Din pacate ptr mine si pentru ceilati 300 de utilizatori de internet din cadrul firmei in care lucrez ni sa taiat portia de net la o jumatate de ora pe zi vezi domle stam prea mult pe cancan si libertatea ... in consecinta sunt nevoit sa incerc un blackberry .. ce fac ? il iau ? cine are ? daca are ...cum mere ? merita ? samd ... Multumesc anticipat
Nu stiu ce e Blackberry insa poti utiliza pagewash.com sau freeproxiserver.com. Dupa ce intri acolo te duci peste tot.
Problema este faptul ca nu mai esti recunoscut de site-uri si devine totul foarte lent. Eu asta fac (mai am si alte scamatorii dar nu spun) cand vreau sa merg "incognito" pe site-uri pe care care nu-mi plac anumite chestii.
Dupa un mic search am vazut ca Blackberry e un fel de telefon. La astea nu stiu insa daca va lasa totusi posibilitatea sa mergeti pe unele site -uri atunci alege solutia mea care merge bine si e verificata.
Are tastatura prea mica pentru a fi viabil la scris pe forumuri
In situatia ta cred ca se impune un Nokia E90. Are si UMTS/HSDPA si GPS.
Eventual, daca nu vrei sa dai prea multi bani, un 9300i la mana a doua, dar trebuie sa ai grija sa nu fie prea muncit . Vezi ca-i important i-ul ala din coada, inseamna ca are wireless.