta la promovarea unei noi mentalitati de genul C&R...
Revolta interioara, vizibila pentru toata lumea din care sa reiasa (prefer sa vorbesc la persoana intaia sa evit sa apara vreun frustrat care sa zica ca-l atac) ca eu am trecut pragul purificarii prin C&R, devenind superior celorlati, si ca e bine sa se stie si sa inteleaga asta cand cineva mi se adreseaza,... asta e naspa !
C&R se poate promova si cu decenta,... cu mai mult efect ! eu asta spuneam !
miky scrie:vizavi de Fario, va grabiti sa-l judecati in lipsa, catalogandu-l braconier, fara sa-l cunoasteti personal, nestiind nici macar daca el scrie aici pe forum si se identifica sau nu cu "buldo"...
dar odata ce voi practicati in vazul lumii C&R, sa se stie si sa se vada,... asta e o dovada sigura ca judecata voastra e dreapta si nu poate fi pusa la indoiala !
Fario s-a nascut vinovat pe forumul asta !... daca s-o fi nascut !!!
Gerula scrie: Dar legatura lor cu fario/buldo este ca...?
miky scrie:...cei care sunt cu adevarat sportivi si adepti ai C&R, de placere si nu de bravura.... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta
Gerula scrie:Aici pui carul inaintea boilor. Fario a demonstrat deja ca a venit aici sa faca fix ce facea si dincolo...
kuintautti scrie:serios acu ... io propun libertatea cuvintului la maxim ! fiecare sa se exprime fix cum vrea fiindusi propriu moderator ! fiecare decide pt el insusi daca raspunde la provocari sau insulte !
propun sa se elimine cu desavirsire banarile , stergerea si modificarea postarilor
miky scrie:Fario ca sa demonstreze ceva ar fi trebuit mai intai sa intre pe forumul tau,...
ori,... deocamndata,... desi tu esti convins de contrariul, eu ... STIU !!!...ca nu e asa...
din pacate, nu i-ai starnit inca interesul cu siteul astasau poate o fi inca ocupat omul cu altele,... cand o sa apara, o sa stii sigur,... trust me !
miky scrie:Fario braveaza in mod intentionat pentru a-i rascoli pe cei care se dau mai mult decat sunt,... adica atitudini de-astea civice de "puristi fanatici" in C&R, si de sportivi de monitor... nu au de ce se ofensa la vorbele lui fario, si il inteleg exact ce fel de hram poarta
Gerula scrie:... diferenta e ca eu am probe zdrobitoare. Fario a postat, cu nick-ul Fario nebunu. comentarii la articolele mele din Gandul. Acelasi IP a fost folosit aici de Buldo
.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator