Basescu i-a dat un pumn in gura unui copil!!!

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Basescu i-a dat un pumn in gura unui copil!!!

Mesajde Gerula pe Noiembrie 26th, 2009, 10:11 pm

http://www.gardianul.ro/Imagini-SOC-din ... 49689.html

Incredibila faza, sper ca toti cei care aveau de gand sa-l voteze sa se mai gandeasca nitel.
Nu discut ce fel de oameni sunt aia care au tinut inregistrarea la dospit 5 ani ca sa i-o vanda acum lui Patriciu, ca nu ei candideaza la functia suprema in stat pentru al doilea mandat...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Basescu i-a dat un pumn in gura unui copil!!!

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 26th, 2009, 11:54 pm

sincer nu stiu ce efect o sa aiba acest filmulet asupra oricarui dintre candidati!
cred ca daca ar fi sa votez pe cineva parca pe baselu ca pe mine ma sperie tare rau comunistii care nu au mai avut ciolanu la botic.dar nici cu baselul nu ma plang.asa ca o sa fie simplu.daca reusesc sa ajung la vot o sa pun stampila exact intre ei sa nu cumva sa se supere cineva pe mine :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2009, 12:01 am

Mai, serios acum, comunisti sau necomunisti, nu pot totusi vota un pitecantrop care da cu pumnu-n gura unui copil handicapat. Macar Geoana se comporta omeneste.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 27th, 2009, 2:12 am

daca te face sa te simti mai bine o sa apropii stampila de geoana :evil:
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2009, 10:21 am

Uite, sa-ti dau un argument ca s-o pui pe Geoana :D

Urmareste cum a incercat basescu sa justifice incidentul http://www.videonews.ro/action/viewvide ... a-injurat/

Deci pe el, daca-l injura un copil, jap cu pumnu-n gura. Serios acum, nu mor de dragul lui Geoana, iar a lui Bombo&Co nici atat. Dar nici sa ma reprezinte un pitecantrop mardeias in lume nu pot accepta. Macar naibii, Geoana arata si se comporta ca un om.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2009, 1:42 pm

Pentru cei din afara Ronaniei, care nu pot vedea primul clip http://www.youtube.com/watch?v=VhRMNM2TaqM
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 27th, 2009, 2:52 pm

argumente ra fi pro si contra ambilor candidati!
cum am mai zis pe mine ma sperie tare rau faptul ca psd-ul nu a mai fost la putere de multi ani.vezi baronii locali care in timp s-au cam curatat.de fapt si intrarea la putere alaturi de pdl a aratat ca o miscare disperata de a mai musca ceva de pe acel os care contine tot mai putina carne.ei sunt acum disperati de au facut si pactul cu liberalii.degeaba zic ei ca vor sa il dea jos pe basescu.cred ca mai mult vor sa intre ei la putere.si sa fim seriosi, geoana nu arata ca omu cu caracter destul de puternic incat sa ii tina in lesa pe toti depravatii din partid(si stim ca sunt destul de multi).
de fapt toti sunt o apa si un pamant.parerea expusa mai sunt nu reprezinta neaparat un punct de vedere pro baselul dar in turul 2 chiar nu vad cu cine as putea vota.un betivan sau o papuse trasa de sfori.cred ca cea mai buna solutie ar fi sa dau cu banu :lol:
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 27th, 2009, 5:12 pm

Sa stii ca toate astea erau destul de valabile (cu mici amendamente) pana la faza cu copilul, si mai ales pana la justificarile de pitecantrop balbaite de Basescu la Realitatea. Adica na, una e sa ai o parere proasta despre PSD si sa votezi alternativa, si alta-i sa pui stampila pe un primitiv de-asta care le trage copiilor pumni in gura.

Inca o chestie, nu stiu daca voi aveati de unde sa stiti treaba asta: ziaristul pe care l-a facut Basescu gaozar e unu' Zara, un pispirica de 40 de kile si cocosat rau pe deasupra (la nivel de handicap fizic sever). Adica nu va imaginati ca l-a facut gaozar pe unu' cat mine, nu, tot pe cel mai pispiriu din sala...
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Noiembrie 27th, 2009, 8:27 pm

Domnilor la Geoana macar putem sa tragem speranta , la Basescu stim deja ce ii poate pielea.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 27th, 2009, 9:33 pm

sau poate baselu adopta tactica "eram sub influenta bauturilor alcoolice" :twisted:
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2009, 12:48 am

Asta ar fi in stare :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Noiembrie 28th, 2009, 10:08 pm

Fratilor,lasati-o mai moale cu adunatura voastra de cacanari din psd,nici actualul nu-mi e pe plac,dar,decat geoana...
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2009, 11:31 pm

Zau ca Geoana nu si-a facut clipuri de-astea de promovare http://optimvs.wordpress.com/2009/11/28 ... i-basescu/

Nu e adunatura noastra, ca nu cred sa fie vreun pesedist aici. Dar pur si simplu multi ne-am saturat sa avem un cocalar drept presedinte. Daca Geoana si Basescu ar fi capitani de vas, sa stii ca pe vaporul lui Basescu m=-as urca. Doar ca tara nu-i un vapor, desi el tot ca pe un vapor a incercat sa o conduca.
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Noiembrie 29th, 2009, 12:34 am

La pariu ca-i facut de lingaii din teritoriu clipu', doar cand ma gandesc cine e in spatele lu' nea Mircea asta,m-apuca damblaua... :twisted:
lebar
membru nou

Mesajde lebar pe Noiembrie 29th, 2009, 12:47 am

Adminule,matale de ce influentezi posibilii alegatori?ca-l nenorocesti pe base,despre lighioanele alea din psd care au fost la putere ani buni,nu zici nimic! acum umbla cu cioara vopsita-n pragul turului 2...stai relas...eu sper sa nu mai aud vreodata de ei.. :twisted:
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 29th, 2009, 1:35 am

Am o intrebare de 100 de puncte pentru tine :D : cu cine a facut PD-L guvern dupa alegerile de anul trecut? Cumva cu comunistii aia din PSD cu care lupta acum de zor Basescu? :lol:

Pe vremea aia Hrebenciuc si Vanghelie erau numai buni de pus pe rana :lol:, nu facea nimeni postere cu ei in spatele lui Boc.

Serios acum, tu te simti bine cand stii ca ne reprezinta pe-afara un ghiolban ca Basescu? Macar pe Geoana daca-l trimiti la o reuniune de sefi de stat , nu arata ca si cum s-ar fi strecurat acolo ca sa fure bautura :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 29th, 2009, 1:48 am

Daca credeti ca "prostanacul" si cei din spatele lui (iliescu,nastase,hrebenciuc,etc.)vor conduce tara mai bine votati cum credeti....cred ca e adevarat ca "fiecare popor isi merita conducatorii".

Cel putin eu cred ca cineva ce a condus un vapor pe oceane,conduce si o tara mai bine decat cineva ce nu a condus practic nimic si a ajuns unde este doar datorita faptului ca tatal lui a fost general de securitate.Daca iliescu l-a facut "prostanac"il cred pe iliescu care e un om inteligent(dar de culoare rosie!!) ca altfel nu ar fi fost presedintele studentilor straini din U.R.S.S.si preferatul K.G.B-ului.

Eu schimband climatul acum aproape 20 de ani credeam ca in Romania se va renunta totusi la culoarea rosie,dar s-ar parea ca e f. greu acest lucru.Am renuntat sa ma intorc acasa in momentul in care am vazut ca dupa atatia ani de comunism in Romania primul presedinte ales in mod democratic a fost iliescu si va spun cinstit ca bine am facut desi nu venisem cu gandul sa nu ma mai intorc(desi securitatea ma suspecta in timpul impuscatului ca as vrea sa o "sterg").

S-ar putea sa fiu totus intr-un fel rupt de realitatea romaneasca desi doresc din tot sufletul meu binele Romaniei si al romanilor.

Referitor la secventa filmata acum 5 ani(si tinuta la dosar!!) cand Basescu ar fi lovit un copil,eu il cred pe fostul meu amic din tinerete,renumitul cascador Soby Cech.Si el a spus ca e un trucaj si stie ce spune!!!

De fapt tinand cont de realitatea din Romania,nu prea poate fi altfel cand majoritatera oamenilor de afaceri sunt fostii securisti,comunisti sau copii si rudele lor,deoarece intotdeauna economicul face politicul.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Noiembrie 29th, 2009, 1:55 am

Mai nea Jeane, cred ca ma cunosti destul de bine, ai putea sa-mi acorzi putin credit :D.

In primul rand ca, dintre Basescu si Geoana, Basescu e de 20 de ori mai comunist. Nu te uita la ce latra el, uita-te la ce-au facut amandoi inainte de 1989. Cam cate stele crezi ca trebuia sa aiba cineva pe umar ca sa fie numit sef al Biroului Navrom de la Anvers? Dar Director General al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile din Ministerul Transporturilor ?

Basescu a detinut aceste doua functii inainte de Revolutie, repet, 22 decembrie l-a prins Director intr-un minister comunist, si asta conform propriului CV postat pe site-ul oficial al presedintiei http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4&exp1=president

In al doilea rand, Sobi e acum membru PD-L, asa ca na, ce era sa zica. Mai important e ce-a zis chiar Basescu, respectiv "poate ca m-a injurat", nu "plecati naibii cu facaturile voastre".

Si, in fine, gandeste-te la o chestie: cine era ministru al transporturilor la ultima mineriada organizata de Ion Iliescu?
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 30th, 2009, 4:59 pm

sef al Biroului Navrom de la Anvers Dar Director General al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile din Ministerul Transporturilor

Ca sa obtii functiile astea trebuia sa ai ceva in cap indiferent daca aveai sau nu stele pe umar.
cat despre Geoana - marioneta unuia ca Vanghelie ce sa mai zic :naughty:

Gerula nu stiam ca esti fan PSD "comunistule" :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2009, 5:43 pm

Sa fim seriosi, am tras din rasputeri cu Antonescu, dar n-a fost sa fie.

Ce-a avut Basescu in cap s-a vazut la Rouen, cand a dat foc la jumatate de port. E drept, s-a priceput sa ascunda dovezile :lol: .

Ce mi se pare mie comic la textele astea gen "marioneta lui Vanghelie" e faptul ca Vanghelie nu-i in PSD nici macar cat e Udrea in PD-L, dar cu toate astea e scos mereu in fata.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor