@ nea jan &co.............."CALITATE UMANA".........fara sa fac "valuri"(as putea face mai ceva ca "lido"...atunci!!!!!????
Cum vi se pare ...."DE ACOLO"..............astazi in RO....................stiti bine ca :TOTI..AVEM BUBE..............in cap ,in aiurea ............vi se pare "normal"!!!!???
Discutam de o:"stare de normalitate"....este "free"!??????ce spuneti,voi"poporul"!!??
Puneti va in pielea soacrei mele!!!!!!!!!!!??????????....fara NOI.........in 2 luni era la :"GARA"(de locul de veci ...moca era in ....com,,,,magheresti...gorj/sat sacelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
asa ca ne ati spus (pe sait si aiuea ce si cum....pensie alea, alea.....taxe si.....)..UITATI,!? UNDE VA TI EXPRIMAT OPTIUNEA................de vot!!!!
_medicamente..........340...ron
-diverse...(erau mai multe dar!?)...90 ron
-medicii(erau 2 acum cu virsta 3) +100-150 ron
_are 76 de ani si a fost :"coafeza"....."long castle"....vin spumos,s au de i.a.s................de, a fost "cotizanta"(unt la sticla,ciocolata la "calup"...alea,alea)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-una peste alta....pensia ....ASTAZI ESTE, 608 ron(nu mai pun intretinere alea, alea)
FRATILOR DE PESTE PRUT(la est s au la vest)....cum vi se pare de acolo!!!!???(dupa tisa sunt doar 11000km).nu mult!?
ps...nu va suparati,asta sunt eu am 60 de ani....si chiar cu ea(soacramea)...vreau sa vin la VOI!.ce spuneti!?..poate votez peste.......enspe ani...ca voi!?