Basescu unificatorul?

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Basescu unificatorul?

Mesajde Gerula pe Ianuarie 27th, 2010, 10:13 pm

Avand in vedere entuziasmul creat de vizita lui Basescu la Chisinau, poate ar trebui si chiorul asta betiv si abuziv sa faca in sfarsit ceva pentru tara: sa ceara cetatenia moldoveneasca, sa candideze, sa se aleaga presedinte (acolo e ales de Parlament, mai greu, dar na, daca iese lumea in strada) si sa devina noul Cuza :D .

Vreti unire cu Moldova? :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Basescu unificatorul?

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 27th, 2010, 10:18 pm

cu Basarabia!
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2010, 12:32 am

Basarabia e denumirea data de rusi teritoriului moldovenesc dintre Prut si Nistru in 1812...
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 28th, 2010, 1:58 am

pai da si teoretic din republica moldova face parte si transnistria chiar daca au granita intre ei.acuma nu mai stiu statutul juridic dar asa cred ca este.si noi pe aia nu o vrem.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2010, 2:17 am

Care noi? :roll: :lol:

La o adica, Transnistria aia ar putea face obiectul unui interesant schimb de teritoriu cu Ucraina, pentru recuperarea bucatii de Bucovina pe care ne-a furat-o Stalin.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 28th, 2010, 12:47 pm

inainte de a visa la uniri cercetati putin problemele pe care le-a avut si le mai are inca marele RFG dupa ce a alipit germania comunista ... si aia aveau ceva forta financiara.
Eu nu vreau unire cu Moldova ...
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 28th, 2010, 12:49 pm

Gerula cand vorbesti asa:
Avand in vedere entuziasmul creat de vizita lui Basescu la Chisinau, poate ar trebui si chiorul asta betiv si abuziv
jignesti vreo 5 milioane de romani ... asa ca un pic mai mare atentie la limbaj nu strica ...
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 28th, 2010, 1:30 pm

cand ma refer la noi ma refer la cei care doresc aceasta unire.cine vrea sa faca parte din acest noi e binevenit.nu ma refeream la toti romanii in nici un caz.si da asa este germania a avut bele mari dupa unificare dar mai mari belele a avut dupa introducerea monedei unice si exedul imigrantilor.si dupa unificare in special est germanii au avut de suferit(mai mult decat vestul)
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 28th, 2010, 2:27 pm

basescu o bate in limba cu unirea ca sa prinda o jumate de pagina intr-o carte de istorie. istoricii, care sunt niste pupincuristi dedicati de vreo 3000 de ani ii dau tarcoale,poate se scot cu cronica .
romania e prost guvernata asa cum e ,daca o supradimensionezi o sa fie jale.
rusii abia asteapta sa ne taie gazul iarna pe nv.

Gerula,daca iesea geona ,cum il alintai? intelectualul clarvazator ? paiata raraita?
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2010, 2:58 pm

Taicanoe, de ce sa-i jignesc? Nu e betiv? Nu e chior?

De cand adevar=jignire? Voi aia 5 milioane (eu zic ca mai putini :lol: ) v-ati asumat defectele lui Basescu in momentul in care l-ati votat. Faptul ca l-ati votat nu inseamna ca a incetat sa mai fie betiv, hot, curvar sau chior.

adrian frunza scrie:basescu o bate in limba cu unirea ca sa prinda o jumate de pagina intr-o carte de istorie. istoricii, care sunt niste pupincuristi dedicati de vreo 3000 de ani ii dau tarcoale,poate se scot cu cronica .
romania e prost guvernata asa cum e ,daca o supradimensionezi o sa fie jale.
rusii abia asteapta sa ne taie gazul iarna pe nv.

Gerula,daca iesea geona ,cum il alintai? intelectualul clarvazator ? paiata raraita?

Ne place sau nu, dar daca-i iese schema cu Moldova, intra in cartea de istorie cu acte in regula. Macar sa faca unirea, s-ar chema ca a facut si el un lucru bun pe lumea asta.

Apropo de ce zice taicanoe: e clar ca dpdv economic costurile unirii cu Moldova ar fi uriase. Dar ar creste semnificativ si ponderea Romaniei in UE, implicit fondurile structurale care pot fi accesate etc. Nu-i o afacere deloc proasta, pe termen mediu.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 29th, 2010, 10:05 am

care fonduri structurale ? alea la care cotizam 3,5 miliarde si accesam 1,3? in rom fondurile structurale sunt o mare goanga ,de fapt romania e o mare goanga .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 29th, 2010, 10:24 am

Nu cred ca-i vina alora de la UE ca dobitocii din guvern nu sunt in stare sa prezinte proiecte :lol: .

Dar oricum, lucrurile nu stau cum scriu aia prin ZF :lol: http://eufinantare.info/stiri/mfp-roman ... e-lei.html

Chestia e ca mai sunt de pus la socoteala tot felul de credite nerambursabile, fondurile care pot fi accesate de intreprinzatorii privati etc etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Ianuarie 29th, 2010, 1:28 pm

acei privati care daca fac un proiect trebuie sa cotizeze cu procente din suma pe care urmeaza sa o incaseze.deci cine mai e tampit sa faca munca in folosul comunitatii.mai bine sta draku acasa cuminte si traieste acolo cum poate in loc sa riste o investitie care sa il lase in ruine.cunosc persoane care au mers cu proiecte la bucuresti si la care li s-a cerut pe fata 10% din suma care urma incasata.daca ai bani de la inceput atunci iti permiti dar daca trebuie sa ii dai din ce primesti cum draku mai justifici dupa aia cei 10%? multi au luat imprumuturi in banca pt acele sume si foarte multi au regretat.cine are bani de la inceput fara sa mai aiba nevoie de ajutor ala face si mai multi bani.in romania daca vrei sa faci ceva de la primul ghiseu unde mergi ti se pune bocancul in gura.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 29th, 2010, 1:49 pm

ai dreptate !!!!!!!!!!
stiu un jmecher traseist politic ,care prima data a dat o teapa enorma (cec fara acoperire );a intrat sub aripa lui stolo si a scapat .dupa aia si-a gasit un loc de director caldut intr-o chestie care a inghitit fonduri europene dar nu produce nimic, decat impresii . acum e inca in functie dar grosul malaiului vine din consultanta fonduri europene +spaga de rigoare .
tipul e un zero intelectual ,nu a fost in stare sa termine o politehnica modesta ,nu are charisma ,nu are decat un pupincurism exacerbat si o viclenie de parvenit .unii ar numi asta inteligenta sociala ,eu o numesc prostitutie
pseudointelectuala .ideea e ca in 15 ani, a reusit sa produca o casa tip muzeu si o burta porcina .in romania de azi e si asta un target . am uitat, are si un mba pe care a dat o caruta de bani dar vorbeste engleza la nivel de pestera .
daca stranuta stolo ,tipul face pneumonie acuta . astfel de figuri sunt in sute de exemplare si sunt modele de succes social .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 29th, 2010, 4:34 pm

Taicanoe, de ce sa-i jignesc? Nu e betiv? Nu e chior?
De cate ori ai baut tu personal cu el sau de cate ori l-au vazut ochisorii proprii si personali beat ?
Si a face misto de un defect fizic (chior) chiar e dovada de marlanie ca sa nu zic lipsa de caracter.

fonduri accesate de intreprinzatori privati ? acum chiar ma faci sa rad ... te-ai informat vreodata cat e "parandaratu' " pentru a ajunge la astfel de fonduri ? La astea au acces tot "baietii destepti" si camarila.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 29th, 2010, 4:50 pm

taicanoe scrie: De cate ori ai baut tu personal cu el sau de cate ori l-au vazut ochisorii proprii si personali beat ?

De doua ori. Odata am baut cu el in 1999, cand am fost in strainatate cu o delegatie mai mare (duce mult doar in sensul ca baga oricat si nu cade sub masa, dar se inroseste imediat si incepe sa rada ca prostul si daca-i arati degetul, ma rog, exagerez putin dar se intelege ideea). Odata l-am vazut beat manga in exercitiul functiunii de primar. Am avut un coleg care a lucrat o vreme in primarie, si mi-a spus ca, spre sfarsitul mandatului, incepea ziua cu o sticla de whisky.

Spre deosebire de tine, eu chiar stiu ce vorbesc pe subiectul asta, am avut de-a lungul ultimilor 12 ani un numar destul de insemnat de intalniri cu acest personaj.

taicanoe scrie:Si a face misto de un defect fizic (chior) chiar e dovada de marlanie ca sa nu zic lipsa de caracter.

"Domnul tarii trebuie sa fie intreg la trup si la minte". Asta e datina romaneasca. Exceptiile se numara pe degetele de la o mana, si au intrat in istorie cu porecla data de defectul fizic. (Petru Schiopul, Bogdan cel Orb samd) . Avand in vedere ca folosesc un limbaj civilizat, ar trebui sa te gandesti mai mult inainte sa formulezi asemenea acuzatii, eventual sa ceri clarificari.

taicanoe scrie:fonduri accesate de intreprinzatori privati ? acum chiar ma faci sa rad ... te-ai informat vreodata cat e "parandaratu' " pentru a ajunge la astfel de fonduri ? La astea au acces tot "baietii destepti" si camarila.

Cred ca n-ai inteles ce vroiam sa spun. Evident ca nu oricine are acces la fondurile astea (de-aia ai intrat in PD-L? :lol: ) Ideea era ca, prin unirea cu Moldova, ar creste volumul acestor fonduri. Si, pana la urma, important e ca banii astia ajung in tara, nu faptul ca ajung la Gheorghe pedelistul in loc de Costica pesedistul. In marea schema a lucrurilor, astea sunt detalii mai putin semnificative.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2010, 1:16 pm

Si, intr-o nota de larga respiratie democratica, va prezint ultima isprava a familiei Basescu: fratiorul Mircea tocmai a botezat-o pe nepotica celebrului interlop Bercea Mondialu' :lol: :lol: :lol: . Cum sa va zic ca sa intelegeti tot, pe mama fetei o cheama in buletin Formatia si are 17 ani :roll: .

A, si sa nu credeti ca locuiesc cumva gard in gard cu nasu, si a fost o faza de-aia din seria "hai ma ca oameni suntem". Nu, convoiul de garoi a venit cu masinile de la 400 de kilometri de Constanta :lol: .

Taicanoe, pe fratele astuia l-ai votat tu...
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Februarie 1st, 2010, 4:23 pm

ce are sula cu prefectura ? adica raspunde prezidentu de prostiile facute de al sau frate ? ... sau vor fi pedepsiti toti urmasi basescieni pana la a saptea generatie ?
inca mai sper ca nu asa gandesti ... ca asta a fost un fel de glumita ...

PS
Nu sunt inregimentat in niciun partid
- da, l-am votat pe Traian Basescu si nu ma intereseaza nici cati frati are, nici cate surori, nici cati copii.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2010, 4:27 pm

Hai mai ce naibii ca te stiu om serios. E FRATELE LUI, nu nepot de-a saptea spita, nu soacra aia care i se imputa lui Geoana etc etc :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 10:45 am

Usor-usor, lucrurile incep sa se miste :D

http://www.antena3.ro/stiri/moldova/gra ... 91937.html

Daca a inceput presa rusa sa faca gat, e clar ca se intampla ceva :D.
http://www.antena3.ro/stiri/moldova/pre ... 92033.html

Sa fie oare de la flacara violet? :lol: :lol: :lol: Cum a pus-o chiombea pe stema, cum incepe sa creasca tara :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor