Blackberry

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Blackberry

Mesajde pr3dat3k pe Septembrie 17th, 2009, 5:29 pm

Din pacate ptr mine si pentru ceilati 300 de utilizatori de internet din cadrul firmei in care lucrez ni sa taiat portia de net la o jumatate de ora pe zi :lol: :lol: :lol: vezi domle stam prea mult pe cancan si libertatea ... in consecinta sunt nevoit sa incerc un blackberry .. ce fac ? il iau ? cine are ? daca are ...cum mere ? merita ? samd ... Multumesc anticipat

Sau alte solutii ....
pr3dat3k
trecut prin multe

Re: Blackberry

Mesajde tudor pe Septembrie 17th, 2009, 8:59 pm

Nu stiu ce e Blackberry insa poti utiliza pagewash.com sau freeproxiserver.com. Dupa ce intri acolo te duci peste tot. :D

Problema este faptul ca nu mai esti recunoscut de site-uri si devine totul foarte lent.
Eu asta fac (mai am si alte scamatorii dar nu spun) cand vreau sa merg "incognito" pe site-uri pe care care nu-mi plac anumite chestii. :twisted:
tudor
hârşit în rele

Mesajde tudor pe Septembrie 17th, 2009, 9:11 pm

Dupa un mic search am vazut ca Blackberry e un fel de telefon. La astea nu stiu insa daca va lasa totusi posibilitatea sa mergeti pe unele site -uri atunci alege solutia mea care merge bine si e verificata.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 17th, 2009, 11:23 pm

Are tastatura prea mica pentru a fi viabil la scris pe forumuri :D

In situatia ta cred ca se impune un Nokia E90. Are si UMTS/HSDPA si GPS.

Eventual, daca nu vrei sa dai prea multi bani, un 9300i la mana a doua, dar trebuie sa ai grija sa nu fie prea muncit :lol: . Vezi ca-i important i-ul ala din coada, inseamna ca are wireless.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde pr3dat3k pe Septembrie 18th, 2009, 12:14 pm

tudor scrie:Nu stiu ce e Blackberry insa poti utiliza pagewash.com sau freeproxiserver.com. Dupa ce intri acolo te duci peste tot

Problema este ca eu lucrez la un terminal ... programele sunt instalate in server .... de acolo mi se taie tot ...

M am mai uitat si eu ce zic alti de blackberry ... m am linistit .. :lol: :lol:

Am sa imi cumpat un laptop ... si un abonament mobil de la romtelecom ... si gata ..

Cred .... :lol:
pr3dat3k
trecut prin multe

Înapoi la Crasma pescarilor